Gość: XXL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.07, 20:06 Co myslicie o wielkim żarciu platfusów z PO, dzisiaj mieli chamy imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prywaciarz Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.07, 21:45 Trzeba wam komputery z biur pozabierać, za komuchów nie mieliście wiec i strajkowało się smutniej - rzygać się juz chce na te wasze strajki i rotacyjne głodówki do roboty nieroby !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.07, 21:49 dales zeby zabierac cwoku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.07, 15:36 Gość portalu: abc napisał(a): > dales zeby zabierac cwoku ? ja ci nie dawałem inernetu ale dał ci Stefan na ktorego teraz wypisujesz drdymały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.07, 16:13 Gdybys troche kumal widzialbys skad to jest pisane i gdzie w miescie funkcjonuje jaka siec. Nie kumasz - wiec bredzisz. Twoje prawo. Nie kazdy musi być bystry. Dlatego pozwole sobie w stosunku do Kolegi na EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co? Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.07, 21:51 gdzie mieli impreze bo szczałem dzisiaj do bigosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 19:10 Arturze dobrze wiesz co was czeka, kanalizacja to rzeka. A rozwój sportu o który tak zabiegasz, tylko tam dzisiaj się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPK Re: WPWiK pozdrawia MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.06.07, 20:01 DZIĘKUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś