Dodaj do ulubionych

rodzice przedszkolaków

18.06.07, 09:03
Witam

Serdecznie zapraszam rodziców na spotkanie informacyjne w sprawie Przedszkola
Krasnolódków które odbędzie się 25.06 i 16.07 o godz. 18.00 Miejskim Ośrodku
Kultury w Józefowie na ul. Kardynała Wyszyńskiego 1.

Celem spotkania będzie zapoznanie się z ofertą przedszkola, kadrą wychowawców
i programem

Zapisy do Przedszkola Krasnoludków rozpoczną się po spotkaniu

Zapraszam także na naszą stronę internetową

www.naszekrasnale.pl

na której znajdą państwo wiele cennych informacji. Strona jest jeszcze nie
pełna i stopniowo jest uzupełniania, więc zachęcam do regularnego jej
odwiedzania

Pozdrawiam

Dyrektor
Liwia Idziak
Obserwuj wątek
    • amigo9 Re: rodzice przedszkolaków 18.06.07, 14:16
      Witam,
      strona bardzo mi się podoba. Mam tylko jedną obiekcję - zarówno układ strony,
      jak i treści na niej zawarte bardzo przypominają stronę Przedszkola Szczęśliwych
      Dzieci w Józefowie. Czy mogłabym prosić o wytłumaczenie tego faktu?
      • babik7 Re: rodzice przedszkolaków 18.06.07, 15:02
        Witam

Strona była opracowywana przez fachowców z tej dziedziny: Studio Multimedialne
        Arkadia mieszczące się w Otwocku. Co do wyglądu zgodzę się że są elementy
        podobne ale jestem pewna że Studio to nie miało na celu powielanie strony
        innego przedszkola. co zaś się tyczy tekstu, cóż tu są znaczne różnice, więc
        nie ma czego tłumaczyć. Studio to, podczas prezentacji różnych wersji od
        początku utrzymywało wszystko w podobnej tematyce, według nich taki układ
        strony jest obecnie najczęściej stosowany i łatwo zapamiętywany przez
        czytelnika.

Pozdrawiam
        • amigo9 Re: rodzice przedszkolaków 18.06.07, 15:39
          No to ja bym za taką usługę nie zapłaciła. I nie chodzi mi o układ strony, może
          być podobny, ale treści są powieleniem "słowo w słowo" treści ze strony
          Przedszkola Szczęśliwych Dzieci. Ot taka np. karta przedszkolaka - identyczna. O
          ile nie ma Pani zgody tamtego przedszkola na powielanie, to jest to dla mnie
          bardzo nieuczciwe działanie, bo jest to plagiat.
      • grzeg_sz1 Re: rodzice przedszkolaków 18.06.07, 15:03
        pewnie ta sama firma przygotowała jedno i drugie
        • marta_i_koty Cena jest porażająca.... 22.06.07, 18:24
          Jakie to szczęscie, ze mój syn ma już dawno przedszkole za sobą i było to
          przedszkole państwowe...
          • grzeg_sz1 Re: Cena jest porażająca.... 22.06.07, 19:05
            niop, państwowe jest dobre, co nie znaczy tanie;)
            chyba że jeszcze Ci się rodzina powiększy;), wtedy może nie będziesz miała
            innego wyjścia, albo będziesz chciała zaszpanować:))))
            • patsik Re: Cena jest porażająca.... 22.06.07, 23:03
              grzeg - nie gryź, bo aż niemiło....co się Marta odezwie, to kąsasz.....Nie
              wiem, co Was poróżniło i kiedy, ale ustawcie sobie opcje "ignoruj" i nie
              będziecie widzieć swoich postów ;) Chyba, że tu ma użycie zasada "kto się czubi
              ten się lubi" - to ja już odszczekuję....

A w temacie plagiatów - firmom projektującym strony www zwyczajnie się nie chce
              pracować - jak już zrobią jeden szablon, powielają w nieskończoność - ja bym
              się kłóciła.

• grzeg_sz1 Re: Cena jest porażająca.... 23.06.07, 09:57
                masz 100% racji, co do jednego punkty, jak i drugiego
                • amigo9 Re: Cena jest porażająca.... 24.06.07, 22:24
                  Co do ceny Otwock, Józefów cena waha się od 700 - 850 zł, co wcale nie jest tak
                  dużo, biorąc pod uwagę, że publiczne przedszkole kosztuje prawie 400 zł. Co do
                  kwestii, co lepsze, będę się mogła więcej wypowiedzieć, jak młody pójdzie do
                  prywatnego. Starszak chodził do 3 (a w zasadzie 4) publicznych i jedno było
                  rewelacyjne, drugie ok, a trzecie kiepskie.
                  Jedno jest na pewno lepsze w prywatnym przedszkolu - grupa młodego ma liczyć 12
                  dzieci.
                  A co do tego przedszkola - o którym piszemy, wielki plus dla dyrekcji, że
                  zmieniła skopiowaną kartę i pojawiła się inna na stronie.
            • marta_i_koty Re: Cena jest porażająca.... 25.06.07, 09:23
              grzeg_sz1 napisał:

> niop, państwowe jest dobre, co nie znaczy tanie;)
              > chyba że jeszcze Ci się rodzina powiększy;), wtedy może nie będziesz miała
              > innego wyjścia, albo będziesz chciała zaszpanować:))))

Miałabym szpanowac posyłaniem dziecka do drogiego przedszkola? Hahaha, dobre, Ty
              tak masz?;P A poza tym rodzina mi się nie powiększy, bo widzisz Grzegorzu,
              panuję nad tym..;) I odwal sie wreszcie ode mnie albo powiedz, o co Ci chodzi..
              Tak czy siak uważam 800 PLN za przesadę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka