Dodaj do ulubionych

polecam Pania Anne Fijałkowska

IP: 80.50.69.* 02.07.07, 14:34
Witam. Wczesniej widzialam juz watek o Pani Annie Fijałkowskiej z Łodzi ,
pragne jednak jeszcze raz poruszyc ten temat. Pani Anna wrózyła mi 1,5
miesiąca temu i juz dokladnie sprawdzila sie jedna z przepowiedzianych rzeczy
i to dokladnie w ramie czasowej przepowiedzianej przez wrózke :) Pani Anna
nagrywa wróżbe na kasete co tez jest bardzo dobrym pomyslem. Szczerze mowiąc
podczas rozmowy byłam tak zestresowana tym wszystkim ze polowe rzeczy inaczej
zrozumiałam a gdy przyszla mi kaseta i na spokojnie moglam ją odsluchac to
mialam zupenłnie inne, lepsze odczucia. Poza tym w kazdej cheili można sobie
przypomnieć kazdy fragment wróżby. Jestem bardzo zadowolona. Czy
Korzystałyście z wrózenia u tej Pani? czy także Jestescie zadowolone?
Niestety ale na wróżbe czekalam miesiąc. Pozdrawiam Maggie
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: 198.28.92.* 02.07.07, 17:32
      Mi również wiele rzeczy się już sprawdziło. Pewne się przesuneły w czasie, ale
      wydażyły. Miałam mieć imprezę na której miały się wydażyć pewne sprawy i jak
      nic pamiętam, że w chwili gdy wróżyła wszystko wskazywało, że impreza się
      odbędzie w czasie przewidzianym (duże wydażenie). Wydarzyła się 2 miesiące
      później, natomiast wszystko było dokładnie tak jak przewidziała. Jednak ponoć
      karty nie określają dokładnie czasu, a przynajmniej jest to cieżkie - także
      byłam pod wrażeniem.
      Mialam się przeprowadzić w połowie roku - jestem po przeprowadzce. Naprawdę w
      chwili wróżenia się tego nie spodziewałam - ba nie planowałam - mam ustawione
      dość życie. Wydawało mi się to dziwne. Dla mnie niestety kaseta okazała się
      nieprzydatna. Po prostu nie mam odtwarzacza - ale żadłuję bo pewnych rzeczy
      mogłam nie zapamiętać.
      W każdym razie Panią Anne również polecam. A miesiąc czekania to standard. Jak
      Pani Anna mowi, jeden seans - góra dwa na dzień to dla niej dużo. Co moim
      zdaniem tylko świadczy o jej profesjonaliźmie. Wróżyłam sobie w listopadzie.
      Jeszcze tylko mi kilka rzeczy utkwiło w pamięci, które mam nadzieję niebawem
      zweryfikuję.
    • Gość: Monika Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:01
      Witam serdecznie! Ja też miałam przyjemnośc kontaktować się z Panią Anną i moge
      ją polecić. Byłam w patowej sytuacji, na krawędzi nie wiedząc jaką decyzje
      podjąc i w którą stronę iść. Pomogła mi. Jasno, klarownie bez owijania w
      bawełne...powiedziała prawdę, trochę bolało ale taka powinna być prawdziwa
      wróżka-doradca! Decyzja jaką mi "zasugerowała" okazała się zabawieniem patrząc
      z perspektywy czasu...miała rację a ja zrobiłam to co powinnam. Jest szczera.A
      to co miało nastąpić po mojej decyzji już się dzieje a co dziwniejsze (bo
      faktycznie trudno jest okreslić ramy czasowe w kartach)terminy się mniej-więcej
      pokrywają z tym co mówiła. Jeśli ktoś się nie boi usłyszeć prawdy polecam
      jeszcze raz!
      • Gość: maggie Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: 80.50.69.* 03.07.07, 08:18
        Ciesze sie, że macie podobne wrażenia do moich :-)Prawdą jest, ze Pani Anna
        mówi prawde choćby była niezbyt mila ale i tak sądze, ze to wszystko dla
        naszego dobra.... :-)bo potem spotyka nas cos znacznie lepszego.
    • Gość: Ann Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: *.elpos.net 03.07.07, 14:25
      A ile kosztuje wróżba u tej Pani?
      • Gość: maggie Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: 80.50.69.* 03.07.07, 14:37
        Pani Anna ma swoją stronke, wystarczy wpisac w wyszukiwarce jej imie i nazwisko
        a na stronce są numery telefonów. Dzwonic należy popołudniu :-)
        pozdr
        • Gość: ania Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: 198.28.69.* 03.07.07, 15:13
          Zdecydowanie należy dzwonić po południu. Nie wiem jak Ty Maggie, ale ja
          zadzwoniłam o rozsądnej dla mnie porze (11-00) obudziłam ją. Co do ceny myślę,
          że należy się kontaktować ze 'sprzedającym'.
          • Gość: maggie Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: 80.50.69.* 03.07.07, 15:22
            dokładnie Aniu, jesli ktos jest zainteresowany to niech sie kontaktuje
            bezpośrednio. Ja jesli próbowalam rano, tak koło 13-tej :-) to poprostu
            telefon byl wyłączony, dopiero tak kolo 17,18- tej proponuje bo wtedy Pani Anna
            zajada śniadanko dopiero :-)
            • Gość: iwona Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: 212.76.37.* 09.07.07, 17:30
              Nie chwalę, bo nie korzystałam. Ale chętnie powróżyłabym sobie u tej właśnie
              wróżki i nieomieszkam jak będę potrzebowała.
              Przekonuje mnie konkretna oferta zamieszona na stronie. Zawsze zwracam uwagę na
              takie kwestie. Też sądzę, że jak ktoś jest obecny lata w zawodzie, to samo to
              może świadczyć, że nie jest laikiem z przypadku. Ta pani chyba długo prowadzi
              usługi wróżb. Na pewno słyszałam o niej już z 8 czy 10 lat temu i stronę
              internetową też ma chyba długo. Przecież wróżka to zawód jak każdy inny, czyli
              to taka reakcja łańcuchowa: praca=klienci=dochody, dochody=podatki, czyli
              praca=życie, funkcjonowanie.
              gdyby ktoś był kiepski i nie umiał wróżyć, nie utrzymałby się w takim zawodzie
              dłużej niż ze 2 lata, nie miałby z czego żyć.
    • Gość: Anna Re: polecam Pania Anne Fijałkowska IP: *.chello.pl 09.07.07, 18:15
      Czy to nie jest tak ,że wróżba nagrywana na tasme,odsluchiwana co jakis czas
      ,koduje sie w podświadomosci i programuje nasza przyszlosc? Oj wydaje mi sie że
      Pani Anna wie co robi...
    • agrentowy4321 Re: polecam Pania Anne Fijałkowska 06.03.23, 09:22
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: polecam Pania Anne Fijałkowska 26.04.23, 22:15
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka