mamusia_karina 23.11.07, 14:52 jak cos wiecie na ten temat prosze piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noski Re: alergolog dzieciecy Warszawa,poszukuje dobreg 23.11.07, 14:57 witam, polecam dr.Czajkowska przyjmuje w szpitalu MSWiA. Niestty na wizyte trzeba czekac ok 3-4 miesiecy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asik37 Re: alergolog dzieciecy Warszawa,poszukuje dobreg 23.11.07, 15:03 poszukaj przez wyszukiwarke na forum alergie. Ja jezdze do pani dr Aleksandry Kindrackiej do LIMu,chwalony jest tez dr Górnicki z LIMu. B dobrym lekarzem jest tez Dr Zawadzka (przyjmuje chyba przy wąwozowej) i dr Sieradzka . Do dr Zawadzkiej i sieradzkiej dokładne adresy znajdziesz na forum alergie, wiele mam leczy u nich swoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula781 Re: alergolog dzieciecy Warszawa,poszukuje dobreg 25.11.07, 09:45 W LIM ie chodzilam do dr Beaty Adamczyk wyleczyla najpierw mnie a pozniej dziecko. Bylam bardzo zadowolona. Podobno dr Gornicki tez ma dobra opinie ale ja nie mialam z nim kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś