Dodaj do ulubionych

Symbol zlego smaku w telewizji

IP: 149.156.213.* 29.03.04, 16:53
Kto Waszym zdaniem jest symbolem zlego smaku i beznadziejnego poziomu w
telewizji?
Obserwuj wątek
    • purhed [...] 29.03.04, 17:01
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jola [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 23:15
        • purhed [...] 29.03.04, 23:25
          • Gość: Adam Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.04.04, 13:47
            Jesteś zwykły cham !! to najładniejsza i najinteligentniejsza prezenterka.
            • Gość: nemo torbicka IP: 62.233.138.* 02.04.04, 11:02
              Torbicka to fajowa laska tylko jest jakaś taka ....... muzealna.
          • Gość: JULKA Torbicka, Młynarska (brrr) i Hubert Urabański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:12
            j.w
            Oni są wszedzie...........
            • Gość: rusałka Brodzik, reklamy pieluch, M jak małomiasteczkowi.. IP: *.one.pl 03.04.04, 14:40
              czyli wszystko co kojarzy mi sie z tępotą, ograniczeniem, wiochą mentalną i zakupami w Biedronce.

Młynarskiej, Drozdy czy Ibisza wynieniac chyba nie trzeba, już i tak sa w czołowce;)

dodalabym jeszcze klan nudny i przewidywalny jak makaron bez przypraw i chajzera z jego głupkowatym teleturniejem i ta durna pindzie co prowadzi telegre dla idiotow na tv4.
          • Gość: tajka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:55
            Chłopcze najwyraźniej pomyliły Ci sie postacie z telewizji,albo wzrok cie
            przekłamuje, bo G. Torbicka jest akurat uosobieniem klasy, szyku, elegancji i
            inteligencji i jest nadzwyczaj szczupła, ale ty gustujesz chyba w
            anorektyczkach albo jesteś homo i nie masz pojecia o wdziękach kobiety, a jeśli
            chodzi ci o jej tyłek to raczej trochę go jej brakuje ale na pewno nie
            odwrotnie.
            • Gość: Felicity Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:05
              Torbicka symbol dobrego smaku- HAHAHAHA
              DZIS NIE PRIMA APRILIS
      • Gość: markos krawiecos Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.prawo.uni.wroc.pl 01.04.04, 15:58
        moim skromnym zdaniem symbolem złego smaku w telewizji jest szanowny redaktor
        kwiatkowski z "tpj".ten stary pier nik niee dość że jest stronniczy to również
        nie wie jak prowadzić programy typu "rozmowy między politykami".w pewnym
        momencie programu goście mu wchodzą na głowę i zprogramu wychodzą same pierdoły
        i kłótnie polityków.ityle.to jest właśnie moje zdanie.
      • Gość: Jędrzej Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 00:20
        purhed napisał:

> ... symbolem złego smaku jest TORBICKA - cóż to za szkaradne babsko, a
        > jaki ma gruby pierdziel

-------------------------

Świetne zagajenie dyskusji o dobrym smaku. Od razu widać, jakiego poziomu można
        oczekiwać!
      • Gość: mciu Re: Dodałbym Drozde z jego G.... Wartym programem IP: *.Astral.Lodz.PL 02.04.04, 10:56
        Smiechu Warte jest żałosne. Jak można się śmiać z reżyserowanych scen, gdzie
        żona wylew obiad na męża, kot podgryza dywan, albo dziecko wrzeszczy na widok
        smoczka. STraszne głupoty i prowadzący z poczuciem humora słonia w składzie
        porcealny
        • Gość: vilejka Re: Dodałbym Drozde z jego G.... Wartym programem IP: *.energetyk.intertel.net.pl 02.04.04, 21:39
          zgadzam sie..jeszcze same filmiki moge czasem zniesć,w końcu to amatorzy
          kręcą,ale ten Drozda-MASAKRA!!!jaki to jest prymitywny typ!bleeeeeeee
          • Gość: xeo Re: Dodałbym Drozde z jego G.... Wartym programem IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 21:48
            a ja drozde lubie smieszny ejst nudzi ale sympatyczny
      • Gość: Fish Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 02.04.04, 13:51
        Moim zdaniem szczytem złego smaku jest ten zespół grajków i śpiewaków z "Jaka
        to melodia" A o tej Pnai już nie wspomne. Na wesele ich bym nie zatrudnił.
    • dziuunia Re: Symbol zlego smaku w telewizji 29.03.04, 17:52
      Michał Wiśniewski
      • Gość: poo Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 01.04.04, 16:35
        Popieram Michal Wisniewski to kompletne dno.
        • Gość: kikol Proszę tylko nie obrażać "dna", on jest GORSZY IP: *.koprin.com.pl 03.04.04, 21:38
          Po prostu SZAMBO
          i jego fani
      • Gość: Tynia Re: Symbol zlego smaku w telewizji-dziuunia IP: 217.153.119.* 05.04.04, 09:31
        Polska to zadziwiający kraj: w jednej z najbardziej popularnych stacji
        telewizyjnych w najlepszym czasie oglądalności puszczają program ze
        zmanierowanym wyzbytym wszelkich kompleksów pseudo-artystą robiącym karierę na
        bazie swojego nieszczęśliwego dzieciństwa (połowa Polaków, jak nie więcej
        zyciorys ma identyczny) i program ten bije rekordy oglądalności !!!! Przyznam
        się że widziałam fragment jednego z tych programów i ku mojemu zdziwieniu na
        udział w tym "przedstawieniu" zgadzają się osoby publiczne, które do niedawna
        były dla mnie autorytetami (teraz już nie są, bo jestem pewna, że robią to
        tylko w celu "pokazania się" i zwiekszenia swojej wątpliwej popularności).
        Telewizja każdego wykreuje na bohatera, prawdziwy z niego symbol złego smaku i
        polskiej mentalności.
    • Gość: wiwacze Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.crowley.pl 29.03.04, 22:41
      dowborowie
      • Gość: oko Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.icpnet.pl 29.03.04, 22:42
        ninka t.
        • Gość: Grim Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 00:04
          Drozda, aktorzy ze "Św. wg. Kiepskich" i wogóle ze wszystkich sitcomów i
          telenowel, statuetka Fryderyka, Wojewódzki, wszyscy redaktorzy, którzy
          zapraszają Leppera.
          • Gość: bleblak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.waw.cdp.pl 30.03.04, 10:55
            Młynarska!!! Terentiew i jej biesiady, głupie teledurnieje na TVN i Polszajsie,
            bigbradery i bary, IBISZ ponad wszystko, tandetne seriale z Ameryki Pd., Moda na
            sukces, polskie trelenowele (Klan, prześwięte "Na dobre i na złe" i drewniane do
            bólu "ęM jak miłość"),...
            Co by nie powiedzieć - wychodzi na to, że polska TV sama w sobie jest tandetna i
            w złym guście i jakoś niewiele robi, aby to zmienić.
            • Gość: omo Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:53
              Wisniewski, Dowborowie, Mlynarska, Wojewodzki,wszystkie reality show z Frytka
              i Doda na czele
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Symbol zlego smaku w telewizji 02.04.04, 07:46
                Nie zestawiaj Wojewodzkiego z Mlynarska pls.
                • Gość: nienawidzę mlynars [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:13
            • Gość: George Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.Astral.Lodz.PL 30.03.04, 19:29
              hehehehe rozbawil mnie twoj post. widze ze jestes ostro i bardzo dokladnie
              zorientowany w programach oferowanych przez tv. !!:) no ale wg ciebie to
              przeciez totalne gowno wiec nie dziwie sie ze to ogladasz!!
            • Gość: ktos.... Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.telepac.pt 01.04.04, 14:50
              ...nie zgadzam sie z Toba...mieszkam obecnie w Portugalii i co tutaj dzieje sie
              w TV to przechodzi ludzkie pojecie, wierz mi...w naszej telewizji da sie
              jeszcze cos ciekawego znalezc...pozdrawiam
              • Gość: Tim Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 16:43
                Ja mieszkam na stałe w Cinach. Tu w przeciwieństwie do Portugalii można obejrzeć
                dużo fajnych programów. Uważam że za wzór dla polskiej telewizji mogą służyć
                nadawane tutaj programy o tematyce politycznej, w których ludzie z partii
                rządzącej dyskutują z opozycją przy pełnej bezstronności dziennikarza prowadzącego.
            • Gość: Aga Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.almel1.ov.home.nl 01.04.04, 19:23
              A ty co? Z Ameryki, czy z Marsa?
              • Gość: svajanusz Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.bater.net.pl / *.bater4.zabrze.pik-net.pl 02.04.04, 06:30
                to srodki masowego wyjaławiania mózgu-rok 1984 orłela się zbliża
            • Gość: k2 Re: język polski trudna mowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:58
              W zeszłym tygodniu (w którymś z porannych programów TVP) Młynarska
              powiedziała "poszłeś ze mną w tango". Skierowane to było do jednego z
              uczestników programu Europa da sią lubić (chyba tak to sią nazywa).
              • Gość: notak Re: język polski trudna mowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:51
                Ale ta Pani Młynarska kiedys w TV mówiła, że polonistka ze szkoły do której
                uczęszczała powiedziała jej, że nic z niej nie będzie. Więc ta Pani polonistka
                miała chyba rację.
          • Gość: obserwator2 Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:26
            Gość portalu: Grim napisał(a):

> ..., aktorzy ze "Św. wg. Kiepskich" i ....

Jeśli traktujesz Kiepskich dosłownie, to chyba Ty "aluzji nie ponjał".
            Kiepscy, to jedyny serial jaki mi się chce oglądać! To celna satyra, a nie
            realistyczne opowiadanie.
            Podobnie z amerykańskich seriali, przed laty, był taki pierwowzór Kiepskich
            (nazwa mi już wyleciała - rodzia z dorastającą córką i synalkiem), też jedyny
            zabawny.
            • Gość: Mikka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 80.48.129.* 01.04.04, 00:35
              Obserwatorze, chyba chodzi Ci o rodzinkę z serialu Świat według Bundy'ch (tak
              to się chyba pisało). Szczególnie udana postacią był Al, głowa rodziny i
              sprzedawca obuwia damskiego.
          • Gość: Julka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 195.136.33.* 02.04.04, 12:10
            Pani prowadząca teleturniej "zgubione ogniwo, "pękniete ogniwo" czy jakoś tak w
            TVN, jest beznadziejna, trudno ją zrozumieć, poniża uczestników.
        • Gość: Xmen Wojewódzki......... IP: 80.51.110.* 31.03.04, 18:47
          Wojewódzki i jego chuda, blada dupa.
          • Gość: Krolowa Bona Re: Wojewódzki......... IP: *.3miasto.net / 153.19.176.* 31.03.04, 19:22
            Popieram, ten idiota powinien siedziec w Kocborowie!!!!
            I to długo bo przypadek beznadziejny
        • Gość: tirt Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 195.245.213.* 04.04.04, 18:20
          "ninka" jest przede wszystkim ofiarą niepohamowanej żądzy władzy,
          pseudointeligenckich aspiracji i wschodniego modelu zarządzania.
    • agaagnes Re: Symbol zlego smaku w telewizji 30.03.04, 16:46
      Wg mnie to Maciej Dowbor. Zawsze ma niechlujny strój ,tłuste włosy, nie daje
      innym dojść do głosu. Koszmar jak go widze to zmieniam program.
      • Gość: dorota Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.03.04, 18:26
        Aga, popieram Cię. A jak się stara być luzacki... Skąd się biorą tacy faceci? A
        tak, nawiasem mówiąc, to nie ma w telewizji żadnego fajnego faceta.
      • Gość: Calkins Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 62.233.185.* 31.03.04, 19:02
        Zgadzam się jest beznadziejny: niewyraźnie mówi, ograniczony i oblech bleeeee
      • Gość: SM Ale za to Dowbor sie zna na sporcie ;-)) IP: *.udn.pl 01.04.04, 08:42
      • Gość: DX55 Re: Dowbor Maciej IP: 62.93.42.* 04.04.04, 12:02
        Dowbor Maciej to całkowita porażka, jego proste i głupawe komentarze powalają.
        Nie mogę go oglądać, natychmiast zmieniam program. Zresztą to jest przykład
        polityki prorodzinnej w telewizji.
    • ninja.alfa Re: Symbol zlego smaku w telewizji 30.03.04, 18:52
      Chyba Drozda... Jak to śpiewały Kalibry: "Włączam Jedynkę - Śmiechu Warte,
      panie Drozda idź pan w ch.. z takim żartem" :)
      No i koniecznie Dowbor, który nigdy nie słucha swoich rozmówców.
      • Gość: Jerzy Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.04.04, 13:53
        Ale nie ta jego panienka !! Czeszki są najpiękniejsze na świecie !!!!
    • Gość: M Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.elk.mm.pl 30.03.04, 19:48
      Absolutnie Michał Wiśniewski. Jak można tak ludziom spaczać gust. Pana M.
      oglądałam łącznie ok. 15 minut więcej się nie dało.
    • Gość: Jola Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 19:49
      Wszystkie kariery pobigbraderowe są w bardzo złym smaku.
    • Gość: Pumpernikiel Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.zory.msk.pl 30.03.04, 20:06
      Dużo tego, ale po kolei:
      Wszystkie seriale z lat 90, Młynarska, Polsat (oprócz wiadomości i paru
      takich), Pieńkowska, 75% wszystkich teleturnieji (oprócz 1z10 i miliarda w
      roz.), luzackie programy w stylu mtv + muzyka hip-głupawa i rapowo-
      pełnogaciowa, programy pseudo-podglądackie.
      Ale najgorszą kaszaną jest Janowski i kapela z jego programu (na samą myśl mnie
      trzęsie).
    • Gość: & Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 30.03.04, 21:00
      Symbolem najgorszego klezmerstwa jest facet który w pożal się
      Boże "teleturnieju" kozim beczącym głosem kaleczy znane kawałki
      Nie mogę pojąć dlaczego ten program jest lubiany i ma podobno
      statystyczną niezłą oglądalność? A może to ja za duzo wymagam
      a ten program jest intelektualny aż do straszności?
    • Gość: Pajączek KARALUCH - TO JEST TO, ŚPIEWAK I SZOŁMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:07
    • Gość: Twórca_reklam Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 08:45
      Z całą pewnością takim symbolem są reklamy.
      Nie dosyć, że same są kretyńskie, to jeszcze traktują widza jak idiotę.
      Współczuję.
    • Gość: aska Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 213.25.101.* 31.03.04, 10:18
      Zdecydowanie Maciej Dowbor
      • brunosch megakicha 31.03.04, 13:16
        Agatka "Krokodyl" Młynarska
        Okrasa
        Ibisz
        Wędrowny Cyrk Biesiadny
      • Gość: dodi Re: Symbol zlego smaku w telewizji M Dowbor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:05
        M Dowbor i Młynarska + cała ekipa homo-les Ninki Terentieffffffuuuuuuuuuu
      • Gość: jwer Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.04, 20:20
        MAciej Dowbor to przykład tego jak nazwisko wplywa na prace w telewizji -
        ZUPEŁNE BEZTALENCIE
    • psygalnij.klopka Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 14:46
      Gość portalu: Kama napisał(a):

> Kto Waszym zdaniem jest symbolem zlego smaku i beznadziejnego poziomu w
      > telewizji?

Nie kto, ale co.
      TVN
      • Gość: RobRoy Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.rdc.pl / *.rdc.pl 01.04.04, 11:01
        A nie wnerwiał was Lis-dowódca wojsk w Iraku? Albo jego prywatna wojna z TVP?
        Mozna było obstawiać zakłady, czy dziś też dopieprzy i na którym miejscu będzie
        obrabiał publiczną. I żeby chociaż potrafił ukryć zadowolenie w takich razach.
        Lis na prezydenta! Ibisz na premiera! Nina na królową angielską...
        • Gość: jacek Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 00:06
          Rob Roy oj Ty biedny miłośniku TVP!
    • wuwua_cekaema Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 14:47
      Ibisz
      Jeneralski z wiadomości
      Pieńkowska ta to potrafi z tym swoim aferalnym wytrzeszczem
      • Gość: gornick Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 04.04.04, 21:06
        ... aferalny wytrzeszcz ... pieknie napisane !!
      • Gość: papkin Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 03:21
        gratuluję idiomy. AFRERALNY WYTRZESZCZ - kupuję
      • Gość: dana Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 09:10
        wytrzeszcz, usta w "małdżyk" - to okropieństwo ! Generalnie nie da sie jej
        oglądać ani słuchać.
    • oleena Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 15:56
      Drozda w każdej postaci.
      Nina Te w każdej postaci.
      Czerwonowłosego pomijam- jest 10 pięter poniżej złego smaku
    • Gość: foxterier Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 62.29.134.* 31.03.04, 17:13
      Krasko - i nikt go nie przebije
    • Gość: pizza driver Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.chem.univ.gda.pl 31.03.04, 17:56
      Nina Nerentiew ze swoim sztucznym usmieszkiem i gadaniem o niczym; wszyscy
      komentatorzy ery post - szpakowskiej (okazalo sie, ze chociaz kolo nie byl
      idealny, to lepszych nie ma); Jolanta Pienkowska (bez komentarza - syf
      kompletny); Mlynarska (nie pamietam imienia) i Fajkowska - obie rozwalaja swoim
      sztucznym spontanem; Ewa Drzyzga, ktora w swoim szajsie autorskim odkrywa
      kolejne tematy tabu i nic z tego nie wynika; no i wszyscy bohaterowie telenowel
      - teraz juz wszyscy wiedza dlaczego dawno temu zawod aktora mial prestiz ciut
      lepszy od psiej kupy...
      • Gość: Grim Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:17
        Podsumowując, symbole złego smaku można zamknąć w trzech logach - TVP, TVN i
        Polsatu.
      • Gość: 3x Bezwzglednie Drzyzga IP: 62.233.183.* 01.04.04, 10:57
        1.Drzyzga
        2.Drzyzga
        3.Drzyzga
        KOszmar. Ten program jest coraz durniejszy.
        Jak Amerykanie moga ogladac swoje szoly po kilakdziesiat lat?
    • Gość: notak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:35
      Agata Młynarska, zły smak, żenujące zachowanie i "imidż", czyżby telewizyjne
      beztalencie?
      Michał Wiśniewski - nudziarz za kasę, nikt jak on nie potrafi się tak zgrywać.
      Jolanta Pieńkowska - oglądam ją kiedy mam zły dzień, żeby się dobić patrząc na
      jej emocjonalno-emocjonujące dziennikarstwo-prezenterstwo, lubię jak ma łzy w
      oczach i cierpi czytając newsy, lubię jak się wzburza i zagniewuje.Coś
      wspaniałego, coś wspaniałego...
      i wszyscy których nie wymieniłem a wymienieni są przez innych w tym wątku.
      • Gość: justynka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.03.04, 22:07
        dodałabym jeszcze Kamela, chociaż nie chcę tu nikogo piętnować
        w końcu każdy który coś tu wpisać jedak ten kicz ogląda i w ten sposób go
        utrzymuje - ja zresztą też
        a tak w ogóle to cudownie mi się żyło na studiach, z wyboru - bez tv
        czytałam więcej książek i słuchałam Trójki, co wszystkim polecam
        • Gość: zdegustowany Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.insite.pl 02.04.04, 12:32
          Justynko, chyba dawno nie słuchałaś radia. "Tamtej Trójki" już nie ma.
      • Gość: BW Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.nestle.pl 01.04.04, 11:54
        Jezus, Maria - większość tu piszących musi mieć chore wątroby z zawiści, jakże
        to musi boleć ...
        • Gość: notak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 15:07
          E tam z zawiści i w dodatku wątroby chore. Jest wiele postaci, ludzi TV,
          wartościowych i ciekawych, akurat ten wątek dotyczy tych,których uważamy za
          najgorszych, za najbardziej irytujących. Pozdrawiam Cię BW.
      • Gość: maja Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.04.04, 22:37
        Wszyscy piszecie o personach, dla mnie symbolem złego smaku (mało powiedziane)
        jest program o tym jak zostać dziwką, czyli ballada o lekkim zabarwieniu w TVP1
        Uważam ,że jest to program poniżej wszelkiej krytyki, mógłby byc filmem
        dokumentalnym ,ale robienie z tego serialu to patologia.A faceta ,który werbuje
        te wszyskie głupie wiejskie dziewki powinni zamknąć.
    • Gość: rsrh Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 31.03.04, 20:42
      Maximum złego smaku to : Wojewódzki,Chylińska,ten pajac z czerwonymi włoskami
      {jakaś Wiśnia czy cos takiego ) Mucha ,Drzyzga .Minima spełniają
      oczywiście "politycy" typu Leppera ,Jakubowskiej,Nikolskiego itp Osobiscie nie
      znosze także Martyny Wojciechowskiej - jest jej za dużo i ma denerwujące
      wdzięczące się miny.Na szczeście TV można wyłączyć.Ach na czele tej listy
      zapomniałem umieścić Jaskiernię ( wyjątkowy aparat) Pamiętacie jak będąc
      ministrem sprawiedliwości pytał Sąd Najwyższy "co to znaczy miec wyższe
      wykształenie ?"
    • Gość: Postorder "Na zdrowie Jagielski" IP: *.fema.pl / *.icm.edu.pl 31.03.04, 20:56
      Nikt nie wspomniał o panience, która swoim śpiewem w programie "Na zdrowie
      Jagielski" doprowadza do skrętu kiszek.
      Zawodzenia tejże panienki, zmiany głosu, wydawanie przedziwnych dźwięków
      podczas śpiewu... Aż chce się wyć ;) Auuuuuuuu!

Dźwięki wydawane przez w/w wokalistkę (?) nie kwalifikują się nawet do
      odgrywania w najnędzniejszych mordowniach. Na dodatek w tychże jękach można
      rozpoznać tragicznie kaleczone kawałki znanych utworów (o zgrozo!).

Jose Torres wróć!!!
    • ninja.alfa Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 21:01
      Chyba wszyscy zapomnieliśmy o asystentce Tadeusza Drozdy w "Herbatce u Tadka".
      U mnie w domu określa się ją: "blond pod prąd" :) Ona chyba jest Czeszką...
      Trochę się zgrywa na głupszą niż jest,ale i tak zły smak do sześcianu.
    • Gość: obserwator2 Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:19
      Wszystkie wymienione nazwiska kojarzę. A który to jest Dowbor (Katarzynę Dowbor
      kojarzę, ale chłopa nie), o którym tak wiele złego piszecie? To znaczy kiedy, w
      jakim programie występuje?
      • jazz_b Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 21:33
        Nie trawie Ibisza. Dla mnie to najzwyklejsza prostytuka. Idzie tam gdzie wiecej
        placa. Przelaciel juz chyba wszelke mozliwe stacje. Szkoda,ze nie sprzedal tv
        filmowania ceremonii swojego rozwodu,skoro tak sie afiszowal ze slubem!
        Drazni mnie niesamowicie wyniesiony niemalze na oltarze Kamil Durczok. Jest
        ordynarny a jego ruchy ramion, usmieszki sa po prostu nie do strawienia.
        Zgadzam sie z wiekszoscia jesli chodzi o M.Dowbora.
        Mlynarska niezle szajbnieta ale jak dla mnie niegrozna.
        A ostatnio zobaczylam Magde Stuzynska /Marcysie ze "Zlotopolskich"/ prowadzca
        z J.Kulczyckim /BRAWO dla niego/ "Jazde Kulturalna" i z w programie "Para w
        Polske" tez go prowadzi z jakims aktorem. Tragedia! Sztywniactwo,brak
        luzu,usmiechu,spontanicznosci,swiezosci, nic tylko nadectwo i nuda.
        To tyle co mnie razi!
        • Gość: Marek Re: Symbol zlego smaku w telewizji, Durczok to dno IP: *.cst.tpsa.pl 02.04.04, 11:56
          - wypasiona gwiazda, z geby mu tłuszcz spływa a "męski Dowbor" to wiadomo, jak
          się jest dzięki układom to ma sie "poziom"
          • Gość: pajo Re: Symbol zlego smaku w telewizji, Durczok to dn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 12:45
            Kamil Durczok jest chory na raka, stad czeste zmiany fryzury i wagi, poniewaz
            podczas chemoterapii wypadaja wlosy, a zazywane leki wspomagajace wzmagaja
            apetet. Wyniszczajaca orgaznizm chemia powoduje ze chorzy bardzo dobrze sie
            odzywiaja chcac dostarczyc wszystkich witamin i mikroelementow. Zastanow sie
            znimi kogos obrazisz.
          • Gość: Edith Re: Symbol zlego smaku w telewizji, Durczok to dn IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.04, 15:13
            Czyytammmm czyttaam...i aż mi się w głowie nie mieści. Jak można być takim
            IDIOTĄ (conajmniej:/ ) ??!!!!!!
            A Twoim zdaniem to co... jak już ktoś jest chory, albo po chorobie to powienien
            zamknąć się w czterech ścianach???!!!!!???

Naśmiewać się z chorego człowieka...Istny brak szacunku dla ludzi. A Kamila
            Durczoka to ja lubię - i co z tego, że został wyniesiony na piedestały- jak to
            ktos określił. Ja uważam, że zasłużył, aby o nim dobrze mówiono. Jest świetnym
            dziennikarzem i to, że nie poddał się w czasie choroby to też mu się chwali.
            Ktoś inny użalałby się nad sobą...

A autora tego komentarza zapraszam aby dołączył do "szanownej" i "inteligentnej
            inaczej" pani Alicji R.Modlińskiej ... :/ , która również... skopałaby leżącego. :/
    • Gość: kojot Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.ids.pl 31.03.04, 21:25
      sama telewizja to symbol złego smaku i reprezentuje poziom fanów Michała
      Wiśniewskiego
    • Gość: camel duzo.. IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 21:35
      Big brother
      Baobab
      Te denne talkshowy, w ktorych ludzie robia z siebie idiotow.
      Prezenterzy, ktorzy chca byc za wszelka cene cool, taki wojewodzki.

camel
      • Gość: topaz Re: duzo.. IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 21:46
        konjo, zwlaszcza w kiczowatym programiku wisniewskiego na tvn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka