Dodaj do ulubionych

Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.07, 16:07
Ile wyjechaliście godzin przed egzaminem? Oprócz tych co na kursie rzecz
jasna :-)
Pytam z ciekawości, wiem że każdemu potrzebna jest inna ilość ( jeden ma
jazdę samochodem w krwi, drugo musi się jej uczyć, uczyć, jeździć i
jeździć... - ja należe do tych drugich ;-)
........ ?
Obserwuj wątek
    • mala_rewolucja Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 03.02.07, 16:36
      Ja wykupiłam 6 godzin. Miałam prawie półtora miesiąca przerwy między jazdami , a
      egzaminem. I uważałam, że tyle jest mi potrzebne :)
    • mroofcia Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 03.02.07, 16:37
      4 dodatkowe - zdałam za 1 razem :-)
    • oxygen18 Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 03.02.07, 18:04
      Ja właśnie dzisiaj wyjeździłem 38. W poniedziałek pierwszy egzamin (łączony).
      • Gość: hania Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:00
        Ja dokupiłam sobie 3 godziny i wyjeżdziłam je w dzien egzaminu. Zdałam za
        pierwszym razem :-)
    • deeedeee Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 03.02.07, 20:18
      Ja (mimo ze instruktor stwierdzil ze nie potrzebuje dodatkowych godzin bo dobrze
      jezdze) sama dla siebie wykupilam dodatkowo 28 godzin (slownie: dwadziescia
      osiem). 16 przed 1 egzamem i 12 przed drugim. Pierwszy oblalam bo mi zgasl
      samochod dwa razy na gorce, czyli mozna przyjac ze miasto zaliczylam za
      pierwszym razem :) Ale nawet gdybym jezdzila super to i tak bym wykupila
      dodatkowe godziny. To w koncu inwestycja w moje zycie.
      • Gość: nlk Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: 85.221.128.* 06.02.07, 15:15
        Ludzie nie badzcie smieszni! ja wyjezdzilem przez caly kurs jakies 25h i nic
        dodatkowego nie bylo mi potrzebne. Zdalem za pierwszym razem.
        • deeedeee Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 06.02.07, 15:41
          to powinienes sie tylko cieszyc, a nie krytykowac innych. Ja Ci powiem, ze mimo
          to ze juz 2 miesiace jezdze swoim samochodem i robie ok 200km tygodniowo to
          wczoraj jezdzilam jeszcze L-ka dwie godziny. I co? Bedziesz mnie wysmiewal? A ja
          Ci powiem ze dowiedzialam sie od mojego instruktora roznych ciekawych rzeczy
          dotyczacych jazdy samochodem. A zeby Cie dobic, to Ci powiem, ze umowilam sie z
          instruktorem ze pojezdzi ze mna moim samochodem zeby jeszcze powyjasniac
          niektore niuanse.
          pozdrawiam
          • Gość: bezimienna Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: 195.116.125.* 06.02.07, 17:16
            Deeedeee ja Ciebie i Twoją świadomość i pokorę wobec życia i jazdy samochodem
            podziwiam i popieram w 100%. Gdyby więcej ludzi było tak świadomych z czym się
            wiąże prowadzenie auta i jakie to może mieć konseskwencje, mielibyśmy dużo
            mniejsze statystyki wypadkó wśród mlodych kierowców, którzy po skończeniu kursu
            myślą, że pozjadali wszystkie rozumy! Pozdrawiam Cię serdecznie!!
            • Gość: linia frontu Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:27
              Podziwiam i podzielam. 20 godzin przed pierwszym egzaminem (słownie:
              dwadzieścia), ale pewnie jeszcze niejedną godzinkę ponad te spędzę w "mojej"
              Corsie:)... i jakoś nie płaczę:)). Jak już kiedyś nabędę swoje autko, to
              pożyczę sobie instruktora, oki? :)
              Również pozdrawiam!
              • deeedeee Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 07.02.07, 20:54
                Dziekuje za zrozumienie :) Tez mi sie wydaje ze gdyby wiekszosc mlodych
                kierowcow myslala w takich kategoriach jak my to by bylo bezpieczniej na drogach :P
              • linia.frontu aktualizacja: 09.04.07, 07:52
                i 10 kolejnych przed drugim podejściem:)
                nadal nie płaczę:)
                • linia.frontu aktualizacja 2: 07.06.07, 10:04
                  10 kolejnych przed trzecim. Nadal mam po co wracać do Pszczoły.
          • watashi79 Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 09.04.07, 17:54
            deeedeee napisała:

> A zeby Cie dobic, to Ci powiem, ze umowilam sie z instruktorem ze pojezdzi
            > ze mna moim samochodem zeby jeszcze powyjasniac niektore niuanse.

nie kop już leżącego ;) jak synek uważa, że jest bogiem szos po 25h jazd, to
            prędzej czy później wyląduje na jakimś drzewie (nie żebym mu tego życzył).

PS. czy za jazdę Twoim autem liczy sobie tak samo? (finansowo)
    • bandria Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 03.02.07, 20:39
      Przed pierwszym egzaminem dokupiłam 16 godzin, a przed drugim (tydzień później)
      jeszcze 4.
    • Gość: Babsko Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.07, 13:12
      Wow - 28 ???? Ale jest w tym sporo racji - dużo godzin, a po nich pewniej się
      jeżdzi i lepiej się cżłowiek czuje za kółkiem. No bo co to jest te 30 godz na
      kursie? Jeszcze jak dla mnie - to za mało....
      A poza tym co racja to racja - TO INWESTYCJA NA CAŁE ŻYCIE

Pozdrawiam!
    • Gość: mala_marcia Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:24
      ja wykupilam 4 godz dodatkowo i zdalam za pierwszzym razem (egzamin miałam
      prawie dwa miesiące po ukończeniu kursu)
      • Gość: adela22 Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.tvgawex.pl 08.02.07, 01:17
        ojej tak czytam i mysle ze ja to mam mistrza zdałam za 3 razem w Bydgoszczy a
        łaczna ilosc moich godzin dodatkowych to 50 h niezle co ale prosze nie
        wysmiewajcie sie !! ,ale wiecie co jezze juz autkiem i czuje sie nawet pewniej
        juz zrobiłam swoje pierwsze 2 tys km przez 3 miesiace i jest oki nikt na mnie
        jeszcze nie trabił :-) Pozdrawiam
        • deeedeee Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 08.02.07, 10:14
          i wlasnie o to chodzi - zeby po egzaminie moc pewnie wsiasc do auta, z duzo
          wiekszym doswiadczeniem niz ci, ktorzy skonczyli swoja edukacje na 30 godzinach :)
          pozdrawiam!
    • Gość: Babsko Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: 82.177.111.* 08.02.07, 11:48
      Ja wykupiłam na razie 18 godz... egz za 2 tygodnie. W końcu jak chcę zostać
      kierowcą to muszę w to zainwestować, poza tym z każdą wyjeżdżoną godziną czuję
      się lepiej w samochodzie - pewniej jeżdżę. Zastanawiam się czy nie dokupić
      jeszcze paru godzin, no bo jak nie zdam za pierwszym razem to będę musiała
      zapłacić za drugi egzamin ... a ze te pieniążki wykupić mogę sobie teraz
      dodatkowe godziny i z większymi umiejętnościami pójść na egzamin. :-)

Pozdrawiam
    • Gość: bobex Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: 217.149.242.* 08.02.07, 11:50
      30 kursowych
      10 dodatkowych
      2 po pierwszym oblanym
      Razem: 42

Zdałem juppppi! :)
    • Gość: alice Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 11:52
      2 godziny po 1,5 miesiaca pzerwy, 3 dni przed egzaminem. Zdalam za pierwszym
      razem
    • Gość: Goska Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:51
      Przed pierwszym 7 godzin i 6 godzin przed 2 egzaminem. Zdałam za 2 razem
      30+7+6=43
    • Gość: :)))) Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.acn.waw.pl 09.02.07, 11:20
      Tak dla ciekawostki napiszę, że znam osobę, która jeździła przez siedem czy osiem lat samochodem "na
      lewo", zanim zrobiła kurs PJ. Na pytanie, jak to możliwe, aby nie być złapanym przez policję w tak długim
      okresie odpowiedź brzmiała, że oczywiście, była łapana i zatrzymywana, ale zawsze dało się dogadać z
      panami władzą.
    • Gość: gosc Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: 83.238.13.* 09.02.07, 12:36
      ja dokupilam w sumie 23 godz. zdalam za 2 razem. po 30 godzinach kursu bardzo
      malo umialam, nawet luk mi nie wychodzil
      • Gość: asa Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:35
        dodatkowo 26godz zdałam za 1 razem!!!
    • Gość: Kierowca Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.toya.net.pl 09.04.07, 11:17
      + 2 w Warszawie na 4 dni przed egzaminem
      + 4 w Ostrolece, dzien przed i kilka godzin przed egzaminem...
    • Gość: angelika Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.bytom-piekary.net.pl 09.04.07, 11:19
      wzielam 30 godz przed egzaminem:-) zdalam za 1 razem w bytomiu:-)
    • patrycja.ros Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? 09.04.07, 13:26
      U mnie 30 h kursu i dodatkowych 15 godzin- zanim zdałam. Jeżdżę od miesiąca :)))))
    • Gość: ns Re: Ile wyjechaliście godz przed egzaminem ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:42
      caly kurs mialem miec na 20 godz, instruktor powiedzial ze dobrze sobie radze.
      zapimnialem o 2 godz, czyli 18 godz kursu, zdalem za 1 razem laczony, ale
      jedzilem wczesniej z tata troche.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka