gwiazdka19741 03.07.07, 09:38 Kogo unkać na tym forum by potem nie cierpieć....??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:44 Jak nie chcesz zostać grzesznicą, unikaj Grzecha. Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:48 Tak , tak , i jak g.... na chodniku omijaj dziadka53 !!! Koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:46 gwiazdka19741 napisała: > Kogo unkać na tym forum by potem nie cierpieć....??? Że niby mamy Ci podawać nicki? buhahahaha A poważnie (no może też nie do końca) to uważaj na wszystkich :P Odpowiedz Link Zgłoś
mowzasiebie Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:47 unikaj mnie :) Wtedy kiedy piszę pods swoim nickiem ...)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:49 Na te kochanice2 tez uwazaj , jest strasznie wredna !! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:54 dziadek53 napisał: > Na te kochanice2 tez uwazaj , jest strasznie wredna !! > pozdrawiam. Wiesz sam po sobie czy podglądałeś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:52 Wybawiłem Cię z kłopotu. Sam się zareklamowałem. Witam.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:55 grzech_o_1 napisał: > Wybawiłem Cię z kłopotu. Sam się zareklamowałem. > Witam.:))) Widzę, widzę :) Aczkolwiek opinia nie jest do końca obiektywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:52 niektórzy potrafia dokopać..ja się nawet boję wymieniać, kto:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:57 Nie boj sie , wszyscy lubia motylki , nikt Ci krzywdy nie zrobi.Wal smialo. Pozdrawim, z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:05 tak, tak, teraz tak mówisz, a za chwilę packe wystawisz:) a tak zupełnie poważnie, to nie należy sie bać nikogo, trzeba tylko umieć zachować dystans. jesli rozmowa, tu bądź na @ schodzi na niepożądane tory, współrozmówca powinien się o tym dowiedzieć. poza tym, piszesz z kim chcesz. jeśli ktos odbiega od Twoich norm dyskutanta, olewasz to, co pisze pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:52 Na forum czy nie, na facetów zawsze trzeba uważać. Jak mawiają "nie wierz nigdy mężczyźnie, to cukierek maczany w truciźnie" Hi,hi :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:57 O nie znałem tego:) Spoko tu są same niemaczane cukierki:):) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 09:58 Ja jestem sama trucizna! Bez cukierka.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:01 dziadek53 napisał: > Ja jestem sama trucizna! Bez cukierka.:)) A zabijasz tylko po dotknięciu? Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:06 A co dotykałaś:)? Moze działa jak M&M-sy rozpuszcza się tylko w ustach nie w ręce?:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:08 buszmen33 napisał: > A co dotykałaś:)? Moze działa jak M&M-sy rozpuszcza się tylko w ustach nie w > ręce?:):):) Ani w ustach ani w ręce nie miałam :PP Mogę być bezpieczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:04 A ja się zastanawialem gdzie te kobiety....Wszystkie wytrułeś? Jak mogłeś:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:05 dziadek53 napisał: > Ja jestem sama trucizna! Bez cukierka.:)) Słodycze tuczą, a to mogłaby być nawet przyjemna śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:05 Nigdy nie pytaj kobiety o drogę, zawsze wywiedzie cię na manowce. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:08 Albo potraktuje Cie gazem po oczach,albo pomyśli ze chcesz Ją zgwałcić...Ja chciałem kiedyś wieczorową porą jedną spytać długo uciekała.... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:09 grzech_o_1 napisał: > Nigdy nie pytaj kobiety o drogę, zawsze wywiedzie cię na manowce. > :))))))))) Lepiej faktycznie nie pytać, bo kobiety nigdy nie wiedzą gdzie prawo, gdzie lewo... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 10:20 To trzeba , jak w cesarskiej armii , wiechcie do nog poprzywiazywac:siano , słoma siano słoma itd.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 11:44 Mnie nie unikać, by potem nie cierpieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 12:09 nemo1968 napisał: > Mnie nie unikać, by potem nie cierpieć ;) Popatrz, popatrz... Jaki skromny :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 13:24 W przeciwieństwie do poprzedników (w tym wątku) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 I Organisty Popa, bo będziesz Popmusic 03.07.07, 19:47 fox_girl napisała: > tak mi siem skojarzyło **Mi chyba też :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:42 nemo1968 napisał: > W przeciwieństwie do poprzedników (w tym wątku) ;) > Cóż... jesteś wyjątkowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:37 Na mnie można nie uważać jestem łatwy i bezpieczny w obsułdze:)":) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:42 Jesteś "user friendly" ;) ? A gdzie ci sie tryb TURBO włącza ? Masz gdzieś jakąś wajchę ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:43 On ma guzik Turbo, który uruchamia łapkę do klepania damskich tyłków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:49 Wcale nie mam takiego guzika to robie automatycznie:):)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:56 :))) to tak ja ja mam automat na kopa w ryj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:59 I jak mu poszło ;) ? PS też bardzo lubię tę piosenkę "Do łezki łezka". Jedna z moich ulubionych :). Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:52 Ja, w kazdym razie jak widzę coś zgrabnego, to ręka aż mnie świerzbi....:) Wtedy szybko jakiś pretekst trzeba wymyslać. Jakis dobry, podpowiedz coś...., że komar usiadł i trzeba było bestię pogonić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 17:06 To chyba dla żony taka bajka będzie :))) ... "wiesz kochanie, ten siniak pod okiem i odbity na policzku numer buta to dlatego, że komar mi na nosie usiadł i koleżanka pomogła go zabić ;) ... butem ;) " Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:44 Wajche mam bo jak tak bez wajchy to nie wypada przecież a turbo się włącza jak droga dobra jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:49 znaczy, kiedy nie ma tarcia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:51 Turbo to przeżytek. Ja używam dopalacza.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:04 w postaci tabletek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:35 grzech_o_1 napisał: > Turbo to przeżytek. Ja używam dopalacza.:))) Tylko uważaj, żeby Ci pikawa od tego nie wysiadła! Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa.amanda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:47 na takich którzy używają Axe....mogą być za bardzo pociągający! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 14:53 A z tymi którzy używają Brutala, można iść na całość. To chodzące aniołki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:07 Oczywiście niebieskie. Miłego dnia Piękna.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:46 Uważać na tych co maja trawnik i psa...... Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:52 Co, mam psa pogonić.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:56 Nie ..przepraszam ja miałam tylko na myśli to ,że zawsze można wdepnąć w kupkę:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 15:59 Mój pies jest po szkoleniu i robi do kibla :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:09 A Pan spłukuje.....? Twój pies też wącha kwiatki? (wersja dla romantyków). ...i może ma ogoloną pupcie i chodzi tyłem ....?? Odpowiedz Link Zgłoś
mowiewam Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:15 gdy ''patrze'' na ciebieMagdo to wspolczuje Ci Nie chcialabym byc takim dzieckiem duzym i w dodatku samotnym Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:17 {[mowiewam]..dziekuje.... Gdyby nie cień, umarłabym z samotności... Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:22 To psi kibel, jak psa podszkolic, to sam spłucze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:29 a szkolenie praktyczne przeprowadzałeś? z demonstracją, jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:37 Po co demonstracja, bystry pies ma zdolnosc abstrakcyjnego myslenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:41 a sprawdzałeś, czy mu serce bije? bo może wcisnęli Ci robota:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:41 nemo1968 napisał: > bystry pies ma zdolnosc abstrakcyjnego myslenia...:) Po Tobie odziedziczył? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:47 Nie odziedziczył, tylko sie przy mnie wykształcił...:) Ja mogę i psa rachunku różniczkowego nauczyć, byleby pies chciał :) PS Nasz matematyk na studiach miał taką sentencję, którą wypowiadał głosem pełnym wyrzutów nad przerażonym studentem przy tablicy "Ja mogę i konia nauczyć rachunku różniczkowego, byleby koń chciał" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:58 nemo1968 napisał: > Nie odziedziczył, tylko sie przy mnie wykształcił...:) > Ja mogę i psa rachunku różniczkowego nauczyć, byleby pies chciał :) > > PS > Nasz matematyk na studiach miał taką sentencję, którą wypowiadał głosem pełnym > wyrzutów nad przerażonym studentem przy tablicy "Ja mogę i konia nauczyć > rachunku różniczkowego, byleby koń chciał" :)))))) To może mnie czegoś nauczysz? Ja chciałabym na przykład potrafić hmm latać to może nie, bo nie z pałacu kultury zrzucisz, ale na przykład chciałabym potrafić uwieść faceta :) A Ty jako facet powinieneś wiedzieć jak to zrobić :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:26 A właściwie, to dlaczego połączenie trawnika i psa budzi takie twoje przerażenie :)))? Masz jakies zle wspomnienia ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:31 przypomniało mi się "ajlawju" :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:37 Kooka, ja nic nie pamiętam...;))) Musiałem wypić za duzo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:40 nemo1968 napisał: > A właściwie, to dlaczego połączenie trawnika i psa budzi takie twoje > przerażenie :)))? Masz jakies zle wspomnienia ;) ? Tak ...wpadłam w 'poślizg' ,nabiłam sobie porządnego guza i ubrudziłam pantofelek ..prawy:( Zdarzenie miało miejsce przed domem byłego partnera .... miał psa i ..skoszony trawnik .... , Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:49 Nie żałuj :), jak facet cię rzucił, tylko dlatego, że miałaś pantofelek "ozdobiony" i pachniałaś nowatorsko, to nie był ciebie wart....najwyraźniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:53 Cokolwiek napiszesz nie zdenerwujesz mnie ,o nie!!!!!!! Nie zostawił mnie !!! brrrrrrr: Idę ... na spacer z Amstafem ..pieskiem mojego M:):) Paaa Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 16:57 Pa !!! :))) i Uważaj, jak mi zdowie miłe, uważaj na te....na trawnikach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 04.07.07, 12:37 nemo1968 napisał: > Pa !!! :))) i Uważaj, jak mi zdowie miłe, uważaj na te....na trawnikach :)) Twoje zdrowie jest u mnie na pierwszym miejscu!! Uważałam:) Tylko Amstaf ubrudził nosek kupką gruchającego ( w locie))i nie zdążyłam temu zapobiec.!! Było długie wycieranie noska chusteczką odświeżającą marki velvet:):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samotna_magda Re: Na jakich facetów uważać??? 04.07.07, 12:38 samotna_magda napisała: > nemo1968 napisał: > > > Pa !!! :))) i Uważaj, jak mi zdowie miłe, uważaj na te....na trawnikach : > )) > > Gruchającego gołąbka!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 18:25 mnie tez unikaj. siem jeszcze nie zdeklarowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 18:54 Szined Łysa Okonor! Fantastyczna fota i fryzura :D Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 19:44 fęks, maj dir. robię co moge w kwestii kamuflażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 19:52 Nie potrzebujesz kamuflażu, makijażu, drenażu (limfatycznego, czy kiego) tylko dobrego pasażu na pianoli i śpiewaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 19:03 Oj , tak , tak , na Nia uwazaj koniecznie , sam sie boje, chociaz to i bac sie strach. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 19:46 te, dziadek, ty mi tu nie drwij. w szkole nie uczyli, ze mniejszych sie nie bije? mam sprawę na @, ale dziś nie mam głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:45 @ poczeka , z głodu nie zdechnie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopniety_mariuszek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:22 Mnie trzeba unikać jak ognia, bo kobiety traktuję jak przedmioty,ot takie tam lasie, które wyciskam do ostatniej kropli. Jak głupie są to ich problem. Kto powiedział, ze każdy musi być uczciwy. Ja lubię, gdy kobiety mnie adorują, zabiegają o mnie, tęsknią za mną i płaczą, że jestem taki nieosiągalny i nie do zdobycia. Głupie kózki . Atutów kilka w sobie mam : jestem dobrze wchowany, zawsze otwieram drzwi od samochodu i przepuszczam w drzwiach, podaję płąszcyk i takie tam inne pierdoły. Zawsze czysto i schludnie wyglądam. Do tego jestem dobrym czułym kochankiem - na początku się staram, potem kicha bo siły i chęci zaczyna brakować ale panna jest tak wkręcona, że nie widzi. No i na początku ja zabiegam. Naganiam się jak osioł, od wysiłku umysłowego by być dowcipnym i elokwentnym aż głowa mnie czasem boli - ale warto. Jak wpadam w trans to kręcę kilkoma pannami jednocześnie. Słuchaj lasia - babki zakochują się uszami, wystraczy im trochę kitów nawciskać, ładnymi zdaniami to podać, poprzez działanie na wyobraźnię i kreowanie w głowie wizji siebie jako potencjalnego partnera. Takie działanie na wyobraźnie ma tylko plusy. Nic nie mówię wprost, potem lasia nie wypomni, że coś naobiecywałem, a pobudzam wyobraźnię, która sama odwala robotę za mnie . Jak już widzę, że panna wkręcona w temat to zostawiam ją po około 3 do 4 tygodni, tyle czasu wystarcza by tkwiła w błogiej nieświadomości, że już mam ją w nosie. Ona nie wie, że już mnie nie interesuje jako obiekt do zdobywania, bo już ją mam. Trzymam rękę na pulsie - jak widzę, że się zbiera do odlotu, to znowu muszę zawalczyć, przytrzymać, by tęskniła i myślała o mnie. Nic tak nie dodaje skrzydeł jak pozytywne myśli zakochanych we mnie kobiet . Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:40 kopniety_mariuszek napisał: > Mnie trzeba unikać jak ognia, bo kobiety traktuję jak przedmioty,ot takie tam > lasie, które wyciskam do ostatniej kropli. Jak głupie są to ich problem. Kto > powiedział, ze każdy musi być uczciwy. Ja lubię, gdy kobiety mnie adorują, > zabiegają o mnie, tęsknią za mną i płaczą, że jestem taki nieosiągalny i nie do > > zdobycia. Głupie kózki . Atutów kilka w sobie mam : jestem dobrze wchowany, > zawsze otwieram drzwi od samochodu i przepuszczam w drzwiach, podaję płąszcyk > i takie tam inne pierdoły. Zawsze czysto i schludnie wyglądam. Do tego jestem > dobrym czułym kochankiem - na początku się staram, potem kicha bo siły i chęci > zaczyna brakować ale panna jest tak wkręcona, że nie widzi. No i na początku > ja zabiegam. Naganiam się jak osioł, od wysiłku umysłowego by być dowcipnym > i elokwentnym aż głowa mnie czasem boli - ale warto. Jak wpadam w trans to > kręcę kilkoma pannami jednocześnie. > > Słuchaj lasia - babki zakochują się uszami, wystraczy im trochę kitów nawciskać > , > ładnymi zdaniami to podać, poprzez działanie na wyobraźnię i kreowanie w głowie > > wizji siebie jako potencjalnego partnera. Takie działanie na wyobraźnie ma > tylko plusy. Nic nie mówię wprost, potem lasia nie wypomni, że coś > naobiecywałem, a pobudzam wyobraźnię, która sama odwala robotę za mnie . ... itd ... jesteś faktycznie kopniętm mariuszkiem bez _ Odpowiedz Link Zgłoś
kopniety_mariuszek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:48 Nikt nie jest do końca normalny. Najważniejsze jest to, że osiągam swój cel. Stada napalonych babek za mną latają, wszystkie płaczą, tęsknią i myślą o mnie ciepło. Do tego zapodaję im historyjkę o tym, jak strasznie cierpię po rozstaniu z poprzednią dziewczyną - 9 lat razem byliśmy. Wszystkie chcą mnie pocieszać, tulić i wyciągać z dołków, w które wpadam. Wszystkie chcą mnie podtrzymać na duchu - przecież ja jestem taki wspaniały, że zasługuję na miłość. A może i ty kidyś będziesz tą jedną jedyną i zapomnę o mojej byłej dzięki Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:53 kopniety_mariuszek napisał: > Nikt nie jest do końca normalny. Najważniejsze jest to, że osiągam swój cel. > Stada napalonych babek za mną latają, wszystkie płaczą, tęsknią i myślą o mnie > ciepło. Do tego zapodaję im historyjkę o tym, jak strasznie cierpię po > rozstaniu z poprzednią dziewczyną - 9 lat razem byliśmy. Wszystkie chcą mnie > pocieszać, tulić i wyciągać z dołków, w które wpadam. Wszystkie chcą mnie > podtrzymać na duchu - przecież ja jestem taki wspaniały, że zasługuję na miłość > . > A może i ty kidyś będziesz tą jedną jedyną i zapomnę o mojej byłej dzięki > Tobie ? panie, ty jesteś potwór, dla ciebie ta jedyna to potworzyca Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:47 Miło mieć marzenia. Fantazja to cenny skarb Odpowiedz Link Zgłoś
kopniety_mariuszek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 20:49 To nie marzenia bejbe, to real na który sam swoją cieżką pracą i staraniem zapracowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 21:11 Ale musisz w takim razie wybierać odpowiedni target. To znaczy takie panny niezbyt inteligentne albo zdesperowane, które na tanie sztuczki się łapią Odpowiedz Link Zgłoś
kopniety_mariuszek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 21:49 oo nie kochana, inteligentne są najlepszym wyzwaniem dla mnie. Ty wiesz ile ja się muszę nastarać, żeby taką zbajerować ? to nie jest bułka z masłem, a jaki jestem dumny gdy mi się uda ? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 21:51 A po czym wiesz że ci się udało? Wiesz, kobiety tez umieją bajerować. I to nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopniety_mariuszek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 21:53 To moja słodka tajemnica ;) chcesz się zmierzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 21:55 Marzę o tym. (Ale ja mam raczej duże poczucie humoru) Odpowiedz Link Zgłoś
kopniety_mariuszek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 22:09 Bo wiesz o co chodzi - taka mądrala jesteś, ale jakbym nie zdradził moj słodkiej tajemnicy, to leżałabyś już u mnie w łóżeczku i wzdychała do gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 22:25 Chyba moja nie wiedza raczej by Tobie nie pomogła. P.S. Nie masz dachu nad głową że leżąc na łużku mozna wzychac do gwiazd? Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 22:51 modrooka napisała: > P.S. Nie masz dachu nad głową że leżąc na łużku mozna wzychac do gwiazd? Na łóżku! Na Boga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 22:54 Sorry, nie chciałam. Aż takie faux pas. Ale wzywanie imienia... tego też możnaby uniknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 23:02 > Ale wzywanie imienia... tego też możnaby uniknąć... No dobra... Może być "Łomatko"!!!!! Tak czy inaczej - kompromitacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 23:07 Straszna. Ale co ja zrobię? Nie wymarzę. Wytłumaczyć się mogę jedynie udokumentowaną dysleksją. Ale i to mnie nie tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 23:13 A z resztą po co ja się tłumaczę, człowiekowi, który próbuje wytknąc kompromitację nie dlatego że ktoś pisze głupoty tylko dlatego że zrobił błąd ortograficzny. Każdemu się do zdarza. Nawet najlepszemu Odpowiedz Link Zgłoś
edwarddyp Re: Na jakich facetów uważać??? 04.07.07, 11:34 Ma gość dużo racji Ja zawsze tak robilem z pannami i działało - wystarczy kłamac Raz zakochałem się prawdziwie i nie kłamałem , byłem taki jaki jestem naprawdę - w sensie nie pltłem pierdół i komplementów bez sensu i podstawy tylko chciałem kobietcxe pokazac ,że wiele dla niej moge zrobić - i oc ? i gó.. ;-) Okazało się ze w jej mniemaniu jestem za mało męski Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Na jakich facetów uważać??? 04.07.07, 12:41 poczekaj Mariuszku, trafisz kiedys na swój "kamień"... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 23:00 Dobranoc. 'Laski nebeske'. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Na jakich facetów uważać??? 03.07.07, 23:03 a jak ktos Tobie moze wyrzadzic krzywde na forum ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 a co zamierzasz robić na tym Forum? 04.07.07, 19:44 bo jeśli dyskutować, pożartować itp. to chyba nikogo - napastliwe odpowiedzi (o ile takie są), nauczą Cię "dyskutować" i tego jak mogą być odbierane Twoje słowa - tak czy inaczej ciekawe doświadczenie. ale jeśli zamierzasz wchodzić w głębsze relacje - to ja nie wiem. To jest Forum, o czym wiele osób zapomina i potem są jakieś jazdy, pożegnania, proszenia, publikacje rzekomych maili i inne pierdoły, które nikogo nie interesują, od razu automatycznie wciska się kosz. Udanego Forumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie-cyganki Re: a co zamierzasz robić na tym Forum? 04.07.07, 19:59 Na bawidamkow takich jak jeden z tego forum Stary bardzo Nic juz nie moze i sie podnieca wirtualnie Odpowiedz Link Zgłoś