leyla_83 Re: Mialam kupic spodnie a wrocilam z 2 bluzkami; 20.01.07, 03:46 Zgadzam się z Yellow bee. Valentino- przede wszystkim do twojej informacji: TO ZE KOBIETA NIE UBIERA SIĘ W STYLU PREZENTOWANYM PRZEZ CIEBIE NIE OZNACZA, ZE MA NIEŁADNE CIAŁO BĄDŹ KOMPLEKSY:) Ubiór jest raczej kwestią indywidualnego gustu i własnego poczucia dobrego smaku :)Mam bardzo ładną figurę, lecz to nie znaczy, że muszę wszystko odsłaniać:) Z tego co widzę i czytam większość forumowiczek to również ładne i bardzo zgrabne kobiety, które jednak wybrały sobie image odmienny od twojego. Jakiś czas temu zamiesciłaś zdjęcia swoich ubrań, które przypadły mi do gustu- wyrażałam się pozytywnie. W tym przypadku tego nie zrobię, a chodzi mi głównie o te (wybacz) FATALNE różowe kozaki. O bluzkach, które wzbudzają tu takie kontrowersje nie wyrażę się negatywnie- sam projekt jest ok, jednak noszenie tego typu odzieży leży raczej w kryteriach naszego smaku i stylu, a nie tak jak Ty piszesz -posiadania zgrabnej sylwetki. Studiuję projektowanie mody i osobiście powiem ci, że z zamieszczonych przez ciebie zdjęć absolutnie NIE do przyjęcia są ( w dziedzinie kompozycji, projektu i...niech będzie...powiem - bieżącego sezonu): 1.ODBLASKOWO różowe kozaki- wybacz -sa naprawdę tandetne (zaznaczam, że chodzi mi o KOLOR, nie fason) 2. SOCZYŚCIE Różowe szpilki - to samo. p.s. fatalne jest również podawanie za autorytet w dziedzinie ubioru Dody- jest to jedna z NAJGORZEJ ubranych "gwiazd" polskiej sceny. Poza tym ok:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
shava Zaczynam tęsknić za Laparą..... 21.01.07, 00:09 tego jeszcze na forum nie było! Odpowiedz Link Zgłoś