Dodaj do ulubionych

Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn

11.08.03, 20:10
Jednak w Polsce to rzadkosc. Panowie jakos nie dbaja o swoj wyglad. Mlode
pokolenie dwudziestolatkow wyglada mlodzienczo i zdrowo ale im starsi tym
coraz gorzej.
Mam nadzieje, ze to sie bedzie zmieniac.
Obserwuj wątek
    • kropeska Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 20:15
      koneserkameskichposladkow napisała:

> Jednak w Polsce to rzadkosc. Panowie jakos nie dbaja o swoj wyglad. Mlode
      > pokolenie dwudziestolatkow wyglada mlodzienczo i zdrowo ale im starsi tym
      > coraz gorzej.
      > Mam nadzieje, ze to sie bedzie zmieniac.

nio ja tez mam taka cicha nadzieje :))
    • nadszyszkownik.kilkujadek Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 20:23
      Moj dziadek tez wygladal mlodzienczo i zdrowo jak mial 20 lat. A teraz -
      popatrz... nie ma dziadka.
      • koneserkameskichposladkow Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 20:25
        nadszyszkownik.kilkujadek napisał:

> Moj dziadek tez wygladal mlodzienczo i zdrowo jak mial 20 lat. A teraz -
        > popatrz... nie ma dziadka.

No popatrz, bo z moja prababcia to samo sie zdarzylo. Ale czterdziestolatek
        moze chyba troche pocwiczyc , zeby nie miec wystajacego brzucha za zycia. Jesli
        chodzi o ubior to tez jakies bezguscie.
        • nadszyszkownik.kilkujadek No i co Ci moge powiedziec? 11.08.03, 20:27
          Moze tez mniej jesc...

Cale szczescie, ze chociaz ja jestem piekny jak noc lipcowa. Chociaz skarpetki
          faktycznie mam jakies takie nie pod kolor. Eh, ci polscy mezczyzni...

(-) Kilkujadek
    • romantycznyrosyjskiwentylator Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 21:38
      Ja tam specjalnie nie lubię przystojnych, zadbanych mężczyzn(tzn. pupa mnie nie
      swędzi), ale wciąż nie podoba mi się gdy za granicą od razu rozpoznaje Polaka.
      Starzy wychowani na PRLu są mało reformowalni.Dopiero koniec żywota tego
      pokolenia coś zmieni, moim zdaniem.
      A co do dwudziestolatków to też aż tak pięknie nie jest. Ale w tej kwestii nie
      mam zamiaru narzekać, bo mi konkurenci odpadają:-) Ja tam o paznokcie dbam!

• Gość: mimi Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn IP: 213.76.10.* 11.08.03, 22:04
      taaa.mieszkam w Niemczech i Polaka rzeczywiscie mozna rozpoznac.Az przykro to
      mowic.jak przyjezdzam do Polski to nie ma na czym oka zawiesic.A wystarczyloby
      minimum,czyste wlosy,paznokcie,buty.Brak tzw.piwnego brzucha i regularne
      uzywanie mydla i dezodorantu.Nie wspomne juz o zaopatrywaniu swojej szafy w
      nowe rzeczy no,powiedzmy co jakis czas,zeby nie trzeba bylo łat na spodniach
      przyszywać.
      • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:07
        Gość portalu: mimi napisał(a):

> taaa.mieszkam w Niemczech
        ...
        > Brak tzw.piwnego brzucha

Oktoberfest przed Tobą :P
      • romantycznyrosyjskiwentylator Spokojnie 11.08.03, 22:20

> taaa.mieszkam w Niemczech i Polaka rzeczywiscie mozna rozpoznac.Az przykro to
        > mowic.

Miałem na myśli tylko czarnorobotników i ich słynne koszule w krate:-)

jak przyjezdzam do Polski to nie ma na czym oka zawiesic.A wystarczyloby
        >
        > minimum,czyste wlosy,paznokcie,buty.Brak tzw.piwnego brzucha i regularne
        > uzywanie mydla i dezodorantu.Nie wspomne juz o zaopatrywaniu swojej szafy w
        > nowe rzeczy no,powiedzmy co jakis czas,zeby nie trzeba bylo łat na spodniach
        > przyszywać.

