inka-1 16.04.08, 09:06 Co sklonilo Was do wejscia na fora...czego oczekujecie ,czego szukacie serfujac po internecie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 12:22 dla zabicia czasu zaczela sie ponad 2 lata temu zabawa na forum i czasem fajnie pogadac ale tylko z milymi ludzmi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 12:54 skorpionica11 napisała: > dla zabicia czasu zaczela sie ponad 2 lata temu zabawa na forum > i czasem fajnie pogadac ale tylko z milymi ludzmi Ja jako wieczna optymistka wierzę ,ze tych miłych ludzi jest znaczna większość na forach) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No właśnie, ja też lubię pogadać 17.04.08, 09:24 ze Scorpi! A najbardziej to lubię załapywać Ją za udko! I tak se zagłaskiwać... coraz wyżej i wyżej... Ale Ona ściskaaaaaaaa!! Luuuudzie, bardzo mocno ściska! Nie można dotrzeć "do celu"! Ech ta Scorpi.... DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: No właśnie, ja też lubię pogadać 18.04.08, 16:13 Ale z Ciebie marzyciel TadeuszuDD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 12:42 Net to "kopalnia wiedzy" dla ludzi mądrych , którzy potrafią z tych zasobów w odpowiedni sposób korzystać. Prawie rok temu zaczęłam swoją przygodę z netem, lubię w necie krzyżówki rozwiązywać , swego czasu nawet w rankingu na stronie krzyżówkowej byłam bardzo wysoko i raz nagrodę książkową wygrałam, bawiłam sie też trochę "milionerami" z dobrym skutkiem , dla mnie net ,to wiele przyjemności. Nie chodzę na czaty, i nikogo nie szukam, jestem trochę samotnikiem, kontakty zresztą, bardzo dobre z rodzinką w zupełności mi wystarczają)) Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 14:23 zacząłem od poszukiwanie pewnych informacji prawnych na forum :prawo w nieruchomościach:, dopiero potem zacząłem zaliczać fora czysto rozrywkowe ... Odpowiedz Link
kassa10 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 14:58 ja podobnie jak kolega, ale szukałam czegoś z innego zakresu... Odpowiedz Link
rotman69 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 15:03 a nudziłem się w pracy i łaziłem po necie i tak się zaczęło Odpowiedz Link
kassa10 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 15:10 nie mogę się nadziwić ilu ludzi nie ma co robić w robocie) Odpowiedz Link
inka-1 badzcie z nami...nie nudzcie sie w pracy... 16.04.08, 15:13 zabieramy sie do dyskusji na forum...trzeba byc wydajnym...gdzies..zachecam do wydajnosci na forum... Ja sie staram ,,dobrze pracowac i z porzytkiem dla siebie i pracodawcy"czego i Wam zycze... Odpowiedz Link
rotman69 Re: Jak zaczela sie Wasza przygoda z ,,forumowani 16.04.08, 15:19 no co raz mi się to zdarzyło a tu odrazu ... Odpowiedz Link
inka-1 Jesli znudzenie praca..zacheci do kontaktow z nami 16.04.08, 15:28 to niech przydarza sie czesto...a ogolnie zycze zadowolenia z pracy i czasu dla forum...oczywiscie Forum bezgranic Odpowiedz Link
inka-1 Trzymam za slowo.... 16.04.08, 15:36 potem rozlicze..hi..hi z nieobecnosci na forum... Moze liste obecnosci zaczniemy podpisywac...no moze troche odpuszcze... Odpowiedz Link
inka-1 Nie..lagodnie ma byc i milo...moze 16.04.08, 15:41 dyscypliny nie bedzie az takiej... Odpowiedz Link
inka-1 To moze wybaczymy nieobecnosci... 16.04.08, 15:43 i wloczenie sie po innych forach..zapominajac o nas... Odpowiedz Link
rotman69 Re: To moze wybaczymy nieobecnosci... 16.04.08, 15:45 o przepraszam o Was niezapomniałem i niebyło mnie wogóle na forach Odpowiedz Link
inka-1 To z nowym zapalem ... 16.04.08, 15:47 do klikania powrot po urlopie od forum...rozumie.... Odpowiedz Link
darima_ka Re: To moze wybaczymy nieobecnosci... 16.04.08, 15:46 inka-1 napisała: > i wloczenie sie po innych forach..zapominajac o nas... Będziemy wybaczać ,ale nie za częstoDD Odpowiedz Link
inka-1 Usprawiedliwiony... 16.04.08, 15:51 tym razem ..prawda Darimko...dzis wybaczamy taki dzien... Odpowiedz Link
legwan4 Re: Usprawiedliwiony... 16.04.08, 22:59 Przygoda z netem,zaczęła się jakieś dwa lata temu.Poznałam wielu fajnych ludzi na forach,niektórych nawet w realuDDDD a w ogóle,net to używka Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Usprawiedliwiony... 17.04.08, 09:35 legwan4 napisała: > .... a w ogóle,net to używka ---------- Ahaaaa, Iwona, to daj trochę tej używki, znaczy się, spróbować DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie Kasiu, w robocie to zawsze jest 17.04.08, 09:29 co robić! Oj dużo jest co robić! DD Mister Rotman mówił o pracy Kasiu, a w pracy, rzeczywiście czasami nie ma co robić? -------- kassa10 napisała: > nie mogę się nadziwić ilu ludzi nie ma co robić w robocie) Odpowiedz Link