Dodaj do ulubionych

PDF na WORDA -jak to zrobić ???

24.02.07, 23:56
Czy ktoś się orientuje jaka jest szansa przetworzenia pliku w formacie PDF na
Worda albo jakiś notatnik? Potrzebuję przetworzyć dokument na około 200
stron, żeby go opracować, ale oczywiście niewiem jak. Będę wdzięczna za pomoc.
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: werth Re: PDF na WORDA -jak to zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:06
      Też się chętnie dowiem... Bo mam sporo dokumentów w PDF, a czasami trzeba je
      poprawiać...
      Byłbym wdzięczny za podpowiedź - jak to zrobić.
    • Gość: Valdimatrix Re: PDF na WORDA -jak to zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 00:07
      Są komercyjne programy konwertujące PDF do Worda. Ja natomiast w pracy
      korzystam ze skanera i programu OCR, który po zeskanowaniu dokumentu "czyta" go
      i można zapisać w wordzie, ale i też excelu itd. Na twoim miejscu poszukałbym
      wśród znajomych kogoś ze skanerem i programem OCR, bo chyba niewiele osób
      posiada ten komercyjny program konwertujący PDF na worda.
    • Gość: alp Re: PDF na WORDA -jak to zrobić ??? IP: *.lublin.mm.pl 25.02.07, 02:47
      A ja po prostu daję w PDF-ie: zaznacz wszystko, a potem Ctrl C i do Worda Ctrl
      V. Idzie, jeśli dokument nie jest zabezpieczony przed kopiowaniem, a przeważnie
      nie jest. Tyle, że traci się formatowanie, ale przy ciągłych tekstach nie ma to
      specjalnego znaczenia.
    • Gość: Sanchez Re: PDF na WORDA -jak to zrobić ??? IP: 82.210.187.* 25.02.07, 08:09
      Internet: je.pl/znd6
    • Gość: jest tego duzo Re: PDF na WORDA -jak to zrobić ??? IP: *.toya.net.pl 25.02.07, 09:01
      dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=62
      • Gość: werth Re: PDF na WORDA -jak to zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:51
        Poczytałem...
        Ale czy są takie programy za free ?? Bo z tego co widzę - to wszystkie płatne :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka