Gość: Ewa Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzyskie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:26 Sama przechodziłam mobbing w ARiMR i długo trwało nim udowodniłam swe racje, ale się udało. Miałam jednak psychikę z kamienia, bo taką trzeba mieć w walce policztycznej i układowej w tej instytucji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEZONOWA-MOBING W Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:30 STASZOWIE.NIESTETY TO CO TU WYPRAWIA NIEJAKA EWA PIELAK PO KIEROWNIKA TO METODY WYPISZ WYMALUJ A.OLSZEWSKIEJ SZUKANIE HAKÓW ZAKAZY ROZMÓW MIĘDZY PRACOWNIKAMI ZAKAZY WSTĘPU DO POKOI STRASZENIE ZWOLNIENIAMI BEZ PRZERWY POWOŁUJE SIE NA SWIETNĄ ZNAJOMOŚC Z JAKUBOWSKĄ I ZE ONA WSZYSTKO ZAŁATWI I MOMENT WYPIEPRZY Z ROBOTY KOGO TRZEBA (KOLEGA WYLĄDOWAŁ W SZPITALU JAK ZAKAZAŁA MU ROZMAWIAĆ Z KOLEGAMI I WSTĘPU DO ICH POKOJU ORAZ STRASZYŁA ZWOLNIENIEM). SZCZUCIE PRACOWNIKÓW JEDEN NA DRUGIEGO ITD TO TYLKO NAMIASTKA .ZDJEĆ NIE ZDĄŻYŁA ZROBIĆ A KONSULTACJE Z OLSZEWSKA BYŁY GDYZ TA BYWAŁA W TUTEJSZYM BIURZE.uWOLNIĆ BIURA OD TAKICH HIEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d:) każdy ma to na co sobie pozwala:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
wborzecki8 Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk 11.10.06, 13:22 a wydawało by sie ze z e ta Pielak to niezła suczka jako kobieta oczywiście na nie złośliwa czrownica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:12 Co fakt to fakt za panowania Jakuba Sałaty można było sobie polecieć do Stanów Zjednoczonych jak Dariusz W. przylecieć i podpisać się na liście jak gdyby nigdy nic. Anna O. była u nas ale za panowania Jakuba Sałaty jak zorganizował spotkanie informacyjne. Nawet zdjęć kretynka nie robiła. Za to niezłe sesje zdjęciowe miała Lucyna K. za panowania Jakuba do ulotek, wyszła fatalnie. Arturze tak boli po Twoim odejściu śpij w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikBPStaszow Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:22 Tak to jest za czasow Jakuba Salaty pracownicy mogli calymi dniami przebywac w kuchni na papierosku i nic nie robic tylko nieliczne osoby musialy pracowac za cale biuro . Teraz wreszcie wszyscy musza pracowac po rowno pani Ewa Pielak postarala sie jedynie ukrucic to co dzialo sie do tej pory . Tak to jest jak ktos nie robi nic to teraz musi narzekac i krzywdzic kogos kto jest naprawde dobrym i uczciwym kierownikiem . Skonczylo sie faworyzowanie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pracownikBPStaszó Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:45 Tak to prawda!!!! To, co się działo za poprzedniego kierownictwa to woła o pomstę do nieba. Ludzie !!!!!!normalnie nikt nie robił nic! tylko palili i jedli ( nie wymienię z nazwiska, bo musiałabym wszystkich wypisać) My normalnie w trojkę z Ewą żeby nie skłamać............zrobiłyśmy same........jakieś ..... no nie wiem 7500 tyś wniosków ludzie!!!!!no tak było zapieprzałyśmy całe 8 godzin, chyba że Niki był :) to wtedy krócej :) a że był prawie codziennie to w 6 godzin 7500 tyś wniosków kto tyle wyrobi. No to tak było. P.S. Do HP - chłopaki jak byście mogli zrobić ten przycisk „zatwierdź wszystkie wnioski” to byśmy były wdzięczne- Baaaaardzo was proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:16 Ciebie chyba boli przede wyszystkim to że od kiedy Ewa Pielak jest kierownikiem musisz pracować tak jak inni a nie tylko siedzieć na papierosku. Trzeba przyznać że od kiedy jest kierownikiem jest pożądek i nikt się nie opieradala a inni na niego nie pracują tak jak miało to miejsce za czasów poprzedniego kierownictwa. A kolega to na co wylondował w tym szpitalu? Czasem nie na chorobę zwaną układami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalisktka Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:37 => blondyna Robisz błędy ale w jednym się trzeba z tobą zgodzić. W Staszowie zapanował porządek od kiedy Ewa Pielak stała się szefową. Może za czasów poprzedniego kierownictwa nie było też źle ale były osoby które leżały do góry d... i czekały aż inni odwalą za nich całą robotę. Papierosek śniadanko potem pogadanki, urlopik za nadgodziny leżenia. Kierownik Sałata nikomu źle nie zrobił ale porządku to nie umiał zaprowadzić. Co do kierownik Pielak to nie przepadam za nią ale wdzięczna jestem że nie muszę patrzeć jak pewna dama od siedmiu boleści leży do góry d... a inni muszą na nią robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARImr Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:47 SZKODA, ŻE KIEROWNIKIEM NIE JEST MONIKA MICHALEC TO KOLEGA NA PEWNO NIE DOSTAŁ BY KRWOTOKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arIM Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:51 PANI MONIKO M. TAKIE SŁOWNICTWO HIENY, KRWOTOKI NIE PRZYSTOI TAKIEJ "DAMIE:. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzyskie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:31 TRZEBA ZNAĆ CZŁOWIEKA I DOPIERO OCENIAĆ.ARTUR TO BYŁ DUSZA CZŁOWIEK!!! STRACILI GO WSZYSCY: RODZINA, ROLNICY I SPOŁECZEŃSTWO.TAKICH PRACOWNIKÓW TRZEBA SZANOWAĆ, A KIEROWNIK JEST OD TEGO ŻEBY DORADZIŁ, POCHWALIŁ A JAK PRACOWNIK ZAWINIŁ ZWRÓCIŁ UWAGĘ.NA KOŃCU JEST KARANIE I STRASZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobbing test Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:16 www.mobbing.edu.pl/?pid=7&PHPSESSID=fcfb7ec87d712870a763634b4e8949c7 a jak u was - sprawdźcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:57 Witam Ta sprawa dotyczy mnie pośrednio i sprawy znam tylko z opowieści. Moją opinię na temat tego co się tam dzieje i samobujstwa napiszę w punktach. 1. Stosunki miedzyludzkie w tej instytucji sprowadzają się do podkładnia nogi, intryg, podpie..nia. Nie dotyczy to tylko stosunków miedzy kierowniem i pracownikami ale również a może przważnie pomiedzy szeregowymi pracownikami. Dlaczego tak się dzieje tego nie potrafię zrozumieć. Gdyby w mojej firmie panowało takie piekło spie..ł bym z niej na drugi dzień. 2. Trzeba sobie powiedzieć wreszcie szczerą prawdę. Każda jedna osoba w tej instytucji ma tą pracę dzięki poparciu jakiegoś posła, ministra, genarała, wojewody itp. Inaczej mówiąc każdy pracownik zatrudniony w tej instytucji miał tą robotę złatwioną. Zaraz usłyszę że to nie prawda i że ja nie miałem załatwiane. Ludzie nie mi te kity wciskać. Od kiedy istnieje 3 a teraz "4" rzeczpospolita żaden urzędnik państwowy nie był przyjety z normalnego naboru bez "poparcia". Nie ważne czy za czasów lewicy czy prawicy. Kompetencje są zawsze na drugim miejscu. Takie są realia. Czy tak powinno być? Jasne że nie ale nikt chyba tego nie jest w stanie zmienić. Ludzie którzy składją papiery o przyjecie do ARiMR bez "poparcia" są dla mnie zwykłymi frajerami. Przepraszam że kogoś mogłem obrazić ale takie są realia. Szkoda czasu i kasy na wyjazdy w celu "rozmowy kwalifikacyjnej" przetrzyjcie oczy!!!! I wźta się ludziska do innej roboty a nie myślta o ciepłej posadzie urzędnika państwowego. Po części to tłumaczy dlaczego panują tam takie stosunki miedzy pracownikami. Bo ten to miał załatwione przez posła z SLD a ten przez PIS a jescze inny z poparcia Krzakleskiego a jescze inny z poparcia Gosiewskiego. Wszyscy są niby sobie równi (mieli załatwione) ale to już inna opcja. Czysta hipokryzja i zadrość. Ja sobie załatwiłem a tu po 2 latach władza się zmieniła i przyszedł nowy który k... mać też se załatwił no i nie będę lepszy od niego i jeszcze będzie mną rządził. 3. Wszyscy w tej instytucji biją się o stołki. Dlaczego ano dlatego że praca dobrze płatna i drugiej takiej nie znajdą. Prawda jest taka że gdyby wam tam było naprawdę źle i do tego słabo płacili to już was by tam nie było. Dlaczego? ano dla tego że każdy z was ma znajomości i "załatwił" by sobie lepszą robotę. Nie wypisujcie zatem że tam jest mobing że zapie..cie po godzinach w soboty i w niedziele bo mnie to śmieszy. Zadam proste pytania a wy mi i sobie na nie odpowiedzcie. A KTO W TYM KRAJU NIE ZAPIE.. PO GODZINACH????? ILE MACIE URLOPÓW I CZY CZASEM NADGODZIN NIE ODBIERACIE W POSTACI DODATKOWYCH WOLNYCH DNI?????? ZA JAKĄ PENSJĘ???? CZY PRACOWNICY W PRAWATNYCH FIRMACH MAJĄ LEPIEJ????? W ku..a was natomiast to że w pracy którą sobie załatwiliście trzeba naprawdę pracować. 4. Co do samobujstwa to faktycznie dramat. Ale zwalanie winy tylko na Olszewską i Jakubowską to umywanie rąk z gówna w którym świadomie się babrzecie. Pewnie obie to niezłe france ale pewnie nie gorsze od swoich poprzedników którzy wam załtwili robotę. Każdy kij ma dwa końce śmierć tego chłopaka pewnie również. Jej przyczyną nie była tylko olszewska i Jakubowska ale również wy sami, jego słaba psychika, układy, a może również inne sprawy o których poprostu nie wiemy. Reasume sytuacja w ARiMR jest debilna ale nie odbiega od innych urzędów państwowych. A co do spraw miedzyludzkich to istny koszmar który sami sobie stwarzacie. Wypisywanie natomiast że jest wam źle brzmi tak jakby Bil Geits napisał że go na coś nie stać. Czuję że wywołam bużę obużonych "niewinnych" którzy nie mieli załatwione i udają głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok do przypadkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:20 niemożliwe aby w takiej instytucji pracował taki analfabeta. OBUŻONY KIELCZOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczok 2 Re: do przypadkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:04 Masz rację w tym Staszowie pracują jacyś analfabeci. Pewnie jeszcze wieśniaki z niezłymi układami. A tak co do Pani Lucynki to widziałem ją na plakatach w Kielcach i nie wyszła tak źle. Uszanowalibyście Państwo Kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:32 do sezonowej Ciebie chyba boli przede wyszystkim to że od kiedy Ewa Pielak jest kierownikiem musisz pracować tak jak inni a nie tylko siedzieć na papierosku. Trzeba przyznać że od kiedy jest kierownikiem jest pożądek i nikt się nie opieradala a inni na niego nie pracują tak jak miało to miejsce za czasów poprzedniego kierownictwa. A kolega to na co wylondował w tym szpitalu? Czasem nie na chorobę zwaną układami? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Do blondyny 12.10.06, 12:36 powtarzasz się to raz a dwa(tak na marginesie) -poRZądek i wylĄdował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordek Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:20 chyba się poddam samokrytyce A NAsza kierowniczka jest naj i nasze biuro jest naj. zbudujemy nowy ład. biuro w staszowie rzuca wyzwanie innym - 200% normy na jubileusz objęcia władzy przez królową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwizytor Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:27 Co do wpisu przypadkowego to wreszcie ktoś nazwał rzeczy po imieniu BRAWO. Na ponad dwieście wpisów chociaż jeden bez obłudy. W tej instytucji źle się dzieje tak jak i całym kraju. Szukacie winnych a sami jesteście zamieszani w te brudy. W tym kraju tak już jest że wszyscy szukają winnych ale nie widzą tego co sami robią. Wygrzebują brudy innych a sami są współwinni. Żałujecie chłopaka to normalne mi też go szkoda ale nie umywajcie rąk od tego co się dzieje w tej firmie bo w znacznej części sami za to odpowiadacie. Mobing nie rozśmieszajcie mnie. Burdel tam panuje bo wszyscy są z jakiegoś układu. Jak ktoś zaczyna robić porządek to wielki rwetes się podnosi bo trzeba się w ziąść do roboty. Dziwne czemu świętokrzyska ARiMR była na ostatnim miejscu w Polsce? Bo był burdel. A czemu jest teraz na pierwszym? Bo ktoś się wziął za nierobów nie do ruszenia z poprzedniego układu. I niektórych to boli że niestety trzeba pracować. A w ogóle jak komuś nie pasuje taka robota to niech sobie znajdźcie inną jak napisał przypadkowy macie przecież układy skoro tam pracujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka01 Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.wink.pl 12.10.06, 16:12 Czyim jesteś akwizytorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:24 Gość portalu: akwizytor napisał(a): Mobing nie rozśmieszajcie mnie To ty chyba nie zasmakowałeś kontaktu bezpośredniego z jej królewską mością, no chyba, że należysz do pupilków. Gość portalu: akwizytor napisał(a): ...bo wszyscy są z jakiegoś układu. Układ to się zrobił ale dopiero teraz. Dla ciebie i posła Gosiewskiego to wszyscu ludie zatrudnieni przed kwietniem 2006 roku należą do układu. Przypomnę jeszce tylko tyle, że wieksość, zdecydowana większość bo około 80% zatrudnionej w świętokrzyskim ARiMR kadry to ludzie młodzi, którzy mają po około 30 lat. Ale i tak się nie zdziwię jak usłyszę, że naleeli do SB itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!Ó Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:30 Nareszcie prawda.Kadry w biurach to ludzie po studiach,dzieciaki prominentnych tatusiów.Dopiero uczą się pracować.Cwaniaczki spod klosza.Pewni siebie i swoich układów.Zgroza.Kawka,pogaduszki,ooooo to dla nich praca.Czas pracy wykorzystany w 100% to mobbing.Znam to,widziałem Chłopaka wielka szkoda,ale i jest tu wina kolegów . Odpowiedz Link Zgłoś
czasowstrzymywacz2 Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk 13.10.06, 22:50 Kupę wiesz kolego. Pewnie że są ludzie którzy zlewają robotę i zasłaniają się plecami, ale w tej chwili dotyczy to wyłącznie PISuarów, którze nic nie robienie opanowali do perfekcji! Pozatym śmieciu obrażasz ludzi ucziwie i ciężko pracujących, których jest zdecydowana większość. A tych dupowłazów którzy leją na robotę bo ich iwonka kryje rozliczymy! Jak nie wiesz to zawrzyj jape i idź spać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:56 Chłopczyku nie wiem jak ty ale ja to nie znam w pracy smaku "gorącej kawy" cud jakiś jak znajde chwile żeby sobie wogóle kawe zrobić a i tak późńiej ją zawsze zimną pije - smutne ale prawdzwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 18:32 przykro mi z powodu moich wcześniejszych wypowiedzi - przesadziłam. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: 65.110.6.* 12.10.06, 23:52 A my 300% zrobimy, ku chawle królowej, nawet nie bedziemy wniosków oglądać. I rządamy od HP nowego przycisku: "zatwierdź wszystkie wnioski"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: 80.54.195.* 15.10.06, 18:30 a od czego jest wsadowa kontrola administracyjna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik BP Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzyskie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 00:03 [*] Proszę, zróbmy wszystko żeby śmierć naszego kolegi nie poszła na marne i nie chodzi mi tylko o pracowników biura z Ostrowca Świętokrzyskiego, ale wszystkich biur. Wszędzie jest podobnie, ciężko, naginane są wszelkie zasady, przepisy, ludzie są wykorzystywani. Nie dopuśćmy do tego by historia powtórzyła się w naszym biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łże-elita Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.trzuskawica.pl 13.10.06, 09:49 Ten człowiek oddał życie w walce o normalność i spokój w proteście przeciwko psychopatom. Apel do psychopatów: "Przeproście i Spadajcie", żeby można tu normalnie żyć i pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
lord.vader1 zacznijmy pisać 13.10.06, 22:17 Kochani! Ktoś już chyba poruszał tę kwestię ale warto przypomnieć. Łapcie za pióro lub siądźcie w domu przed komputerem. Napiszcie o swoich przeżyciach związanych z pracą w ARiMR i stosunkami międzyludkimi w niej panującymi. Wysyłajcie do Prezesa ARiMR oraz do wiadomości innych instytucji, wysyłajcie do mediów. Pamiętajcie o tym, że w ARiMR są związki zawodowe do których w każdym momencie można się wrócić o pomoc. Związki służą również pomocą prawną - miejcie tego świadomość, że można na nie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:29 A dzis u Iwonki jest kontrola z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubi Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 20:48 bandyci powiesic ich co chlopak winien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: 193.59.255.* 16.10.06, 21:25 Zgadzam się z poprzednikiem! MORDERCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wi em, Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:42 No i co tam u IJ I AO czy już pszyschły żale pracowników. coś nic nie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk 22.10.06, 02:06 a kręci się wszystko w odpowiednim kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: 193.59.255.* 22.10.06, 13:14 Zaczęły się kontrole w biurach powiatowych w związku z tą sprawą. Może jednak sprawiedliwość istnieje! Zobaczymy co dalej i jak to się zakończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:24 Ciekawe kiedy zakończy się dochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:45 Po następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształciuch Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:58 jak PO i SLD przywróci normalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARiMR Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 23:33 o tym też powinno się pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c2h5oh Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:51 Kolega dyrektor już zaliczył kilka wystąpień w sadzie. Dobrze mu idzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stal Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:31 www.armirek.yoyo.pl- łączmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ ARIMR Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:20 kolejna sprawa już w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:49 Czy Wojtek Mojzesowicz przywróci do łask byłego dyr ARiMR Edzika A.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Młody pracownik ARiMR z Ostrowca Świętokrzysk IP: 195.47.201.* 27.08.08, 15:54 1 Odpowiedz Link Zgłoś