Dodaj do ulubionych

nie trafione zapachy i co z nimi robić?

IP: *.itpp.pl 09.12.03, 12:08
z pewnością Wy też macie w domach po kilka buteleczek, o których marzyłyście,
a potem okazały się nie trafione i żle się na Was nosiły.................
te markowe cacka stoją i się marnują i co z tym robić, może macie coś na
wymianę, sprzedaż, może poszukujecie taniej jakiegoś zapachu, który można
odsprzedać tanio, żeby się w domu nie marnował?
Obserwuj wątek
    • Gość: wz Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.233.164.* 09.12.03, 12:33
      też mam taki zapach który na początku mi się bardzooo podobał a teraz nie mogę
      mam wytrzymać gdy mam go na sobie!! strasznie źle wpływa na moje samopoczucie!!!
      • Gość: Tsuba Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 09.12.03, 13:34
        A ja z kolei mialam faze na rozowe ciuszki i aby dopelnic wizerunku nabylam
        perfumki Baby Doll - calkiem przyjemne ale na mnie niestety w ogole ich nie
        czuc. Raczej sa oryginalne bo nabylam je w bezclowce ale na mnie zero zapachu!
        Kosmetyczka tlumaczyla mi, ze jak ktos ma bardzo sucha skore (a ja ja niestety
        mam) to delikatne zapachy moga sie na nim w ogole nie utrzymywac - spotkalyscie
        sie z czyms takim??
        • marghot Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 09.12.03, 13:37
          Ja tez mam taki problem :( Obecnie na toaletce stoi od kilku dni My Manifesto
          Isabelli Rosselini. Buteleczka ma 50ml, raz sie psiknelam i juz wiedzialam, ze
          to nie moj zapach.
          Przyznam, ze chetnie sprzedam lub wymienie
          • Gość: www Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.chello.pl 15.12.03, 19:35
            Poszukuję My Manifesto. Za jąka cenę mogłybyście odsprzedać? Lub Daliflor.
            • luloo1 Daliflor 16.12.03, 09:35
              Gość portalu: www napisał(a):

> Poszukuję My Manifesto. Za jąka cenę mogłybyście odsprzedać? Lub Daliflor.

O rany ja mam całą setkę edp Daliflor i chce je sprzedać najtaniej jak można,
              bo nie mogę znieść tego zapachu. Psiknęłam się kilka razy i stoi, sprzedam za
              70 zl.Mail Luloo1@interia.pl
              • Gość: www Re: Daliflor IP: *.pekao-fs.com.pl 16.12.03, 10:05
                wysłałam Ci maila w sprawie Daliflor :)
                • Gość: lu Dune Diora IP: *.adsl.proxad.net 19.01.04, 23:32
                  Dune Diora - na szczescie to byl tylko bezplatna probka - dostaje nudnosci w
                  kazdym srodku lokomocji...
          • Gość: wm Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.energis.pl 18.01.04, 21:15
            za ile chcesz sprzedać???
    • polly-jean Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 09.12.03, 13:41
      Może spróbujecie wystawić je na Allegro? Ludzie kupują nawet "tknięte" perfumy.
      • marghot Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 09.12.03, 13:43
        niestety ni jest to takie latwe :(
        • charade do Ady 09.12.03, 13:52
          A jakie masz te perfumy, których nie chcesz ?
          • pasikonna wymiana 10.12.03, 15:00
            ja mam Salvadore'a Dali 20 ml. Laguna, zielona. Najchetniej wymiana.
          • luloo1 Re: do Ady 16.12.03, 09:36
            charade napisała:

> A jakie masz te perfumy, których nie chcesz ?
            >

Ja mam granatowe Bvlgari, Daliflor, Bvlgari pour Femme eau fraiche.
            • agabeck_8 Re: do Ady 19.01.04, 10:53
              Czy to ty jesteś w posiadaniu niechcianych Bvlgari?

Aga
              luloo1 napisała:

> charade napisała:
              >
              > > A jakie masz te perfumy, których nie chcesz ?
              > >
              >
              > Ja mam granatowe Bvlgari, Daliflor, Bvlgari pour Femme eau fraiche.
              >
              >
      • Gość: E. Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 15:33
        Ja bardzo długo "chodzę" koło zapachu zanim zdecyduję się kupić.Psikam się w
        perfumerii, wącham,zastanawiam.Może dlatego nieczęsto trafiają mi się
        wpadki.Ale stoi u mnie Rush2 niewiele ruszony,bo za bardzo kojarzy mi się z
        facetem,z którym zerwałam...Wiem że już nigdy nie wrócę do tego
        zapachu,skądinąd ładnego:)Moze ktoś reflektuje za nieduże pieniążki?
        • siren1 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 10.12.03, 09:31
          no to może wystawcie tutaj te nietrafione perfumy i podajcie pojemnośc i cenę.
          • marghot Re: Mam do zamiany 10.12.03, 09:33
            siren1 napisała:

> no to może wystawcie tutaj te nietrafione perfumy i podajcie pojemnośc i cenę.

My Manifesto 50ml dostałam w prezencie, użyłam 1 raz i chcę sprzedać lub
            zamienić na Eclat d'Arpege, lanvina
            • Gość: wm Re: Mam do zamiany IP: *.energis.pl 18.01.04, 21:25
              ile chcesz za manifesto???
            • zbiczyna DO MARGOT 18.01.04, 21:32
              margot czy Twoja ponizsza oferta sprzedazy my manifesto jest jeszcze
              aktualna,jesli tak podaj jeste, zainteresowana!
              pisalas: My Manifesto 50ml dostałam w prezencie, użyłam 1 raz i chcę sprzedać
              lub zamienić na Eclat d'Arpege, lanvina,
              pozdrawiam
          • Gość: E. Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 09:55
            Rush2, pojemność 30 ml,"wypsikane" ok.1/3,odstąpię za 60 zł.Myślę że cena
            atrakcyjna.
            • Gość: * Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 10:55
              Ja chetnie odstapie Wode toaletowa Gai Mattiolo - damska i Baby Doll . Obie
              wody oryginalne i raz psikniete. Cena do negocjacji :)
              • Gość: Dollka Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 213.76.130.* 10.12.03, 12:07
                Baby Doll za ile?
              • charade do * - Gai Mattiolo 29.12.03, 18:06
                Nie ma się jak z Tobą skontaktować ! Interesuje mnie woda Gai Mattiolo - jaka
                pojemność i jaka cena ?
            • Gość: do E-gucci rush 2 Podaj mailika to napisze. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 12.12.03, 14:20
              Margaret.
              Jestem zainteresowana.
        • luloo1 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 16.12.03, 09:38
          Gość portalu: E. napisał(a):

> Ja bardzo długo "chodzę" koło zapachu zanim zdecyduję się kupić.Psikam się w
          > perfumerii, wącham,zastanawiam.Może dlatego nieczęsto trafiają mi się
          > wpadki.Ale stoi u mnie Rush2 niewiele ruszony,bo za bardzo kojarzy mi się z
          > facetem,z którym zerwałam...Wiem że już nigdy nie wrócę do tego
          > zapachu,skądinąd ładnego:)Moze ktoś reflektuje za nieduże pieniążki?

Jakbyś chciała zamienic, daj znac. Luloo1@interia.pl
        • Gość: agnieszka21 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 11:31
          za ile chcesz je sprzedac?
    • Gość: wz` Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.233.164.* 10.12.03, 11:16
      ja odstapie za rozsądną cene Elizabeth Arden "Red Door Revealed"
      • Gość: Agula Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 10.12.03, 15:36
        A za ile? I skąd jesteś?
        • Gość: wz` Do Aguli!!! IP: 62.233.164.* 10.12.03, 22:51
          w sklepie 50 ml tej wody perfumowanej kosztuje ok.240zł - ja go odstapie za 140
          zł. Użyłam go zaledwie 2 razy!!
        • Gość: wz` Do Aguli!!! IP: 62.233.164.* 10.12.03, 22:53
          jestem z Warszawy
    • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 10.12.03, 12:23
      najbardziej bym chciała się pozbyć
      Dune Sun Diora - pół butli 100ml
      Very valentino 1/3 30 ml
      mam też nietkniętty zestaw miniaturek Lancome-dostałam na tegoroczne Mikołajki
      Esencia de Duende - niemal cała 100 ml

najchętniej wymienię na Eau d Eden Cacharela lub 5-th avenue E.Arden
      • kaja-75 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 10.12.03, 13:20
        Gość portalu: ada napisał(a):

> Esencia de Duende - niemal cała 100 ml
        >
        > Czy sprzedaż wchodzi w grę i za ile?
        • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 10.12.03, 14:15
          jasne, czemu nie? myślę, że coś ok. 140 zł, ale się zastanawiam, bo w sumie ją
          lubię zwłaszcza na lato jest świetna hihi, te kobiety
          napisz czy cena Ci odpowiada to się zastanowię czy na pewno chcę się jej
          pozbyć.....
      • Gość: elve Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 195.116.62.* 10.12.03, 15:21
        za ile byś odpaliła to 10 ml Very Valetino? a może chcesz na wymianę 20 ml YSL
        Paris?
        • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 10.12.03, 18:01
          paris niestety nie są w moim stylu
          hmmmmmm to very valentino buteleczka kosztowała 230 zł, to za 1/3 wzięłabym ok.
          60 zł
        • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 11.12.03, 12:26
          pomyliłam się to 1/3 z 50 ml !!!
          cena ok. 60 zł
    • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 10.12.03, 14:42
      a może którejś z Was znudziła się Eau d Dolce Vita?
    • Gość: opium Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 10.12.03, 15:02
      Mam praktycznie pelny flakon (max. 2 razy uzywany) Perfum Opium YSL, 60 ml.
      Czy jest ktos zainteresowany?
      • Gość: opim Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 10.12.03, 15:05
        Mala poprawka, to nie sa perfumy tylko woda toaletowa.
        Przepraszam za pomylke.
      • vts Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 10.12.03, 15:10
        Ja niestety też mam perfumki, których nie będę używała, może któraś z Was jest
        chętna?;)

CINDY CRAWFORD – Feminine, dezodorant-150ml. sprayu,nowy + Feminine , woda
        toaletowa- 75ml. nowa, zafoliowana,oryginalna

GUCCI – Rush 1 wersja -30ml,oryginalne(przywiezione, kupione w sklepie)

Pozdrawiam

4. GUCCI – Rush 1 wersja -perfumy 30ml. oryginalne(przywiezione, kupione w
        sklepie)-85pln

• Gość: astra Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 11.12.03, 14:52
          ja za to mam 30 ml jungle kenzo ze słoniem wypsikane pół centymetra u góry i
          ułamany słonik przy nakrętce, kupowane w zeszłym roku w empiku (jest to już
          moja 3 butelka tych perfum i do drugiej mi się bardzo podobały a teraz nie moge
          ich znieść) - z chęcią bym się wymieniła na coś a jeśli nie to sprzedała za
          jakies ok. 80 zł...???
        • vts Re: Rush- Gucci 28.12.03, 10:33
          vts napisała:

CINDY CRAWFORD – już NIEAKTUALNE

GUCCI – Rush -30ml,oryginalne(przywiezione, kupione w sklepie)1 raz psiknięte,
          niestety nie mój zapach:( cena do negocjacji;)

Pozdrawiam

• agabeck_8 Re: Rush- Gucci 19.01.04, 10:37
            jeśli jeszcze aktualne Rush v.1, to daj znac,
            Agata
    • agzi Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 10.12.03, 15:11
      A u mnie stoi sobie bezuzyteczne NAOMAGIC 50ml-chetnie sie zamienie
      • renia30 Trussardi Jeans 10.12.03, 18:28
        Chodziłam koło tego zapachu przez pół roku, kupiłam i okazało się, że mój mąż
        ma na nie chyba alergię... chlip.

Mam buteleczkę 75 ml, wypsikane ok. 0,5 cm od góry, nie mam korka....

pozdrawiam renia
    • Gość: justa Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 10:37
      szukam Dolce Vita Diora :)
      • dixi Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 11.12.03, 10:49
        a ja się pozbędę Ultraviolet Paco Rabane, eau de parfum, z 50 ml wypsikane ok
        1/3; jeżeli któraś z Was powyżej by reflektowała na zamianę, to czekam na info;
    • Gość: maja Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.233.204.* 11.12.03, 10:52
      odsprzedam Dior Addict woda perfumowana 20 ml, uzyta ok.5 razy, kupiona w Sephorze za 155
      zl, jestem z Wawy, cena do uzgodnienia , propozycje na ilona@rzepka.com.pl
    • julienne Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 11.12.03, 12:07
      Ja z chęcią wymienię swoje Good Life woda perfumowana 50 ml kilka razy uzyta,
      (szczegóły dla zainteresowanych).
      Mile widziane Deep Red, All about Eve, Obsession, Gloria, Desire
      • Gość: Lily Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 213.17.227.* 19.01.04, 12:54
        JA mam Deep Red. Zapach, który gdy wącham jest ok. Ale gdy noszę to .....fuj.
        W 90 ml jest wypsikane ok 1/3 no moze troche mniej. Chętnie wymienię na coś
        innego.

pozdr,
    • Gość: carla Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 11.12.03, 12:43
      cerruti image
      trochę brakuje z 50 ml, cena do negocjacji
      • Gość: astra Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 11.12.03, 14:54
        ja za to mam 30 ml jungle kenzo ze słoniem wypsikane pół centymetra u góry i
        ułamany słonik przy nakrętce, kupowane w zeszłym roku w empiku (jest to już
        moja 3 butelka tych perfum i do drugiej mi się bardzo podobały a teraz nie moge
        ich znieść) - z chęcią bym się wymieniła na coś a jeśli nie to sprzedała za
        jakies ok. 80 zł...??? a za te Salvadory Dali Laguny ile byś chciała???
        • Gość: gosia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 22:02
          kenzo jungle!powiedz ze je jeszcze masz!!!!!!
          właśnie przymierzam sie do ich kupna.jak się z tobą skontaktować?za ile i ile
          mililitrów?
      • Gość: carruti Image Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.03, 17:20
        Jestem zainteresowana tymi perfumami...
        Jaka jest ich pojemnosc i ile bys za nie chciala?
        pozdr.
        • ashanti5 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 11.12.03, 18:15
          Niestety nie stac mnie za bardzo na kupno drogich perfum, dlatego podaje liste
          moich ulubionych zapachow, ktore odkupiłabym jesli ktos bedzie mial ochote ich
          sie pozbyc:
          - Noa (klasyczna)
          - Aqua Alegoria, pamplune
          - Lacoste
          - Gucci Envy
          - Fedni meskie z jasnym drewnianym korkiem (tak, tak...uzywam meskich perfum)
          - Light Blue D&G
          - Intuition Estee Lauder
          • foremka_26 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 07.01.04, 15:36
            Hej!
            Chętnie odsprzedam lub wymienię się na inny zapach, coś z kolorówki lub
            pielęgnacji. Mam 50 ml wody perfumowanej "Intition" Estee Lauder (w sklepie ok.
            230 zł)- nieużywana. Jest to nietrafiony prezent - to nie mój zapach :(

Czekam na propozycje :) W przypadku odsprzedaży - cena do negocjacji.
            inter_m@interia.pl

Pozdrawiam cieplutko
        • Gość: carla Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 13.12.03, 17:12
          chciałabym tyle, żeby kupić 30 ml mojej ukochanej noa cacharela a 50 cerruti
          była duuuuuuuuuużo droższa i nie pachnie na mnie tak ładnie jak noa, chociaż
          zapach jest super
          135zł to chyba niezbyt drogo..............
    • Gość: gosia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 09:36
      astra,może napisz na mój mail maritta@interia.pl dogadamy się co do jungle
    • Gość: Anna Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:30
      A kto lubi Organze? Chetnie wymienie na cos innego.
      • primrose Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 12.12.03, 11:38
        Mam na zbyciu nowy, zafoliowany J’adore Diora 30 ml edp, wraz z paragonem
        zakupu..cenię sobie 140zł ;-))
      • Gość: ~KASIA~ Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 212.160.152.* 28.12.03, 10:08
        Witam

lubię Organzę - czy Twoja oferta jest nadal aktualna? Jeśli tak, prosze o
        kontakt kkratka@o2.pl

Ja natomiast chętnie pozbędę się Lou Lou Cacharel i wody toaletowej z seri Les
        Provencales Pomme Cannelle (zapach jabłka z cynamonem - przywiezione z Francji,
        zapach z gatunku Body Shop). Dla zainteresowanych wiecej info na e-mail podany
        wyżej.

pozdrawiam serdecznie

kasia

• akmka Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 12.12.03, 12:15
      A ja bym reflektowała na Givenchy Hot Couture, może ktos ma i chce sie pozbyć?
      Ostatnio mnie bardzo zauroczyły,ale chciałabym je trochę ponosić by przekonać
      sie czy do mnie pasują.
      • aganiok13 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 12.12.03, 13:59
        Ja chętnie pozbędę się (może zamienię na coś innego) Acqua di Gio (G.Armani)
        oraz Truth (C.Klein). Są chętne ? :)

e-mail: aganiok13@gazeta.pl
        • Gość: Margaret do E. (gucci rush 2) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 12.12.03, 14:33
          a wlasciwie od razu podam swojego maila
          jutrzenka81@go2.pl
          • Gość: leyla3 nietrafione zapachy i co z nimi zrobic IP: *.olkusz.net.pl 12.12.03, 15:40
            Ja mam do sprzedania Poeme - Lancome 50 ml, psikniete ze 3-4 razy , wiec sa
            prawie cale,nie ma 0.5 cm. I Organze - wypsikalam 1/3 butelki -30 ml.
            • Gość: euphemia Re: nietrafione zapachy i co z nimi zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 12:03
              Za ile chcesz się pozbyć Poeme Lancome'a? Chętnie odkupię. Podaj cenę. Mój e-
              mail: padee@gazeta.pl
        • Gość: iwka33 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 18:52
          Cześć Aganiok13, jaka jest pojemność tego Truth, i ile byś za nie chciała-
          pozdrowionka
          • Gość: aganiok13 Do Iwki33 IP: *.polkomtel.com.pl 15.12.03, 10:53
            50 ml, zużyte niecałe pół. Napisz, za ile chciałabyś kupić, potargujemy się:
            aganiok13@gazeta.pl :-)
      • gwiazdka27 Do Akmka;-)) 12.12.03, 16:58
        akmka napisała:

> A ja bym reflektowała na Givenchy Hot Couture, może ktos ma i chce sie
        pozbyć?
        > Ostatnio mnie bardzo zauroczyły,ale chciałabym je trochę ponosić by przekonać
        > sie czy do mnie pasują.
        >
        Witaj Aniu;-))
        Mam do sprzedania Hot couture / kupione latem, jak weszły Very Irressitible.
        Flakonik perfumowanej wody 50ml wypsikany 35%..w każdym razie jest sporo wiecej
        niz połowa..oddałabym za 80 zl. Co Ty na to?
      • luloo1 do Amka 16.12.03, 09:42
        Napisz ktory Hot Couture Givenchy dokładnie cię interesuje. Mój mail
        Luloo1@interia.pl
    • bzinka Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 12.12.03, 21:28
      Mam Elizabeth Arden - Green Tea woda perfumowana 15ml
      Taka miniaturka trochę większa niz zwykle, w ślicznej buteleczce.
      Spray. Odstąpię za 40zł.
      • charade BURBERRY !!! 12.12.03, 21:39
        Czy któraś forumowiczka ma może perfumy BURBERRY, których chciałaby się
        pozbyć ? Chodzi mi o te najstarsze, Burberry of London, nie żadne tacze, ani
        łikendy.
        • Gość: Mariaantonina Sensi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 13:12
          Mam 50ml Sensi Giorgio Armani. Kupione w sklepie wolnocłowym, prezent nie do
          końca trafiony:(( Brakuje 0,5cm od góry. Odsprzedam lub zmienie, e-mail:
          mariaantonina@wp.pl
        • Gość: BB Re: BURBERRY !!! IP: 195.116.38.* 06.01.04, 10:10
          Charade, jesteś jeszcze zainteresowana Burberry London?
          Mam połowę z butli 100 ml (z bezcłówki) i jest fajny, ale trochę mi sie
          znudził,
          - może masz coś na wymianę ?
          pozdrawiam
    • marios12 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 13.12.03, 21:47
      A ja mam Cabotine de Gres,którego nie mogę znieść po ciąży...
      A jeszcze rok temu szalałam, żeby go zdobyć. Sprowadziłam sobie z NIemiec
      100ml. No i teraz chętnie się zamienię na coś innego. POzostało w butelce
      jakieś 75 ml, nie mam korka ani pudełeczka.
      Magda
      • Gość: Mango Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 16:03
        podciągam
        • aganiok13 Miracle, Lancome 15.12.03, 10:56
          przypomniałam sobie o jeszcze jednym nieużywanym zapachu. Opakowanie 50 ml,
          zużyta niewielka część.

Chętne zapraszam na aganiok13@gazeta.pl
    • ainer1 sprzedam Baby Doll ISL i Qui 15.12.03, 11:21
      • Gość: astra Re: sprzedam Baby Doll ISL i Qui IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 16.12.03, 17:00
        podnoszę
    • Gość: asia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.toya.net.pl 16.12.03, 18:01
      Do BZINKI:)
      Byłabym zainteresowana kupnem.
      Mam nadzieję, że jeszcze jest to aktualne.
      Napisz skąd jesteś. Mój mail asia6666@gazeta.pl
      Pozdrawiam cieplutko.Asia
      • Gość: Aga Amarige de Givenchy IP: 62.111.201.* 16.12.03, 18:54
        Psiknięte raz lub dwa, to jest 50ml edt
        czy ktos jest chetny?
        • ziereal Re: Amarige de Givenchy ..po ile?.. 16.12.03, 20:30
          napisz na mailika
          • Gość: www Re: Amarige de Givenchy ..po ile?.. IP: *.chello.pl 16.12.03, 21:28
            a ja jestem zainteresowana Isabellą Rossellini - My Manifesto lub Isabella -
            ktoś ma do sprzedania?
        • minnie Re: Amarige de Givenchy 20.12.03, 14:00
          za ile odstapisz to Amarige?
          • Gość: Aga Re: Amarige de Givenchy IP: 62.111.201.* 21.12.03, 15:21
            Myślę że 110 to niewygórwana cena :)
            pozdrawiam
    • Gość: mela25 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 08:56
      a moze ktoras z Was ma she emporio armaniego? bardzo mi na nim zalezy, a nie
      stac mnie obecnie na pelna cene sklepowa...:(
      mam za to j'adore diora - w folii, 50 ml, nietrafiony prezent, ktora chetnie
      odsprzedam:)
      • Gość: astra Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 17.12.03, 09:16
        a ja poszukuję jasnego Edena Cacharella do odkupienia lub coco mademoiselle,
        oba te zapachy powalają mnie z nóg tak mi się podobają, jesli ktoś chce
        odsprzedać taki zapach to moj mail astra@autograf.pl pozdrawiam
        • ne.la Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 17.12.03, 10:15
          Ja mam połowę z 90 ml "deep red" Bossa oraz kilka razy psiknięte, prawie całe
          30 ml "absolu" Rochas. Sprzedam lub wymienię na "miracle", "rush" ...
        • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 17.12.03, 12:44
          hihi ja sobie wczoraj kupiłam eau d eden, bo mnie też kusił od paru ładnych lat
          i jakoś go nie kupowałam tylko zawsze jakąś nowość lub coś innego, jest piękny
          to fakt i baaaaaaaaaardzo trwały, narazie oczywiście nie sprzedaję
          • Gość: Aga Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 23.12.03, 11:26
            a moze ktos reflektuje na Poem Lancome?
            • Gość: Sandra Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 10:47
              A ja proponuje Chic Carolina Herrera, eau de Parfum, az 80 mililitrow.
              Nietrafiony prezent...czekam na propozycje cenowe:)
              • Gość: kama Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.net.pl 19.01.04, 04:28
                ile chcesz za caroline??
            • saphira Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 24.12.03, 14:45
              Napisz coś więcej: pojemność i cena.
              • Gość: Sandra Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 14:58
                O pojemnosci juz wspomnialam, a cena- 130 zlotych, w sklepie duuzo wiecej.
                Niestewty juz jest bez kartonika:(
                koszt przesylki ponosi kupujacy, chyba ze mieszka w Trojmiescie:)
                • Gość: renata Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 22:41
                  chętnie kupię chic! Jeśli to jeszcze aktualne, proszę o kontakt na konto
                  rabka@o2.pl. pozdrawiam,
                  renata
              • Gość: Aga Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 27.12.03, 11:41
                Pojemnosc Poeme 50ml wypsiane jakies 1/3. Mysle ze 130 zl .
                • lovelly Re: odkupię Baby Doll YSL 27.12.03, 16:35
                  jesli ktos chce się pozby chętnie odkupię Baby Doll (jestem z Warszawy)
                  napiszcie na maila
                • Gość: Aga Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 29.12.03, 21:25
                  Pojemnosc Poeme 50ml wypsiane jakies 1/3. Mysle ze 130 zl . Amarige de Givenchy
                  raz psikniete 50ml edt 110zl.

• malgoha1 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 31.12.03, 13:23
                    do Agi .Czy Amarige Givenchy jest aktualny ijak się z tobą skontaktować?
                    • kasiaka5 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 31.01.04, 10:32
                      chętnie kupię Chanel ALLURE
                  • Gość: Ania Re: do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:08
                    czy miniaturki Lancomea są jeszcze aktualne? W jakiej cenie możesz je
                    odsprzedać, chętnie kupie, podaj maila.
    • Gość: Kasia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 18:10
      Z chęcią odsprzedam lub zamienię Gabriela Sabatini "Gabriela Sabatini" Edt 60
      ml, zużyte jest około 1/5 flakonu. Cena do uzgodnienia.
      kasia_83@o2.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: giselle Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.acn.pl 28.12.03, 14:18
        chetnie przyjme baby doll
        i question; czy cabotine de gres to są takie typowo grejfrutowe??

giselle69@poczta.onet.pl
    • benita5 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 28.12.03, 19:25
      a ja zostałam obdarowana Davidoffem Cool Water WOMAN 30 ml edt..chętnie oddam
      w dobre ręce:-))
      • Gość: bb Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.polarnet.gliwice.pl 29.12.03, 10:42
        Cindy Crawford Feminine- trzy razy psikniete, pojemnosc 50ml.Kontakt beko@op.pl
      • Gość: Kretilla Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 11:39
        bardzo chętnie...za ile się pozbędziesz???
      • Gość: Kretilla Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 11:41
        to w sprawie davidoffa była odezwa :) a pytałam za ile chcesz sie pozbyć?
        • benita5 Do Kretilli!!! 01.01.04, 15:33
          W sprawie Davidoffa Cool Water WOMAN /30 ml edt/ pewnie się dogadamy;)) bo ten
          zapach mnie irrytuje. Proponuję 120zł
          Mailnij mi co o tym sądzisz na : benita5@gazeta.pl

• Gość: kama Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.net.pl 19.01.04, 04:29
      • Gość: kama Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.net.pl 19.01.04, 04:30
        daj swoj mail jestem bardzo zainteresowana
      • Gość: kamla Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.net.pl 19.01.04, 04:32
        daj mail dogadamy sie
    • Gość: ~KASIA~ Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 212.160.152.* 29.12.03, 17:55
      Ja natomiast chętnie pozbędę się Lou Lou Cacharel i wody toaletowej z seri Les
      Provencales Pomme Cannelle (zapach jabłka z cynamonem - przywiezione z Francji,
      zapach z gatunku Body Shop). Dla zainteresowanych wiecej info na e-mail -
      kkratka@o2.pl

pozdrawiam serdecznie

kasia

• charade do * - Gai Mattiolo 29.12.03, 18:08
        Nie ma się jak z Tobą skontaktować ! Interesuje mnie woda Gai Mattiolo - jaka
        pojemność i jaka cena ?

Wstawiam ponownie, żeby łatwiej było zauważyć !
      • Gość: Mia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 31.12.03, 11:56
        Co tak pusto nie macie nietrafionych zapachow?
        • dortu Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 31.12.03, 13:43
          Jeżeli sama kupuję, to raczej mi się nie zdarza zapach nietrafiony. Ale kupuję
          dopiero po wypróbowaniu : jeden raz psikam na pasek testowy, noszę go przy
          sobie cały dzień i sprawdzam co kilka godzin; jeżeli nadal mi się podoba,
          powtórnie idę do perfumerii, psikam na własny nadgarstek (od wewnątrz), znowu
          sprawdzam, jak długo się trzyma i jak się zmienia, a dopiero jeśli pasuje - idę
          po raz trzeci i kupuję.
          Czasem mi się zdarza dostać w prezencie jakiś zapach , raz czy dwa też wygrałam
          buteleczkę w prasowych konkursach. NIe otwieram ich, zanim nie wypróbuję
          powyższą metodą. Jeśli okaże się niezupełnie do mnie pasujący, na tę okazję mam
          sporządzony swoisty "wywiad" : bywając w domach osób na tyle bliskich, by
          wypadało je obdarować perfumami, podglądam, jakich marek używają, a jak się da,
          to i powącham - w ten sposób wiem, jakie zapachy dana osoba lubi i który z tych
          mnie niepotrzebnych może dostać.
          • charade do vts - Gucci Rush 31.12.03, 14:40
            Wysłałam Ci @.
            • vts Re: do charade - Gucci Rush 31.12.03, 15:54
              chyba udało mi się w końcu odpowiedzieć:)Pozdrawiam:)
          • Gość: kasia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 02.01.04, 21:35
            Moze jakies niechciane prezenty?
            :)
    • Gość: goa Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 212.106.191.* 01.01.04, 21:47
      ja dostałam Cindy pod chionkę ale niestety to kompletnie ni emój zapach wiec
      dopisuje się do listy

Cindy Crawford FEMININE 15ml woda toaletowa - natural spray

w pudełku, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu
    • Gość: ada Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.itpp.pl 03.01.04, 11:17
      to ja jeszcze raz zgłaszam do zamiany lub odsprzedania
      Dune Sune Diora pół z 100 ml
      Cerruti Image prawie cała 50 ml
      wymiana na Sensi lub Noa
      • Gość: Mia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 03.01.04, 22:45
        No to Poeme Lancome 50ml
        • Gość: gabi Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 18:22
          Ja proponuję 40 mililitrow meskiego Cool Water Davidoffa, kupilam facetowi na
          gwiazdkę i ...rozstalismy sie przed swietami.
          Jest w limitowanej puszcze. Proponuje 120 zlotych.
          • benita5 Do Gabi ;-))) w sprawie wymiany 04.01.04, 19:37
            Gość portalu: gabi napisał(a):

> Ja proponuję 40 mililitrow meskiego Cool Water Davidoffa, kupilam facetowi na
            > gwiazdkę i ...rozstalismy sie przed swietami.
            > Jest w limitowanej puszcze. Proponuje 120 zlotych.

Cześć, ja mam Davidoffa Cool Water WOMAN /30 ml edt/ od faceta z którym już
            nie jestem;))
            Tak więc bardzo chętnie wymianiłabym swojego na Twojego.
            czekam na odzew benita5@gazeta.pl
            • Gość: miss_paradox zamienie lub sprzedam IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 04.01.04, 19:50
              ja dostalam L'instant de Guerlain'a 50 ml, pare razy psikniete, ale nie moge
              sie przekonac, najchetniej zamienie na Angel Innocent, a moze ktos chcialby
              kupic?

Jest do tego jeszcze balsam do ciala, 75 ml

mail miss_paradox@gazeta.pl
              • Gość: Aga Miss....jaka cena? IP: 62.111.201.* 05.01.04, 20:07
                • ainer1 do Lovelly 06.01.04, 10:36
                  wyslalam Ci maila na lovelly@gazeta.pl

pozdrawiam,
                  Renia
            • benita5 Re: Do Gabi-Sandry ;-))) w sprawie wymiany 23.01.04, 17:27
              Widze Gabi-Sandro że Twoja propozycja ciagle jest aktualna. JA tez mam na
              stanie ciagle Davidoffa. Jeżeli jesteś zainteresowana to mail znasz. Pozdrawiam
              ciepło;))

benita5 napisała:

> Gość portalu: gabi napisał(a):
              >
              > > Ja proponuję 40 mililitrow meskiego Cool Water Davidoffa, kupilam facetowi
              > na
              > > gwiazdkę i ...rozstalismy sie przed swietami.
              > > Jest w limitowanej puszcze. Proponuje 120 zlotych.
              >
              > Cześć, ja mam Davidoffa Cool Water WOMAN /30 ml edt/ od faceta z którym już
              > nie jestem;))
              > Tak więc bardzo chętnie wymianiłabym swojego na Twojego.
              > czekam na odzew benita5@gazeta.pl
              • Gość: :) Re: Do Gabi-Sandry ;-))) w sprawie wymiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 18:02
                oba nicki strasznie mi sie podobaja i uzywam zamiennie:)
                Nie przepadam na damskim Davidoffem:(
                chetnie zamienie sie na inny zapach, albo cos z pielegnacji lub kolorowki.
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka