meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 28.02.07, 15:26 src="fotoforum.gazeta.pl/photo/2/rj/qd/d3ad/4TX7eUIzWmOPgEASqX.jpg" alt="8748" title="8748" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki IP: *.34.inds.pl 28.02.07, 22:28 Moja Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 01.03.07, 20:09 Przyszedłem... i nigdzie sie juz ku.. nie ruszam (chyba ze do lodowki po paroweczki) Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:00 Moja walentynka Nagły atak błękitnych robali! Pocztówka Mrozowa Nagły Atak Śnieżycy Nagły Atak Śnieżycy 2 Pocztówka z przyczepką To Mi na tropach Yeti To Mi na tropach Yeti 2 Błękitno-biało-czerwony Żyrardów Kra! Parking u sołtysa Jaz Luca Tandemowe Gadu-Gadu Mrozy Strikes Back! Pocztówka Awaryjna Blog-Tag by To Mi Pocztówka zastępcza Pocztówka z Jaćwingiem Nocny To Mi Rower pokojowy Wujka To Mi'ego pączki zza miedzy Bardzo tłusta pocztówka Parking za potrzebą Rodzinne zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:05 Moja walentynka Nagły atak błękitnych robali! Pocztówka Mrozowa Nagły Atak Śnieżycy Nagły Atak Śnieżycy 2 Pocztówka z przyczepką To Mi na tropach Yeti To Mi na tropach Yeti 2 Błękitno-biało-czerwony Żyrardów Kra! Parking u sołtysa Jaz Luca Tandemowe Gadu-Gadu Mrozy Strikes Back! Pocztówka Awaryjna Blog-Tag by To Mi Pocztówka zastępcza Pocztówka z Jaćwingiem Nocny To Mi Rower pokojowy Wujka To Mi'ego pączki zza miedzy Bardzo tłusta pocztówka Parking za potrzebą Rodzinne zakupy Wujka To Mi'ego pocztówka zza białej miedzy Zbiegókowany To Mi Wujka To Mi'ego pocztówka jak zza mgły <a href="http://tomi.blox.pl/2007/02/Pocztowka-pierwszej-kolejnosci-odsniezania.html"> Pocztówka pierwszej kolejności odśnieżania</a> Pocztówka rynkowa Wielki redyk zimowy Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:09 Moja walentynka Nagły atak błękitnych robali! Pocztówka Mrozowa Nagły Atak Śnieżycy Nagły Atak Śnieżycy 2 Pocztówka z przyczepką To Mi na tropach Yeti To Mi na tropach Yeti 2 Błękitno-biało-czerwony Żyrardów Kra! Parking u sołtysa Jaz Luca Tandemowe Gadu-Gadu Mrozy Strikes Back! Pocztówka Awaryjna Blog-Tag by To Mi Pocztówka zastępcza Pocztówka z Jaćwingiem Nocny To Mi Rower pokojowy Wujka To Mi'ego pączki zza miedzy Bardzo tłusta pocztówka Parking za potrzebą Rodzinne zakupy Wujka To Mi'ego pocztówka zza białej miedzy Zbiegókowany To Mi Wujka To Mi'ego pocztówka jak zza mgły Pocztówka rynkowa Wielki redyk zimowy Detektywistyczna pocztówka znienacka Pocztówka rekrutacyjna Pocztówka z odwilżą w tle Sen zimowy ścieżki rowerowej Z ust wyjęta pocztówka z Ustki Przejścia nie ma! UFO zlądowało! Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:32 Moja walentynka Nagły atak błękitnych robali! Pocztówka Mrozowa Nagły Atak Śnieżycy Nagły Atak Śnieżycy 2 Pocztówka z przyczepką To Mi na tropach Yeti To Mi na tropach Yeti 2 Błękitno-biało-czerwony Żyrardów Biało-czerwony Żyrardów Kra! Parking u sołtysa Jaz Luca Tandemowe Gadu-Gadu Mrozy Strikes Back! Pocztówka Awaryjna Blog-Tag by To Mi Pocztówka zastępcza Pocztówka z Jaćwingiem Nocny To Mi Rower pokojowy Wujka To Mi'ego pączki zza miedzy Bardzo tłusta pocztówka Parking za potrzebą Rodzinne zakupy Wujka To Mi'ego pocztówka zza białej miedzy Zbiegókowany To Mi Wujka To Mi'ego pocztówka jak zza mgły Pocztówka rynkowa Wielki redyk zimowy Detektywistyczna pocztówka znienacka Pocztówka rekrutacyjna Sen zimowy ścieżki rowerowej Z ust wyjęta pocztówka z Ustki Przejścia nie ma! UFO zlądowało! Zima- dzien pierwszy Zima- dzien drugi Zima- dzien trzeci Pocztówka z odwilżą w tle Pocztówka z jagodziska Pocztówka ze smażalni Na rowerze się nie śpiewa! Wpuszczony w maliny Akcja "Kot" Akcja "Kot" 2 Na ruskim tanku Kawa mrożona a lá Meteor Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 A nie da się zatrzasnąć na tronie? 02.03.07, 11:33 Moja walentynka Nagły atak błękitnych robali! Pocztówka Mrozowa Nagły Atak Śnieżycy Nagły Atak Śnieżycy 2 Pocztówka z przyczepką To Mi na tropach Yeti To Mi na tropach Yeti 2 Błękitno-biało-czerwony Żyrardów Biało-czerwony Żyrardów Kra! Parking u sołtysa Jaz Luca Tandemowe Gadu-Gadu Mrozy Strikes Back! Pocztówka Awaryjna Blog-Tag by To Mi Pocztówka zastępcza Pocztówka z Jaćwingiem Nocny To Mi Rower pokojowy Wujka To Mi'ego pączki zza miedzy Bardzo tłusta pocztówka Parking za potrzebą Rodzinne zakupy Wujka To Mi'ego pocztówka zza białej miedzy Zbiegókowany To Mi Wujka To Mi'ego pocztówka jak zza mgły Pocztówka rynkowa Wielki redyk zimowy Detektywistyczna pocztówka znienacka Pocztówka rekrutacyjna Sen zimowy ścieżki rowerowej Z ust wyjęta pocztówka z Ustki Przejścia nie ma! UFO zlądowało! Zima- dzien pierwszy Zima- dzien drugi Zima- dzien trzeci Pocztówka z odwilżą w tle Pocztówka z jagodziska Pocztówka ze smażalni Na rowerze się nie śpiewa! Wpuszczony w maliny Akcja "Kot" Akcja "Kot" 2 Na ruskim tanku Kawa mrożona a lá Meteor Palisz trawę? Puzzle O! Kopy! Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:38 wątek im. Fajnej sygnaturki n/t<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11271726&v=2&s=0"> wątek im. Fajnej sygnaturki n/t</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:38 wątek im. Fajnej sygnaturki n/t<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11271726"> wątek im. Fajnej sygnaturki n/t</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:39 <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11271726 "> wątek im. Fajnej sygnaturki n/t</a> Detektywistyczna pocztówka znienacka Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:40 a<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11271726"> a</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:41 wątekim. Fajnej sygnaturki n/t wątekim. Fajnej sygnaturki n/t Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:42 <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11271726&v=2&s=0">wątek im. Fajnej sygnaturki n/t </a> wątek im. Fajnej sygnaturki n/t Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:43 wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 11:44 wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturkig 02.03.07, 11:46 wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t wątek im. Fajnej sygnaturki n/t Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_bad Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 12:04 CIEKAWE CO ROBIE NIE TAK, ZE MI SIE TA ZAS...A SYGNATURKA NIE POJAWIA??!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_bad Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 12:09 trzecie podejscie, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_bad Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 12:16 zaraz mnie chyba szlag trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_bad Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 12:18 zaraz rozwale komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_bad Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 12:23 NO!! w koncu sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 14:24 Ostatnio robię dobrze swoim wątkom - zakładam, podbijam, karmię...Ogłaszam więc nieustajęce Święto (to nieten wątek) Robienia Dobrze Swoim Wątkom... Święto trwa 365 dni w roku i z tej okazji wszyscy mają wolne, by móc robić dobrze swoim wątkom. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.paroovka Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 17:19 Nie liczymy na <a href="http://firmy.pkt.pl/firma/cuda_sc__zaklad_przetworstwa_miesnego_i_wedlin_a3R5MDdfMTY0X1936mRsaW55X2FkczE=.html">C uda</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 20:36 Hmmm i tu mamy zagwozdkę, czy Kochanakasia może odpowiedzieć zamiast Claudii? Hmmm i tu mamy zagwozdkę, czy Kochanakasia może odpowiedzieć zamiast Claudii? Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 23:09 Zawsze jest szansa, że to ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 02.03.07, 23:18 jeszcze nie te ahrefy w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 00:02 Jeśli go szukacie, tutaj go nie ma... podobno jest ttutaj, ale ahrefy nie te A wszystkie drogi prowadzą do nie tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 00:07 Od razu wam mówię, że to nnie ten wątek, ani tutaj może jest ttutaj, ale na pewno ahrefów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 00:16 > A widzisz - trza było się podpisać! Ale ładna chociaż była, czy gust Ci się moż > e zmienił i teraz wysłałeś kartkę, która dwa lata temu Ci się nie spodoba? I dopiero teraz mi to mówisz, kiedy zdążyłem już wysłać? Mam za szybkie ręce, pzę trzy wątki naraz, ale znowu nie ten co trzeba... Jeszcze od tego dostanę w twarz, bo to także nie ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 00:26 Algorytm szukania drogi do wątku, który też nie jest tym wątkiem jest taki: szukasz tego wątku, ale znowu znajdujesz nie ten wątek, wtedy szukasz tego wątku, a gdy znajdziesz wątek to okazuje się, że to też nie ten wątek... Wniosek jest taki, że do też nie tego wątku prowadzi co najmniej tyle dróg co do nie tego wątku. I w ten sposób wszystkie wątki są dopieszczone... jesli tylko ahrefy znowu czego nie namieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 00:57 Hau! Chau! Hał! Chał! <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Pies_przeciwpancerny">P sy przeciwpancerne</a> w półszeregu zbiórka! Po wykonaniu misji pozostaje tylko oddać cześć hot-dogom... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturkih 03.03.07, 00:58 Hau! Chau! Hał! Chał! <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Pies_przeciwpancerny">P sy przeciwpancerne</a> w półszeregu zbiórka! Po wykonaniu misji pozostaje tylko oddać cześć hot-dogom... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturkih l 03.03.07, 01:00 Hau! Chau! Hał! Chał! Psy przeciwpancerne w półszeregu zbiórka! Po wykonaniu misji pozostaje tylko oddać cześć hot-dogom... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturkih lde 03.03.07, 01:00 Hau! Chau! Hał! Chał! Psy przeciwpancerne w półszeregu zbiórka! Po wykonaniu misji pozostaje tylko oddać cześć hot-dogom... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:46 <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58362196">to ten wątek</a> <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58328344">robię dobrze</a> <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58327787">to nie ten wątek</a> <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58363290">to też nie ten wątek </a> <a href="">nie ten wątek znowu</a> <a href="">nie ten wątek znowu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:47 a <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58362196">to ten wątek</a> <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58328344">robię dobrze</a> <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58327787">to nie ten wątek</a> <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58363290">to też nie ten wątek </a> <a href="">nie ten wątek znowu</a> <a href="">nie ten wątek znowu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:48 aaaaa <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58362196">to ten wątek</a> robiędobrze to nie tenwątek to też nie tenwątek <a href="">nie ten wątek znowu</a> <a href="">nie ten wątek znowu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:52 Dzisiaj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobićdobrze... znalazłem jakiś, ale to nie tenwątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie tenwątek. Po całej nocy szukania znalazłem... A TO KU.. ZNOWU NIE TEN WĄTEK!!! <a href="">nie ten wątek znowu</a> <a href="">nie ten wątek znowu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:56 Wczoraj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobićdobrze... znalazłem jakiś, ale to nie tenwątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie tenwątek. Po całej nocy szukania znalazłem... A TO KU.. ZNOWU NIE TEN WĄTEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:56 Dzisiaj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobićdobrze... znalazłem, ale to nie tenwątek. Szukam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:56 Dzisiaj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobićdobrze... znalazłem jakiś, ale to nie tenwątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie tenwątek... szukam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 11:57 Dzisiaj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58328344">zrobić dobrze</a>... znalazłem jakiś, ale to nieten wątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie ten wątek... szukam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 12:01 Wczoraj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobićdobrze... znalazłem jakiś, ale to nie tenwątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie tenwątek. Po całej nocy szukania znalazłem... A TO KU..ZNOWU NIE TEN WĄTEK!!! GDZIE JEST KU.. TEN WĄTEK??? Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 12:02 Wczoraj zacząłem szukać tego wątku, żeby mu zrobić dobrze... znalazłem jakiś, ale to nie ten wątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie ten wątek. Po całej nocy szukania znalazłem... A TO KU..ZNOWU NIE TEN WĄTEK!!! GDZIE JEST KU.. TEN WĄTEK??? Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: 1... 2... 3... próba sygnaturki 03.03.07, 12:18 img153.imageshack.us/img153/8981/tenwatekmd2.jpg Wczoraj zacząłem szukać tegowątku, żeby mu zrobić dobrze... znalazłem jakiś, ale to nie ten wątek. Szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, ale okazało się, że to też nie ten wątek. Po całej nocy szukania znalazłem... A TO KU..ZNOWU NIE TEN WĄTEK!!! GDZIE JEST KU.. TEN WĄTEK??? Odpowiedz Link Zgłoś