pan.scan 28.04.09, 10:10 szymon.plejada.pl/25,7679,1,odc8_-_seria_viii,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haszszachmat Wal do sądu! Macie tam swoich!...R7 pyta po co lus 28.04.09, 10:13 trować? nawet nie ogladam tego klipu...skad u Waszych te krzywe mordy jak u Misiaka? ...........pewnie dlatego sędzina i ta młodka i ta stara ocenzurowała Grada i Misiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Ty Scan też jesteś taki "przystojniak"?to w parze 28.04.09, 10:14 zwykle... masz jakąś starafotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Swoje fotki rezerwuję dla pań, nie dla 28.04.09, 10:19 zramolałych pedałów od gnojarka. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat DZieki za lekcję! jak to? zrammolały gnojarek czy 28.04.09, 10:22 raczej........ AHa jak to idzie.... "pedałów od gnojarka. " Gdzie Wy takie lekcje PO-bieracie? Tam gdzie za Gnojaraka była BIBLIOTEKA? Mozesz mi podac wiecej tych OKRESLEŃ? Bardzo Cie proszę......nieżałuj wiedzy@ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ukraińskie "acha" nie jest polskim "aha" 28.04.09, 19:42 Mieciu Diomko, bo widzę,że uwiera. "aha" 1.pot."tak" (pisane bez wykrzyknika):czy już idziesz do domu/ Aha, idę. Aha, już wszystko rozumiem. 2."wykrzyknienie"(pisane z wykrzyknikiem): aha! Nie na moje wyszło!? Słownik poprawnej polszczyzny, PWN, 1994. haszszachmat napisał: > AHa jak to idzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 czuje sie obrazony 28.04.09, 10:14 pan.scan napisał: > szymon Palikot nie kandyduje do Parlamentu Europejskiego. Czuje sie obrazony traktowaniem mnie jako odmozdzonego mohera. Klip do sadu. PiS w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Sąd wie na czym polega rola opozycji: ma słuchaćPO 28.04.09, 10:18 i pan prezydent ma słuchać instrukcji PO. I pani Fotyga ma glaskąć Grossa i pluć na Kobylańskiego! Wyganaić z ambasad Polaków patriotów a zapraszac i finansować ..nibyPolaków internacjonałów. Mogą być też euroentuzjaści... Nie musza być zwiazani emocjonalnie z krajem nad Wisłą... Bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Rząd ma być lubiany przez Merkel oczywiście! 28.04.09, 10:20 By nie musiały Zietungi PO-równywac do ziemn.. pardon do kartofli! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ja mniej, 28.04.09, 10:24 bo pisiory zrobili dobrą reklamę JP. Parę takich klipów i Wódz haszystów pójdzie z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat JP kto to? Powiedz mi Scan błagam(w formie lekcji) 28.04.09, 10:30 bo słabo mi idzie gnojókowanie... widzę różnicę wielu poziomów...... nie do przeskoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat N weź i sam PO-równaj...PO-ziomy 28.04.09, 10:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=94611703 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nowy klip wyborczy PiS 28.04.09, 10:41 Można by tez pójść w ślady PiS i zestawić na przykład poranioną przez PO Fotygę: z polityką miłości PiS: S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla to miłe widzieć rodaków za rządów PO 28.04.09, 11:11 w Polsce Donald rządzi a nie Jarosław właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________________POparańcy nie obudzili Tuska 28.04.09, 11:18 miasto Kraków i samorząd wojewódzki przespały szansę na wpisanie drogi na listę zadań związanych z przygotowaniami do Euro 2012. . cytat z gazety ....... nie dla ateistów. Z dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Śpią klnąc na PiS przez sen...somnambulizm zydkows 28.04.09, 11:20 ki jaki czy co? Wymienić kilkadziesiat przespanych ...poczynajac od KRYZYSU, którego nie ma.. szuflad z Ustawami... mam wymieniać Snajper, Scan...? hę...Czy spicie? Odpowiedz Link Zgłoś
swiruska1 Re: to miłe widzieć rodaków za rządów PO 28.04.09, 11:31 perla napisał: > w Polsce Donald rządzi a nie Jarosław właśnie. to tylko czesc prawdy,a jak mawial ks.prof.Tischner:"polprawda to g.prawda". PiS ma w sejmie jako duza opozycjaduzy wplyw na rzadzenie. decyzje ostateczne podejmuje rzad i rzad Tuska za nie odpowiada. nie rob per-listy wiekszej wody w mozgu juz zeswirnietym 'madroscia niby prawa i niby sprawiedliwosci'. kazdy religijny(katolicki0 polak wie,ze sprawiedliwosc(bog) jestpo jego stronie i...na uboczu szepnie,ze dopiero po smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Nowy klip wyborczy PiS 28.04.09, 18:12 Czy to ten sam klip za który Palikot chce sie odwdzięczyć PiS-owi, wpłacając 5000 zł na kampanię Kamińskiego ? Ogromną wdzięczność musi Palikot odczuwać do twórców tego "dzieła". Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Nowy klip wyborczy PiS 28.04.09, 18:15 awuk napisał: > Czy to ten sam klip za który Palikot chce sie odwdzięczyć PiS-owi, > wpłacając 5000 zł na kampanię Kamińskiego?Ogromną wdzięczność musi > Palikot odczuwać do twórców tego "dzieła". fakty.interia.pl/polska/news/wdzieczny-palikot-przeslal-pis-5-tysiecy-zl,1297630 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nie. Palikot dał "ryngrafu" Kamińskiemu 28.04.09, 18:18 kasę za promocję swej osoby tu: (najnowszy spot - pobierz) www.pis.org.pl/article.php?id=14954 Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Palikotem kulą w plot 28.04.09, 19:07 wyborcza.pl/1,75968,6548484,Spot_Palikotem_kula_w_plot.html Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Nowy klip wyborczy PiS 28.04.09, 22:33 www.youtube.com/watch?v=aZ6tLncPgUo Odpowiedz Link Zgłoś