Bez przesady,aż tak źle nie jest. Troszkę bezguścia(o którym nie dyskutuję
        tylko informuję;) i tyle. No chyba, że twe spostrzeżenia opierasz na panach,
        których widzisz tuż po przekroczeniu granicy(Olszyna, Zgorzelec, te rejony).
        Wjedź głębiej w Polskę, w większe miasto - nie jest aż tak źle(poza
        paznokciami).

• Gość: mimi Re: IP: 213.76.11.* 12.08.03, 00:23
          Nono,ale dyskusja....Polki sa (w wiekszosci) zadbane,ladne,dobrze ubrane.Slyna
          z dobrego gustu.
          A w Polsce zwyczaj dbania przez mezczyzn nie jest jeszcze tak do konca
          rozwiniety.Kobiety to co innego.
        • Gość: mimi Re: Spokojnie IP: 213.76.11.* 12.08.03, 00:26
          Aha.swoje doswiadczenia opieram na panachh ktorych mijam na ulicy,z ktorymi
          jade w tramwaju,ktorych widze w kinach,teatrach.A co?moze w Warszawie musi byc
          wiecej przystojnych mezczyzn niz w Zgorzelcu?Tak na marginesie to nie wiem bo
          latam samolotem.
      • Gość: MisiekY Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:48

> taaa.mieszkam w Niemczech i Polaka rzeczywiscie mozna rozpoznac.Az przykro to
        > mowic.jak przyjezdzam do Polski to nie ma na czym oka zawiesic.

A tam w Raichu możesz się zawiesić na rudym grubasie, który pierdzi i beka po
        zupie ze świńskim uchem popitej piwem. W dodatku na telewizorze ma zdjęcie
        dziadka w mundurze SS. Fantastyczny facet. Myslisz, że bedziesz mu dawać dupy
        za euro, potem przyjedziesz do Polski i tu faceci zaczną sie na ciebie rzucać,
        bo przywiozłaś troche kaski. Na to ni licz.
    • beatach1 Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:27
      Niestety taka jest prawda :(
      Tez mieszkam w Niemczech i jak przyjade do Polski to wprost zlosci mnie
      niechlujstwo mezczyzn.
      A przeciez zeby byc czystym nie musza wydawac fortuny.
      Nie cierpie jak mijajac panow, dolatuje do mnie okropny zapach potu. Fujjj, zle
      mi sie robi.

Nie mowie tu o wszystkich, ale niestety jest to przerazajaca wiekszosc :((.

I to co napisala Mimi. POlaka pozna sie za granica :)))

Pozdrawiam serdecznie
      BeataCh1
      • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:31
        beatach1 napisała:

> Tez mieszkam w Niemczech
        ...
        > I to co napisala Mimi. POlaka pozna sie za granica :)))

Polkę - też :((
        • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:34
          o nie!!! nie zgadzam sie. wszyscy mysle,ze jestem amerykanka, co mnie
          doprowadza do pasji!!!!
          • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:40
            jackie.brown napisała:

> o nie!!! nie zgadzam sie. wszyscy mysle,ze jestem amerykanka, co mnie
            > doprowadza do pasji!!!!

"amerykański standard" ?
            • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:43
              nawiedzona_baba napisała:

> jackie.brown napisała:
              >
              > > o nie!!! nie zgadzam sie. wszyscy mysle,ze jestem amerykanka, co mnie
              > > doprowadza do pasji!!!!
              >
              > "amerykański standard" ?

tak, cos w rodzaju sharon stone bardziej, niz kim bassinger.w kazdym razie
              blond.
              • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:44

> >
                > > "amerykański standard" ?
                >
                > tak, cos w rodzaju sharon stone bardziej, niz kim bassinger.w kazdym razie
                > blond.

blon slowianski::)))
                • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:46
                  jackie.brown napisała:

tak, cos w rodzaju sharon stone bardziej, niz kim bassinger.w kazdym razie
                  > blond.
                  ...
                  > blon slowianski::)))

IQ też ?
                  • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:48
                    > > blond.
                    > ...
                    > > blon slowianski::)))
                    >
                    > IQ też ?

oj babo, troche wyluzuj. czytaj pomiedzy wierszami, bo niedlugo tez sie Ciebie
                    zapytam o IQ.
                    • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 23:05
                      jackie.brown napisała:

> oj babo, troche wyluzuj. czytaj pomiedzy wierszami, bo niedlugo tez sie
                      > Ciebie zapytam o IQ.

i vice versa :P
                      • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 23:10

> jackie.brown napisała:
                        >
                        > > oj babo, troche wyluzuj. czytaj pomiedzy wierszami, bo niedlugo tez sie
                        > > Ciebie zapytam o IQ.
                        >
                        > i vice versa :P

jednak masz dosc napiety charakter.
                        • jackie.brown Ps. pozdrawiam serdecznie 11.08.03, 23:12
                          ::::::::::)))))))))))))))
                          • nawiedzona_baba Re: Ps. pozdrawiam serdecznie 11.08.03, 23:16
                            jackie.brown napisała:

> ::::::::::)))))))))))))))

i vice versa :))))))))
                        • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 23:15
                          jackie.brown napisała:

> jednak masz dosc napiety charakter.

???????????
                          • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 23:17

>
                            > > jednak masz dosc napiety charakter.
                            >
                            > ???????????

ha, ha ,a ja mam w druga strone:
                            ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
                            • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 23:22
                              jackie.brown napisała:

> ha, ha ,a ja mam w druga strone:
                              > ¿¿¿¿¿¿¿¿¿&iques
                              > t;¿¿

ooooooooooo, podziwiam !!!!
                              to zupełnie jak w hiszpańskim
              • nie_kaz_golic_brody Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 12.08.03, 01:26
                jackie.brown napisała:
                >
                > blond.

o! ja pod britnej spears podchodze troszke!
              • nie_kaz_golic_brody Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 12.08.03, 01:30
                jackie.brown napisała:

> blond.

ciesze sie, ze nie jestem tu jedyna pieknoscia na forum. do tej pory wstyd mi
                bylo o tym mowic...
                jackie, nie jestes sama! musimy wyjsc na barykady!
                • jackie.brown Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 12.08.03, 18:41
                  >
                  > ciesze sie, ze nie jestem tu jedyna pieknoscia na forum. do tej pory wstyd mi
                  > bylo o tym mowic...
                  > jackie, nie jestes sama! musimy wyjsc na barykady!

to byl zart.
                  jestes facetem i masz dlugie wlosy??
                  • nie_kaz_golic_brody Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 12.08.03, 23:20
                    jackie.brown napisała:

>> jestes facetem i masz dlugie wlosy??

mam bujna czuprynke do pasa. jeszcze troche i broda dorowna grzywce. czy ktos
                    ma jakis problem w zwiazku z tym?
        • beatach1 Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:38

> beatach1 napisała:
          >
          > > Tez mieszkam w Niemczech
          > ...
          > > I to co napisala Mimi. POlaka pozna sie za granica :)))
          >
          > Polkę - też :((

Oczywiscie, to nie jest regula. Ale wiekszosc polskich facetow mozna poznac za
          granica.
          Jesli chodzi o mnie, to przewaznie mysla, ze jestem Wloszka, czy Hiszpanka.
          Ludzie sa bardzo zdziwieni kiedy mowie, ze pochodze z Polki :o).

Pozdrawiam
          BeataCh1
          • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:43
            beatach1 napisała:

> Jesli chodzi o mnie, to przewaznie mysla, ze jestem Wloszka, czy Hiszpanka.
            > Ludzie sa bardzo zdziwieni kiedy mowie, ze pochodze z Polki :o).

ooo, kolejna, co to kilka miesięcy temu wyjechała i już dumna "z korzeni"
            • beatach1 Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:45

> ooo, kolejna, co to kilka miesięcy temu wyjechała i już dumna "z korzeni"

Ty to faktycznie Nawiedzona Baba jestes.

BeataCh1
              • nawiedzona_baba Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 11.08.03, 22:47
                beatach1 napisała:

> Ty to faktycznie Nawiedzona Baba jestes.

ano, jestem
              • nie_kaz_golic_brody Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 12.08.03, 01:29
                beatach1 napisała:

> Ty to faktycznie Nawiedzona Baba jestes.

ta to trzeba za rog wyprowadzic i trzasnac nia o beton!
            • nie_kaz_golic_brody Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn 12.08.03, 01:27

>> ooo, kolejna, co to kilka miesięcy temu wyjechała i już dumna "z korzeni"

oooo! komus tu trzeba nawrzucac do pieca!
          • muszek0 a mnie na ten przykład czesto mylą z niemką 12.08.03, 13:23
            a ja mówię: 'zgłupieliście, jestem facetem, i z to z jaka gębą?!?!'
            a oni: 'nic juz na to nie poradzimy, jesteś podobny'
            ja: ' no to trudno, tylko sie nie dobierać!'
            oni: 'żartujesz?!nie mieliśmy wcale zamiaru!'

beatach1 napisała:

> Oczywiscie, to nie jest regula. Ale wiekszosc polskich facetow mozna poznac
            za
            > granica.
            > Jesli chodzi o mnie, to przewaznie mysla, ze jestem Wloszka, czy Hiszpanka.
            > Ludzie sa bardzo zdziwieni kiedy mowie, ze pochodze z Polki :o).
            >
            > Pozdrawiam
            > BeataCh1
          • Gość: czapski Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn IP: utp.:* / 10.10.9.* 12.08.03, 23:05
            a niemieccy mezczyzni sa bomba, pol zycia na solarium,a ksiazke raz na 10 lat.
            kazdy ma swoje priorytety
    • Gość: MisekY Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn IP: 80.50.115.* 12.08.03, 01:53
      koneserkameskichposladkow napisała:

> Jednak w Polsce to rzadkosc. Panowie jakos nie dbaja o swoj wyglad. Mlode
      > pokolenie dwudziestolatkow wyglada mlodzienczo i zdrowo ale im starsi tym
      > coraz gorzej.
      > Mam nadzieje, ze to sie bedzie zmieniac.

Dobrze, ze chociaż panie tak o siebie dbają. Te fałdy wylewające się zza
      sweterka, wielkie dupy w mini-spódniczkach, kapiące z twarzy kosmetyki, a jakie
      gustowne ubranka. koneserkomęskichpośladków popatrz na swoje koleżanki.
      • Gość: dziubek Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn IP: 157.25.31.* 12.08.03, 11:34
        Gość portalu: MisekY napisał(a):

> koneserkameskichposladkow napisała:
        >
        > > Jednak w Polsce to rzadkosc. Panowie jakos nie dbaja o swoj wyglad. Mlode
        > > pokolenie dwudziestolatkow wyglada mlodzienczo i zdrowo ale im starsi tym
        > > coraz gorzej.
        > > Mam nadzieje, ze to sie bedzie zmieniac.
        >
        > Dobrze, ze chociaż panie tak o siebie dbają. Te fałdy wylewające się zza
        > sweterka, wielkie dupy w mini-spódniczkach, kapiące z twarzy kosmetyki, a
        jakie
        >
        > gustowne ubranka. koneserkomęskichpośladków popatrz na swoje koleżanki.
        Eee, coś ty - przecież zostalo już powiedziane: Polski ladne som i zadbane a
        Polacy nieladni som i niezadbani. No i nie ma w czym wybierac wienc za granicom
        czsza szukać materialu...
        • Gość: atta Re: Lubie przystojnych, zadbanych mezczyzn IP: *.cougar.dialup.pol.co.uk 12.08.03, 13:20
          Ty tak nie licz na tych za granica. Im ladniejszy, bardziej czystay, zadbany i
          ubrany tym wieksze prawdopodobienstwo, ze jest gejem, wiec dla nas, konserek
          nie tylko posladkow, bezuzyteczny. No chyba,ze jako przyjaciel powiernik
          i "nikt poza toba mnie nie rozumie". Sad but true.
    • Gość: doku Lusterko najważniejszym wyposażeniem mężczyzny! IP: *.chello.pl 12.08.03, 23:24
      • Gość: .................. Re: Lusterko najważniejszym wyposażeniem mężczyzn IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.08.03, 02:21
        Bieda wiec wszystkim nieprzystojnym i niezadbanym. Zadna takich nie chce.
        I po co ci abnegaci zyja na tej ziemi?
        • Gość: Szpileczka 37 Re: Lusterko najważniejszym wyposażeniem mężczyzn IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.03, 09:21
          tak beatko, jestes popularna jak nigdy, jestes gwiazda wsrod turkow i arabow,
          musisz to wykorzystac i wlasc kazdemu do wyrka , zarobisz troche ojro i wyslesz
          dzieciom o mezowi.
          Pozniej kazdy z tych kozojebow, mowi o Polkach ze sa kurwy albo przyklajaja sie
          do ciebie - myslacz ze tak jak inne jestes kurwa i dasz mu "sicher" dupy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka