Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami;)

• leyla_83 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 20.01.07, 03:46
        Zgadzam się z Yellow bee. Valentino- przede wszystkim do twojej informacji: TO
        ZE KOBIETA NIE UBIERA SIĘ W STYLU PREZENTOWANYM PRZEZ CIEBIE NIE OZNACZA, ZE MA
        NIEŁADNE CIAŁO BĄDŹ KOMPLEKSY:) Ubiór jest raczej kwestią indywidualnego gustu i
        własnego poczucia dobrego smaku :)Mam bardzo ładną figurę, lecz to nie znaczy,
        że muszę wszystko odsłaniać:) Z tego co widzę i czytam większość forumowiczek to
        również ładne i bardzo zgrabne kobiety, które jednak wybrały sobie image
        odmienny od twojego. Jakiś czas temu zamiesciłaś zdjęcia swoich ubrań, które
        przypadły mi do gustu- wyrażałam się pozytywnie. W tym przypadku tego nie
        zrobię, a chodzi mi głównie o te (wybacz) FATALNE różowe kozaki. O bluzkach,
        które wzbudzają tu takie kontrowersje nie wyrażę się negatywnie- sam projekt
        jest ok, jednak noszenie tego typu odzieży leży raczej w kryteriach naszego
        smaku i stylu, a nie tak jak Ty piszesz -posiadania zgrabnej sylwetki. Studiuję
        projektowanie mody i osobiście powiem ci, że z zamieszczonych przez ciebie zdjęć
        absolutnie NIE do przyjęcia są ( w dziedzinie kompozycji, projektu i...niech
        będzie...powiem - bieżącego sezonu):
        1.ODBLASKOWO różowe kozaki- wybacz -sa naprawdę tandetne (zaznaczam, że chodzi
        mi o KOLOR, nie fason)
        2. SOCZYŚCIE Różowe szpilki - to samo.
        p.s. fatalne jest również podawanie za autorytet w dziedzinie ubioru Dody- jest
        to jedna z NAJGORZEJ ubranych "gwiazd" polskiej sceny.
        Poza tym ok:) Pozdrawiam!
        • shava Zaczynam tęsknić za Laparą..... 21.01.07, 00:09
          tego jeszcze na forum nie było!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka