buraczane_usa 25.06.07, 00:49 clipmarks.com/clipmark/2FA50EB5-D852-4B5F-8BEF-F4CAFDE2D556/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burgerking1 Re: jestes przesiakniety propaganda komuny? 25.06.07, 03:52 nie jeden w Polsce chcialby pobierac amerykanskie food stamps !!,bo tak to sie fachowo nazywa !! i kupowac sobie za nie w supermarkietach [ tak ja w USA] najlepsze miesa !!,owowce, i inne przetwory zywnosciowe za ktore to placi panstwo w USA W Polsce co najwyzej biedny czlowiek moze dostac talerz zupki z garkuchni prz koscielnej i pare znoszonych butow !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) kartki żywnościowe... u nas też mają ci biedni IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 12:16 czy ja chciałbym dostawać takie kartki - z pewnością nie, bo to oznaczałoby, że jestem menelem lub na samym dnie i nie radzę sobie z przeżyciem no ale dla takiego jak ty, co to się obżera hamburgerami (sądząc po nicku), to szczyt marzeń - dostawać zapomogę społeczną a czy ty też już tak wyglądasz jak na tym zdjęciu?? Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: jestes przesiakniety propaganda komuny? 25.06.07, 17:25 zadnych kartek zadnych socjalow sam na siebie i na moja rodzine pracuje i to w pocie czola. nie potrzebuje zadnego wspolczucia zadnego wzgardliwego urzedasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowana Re: ludzie nie obzerajcie się hamburgerami... bo IP: *.hsd1.ma.comcast.net 25.06.07, 13:42 www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-new-mcdonalds-ad-zXj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza O, ładne! 25.06.07, 17:15 Gość portalu: wylogowana napisał(a): > <a href="www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-new-mcdonalds-ad-zXj.jpg" target="_blank">www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-new-mcdonalds-ad-zXj.jpg</a> I`m lugging it - Tacham To Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: O, ładne! 26.06.07, 00:46 hehehehehe ale fajna fotka :) no ale musze rozbic ten glupi mit o "tuczacych hamburgerach". tutaj sa podane jakie mniej wiecej maja wartosci kaloryczne produkty w McDonaldzie. www.mcdonalds.com/app_controller.nutrition.index1.html donmowe burgery: How Many Calories in a Home Made Hamburger? It depends how much meat you use. - 4oz lean ground beef plus hamburger bun is about 420 calories - 2oz lean ground beef plus hamburger bun is about 270 calories Add a good fistful of microwaveable/oven fries and you'll add about another 175 calories. po prostu trzeba liczyc kalorie. mozna wybrac mniej lub bardziej kaloryczny zestaw, pamietac ile mozna zjesc kalorii dziennie (osoba dorosla w srednim wieku -przecietnie 2000 i + kalorii) a jak sie zjadlo na lunch Big Maca to juz nie nalezy zjadac w domku drugiego obiadu. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) nie masz pojecia w czym rzecz - a nie w kaloriach IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.07, 11:30 tylko w składzie posiłku - no ale co ty możesz wiedzieć, wychowana na amerykańskiej 'kulturze' kulinarnej... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: nie masz pojecia w czym rzecz - a nie w kalor 26.06.07, 11:51 wiecej niz ci sie zdaje- i jestem szczupla na tej "amerykanskiej kulturze". Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: a kto powiedział, że jesteś gruba? 26.06.07, 22:44 nikt nie powiedzial, oczywscie, ja rowniez podkreslilam fakt ze jestem szczupla po to tylko zeby wykazac ze i na "amerykanskim beznadziejnym fastfoodzie" mozna byc szczuplym jesli wlasnie wie sie jakie znaczenie ma prawidlowe odzywianie, w sklad czego wchodzi takze zwracanie uwagi na ilosc kalorii. nie mowie tu o wartosci zywnosciowej tylko o fakcie ze to czy ktos utyje od "McDonald'sa" to jeszcze zalezy ILE je. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re a kto twierdził, że wszyscy Amerykanie jedzą IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.07, 10:55 tylko i wyłącznie hamburgery i junk food? Może większość :)) Ale oczywiście i w USA są normalni ludzie, może to i ginący gatunek, ale są, jak wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś