Dodaj do ulubionych

Jakie imię męskie jest najbardziej sexy???

• Gość: erixx Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.03, 20:21

> Są takie imiona lub nazwy???

KONRAD!!!!
    • Gość: mala Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 09:31
      JACUŚ oczywiście!!!moj najdrozszy Jacus!!!
    • Gość: KKK Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 11:09
      EUSTACHY!!!!!!!!!!!!!!!1
      • pstosia Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? 11.08.03, 10:05
        kornel, a pozniej michal i dominik
    • Gość: M Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.icpnet.pl 11.08.03, 14:23
      R A F A Ł !!!
      • Gość: W Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: proxy:* / 10.48.109.* 12.08.03, 10:42
        Musza zawierac R,choc nie wszyskie z R sa ladne np Rafal jest
        brzydkie.Marek,Oskar,Robert
        • Gość: M Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 14:33
          Gość portalu: W napisał(a):

> Musza zawierac R,choc nie wszyskie z R sa ladne np Rafal jest
          > brzydkie.Marek,Oskar,Robert

R A F A Ł to imię jest super!!!!Oskar jest ohydne!(pozostałe 2 też!!!!)
        • Gość: patty Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.crowley.pl 02.09.03, 22:32
          CO TY TAM WIESZ MOJ RAFAL POPROSTU EMANUJE SEXEM JEST BOSKI JAK JEGO IMIĘ!!!!!!
        • Gość: anka Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 23:31
          a mnie się podoba Paweł
      • Gość: PATTY Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.crowley.pl 02.09.03, 22:33
        O TAK!!!!!!!!!!
        RRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLL
    • nike32 Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? 12.08.03, 12:55
      takie imie jak tworcy tego topiku:) a wiec
      John, Johnny, Jan , Jasiu, Jasiek, Jasio, Janek ???... jak kto woli od wyboru
      do koloru a kazde brzmi jednakowo slicznie ahh
      hmmmmmmmm az mam dreszczyki jak sobie pomysle
      mniam....:P
      • sil_maril Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? 12.08.03, 13:42
        DANIEL
    • Gość: myszka Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.btk.net.pl 12.08.03, 20:10
      oczywiscie MARCIN bo tak ma na imie moje zlotko
    • Gość: bin laden Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.03, 21:54
      O S A M A !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak wogole to rzucic glupie haslo i od razu 100000 odpowiedzi.....
      Oj dziecinki...... :))))

Teraz moje pytanie:
      Ktora z Was ma najlepszy orgazm??

P.S. TYLKO SIE NIE POZABIJCIE :)))))
      • Gość: denny.czacha@inter Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 01:07
        nie trafilas chyba na odpowiedniego faceta sex to nie wszystko potrzebne jest
        tezto aby spojrzec partnerowi/partnerce prosto w oczy podczas seksu i sa
        calkiem inne odczuca nigdy przypadkowy partner!!!!!!!!
    • Gość: Syla Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.petrus.pl / 172.17.128.* 13.08.03, 22:34
      Biorąc pod uwagę polskie imiona, wskazuję na Michał, Marcin i Sergiusz.
    • Gość: Galja Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.knc.pl 17.08.03, 01:43
      No jasne, że są... Eeech rozmarzenie mnie bierze...
      Romantycznyrosyjskiwentylator... jak to słyszę, to... - brzęk jarzeniówek,
      szum wentylatora, rosyjska dusza... nic nie przewyższy
      romantycznegorosyjskiegowentylatora.

Kto sądzi inaczej, ten Cosmopolitan czyta chyba tylko od święta.

Galja
    • Gość: Negri Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / 192.168.51.* 20.08.03, 22:08
      DANIEL - jak mój pierwszy chłopak (do dziś go kocham) - minęło 10 lat
      • matka_joanna_od_aniolow MICHAŁ 20.08.03, 22:47
    • Gość: Mag. Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.madnet.lub.pl 20.08.03, 23:36
      Michał, Marek.
    • Gość: Justys Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:30
      Cyprian
      • Gość: Agata Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:32
        Gość portalu: Justys napisał(a):

> Cyprian
    • Gość: P I L A R Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 23:11
      Xavier, Olivier ;) a tak na poważnie to D A N I E L...ale to prawda...nie imię
      jest seksowne..tylko człowiek,który je nosi....a "mój" Daniel kiedy jest obok
      mnie sprawia,że tracę poczucie rzeczywistości...pozdrawiam...
    • Gość: Karina252 Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 23:47
      Daniel i Remidiusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: roxi Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:26
        a ja sądzę że Wojciech, Wojtek, Wojtuś... :)
        • Gość: sweet_girl Re: Jakie imię męskie jest najbardziej sexy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:43
          Leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka