angiostensyna 04.05.07, 21:58 Witam, mam takie pytanko, jak mozna zagadac do barmana, tak zeby sobie nie pomyslal, ze laska jest jakas pierwsza lepsza,ale zeby go zainteresowac i nawiazac znajomosc, w koncu przystojni barmani maja duze powodzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Jak poderwac barmana?:) 04.05.07, 22:00 Zaproponuj że zrobisz mu drinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Jak poderwac barmana?:) IP: *.chello.pl 04.05.07, 22:06 mnie sie wydaje ze z barmanem trudno bo ich wciaz laski podrywają i mam wrazenie ze standardowe teksty albo nawet te ktore wydają sie byc wyszukane;) juz ich nie biorą jakby mi bardzo zalezalo to zrobilabym research;) co lubi, gdzie bywa, czym sie interesuje. i sprobowalabym poderwac go gdzies poza pracą do tego oczywiscie potrzebny jest ktos kto go zna. no ale to tez jest do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Jak poderwac barmana?:) 06.05.07, 18:25 Gość portalu: ewa napisał(a): > mnie sie wydaje ze z barmanem trudno bo ich wciaz laski podrywają > i mam wrazenie ze standardowe teksty albo nawet te ktore wydają sie byc > wyszukane;) juz ich nie biorą > jakby mi bardzo zalezalo to zrobilabym research;) co lubi, gdzie bywa, czym sie > interesuje. i sprobowalabym poderwac go gdzies poza pracą > do tego oczywiscie potrzebny jest ktos kto go zna. no ale to tez jest do zrobie > nia. Święte słowa, taka metoda spotkania go gdzieś poza pracą to będzie najlepszy sposób by spróbować nawiązać z nim jakąś rozmowę. Wiem coś o tym bo sama kiedyś pracowałam jako barmanka i bardzo często ktoś próbował się ze mną umówić, nieststy z góry taka osoba była skazana na porażkę,m.in. dlatego,że po prostu nie miesza się pracy do życia osobistego,a poza tym takich propozycji było zbyt dużo i się na nie zwracało większej uwagi, ot po prostu umilenie dnia pracy:] Odpowiedz Link Zgłoś
lady_milka Re: Jak poderwac barmana?:) 04.05.07, 22:13 mozna poprosic o przyzadzenie dobrego drinka , powiedz mu ze jesli jest dobry w tym co robi to trafi w twoje gusta, [wypilam juz kilka ochydnych mikstur ale warto :)] Odpowiedz Link Zgłoś
closere Re: Jak poderwac barmana?:) 16.03.25, 05:39 Sex randki - sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CaffeLatte Re: Jak poderwac barmana?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:16 Zaproś go na drinka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Najpierw to zmień podejście. IP: 81.210.22.* 07.05.07, 11:55 Zastanów się czy Ty chcesz wyrwać BARMANA czy FACETA? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Najpierw to zmień podejście. 07.05.07, 12:26 n76 właśnie pobudził moją fantazję jak cudownie byłoby miec 2 w 1 czyli faceta barmana który przyrądzałby miprzepyszne drineczki :) mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Najpierw to zmień podejście. IP: 81.210.22.* 07.05.07, 12:31 butterflymk napisała: > n76 właśnie pobudził moją fantazję nie znasz dnia ani godziny...;) > jak cudownie byłoby miec 2 w 1 zacząłem odczuwać lekką ekscytację - nigdy aż tak nie udało mi się pobudzić nikomu fantazji... > czyli faceta barmana który przyrądzałby miprzepyszne drineczki :) czyli falstart...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Najpierw to zmień podejście. IP: 213.17.152.* 07.05.07, 12:37 zawsze ktos moze dla ciebie sie nauczyc tego rzemiosla Odpowiedz Link Zgłoś
angiostensyna Re: Najpierw to zmień podejście. 08.05.07, 09:51 faceta, ktory jest barmanem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Najpierw to zmień podejście. IP: 81.210.22.* 08.05.07, 12:02 Nie wróżę zbyt wielkich sukcesów w podrywaniu pod kątem wykonywanego zawodu. Facet to facet - nieskomplikowany mechanizm. Odpowiedz Link Zgłoś