kk_1976 17.12.06, 20:56 Czy ktoras byla moze w klinice Invimed? jakies wskazowki odnosnie lekarza? kk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juja2103 Re: Invimed Wwa 17.12.06, 22:24 Czesc, ja właśnie zakończyłam INV-ICSI w invimedzie, udało sie za pierwszym razem. Prowadziła mnie dr Karwacka, wspaniała specjalistka i konkretna kobieta. Naprawde polecam klinike i dr Karwacką. Powodzenia justa Odpowiedz Link
olaola76 Re: Invimed Wwa 18.12.06, 10:07 a czy u Rokickiego sie komus udalo za pierwszym razem? Odpowiedz Link
mj78 Re: Invimed Wwa 18.12.06, 10:23 My trafiliśmy do dr Niemoczyńskiego, bo problem leżał po męża stronie i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni - jutro kończę 36 tydzień ciąży Pacjentami Invimedu jesteśmy od roku. Odpowiedz Link
Gość: Kinia0907 Re: Invimed Wwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:19 hej mj79.proszę napisz mi coś więcej o doktorze Niemoczyńskim, jestem przed podpisaniem umowu inf i jeszcze chce sie upewnic ze to dobry wybór. Odpowiedz Link
Gość: selena Re: Invimed Wwa polecam Rokickiego IP: *.aster.pl 25.12.06, 21:02 Polecam z całego serca dr Rokickiego. Jest małomówny może mrukliwy ale to świetny specjalista. Selena + 2 (IVF udane za pierwszym razem!) Odpowiedz Link
Gość: doro Re: Invimed Wwa polecam Rokickiego IP: *.aster.pl 31.12.06, 13:48 My również! My + bliźniaki Odpowiedz Link
Gość: elle Re: Invimed Wwa IP: *.aster.pl 31.12.06, 13:32 olaola76 napisała: > a czy u Rokickiego sie komus udalo za pierwszym razem? Mnie! A leczyłam się wiele lat w Novum Odpowiedz Link
dorswi Re: Invimed Wwa 18.12.06, 14:47 Ja leczę sie u dr Dworniaka 15.12 był Transfer okaże się 27 czy skutecznie Odpowiedz Link
hania2005 Re: Invimed Wwa 18.12.06, 21:15 Również polecam dr Dworniaka. W imieniu koleżanki też Odpowiedz Link
Gość: Marynia Re: Invimed Wwa IP: 62.233.197.* 25.12.06, 21:19 Polecam dr-a Rokickiego wbrew krążącym opiniom. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
Gość: aaa Re: Invimed Wwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 15:42 a ja polecam Dr Rokickiego za pierwszym podejściem Nam pomógł i mamy teraz córeczka i synka Odpowiedz Link
helena123 odradzam 02.01.07, 09:34 odradzam dr Karwacka. Szlismy do niej z nadzieja i wg pozytywnych opinii na forach internetowych, no i rzeczywiscie milo bylo do momentu zgody na IVF. Teraz gonitwa, natlok pacjentek, ma sie wrazenie rutyny. Obecnie non stop mnie pogania, nie slucha, a teksty "no to jestemy juz pod koniec stymulacji?" - odpowiedz, "jeszcze nie bylo zastrzyku z decapeptylu" - to norma. Za kazdym razem uslyszysz 'przepraszam', ale ilez mozna - raz , dwa ok, ale wlasciwie zawsze? Tu nawet nie chodzi o pieniadze, bo przeciez wszystko to kosztuje, ale zrozum, jesli widzisz jak przed Toba przechodza co ok 10 min jedna za druga - to czujesz sie jak maly tryb wielkiej firmy, a nie ktos komu chca pomoc i jak ktos po prostu w tej calej sprawie wazny. Nie chce podwazac umiejetnosci pani doktor, bo przeciez ja sie na tym nie znam, ale wrazenie masowego przerobu klientek (nie pacjentek jest dosc przygnebiajacy. Powodzenia zycze. helena Odpowiedz Link
Gość: GOCHA RE IP: *.pulawska.pl 20.12.07, 12:49 WCZORAJ BYLIśMY Z MężEM U DR.NIMOCZYńSKIEGO W INVIMEDZIE STARAMY SIE OD ROKU O DZIECKO,Mąż MA BARDZO SłABE NASIENI I NIE MA SZANS NA NORMALNE ZAPłODNIENIE-TAK POWIEDZIął LEKARZ- MóWIł O IN VITRO JA JESTEM ZDECYDOWANA ALE LEKARZ MóWIł żEBY STRZYMAć SIE JESZCZE PARę MIESIęCY, JESTEM ZAłAMANA CHYBA NIE CHCE JUZ CZEKAć.DORADźCIE MI CZY POLECACIE TEGO LEKARZA. Odpowiedz Link
monisia.nowak Re: odradzam 08.02.08, 10:35 To, że jest tam masowy przerób pacjentek to raczej świadczy o tym, ze klinika ma dobre opinie i cieszy się uznaniem pośród ludzi. Poza tym niestety jest to oznaka wielkiej liczby osób mających problemy z niepłodnością Ja osobiście też jestem pacjentką tej kliniki i narazie jestem zadowolona. Profesjonalne podejście, dyspozycyjność lekarza i przede wszystkim "ludzkie" traktowanie. Przedtem leczyłam się na Starynkiewicza i to była makabra. Strata czasu i to ich podejście jak do petenta, którego trzeba szybko zbyć... ufff. Dobrze, że stamtąd uciekłam. Odpowiedz Link
molonela Re: odradzam 08.02.08, 10:38 podpisuję się w 100% pod tym co napisała helena123 - rutyna powoduje brak indywidualnego podejcia, dzialanie bez zastanowienia polecam dr Rokickiego Odpowiedz Link