marzenak80 26.06.07, 13:06 Szukam opinii na temat organizacji wesel w zajeździe Azyl. Jeśli macie jakieś doświadczenia związane z tym miejscem podzielcie się swoją opinią. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: Azyl w Kątach Wrocławskich 26.06.07, 13:51 Rozważałam to miejsce:) Podobało nam się tam, no może te malowidła trochę kiczowate, ale ładny ogród i ta część przeszklona na pewno na plus:) Dla nas było tam za mało noclegów i trochę mnie zastanawiało, czy parkiet w tej przeszklonej części to dobry pomysł - ciężko tam w lecie o nastrój do tańca, gdy słońce świeci;) Właściciel miły, spotkanie było ok, ale obiecał przesłać ofertę cenową uwzględniającą nasze ustalenia...i nie przysłał... Mam kilka fotek, które zrobiłam na miejscu, ale chyba rozbudowali stronę o ładną galerię. Ja byłam tam rok temu. Odpowiedz Link
marzenak80 Re: Azyl w Kątach Wrocławskich 26.06.07, 14:10 Śliczne dzięki. Jesteśmy w trakcie szukania sali i właściwie teraz Azyl jest na pierwszym miejscu. Oglądaliśmy salę na chwilę przed weselem i przystrojona wygląda naprawdę efektownie. Kiczowate ptaszki nie rzucają się aż tak w oczy:) Wymiana maili z Azylem funkcjonuje bez zarzutu, czego nie można powiedzieć o wielu innych miejscach. Na co się ostatecznie zdecydowałas? Odpowiedz Link
inkageo Re: Azyl w Kątach Wrocławskich 26.06.07, 14:21 Te ptaszki mogą być, starałam się znaleźć jakiś minus;) Nie wiem czy wiesz, że nie można było rok temu samemu kupować alkoholu, ale oni oferowali swój w cenie detalicznej (podobnej do sklepowej). My gorzej trafiliśmy bo w niedzielę po weselu i było małe pobojowisko;) A przed weselem na pięknie przygotowaną salę trafiłam w hotelu Mercure. Coś w tym jest, że większość osób wybiera to miejsce, które odwiedzi w sobotę rano przed przyjęciem:) Odpowiedz Link
inkageo Re: Azyl w Kątach Wrocławskich 26.06.07, 14:22 Mercure w Opolu, zapomniałam dodać. Ja jestem z Brzegu, więc mam taką samą odległość do Wrocławia i Opola:) Odpowiedz Link
tres_jolie A jak cenowo? 01.07.07, 13:26 Jak cenowo wygląda sytuacja? Ile od osoby i co w zamian? Odpowiedz Link
inkageo Re: A jak cenowo? 01.07.07, 16:37 Rok temu menu rozpoczynało się od 130 zł/osoba. Odpowiedz Link
tres_jolie Re: A jak cenowo? 01.07.07, 18:32 A co w zamian? Co oferowali? Wiesz możę? Bo też szukamy czegoś, a raczej rozpoczniemy niedługo poszukiwania :) Odpowiedz Link
inkageo Re: A jak cenowo? 01.07.07, 19:38 To jest plik w excelu, wysyłam Ci na gazetowego. Pewnie to menu jest nieaktualne.. Odpowiedz Link
tres_jolie Re: A jak cenowo? 01.07.07, 20:16 Śliczne dzięki! Właśnie przesłałam Mojemu Ukochanemu :) Mamy więc już jakieś pojęcie. PZDR Odpowiedz Link