xxagaxx 13.02.08, 14:01 czy zna ktoś dobrego i fajnego ginekologa dziecięcego - obojętnie państwowo czy prywatnie, byle nie Prokocim, tam byłyśmy dzisiaj ;-( za wszelkie namiary dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: ginekolog dziecięcy 13.02.08, 15:22 kurde ja to zacofana chyba jednak jestem,bo nawet nie wiedziałam ze sa tacy lekarze... Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: ginekolog dziecięcy 13.02.08, 18:46 Ginekologiem dziecięcym jest dr Ewa Staszkiewicz, która przyjmuje (lub przyjmowała) w przychodni Towarzystwa Rozwoju Rodziny na Bronowickiej 73 (tel. 12 638 34 34). Możesz zadzwonić i zapytać o panią doktor. Chodziłam do niej kilka lat, prowadziła moje dwie ciąże. Ale przeniosłam się gdzie indziej i nie wiem, czy pani doktor tam jeszcze jest. Cudowny człowiek. Starsza, łagodna, uśmiechnięta kobieta. Wspomniała kiedyś, że jest również ginekologiem dziecięcym, stąd wiem na pewno. Myślę, że dla dziecka byłaby idealna. Spokojna, opanowana, kochana. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: ginekolog dziecięcy 14.02.08, 08:22 ...wszystko prawda, ale naprawde wiekowa. nie sadze, zeby jeszcze przyjmowala. Odpowiedz Link Zgłoś
dj78 Re: ginekolog dziecięcy 13.02.08, 20:34 Dr Migdał z Kopernika. Niestety nie wiem gdzie jeszcze przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka06 Re: ginekolog dziecięcy 15.02.08, 10:12 dr Migdał przyjmuje w Klinika płodności i chorób kobiecych 0 12 422 57 74 30-011, Kraków Trzeba wejsc w podworko i po schodkach na gore.Bylam z roczna coreczka-swietna kobieta i bardzo powaznie podchodzi do problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: ginekolog dziecięcy 15.02.08, 16:54 Dziękuję, a przede wszystkim za konkretny namiar: Lilka, dzięęęęki! Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: ginekolog dziecięcy 18.02.08, 15:39 To już wiem na pewno, że dr Staszkiewicz nie przyjmuje na Bronowickiej ani nigdzie indziej. Nie pracuje już. Właśnie dzwoniłam do przychodni, bo byłam bardzo ciekawa. Szkoda. Wspaniała lekarka. Odpowiedz Link Zgłoś