Gość: Buryc IP: *.tcl128.dsl.pol.co.uk 22.06.08, 00:57 Rosjanie nie maja kompleksow dlatego wygrywaja i to nie tylko w pilke kopana. Uczyc sie niespelnione orly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Arszawin: Wygrał najlepszy z Holendrów 22.06.08, 01:00 Brawo Rosja, gratulacje i dzięki za przepiękny mecz oraz wielkie brawa za kulturę, wdzięczność i skromność po wygranej. Nie wiadomo czy ktoś podsunął Arszawinowi te jego słowa, czym on sam na nie wpadł, ale był to inteligentny i przesympatyczny ukłon w kierunku Holandii. Super-klasa od początku do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 u nas toczą się dyskusje nad losem Leo 22.06.08, 01:45 Nie jestem znawcą piłki nożnej, ale nie sądzę żeby Hiddink mógł zrobić z naszych piłkarzy wielką drużynę. Polakom brakuje waleczności, ale za to mamy w nadmiarze żółci i zawiści. Chyba jesteśmy narodem naprawdę bardzo zakompleksionym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: u nas toczą się dyskusje nad losem Leo IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.06.08, 03:54 Nie chyba a na pewno i kompleksy będą rosnąć. Bo Niemcy i Rosjanie się cieszą, a nam wstyd został... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nienawistnym,niespełnieni trenerzy którzy zrobili 22.06.08, 07:45 mniej od Leo kopią go po kostkach aby istnieć.Nieudaczniki w stylu Tomaszewskiego stają się autorytetami dzięki np.TVN.Jak w polityce sami nic dobrze nie zrobili jak stracili władzę odzyskali zdolność myślenia. Jak dojdą do władzy znów amnezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Nienawistnym,niespełnieni trenerzy którzy zro IP: *.generacja.pl 22.06.08, 12:13 wszystko zaczyna się od PZPN-u i polskiej ligii oraz (bez)wychowania i treningu młodzieży w Polsce. Putin po prostu bez ceregieli rozpieprzył rosyjską federację parę lat temu. Trzeba KADYM MOZLIWYM SPOSOBEM rozwalić polski PZPN, nawet za cenę wycofania nas na rok czy dwa z jakichkolwiek rozgrywek i wprowadzić rozumny, konsekwentny, minmum dziesięcioletni narodowy program uzdrawiania polskiej piłki. Kiedy Lato przejmie PZPN będzie to kolejnym gwoździem do naszej trumny. Za "Kolatorami i Engelami" szykowani są lekko młodsi ale jeszcze bardziej nędzni następcy, cwani, liczący na kasę, tępi i mierni. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Polak strzela do wiwatu,Rosjanin i Niemiec do celu 22.06.08, 15:28 herr7 napisał: > Nie jestem znawcą piłki nożnej, ale nie sądzę żeby Hiddink mógł >zrobić z naszych piłkarzy wielką drużynę. Polakom brakuje >waleczności, ale za to mamy w nadmiarze żółci i zawiści. Chyba >jesteśmy narodem naprawdę bardzo zakompleksionym. Też nie jestem znawcą, ale podobają mi się komentarze R. Steca w GW. Stec nieżle trafił pisząc po meczu PL-N, że Polacy bardzo lubili strzelać, a Niemcy trafiać. I to jest to - polska drużyna grała jako 11. idywiduów, z których każdy prawie (a Krzynówek zwłaszcza) gdy dorwał się do piłki to chciał postrzelać sobie do wiwatu, zamiast mądrze podać temu koledze, który miał w danym momencie większe szanse na gola. Niemcy do drużyna zespolona w zespołowości, pozbawiona zazdrości wobec strzelających gole, zgrana i przez to efektywna. Podobnie dzisiejsi Rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejourent PZPN sciagnal nie tego Holendra ;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.08, 09:30 ale Abramowicz smaruje, a Putin trzyma w garsci. I znowu nie mamy szans BBUUUHHHHAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Kubica pytany wczoraj IP: *.acn.waw.pl 22.06.08, 01:10 kto wygra Euro,powiedział że Rosja-wszyscy się śmiali mówiąc żeby lepiej skoncentrował się na robieniu kółek bo o piłce pojęcia nie ma... ja też nie myślałem ze Rosjanie są ich w stanie pokonać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Arszawin: Wygrał najlepszy z Holendrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 01:49 nie widziałem tego meczu ze Szwecją, gdzie podobno grali już dużo lepiej niż chociażby z Hiszpanią ale czegoś takiego się nie spodziewałem... a Arszawin rzeczywiście robi różnicę, nic dziwnego, że Rosjanie wyśmiali ofertę Arsenalu, bo koleś jest po prostu bezcenny Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Finał Niemcy-Rosja 22.06.08, 01:52 No i komu tu kibicować? Niech się pozabijają :P A tak w ogóle to strasznie szkoda Holedrów, ale jak zwykle na początku świetnie a potem kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Finał Niemcy-Rosja 22.06.08, 12:21 ptr0 napisała: > No i komu tu kibicować? Niech się pozabijają :P A tak w ogóle to strasznie > szkoda Holedrów, ale jak zwykle na początku świetnie a potem kupa. dlaczego chcesz, żeby sie pozabijali? Nie stać cię na szlachetne uznanie i dumne docenienie lepszego przeciwnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben haker Arszawin: Wygrał najlepszy z Holendrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 02:03 nie wiem, jaki mecz marco oglądął, ale ja jakos nie zauważyłem tych wielu niewykorzystanych sytuacji Holendrów. Byli bezradni, grali bez pomysłu, pchali się środkiem... Rosja zagrała super i wygrała w pełni zasłużenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTomasso Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześnie;) IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.08, 02:30 Mam nadzieję, że w 1/2 z Italią nawet się do bramki nie zbliżycie!!! Mówię stanowcze NIE dla złota czy nawet srebra dla zbójnickiego państwa!!! Należy im się jednak szacun i medal - brąz po meczu z Turkami ;P BTW - mam nadzieję, że nie sięgną po tytuł w 2012... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 02:39 Ludzie k****, na EURO nie ma meczów o 3 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Long Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 02:41 W półfinale zagra Hiszpania po rozniesieniu w proch i pył beznadziejnych Włochów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.06.08, 03:56 Hiszpania to taka druga Holandia, drużyna bez jaj w kluczowych momentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.08, 09:02 obawiam sie, ze Hispania skonczy tak samo jak Portugalia . Stawiam na Wlochow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn IP: *.spray.pl 22.06.08, 10:56 Chyba żartujesz! Makaroni ich wszystkich ograją !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn IP: 84.38.160.* 22.06.08, 08:06 GTomasso, dzieki, bylam pewna ze ktos z polakow jednak napisze cos obrzydliwego i nie zawiodlam sie. A wynik meczu naprawde jest zadziwiajacy, bo Holendrzy mieli 5 dni na odpoczynek, Rosjanie zas tylko 2. Osobiscie bylam pewna ze wynik bedzie inny. Ale czesze sie bardzo, to juz duze osiagniecie dla Rosji, zobaczymy co bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Brawo Rosja!!! Ale na złoto dla was za wcześn 22.06.08, 12:17 Gość portalu: GTomasso napisał(a): > Mam nadzieję, że w 1/2 z Italią nawet się do bramki nie zbliżycie!!! > > Mówię stanowcze NIE dla złota czy nawet srebra dla zbójnickiego państwa!!! > Należy im się jednak szacun i medal - brąz po meczu z Turkami ;P > > BTW - mam nadzieję, że nie sięgną po tytuł w 2012... Ta nasza polska mściwość i zawiść... co ma do tego durniu jakieś durne "zbójnickie państwo"... i jakie ma znaczenie twoje durne "stanowcze NIE" płynące z zawiści i poczucia bezsilności...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latarnica to byl final IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.06.08, 07:24 szkoda ze Holendrzy nie dostana medalu Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: to byl final 22.06.08, 07:36 Po tym co pokazali rosjanie to finał odbedzie sie czwartek, w meczu Rosja-Italia. To bedzie dopiero mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: to byl final 22.06.08, 12:18 artctrl napisał: > Po tym co pokazali rosjanie to finał odbedzie sie czwartek, w meczu > Rosja-Italia. To bedzie dopiero mecz. taki finał jest niemożliwy, obejrzyj rozstawienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akirah Arszawin: Wygrał najlepszy z Holendrów IP: *.gprs.ncc.nnov.ru 22.06.08, 07:40 A ja właśnie siedzę w Rosji i głowa mnie trochę boli, niewyspany jak cholera, ale to co się wczoraj działo w Niżnym Niwogrodzie to była fiesta na miarę Brazylii :) Podczas meczu ludzie padali sobie w ramiona i płakali. Po meczu do piątej rano milicja jeździła na sygnale i przez megafon krzyczała Wpieriod Rosija! Ole! Ole! Ole! Ludzie tańczyli na ulicach owinięci we flagi. Po drodze z pubu do hotelu wyściskali nas z 10 razy. Nikt tutaj nie spał, jest niedziela rano, ale nie widać żywej duszy na ulicach (chyba wszyscy się leczą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsg mega zagrania arszawina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 08:31 piotrasik69.myminicity.com/ind Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Arszawin: Wygrał najlepszy z Holendrów 22.06.08, 12:37 Rosjanie grają teraz piekną, bombową piłkę. Aż żal d pę ściska, ze my tak póki co nie potrafimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MV Rosja srogo zrewanzuje sie Hiszpanom IP: *.nyc.res.rr.com 23.06.08, 00:20 W polfinale Rosja rozniesie Hiszpanow. Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś