Gość: Kobieta Hojarska: Nie jestem jakaś hetera! Majewskiemu .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 07:23 JESTEŚ JAK HETERA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Hojarska: Nie jestem jakaś hetera! Majewskiemu .. IP: *.aster.pl 24.05.07, 07:30 Hetera? toż to MASZKARA ! Majewski ją upiększa. Szkoda, że pięknego umysłu nie może zrobić. Ta pani to wstyd i hańba polskiego parlamentaryzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melamina Hojarska: Nie jestem jakaś hetera! Majewskiemu .. IP: *.ds10.agh.edu.pl 24.05.07, 08:08 chojarska powinna sobie kupic okulary. ta babka co ja robi wyglada lepiej niz ona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzlektyk Hojarska: Nie jestem jakaś hetera! Majewskiemu .. IP: 217.8.182.* 24.05.07, 08:27 Przecież pani Hojarska u Majewskiego ładniejsza niż w realu . Jakioś nikt z pozostałych polityków nie reaguje na program Majewskiego , tylko jedna urażona posłanka Samoobrony , widocznie kobieta mało spedza czasu przed lustrem i nie widzi się dokładnie . Jak sunie kuluarani to poprostu czasem nie wiem czy Majewski nie przesadza z jej urodą Odpowiedz Link Zgłoś