Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:58
Czy ktoś słyszał o nadużywaniu alkoholu przez jednego z nauczycieli tej
szkoły????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:04
      ja nie
      słyszałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !
    • Gość: Wnusio Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:38
      Chyba ktoś bujdę strzelił.
    • Gość: Goroll Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:43
      Wyjątkowo zdyscyplinowana szkoła w porownaniu z innymi.
      z NAUCZYCIELI nikt nie chleje na bank co innego xxxxx
      • Gość: lomea Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.strong-pc.com 20.01.07, 13:22
        Goroll :) Ty Jesteś strasznie wrzechwiedzący :) może poszukaj miejsca w Sejmie!!!!
    • Gość: Zatroskana Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:37
      Dzięki za opinie. Czekam na dalsze. Być może ktoś chce szumu narobić.
      • Gość: Stary Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:00
        Zatroskana, może to ty robisz ten szum, bo masz w tym interes. Może chcesz
        wygryźć tego goscia od wf-u albo chcesz zrobić komuś na złość? Może jesteś
        nauczycielką z tej szkoły która nie dostała podwyżki? Nic nie piszesz, że masz
        uczące się w tej szkole dzieci i jest do dla ciebie problem - jeżeli masz
        jakieś dowody na opisane przez ciebie fakty to idź z tym do dyrekcji szkoły,
        kuratorium, burmistrza odpowiedzialnego za szkolnictwo, do prokuratora itp ale
        nie rzucaj oszczerstw i pomówień na forum bo to po pierwsze grzech a po drugie
        to możesz odpowiadać na drodze sądowej za zniesławienie.

P.s. nie jestem nauczycielem, nic z tym panem od wf-u nie mam wspólnego, naukę
        skończyłem 40 lat temu a do tej szkoły mam w linii prostej 10 km. Piszę tylko
        dlatego że bardzo nie lubię takich ludzi jak ty!
      • Gość: kłódka Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:32
        Siemanko. A ja właśnie tak myślę. Skąd komuś przyszło do głowy, że jakikolwiek
        nauczyciel, z jakiejkolwiek szkoły, mógłby nadużywać alkoholu?? Przecież to
        zawód tak odpowiedzialny, że tylko idiota sięgałby po alkohol w większych
        ilościach. A poza tym, przecież to tak opłacalny zawód,że z tego powodu też
        raczej nie pije. Bo każdy, mając na względzie taką kasę pomyśli logicznie, i nie
        sięgnie po alkohol. Coś mi się wydaje że ktoś nie lubi kogoś z tej 3. Dlatego
        stara się narobić temu komuś smrodku. Jeszcze tylko brakuje żebyście zaczęli tu
        wymieniać nazwiska, sępy.
        • Gość: Zatroskana Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:01
          Nie jestem nauczycielem. Odległa jestem od tej profesji. Mam blisko do tej
          szkoły i chcę tam posłać swoje dziecko, więc zasięgam tutaj opinii. Nie mam
          zamiaru nikomu robić krzywdy. A jeśli z tym gronem pedagogicznym wszystko w
          porządku, to nikt nie powinien czuć się zagrożony. Czyż nie mam racji?? Więc już
          nic nie będę na ten temat pisać. Nie wymieniam przecież nazwisk i nikogo nie
          zniesławiam i nie obrażam, więc nie widzę problemu.
          • Gość: sloneczny_raj Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:20
            Też słyszałam o nadużywaniu alkoholu przez jedną osobę z grona pedagogicznego
            tejże szkoły
      • Gość: koko Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.chello.pl 20.07.07, 09:46
        A jak to ulica ?I czy tam jest tez szkoła podstawowa?
    • Gość: s Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.icm.edu.pl 19.07.07, 23:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=52756634&a=52756634
      • Gość: sloneczny_raj Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:35
        Tam nie ma podstawówki. Podstawówka jest w SP 10 na Kochanowskiego.

Gimnazjum te jest na Osadzie Jana, ale na jakiej ulicy nie wiem
        dokładnie-Zacisznej?Słoneczników?Coś w tych okolicach.
    • Gość: gim Re: Gimnazjum nr.3 Tarnowskie Góry (Osada Jana) IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 13:21
      to jakieś plotki tylko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka