mr_perfekt_2 09.12.06, 19:54 Na warszawskim dworcu centralnym grasuje wilkołak!!! Odciski pazurów wskazują na to że wilkołak jest z bliskiego otoczenia premiera Kaczyńskiego! Cały mur urzędu kancelarii premiera jest wszak obdrapany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Mam nowy temat dla GW na poniedziałek!!! 09.12.06, 19:57 nie odrapany,tylko wygryziony i nie wilkołak,tylko bulterrier. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzpsychiczny Re: Mam nowy temat dla GW na poniedziałek!!! 09.12.06, 20:05 A w okolicach MEN podobno widziano Wampira podobnego do działacza LPR, zresztą zgodnie z przekazem chanelingowyyym jaki otrzymał od plejadan pewien informator GW z Tworek bracia rządzący Polską nie są ludźmi tylko kosmitami z układu ZEta- Reticuli.........artykuł na pierwszej stronie już wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Są naoczni świadkowie przeobrażenia wilkołaka! 09.12.06, 20:10 We wtorek do prokuratora zgłosi się Hanna G. która jest pewna iż wilkołak z bliskiego otoczenia premiera jest ojcem szczeniaczka jej suni Saby! Właściciel psa wie takie rzeczy! Badanie DNA w środę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Są naoczni świadkowie przeobrażenia wilkołaka 09.12.06, 20:11 chyba sprawdzę,kto jest ojcem mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś