Dodaj do ulubionych

Wosk bez pasków, mniej boli i nie podrażnia skóry?

25.04.07, 13:46
Czy ktoś uzywał może tego wosku?
www.allegro.pl/item189167211_netline_wosk_bez_paskow_nowa_technologia_fr_.html
zastanawiam się nad kupnem, bo poczytałam opinie na allegro na temat tego
produktu i są bardzo pozytywne. Co Wy o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • mk_lb Re: Wosk bez pasków, mniej boli i nie podrażnia s 26.04.07, 10:01
      szyszkaa, zaintrygował mnie ten wosk i napisałm do jednej Pani, która go kupiła,
      oto jej odpowiedź: Wosku nigdy nie używałam, ten użyłam po raz pierwszy i tak
      jak pisałam jestem zadowolona. Zostałam poinformowana,że trzeba go nakładać jak
      widać już odstające kilkumilimetrowe włoski, tak zrobiłam i praktycznie
      wszystko zostało usunięte <używałam tylko na łydki>. Oczywiście nie powiem,żeby
      bólu nie było, jest delikatny ból. Im szybciej zrywałam tym wydawało mi się,że
      ból się zmniejsza. U mnie ten wosk bardzo dobrze schodził, bo starałam się
      polożyć grubszą, równomierną warstwę! Trezeba go stosować tak jak jest napisane
      w ulotce dołączonej i wydaje mi się,że nie powinno być problemów!
      Po usunięciu wosku, zostały mi na łydkach jego resztki w kilku miejscach, ale
      szybko zdrapałam paznokciami i było po problemie! Jeżeli używała pani już wosk
      to wydaje mi się,że nie powinna mieć pani żadnych problemów! Po ściągnięciu
      wosku i wrzuceniu z powrotem do pojemniczka <od razu delikatnie podgrzałam> mam
      znowu prawie cały pojemniczek!
      • szyszkaa Re: Wosk bez pasków, mniej boli i nie podrażnia s 27.04.07, 11:33
        Hmm brzmi nieźle:) chyba go kupię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka