milenium5 Re: A co powiecie na imie Tycjan? 10.09.04, 11:41 Ładne. Jak większość imion zawierających w sobie Jana (Fabian, Sebastian, ale Damian i Krystian już nie.) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: A co powiecie na imie Tycjan? 10.09.04, 11:43 Ostatnio widzialam dziewczynke o imieniu Tiziana - i spodobalo mi sie. Tycjan jakos mniej. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
katitka Re: A co powiecie na imie Tycjan? 10.09.04, 11:57 Tycjan - ładnie, byle nie zdrabniać Tycek! Znam ludzi, którzy tak mówią na swego syna, a na drugiego (Owidiusza) Owek... Tycek i Owek - bleee. Przy mniej starannej wymowie Tycek brzmi jak Cycek, a Owek przy Cycku mi kojarzy się od razu z owulacją DD Abstrahując od tych zdrobnień, to ładne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: A co powiecie na imie Tycjan? 10.09.04, 14:48 Tycek i Owek!!!??? Dla mnie Tycjan i Owidiusz to imiona pretensjonalne (znowu to słowo wytrych, ale nic nie poradzę) Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: A co powiecie na imie Tycjan? 17.12.04, 19:01 Od razu mam na myśli kolor farby do włosów - dla mnie kiepskie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: A co powiecie na imie Tycjan? 18.12.04, 14:44 Nie podoba mi się. Jest za bardzo wymyślne. Chociaż zdrobnienie Tyci - jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: A co powiecie na imie Tycjan? 18.12.04, 16:35 Beznadziejnie pretensjonalne-mój kuzyn miał psa, setera irlandzkiego o tym imieniu.Do psa pasowało bardzo bo jak to setery irlandzkie był rudy. A ty wiesz, kto to był Tycjan? Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś