meluzyna12 19.02.07, 17:26 Specjalnie kupiłam, ciekawa o kim tym razem napisze " vip", ale nie było. Widać EJ zaniemogła twórczo, po takiej fali krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arleta.czysz Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:30 no jak to????? w ogóle nie było???? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:40 Jest fotoreportaż z premiery Misia i krótki tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:44 Rysia znaczy sie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:46 Wy z tej Elki już chyba nigdy nie zejdziecie:) No ale zasłużyła sobie, zasłużyła... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:48 Przecież ja nic do niej nie mam. Ktoś zapytał to odpowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:54 a ja się tylko zdziwiłam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 17:59 A ja tak tylko "se" napisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 19:09 hmmm a kto to taki Ela?!:D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 21:45 taki nikt miernota i statystka serialowa Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 19.02.07, 22:37 juz wiem! przeczytalam "wewatek" i jzu jestem w temacie... ps. moze pani vip norme wyrobila :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 20.02.07, 13:34 ...bo Marta nie spocznie dopóki ta jej do sądu nie poda :-[ żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 20.02.07, 13:52 No tak, zapomniałam ja też jestem Wiesią:) Paranoja niektórych sięgnęła zenitu. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Drzejms :) 20.02.07, 13:56 Drzejms chyba nie zdaje sobi sprawy z tego, ze wczoraj w usuniętym już wątku przez rikitikitaka został posądzony o to, ze jest Wiesią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Dziś nie było w SS felietonu " vipa" Eli J.:( 20.02.07, 19:24 Wydaje mi się, że trzeba na nowo zdefiniować słowo "vip", bo tak dalece odbiegło od swego pierwotnego znaczenia, że stopniowo staje się pustym pojęciem. Jeśli ktoś mi nie wierzy, niech zerknie tutaj: gwiazdy.wp.pl/gid,8072357,kat,24217,galeriazdjecie.html Proponuje taki oto "apronym" (chyba nie ma jeszcze polskiego odpowiednika, jeśli jest, to niech mnie ktoś oświeci): Very intrusive person. Jestem pewien, że lepiej rozszyfrujecie vipa bo ja nie mam weny :). Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Elunia z Horodyńską w Vivie 20.02.07, 20:09 Kochani- żeby nie było,że ja ciągle Elci dowalam to trochę posłodzę:) W Vivie zamieszczono zdjęcie naszego ulubionego Vipa w towarzystwie Horodyńskiej. Panie dzieli chyba ponad -albo about- 10 lat różnicy. Nie było tego widać:)))) Pytanie czy Elcia tak młodo wygląda czy Horodyńska tak ciotkowato?:) Odpowiedz Link Zgłoś
satko1 Re: Elunia z Horodyńską w Vivie 20.02.07, 22:45 ciekawe jak ty wyglągasz? bo ja żeby uprzedzić twoje pytanie super Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Elunia z Horodyńską w Vivie 21.02.07, 07:39 no, pytanie!:))) wiadomo,że jak połączenie Kim Basinger z Nicole Kidman:))) ale ja nie Vip, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś