mamoniowa0 12.06.03, 09:52 Lubię zmiany to pomyślałam, że nieźle będzie, gdy sobie zmienię nick na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: To ja - Pajdeczka 12.06.03, 09:54 mamoniowa0 napisała: > Lubię zmiany to pomyślałam, że nieźle będzie, gdy sobie zmienię nick na jakiś > czas. Prosze pani, pytania sa tendencyjne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa0 Re: To ja - Pajdeczka 12.06.03, 09:57 anahella napisała: > mamoniowa0 napisała: > > > Lubię zmiany to pomyślałam, że nieźle będzie, gdy sobie zmienię nick na ja > kiś > > czas. > > Prosze pani, pytania sa tendencyjne;) > Jak wszystkie, na tym forum. A Ty gdzie tu, do roboty miałaś iść?! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: To ja - Pajdeczka 12.06.03, 10:13 anahella napisała: > Prosze pani, pytania sa tendencyjne;) ale tu chodzi o odglos paszcza ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To ja - Pajdeczka 12.06.03, 11:00 losiu4 napisał: > anahella napisała: > > > Prosze pani, pytania sa tendencyjne;) > > ale tu chodzi o odglos paszcza ;)) a nie o klucze pana Kazimierza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: To ja - Pajdeczka IP: 213.231.15.* 12.06.03, 09:59 bardzo fajnie wykombinowałaś.Nie powinienem tego pisać bo mój watek szybciej tonie, ale to nie o to chodzi.Na to nie wolno zwracac uwagi. Utrzymywanie swoich watków na powierzchu nie powinno byc celem samym w sobie. Troszke sie rozgadałem a przeciez nie ma o czym......... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa0 Re: To ja - Pajdeczka 12.06.03, 10:05 Gość portalu: astinger napisał(a): > bardzo fajnie wykombinowałaś.Nie powinienem tego pisać bo mój watek szybciej > tonie, ale to nie o to chodzi.Na to nie wolno zwracac uwagi. Utrzymywanie > swoich watków na powierzchu nie powinno byc celem samym w sobie. Troszke sie > rozgadałem a przeciez nie ma o czym......... Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Informuję tylko, żeby było wiadomo, komu odpowiadacie. A utrzymywanie się przy życiu w realu jest czym, nie celem samym w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa0 Kończę z mamoniową,bo.... 12.06.03, 10:11 ..zaczęłam już czytać swoje posty przez pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kończę z mamoniową,bo.... 12.06.03, 11:01 mamoniowa0 napisała: > ..zaczęłam już czytać swoje posty przez pomyłkę. oj, przez pomylke mozesz sobie odpowiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś