daffne 20.05.03, 00:12 Kobietki czy nie mozna zalatwic niektorych rzeczy na spokojnie??? Jedna z druga sie kloci o nick'a , znow inna rzuca oszczerstwa na inna....Az zal na to patrzec.... Czy w nas ludziach moze byc az tyle jadu ??? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penitentka Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:18 Jeśli chodzi Ci o moje wątki to wiedz, że to nie sa oszczerstwa, lecz gorzka prawda o Reni, która doskonale potrafi sie maskowac, ale jak widac - do czasu. I jej czas właśnie minął. Przykre ale prawdziwe. Za pewna swego była suka. Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:21 Daffne zawsze wpadasz tu po północy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:23 koaa napisał: > Daffne zawsze wpadasz tu po północy:))))) ------------ Czasem lubie postraszyc :))))))))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:28 daffne napisała: > koaa napisał: > > > Daffne zawsze wpadasz tu po północy:))))) > ------------ > Czasem lubie postraszyc :))))))))))))) > Pozdrowionka:) Takich straszydeł to ja się nie boje:)))))))) Jak przejełaś kanał skoro nie było splita? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:35 koaa napisał: > daffne napisała: > > > koaa napisał: > > > > > Daffne zawsze wpadasz tu po północy:))))) > > ------------ > > Czasem lubie postraszyc :))))))))))))) > > Pozdrowionka:) > Takich straszydeł to ja się nie boje:)))))))) > Jak przejełaś kanał skoro nie było splita? > ---------------- Podstepem :)))))))))) Czary mary i mam spowrotem :)))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:37 daffne napisała: > Czary mary i mam spowrotem :)))))))) Pewnie masz niezła zgraje robotów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 00:51 koaa napisał: > daffne napisała: > > > Czary mary i mam spowrotem :)))))))) > Pewnie masz niezła zgraje robotów:))) > ------------------- Powiedzmy , ze bardzo dobrych kolezanek i kolegow :)))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 01:02 daffne napisała: > koaa napisał: > > > daffne napisała: > > > > > Czary mary i mam spowrotem :)))))))) > > Pewnie masz niezła zgraje robotów:))) > > > ------------------- > Powiedzmy , ze bardzo dobrych kolezanek i kolegow :)))))) > Pozdrowionka:) Ja na ircowych wojnach się nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Co tu sie dzieje :( 20.05.03, 01:14 koaa napisał: > daffne napisała: > > > koaa napisał: > > > > > daffne napisała: > > > > > > > Czary mary i mam spowrotem :)))))))) > > > Pewnie masz niezła zgraje robotów:))) > > > > > ------------------- > > Powiedzmy , ze bardzo dobrych kolezanek i kolegow :)))))) > > Pozdrowionka:) > Ja na ircowych wojnach się nie znam:( > -------------- No tak mozna to nazwac mala wojna bo zabrano nam # mojego miasteczka w ktorym mieszkam i zabrali nam go zli ludzie z innych miast...Moze zeby to byla jakas inna nazwa # nie wzielabym sobie tego tak do serca...Ale to co nasze zostalo odzyskane.I szczerze przyznam , ze lepiej mi z tym :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a O Jezuuuuuuu 20.05.03, 00:23 i Maryjko.....zabieram zabawki i wyprowadzam się cheba do lasu, pod konwaliowy busz / nie mylić z dablju / Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: O Jezuuuuuuu 20.05.03, 00:24 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > i Maryjko.....zabieram zabawki i wyprowadzam się cheba do lasu, pod konwaliowy > busz / nie mylić z dablju / Czy pani wykropkowana mogła by wytłumaczyc o co jej chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: O Jezuuuuuuu 20.05.03, 00:26 O Jerzego W Krzaka m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: O Jezuuuuuuu 20.05.03, 00:30 koaa napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > i Maryjko.....zabieram zabawki i wyprowadzam się cheba do lasu, pod > konwaliowy > > busz / nie mylić z dablju / > Czy pani wykropkowana mogła by wytłumaczyc o co jej chodzi? ******************************* o to samo, o co dafnee w wyzszym ( jej pierwszym ) poscie w tym watku. ****************************** Odpowiedz Link Zgłoś
pemitentka Re: O Jezuuuuuuu 20.05.03, 08:43 Nie mieszaj do tego Jezusa. To cudowna postać i wzór do naśladowania. Wszyscy tutaj robicie nagonkę na Renię, ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma-nikodem Re: Co tu sie dzieje? Bo nie widzu.... 20.05.03, 01:33 daffne napisała: > Kobietki czy nie mozna zalatwic niektorych rzeczy na spokojnie??? > Jedna z druga sie kloci o nick'a , znow inna rzuca oszczerstwa na inna....Az zal na to patrzec.... a wszyscy inni, tylko iduuu i patrzuuuu i widzuuuuu i.... jaduuuuuu > Czy w nas ludziach moze byc az tyle jadu ??? > > Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś