Dodaj do ulubionych

Po co AWS w słowniku T 9 ?

IP: *.mofnet.gov.pl 02.01.07, 14:25
Po co ten twór w słowniku T 9 ? Ilekroc chce wpisac bardzo popularne
słowo "byś" to zawsze mi wychodzi AWS. Podobnie - ZChN, SdRP,KLD. Słownik T 9
nie idzie z duchem czasu ! :)
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Po co AWS w słowniku T 9 ? 02.01.07, 14:28
      Tym bardziej, że nie ma np. "całujemy"...
      • yavorius + link do podobnej dyskusji 02.01.07, 14:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=17925565&v=2&s=0
    • blq Re: Po co AWS w słowniku T 9 ? 02.01.07, 18:00
      > Po co ten twór w słowniku T 9 ?

Już pare lat temu doprowadzał mnie do "białej gorączki". Zawsze był na pierwszym
      miejscu w telefonach, które wtedy miałem.

Teraz mam inny telefon. T9 w nim "uczy się" nie tylko nowych wyrazów, które mu
      dodamy, ale i jako pierwsze podpowiada te, ktorych najwięcej używamy. Teraz jako
      pierwsze mam "bys", jako drugie "azs", a nieszczesny ś.p. AWS gdzies na szarym
      koncu...
      • Gość: c Re: Po co AWS w słowniku T 9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:47
        ja wpisujac slowo "Gazeta" w Nokii 5100 wyskakuje mi slowo Gazeta,potem Gazetą
        a potem Gazetc ;| po co to komu?ja uzywalem t9 na nokii 5210 i wprowadzilem
        wszystkie slowa jakie uzywalem nawet najbardziej mlodzierzowe-nie wiem czy to
        zabiera pamiec ale strasznie mi teraz telefon zwalnia....nie polecam t9 chociaz
        powiem ze Tap i iTap w motoroli to dopiero cos co przyprawia czlowieka o bole
        glowy ;/
        • blq Re: Po co AWS w słowniku T 9 ? 02.01.07, 21:56
          > nie wiem czy to
          > zabiera pamiec ale strasznie mi teraz telefon zwalnia....nie polecam t9 chociaz

no cóż, w takim telefonie jak te stare nokie to rzeczywiście może się źle
          skonczyc. pamietaj jednak ze wspolczesne telefony mają procesor kilkaset razy
          szybszy i pamięci kilkaset razy więcej. i nic nie zwalnia, nawet jak wprowadzę w
          pamięć tysiące wyrazów (co zresztą uczyniłem).

PS. jak widze ludzi dziergających sms po literce... 5 minut takiego piszą... to
          już chyba naprawde lepiej po prostu zadzwonić?
    • Gość: lol A u mnie nie ma LPR-u :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 23:54
      • Gość: 7 Re: A u mnie nie ma LPR-u :) IP: *.toya.net.pl 04.01.07, 00:22
        Duża strata ;). A jest pis?
        • Gość: c do blq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:19
          w mojej nokii 5100 po menu poruszam sie 2 razy wolniej niz po 5210 (to tak
          apropo procesora i jego taktowania) chyba ze znasz jakis sposob aby zwiekszyc
          szybkosc reagowania telefonu na klawisze??
          • blq Re: do blq 04.01.07, 16:34
            nokia do pewnego momentu w ogole nie zwracala uwagi na procesor w telefonach
            gorszych niz te z Symbianem (6600, 6630, seria N itp)

efekt tego taki, ze wszystkie te 6100, 6610, 3100 czy 5100 mają żenujące procki.
            wszystko zmieniło się dopiero z modelem 6230.

5100? procek około 6 razy wolniejszy niż w SE k300i, 3 razy wolniejszy niż nokia
            6230 *. przy takim samym wyświetlaczu.

to się MUSI mulić, innego wyjścia nie ma.

* www.jbenchmark.com
            • Gość: c Re: do blq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:49
              nie wiesz moze czy z tym fatalnym procesorem mozna cos zrobic??zeby choc
              troszke szybciej kontaktowal ?? jest jakas mozliwosc?
              • blq Re: do blq 05.01.07, 14:53
                ech, no chyba wyraznie napisałem, że nic się nie da zrobić? komórka to nie
                komputer, ktoremu można zmienić procesor.

zresztą może i by było można - ale za koszta takiej operacji kupił byś sobie
                nokie n95, albo i lepiej.

ja bym to to sprzedał, dołożył ze 100zł i kupił porządny już w miarę telefon. i
                szybki.
                • Gość: c Re: do blq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:22
                  z tego co zauwazylem to 6100,6610 itp tez chodza tym samym tempem szczegolnie
                  6100...thx za wszystko 3maj sie
        • Gość: lol Re: A u mnie nie ma LPR-u :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:40
          PiS-u na szczęście też nie ma ale za to jest platforma bogu dzięki;)
          • Gość: 7 Re: A u mnie nie ma LPR-u :) IP: *.toya.net.pl 05.01.07, 11:04
            To masz niepoprawny politycznie telefon ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka