Gość: Kama IP: 149.156.213.* 29.03.04, 16:53 Kto Waszym zdaniem jest symbolem zlego smaku i beznadziejnego poziomu w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purhed [...] 29.03.04, 17:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 23:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
purhed [...] 29.03.04, 23:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.04.04, 13:47 Jesteś zwykły cham !! to najładniejsza i najinteligentniejsza prezenterka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo torbicka IP: 62.233.138.* 02.04.04, 11:02 Torbicka to fajowa laska tylko jest jakaś taka ....... muzealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Torbicka, Młynarska (brrr) i Hubert Urabański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:12 j.w Oni są wszedzie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka Brodzik, reklamy pieluch, M jak małomiasteczkowi.. IP: *.one.pl 03.04.04, 14:40 czyli wszystko co kojarzy mi sie z tępotą, ograniczeniem, wiochą mentalną i zakupami w Biedronce. Młynarskiej, Drozdy czy Ibisza wynieniac chyba nie trzeba, już i tak sa w czołowce;) dodalabym jeszcze klan nudny i przewidywalny jak makaron bez przypraw i chajzera z jego głupkowatym teleturniejem i ta durna pindzie co prowadzi telegre dla idiotow na tv4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:55 Chłopcze najwyraźniej pomyliły Ci sie postacie z telewizji,albo wzrok cie przekłamuje, bo G. Torbicka jest akurat uosobieniem klasy, szyku, elegancji i inteligencji i jest nadzwyczaj szczupła, ale ty gustujesz chyba w anorektyczkach albo jesteś homo i nie masz pojecia o wdziękach kobiety, a jeśli chodzi ci o jej tyłek to raczej trochę go jej brakuje ale na pewno nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicity Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:05 Torbicka symbol dobrego smaku- HAHAHAHA DZIS NIE PRIMA APRILIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markos krawiecos Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.prawo.uni.wroc.pl 01.04.04, 15:58 moim skromnym zdaniem symbolem złego smaku w telewizji jest szanowny redaktor kwiatkowski z "tpj".ten stary pier nik niee dość że jest stronniczy to również nie wie jak prowadzić programy typu "rozmowy między politykami".w pewnym momencie programu goście mu wchodzą na głowę i zprogramu wychodzą same pierdoły i kłótnie polityków.ityle.to jest właśnie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 00:20 purhed napisał: > ... symbolem złego smaku jest TORBICKA - cóż to za szkaradne babsko, a > jaki ma gruby pierdziel ------------------------- Świetne zagajenie dyskusji o dobrym smaku. Od razu widać, jakiego poziomu można oczekiwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mciu Re: Dodałbym Drozde z jego G.... Wartym programem IP: *.Astral.Lodz.PL 02.04.04, 10:56 Smiechu Warte jest żałosne. Jak można się śmiać z reżyserowanych scen, gdzie żona wylew obiad na męża, kot podgryza dywan, albo dziecko wrzeszczy na widok smoczka. STraszne głupoty i prowadzący z poczuciem humora słonia w składzie porcealny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilejka Re: Dodałbym Drozde z jego G.... Wartym programem IP: *.energetyk.intertel.net.pl 02.04.04, 21:39 zgadzam sie..jeszcze same filmiki moge czasem zniesć,w końcu to amatorzy kręcą,ale ten Drozda-MASAKRA!!!jaki to jest prymitywny typ!bleeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeo Re: Dodałbym Drozde z jego G.... Wartym programem IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 21:48 a ja drozde lubie smieszny ejst nudzi ale sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 02.04.04, 13:51 Moim zdaniem szczytem złego smaku jest ten zespół grajków i śpiewaków z "Jaka to melodia" A o tej Pnai już nie wspomne. Na wesele ich bym nie zatrudnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poo Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 01.04.04, 16:35 Popieram Michal Wisniewski to kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikol Proszę tylko nie obrażać "dna", on jest GORSZY IP: *.koprin.com.pl 03.04.04, 21:38 Po prostu SZAMBO i jego fani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tynia Re: Symbol zlego smaku w telewizji-dziuunia IP: 217.153.119.* 05.04.04, 09:31 Polska to zadziwiający kraj: w jednej z najbardziej popularnych stacji telewizyjnych w najlepszym czasie oglądalności puszczają program ze zmanierowanym wyzbytym wszelkich kompleksów pseudo-artystą robiącym karierę na bazie swojego nieszczęśliwego dzieciństwa (połowa Polaków, jak nie więcej zyciorys ma identyczny) i program ten bije rekordy oglądalności !!!! Przyznam się że widziałam fragment jednego z tych programów i ku mojemu zdziwieniu na udział w tym "przedstawieniu" zgadzają się osoby publiczne, które do niedawna były dla mnie autorytetami (teraz już nie są, bo jestem pewna, że robią to tylko w celu "pokazania się" i zwiekszenia swojej wątpliwej popularności). Telewizja każdego wykreuje na bohatera, prawdziwy z niego symbol złego smaku i polskiej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwacze Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.crowley.pl 29.03.04, 22:41 dowborowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.icpnet.pl 29.03.04, 22:42 ninka t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 00:04 Drozda, aktorzy ze "Św. wg. Kiepskich" i wogóle ze wszystkich sitcomów i telenowel, statuetka Fryderyka, Wojewódzki, wszyscy redaktorzy, którzy zapraszają Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.waw.cdp.pl 30.03.04, 10:55 Młynarska!!! Terentiew i jej biesiady, głupie teledurnieje na TVN i Polszajsie, bigbradery i bary, IBISZ ponad wszystko, tandetne seriale z Ameryki Pd., Moda na sukces, polskie trelenowele (Klan, prześwięte "Na dobre i na złe" i drewniane do bólu "ęM jak miłość"),... Co by nie powiedzieć - wychodzi na to, że polska TV sama w sobie jest tandetna i w złym guście i jakoś niewiele robi, aby to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omo Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:53 Wisniewski, Dowborowie, Mlynarska, Wojewodzki,wszystkie reality show z Frytka i Doda na czele Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Symbol zlego smaku w telewizji 02.04.04, 07:46 Nie zestawiaj Wojewodzkiego z Mlynarska pls. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienawidzę mlynars [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.Astral.Lodz.PL 30.03.04, 19:29 hehehehe rozbawil mnie twoj post. widze ze jestes ostro i bardzo dokladnie zorientowany w programach oferowanych przez tv. !!:) no ale wg ciebie to przeciez totalne gowno wiec nie dziwie sie ze to ogladasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos.... Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.telepac.pt 01.04.04, 14:50 ...nie zgadzam sie z Toba...mieszkam obecnie w Portugalii i co tutaj dzieje sie w TV to przechodzi ludzkie pojecie, wierz mi...w naszej telewizji da sie jeszcze cos ciekawego znalezc...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 16:43 Ja mieszkam na stałe w Cinach. Tu w przeciwieństwie do Portugalii można obejrzeć dużo fajnych programów. Uważam że za wzór dla polskiej telewizji mogą służyć nadawane tutaj programy o tematyce politycznej, w których ludzie z partii rządzącej dyskutują z opozycją przy pełnej bezstronności dziennikarza prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.almel1.ov.home.nl 01.04.04, 19:23 A ty co? Z Ameryki, czy z Marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svajanusz Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.bater.net.pl / *.bater4.zabrze.pik-net.pl 02.04.04, 06:30 to srodki masowego wyjaławiania mózgu-rok 1984 orłela się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: język polski trudna mowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:58 W zeszłym tygodniu (w którymś z porannych programów TVP) Młynarska powiedziała "poszłeś ze mną w tango". Skierowane to było do jednego z uczestników programu Europa da sią lubić (chyba tak to sią nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak Re: język polski trudna mowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:51 Ale ta Pani Młynarska kiedys w TV mówiła, że polonistka ze szkoły do której uczęszczała powiedziała jej, że nic z niej nie będzie. Więc ta Pani polonistka miała chyba rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:26 Gość portalu: Grim napisał(a): > ..., aktorzy ze "Św. wg. Kiepskich" i .... Jeśli traktujesz Kiepskich dosłownie, to chyba Ty "aluzji nie ponjał". Kiepscy, to jedyny serial jaki mi się chce oglądać! To celna satyra, a nie realistyczne opowiadanie. Podobnie z amerykańskich seriali, przed laty, był taki pierwowzór Kiepskich (nazwa mi już wyleciała - rodzia z dorastającą córką i synalkiem), też jedyny zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 80.48.129.* 01.04.04, 00:35 Obserwatorze, chyba chodzi Ci o rodzinkę z serialu Świat według Bundy'ch (tak to się chyba pisało). Szczególnie udana postacią był Al, głowa rodziny i sprzedawca obuwia damskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 195.136.33.* 02.04.04, 12:10 Pani prowadząca teleturniej "zgubione ogniwo, "pękniete ogniwo" czy jakoś tak w TVN, jest beznadziejna, trudno ją zrozumieć, poniża uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xmen Wojewódzki......... IP: 80.51.110.* 31.03.04, 18:47 Wojewódzki i jego chuda, blada dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolowa Bona Re: Wojewódzki......... IP: *.3miasto.net / 153.19.176.* 31.03.04, 19:22 Popieram, ten idiota powinien siedziec w Kocborowie!!!! I to długo bo przypadek beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirt Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 195.245.213.* 04.04.04, 18:20 "ninka" jest przede wszystkim ofiarą niepohamowanej żądzy władzy, pseudointeligenckich aspiracji i wschodniego modelu zarządzania. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: Symbol zlego smaku w telewizji 30.03.04, 16:46 Wg mnie to Maciej Dowbor. Zawsze ma niechlujny strój ,tłuste włosy, nie daje innym dojść do głosu. Koszmar jak go widze to zmieniam program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.03.04, 18:26 Aga, popieram Cię. A jak się stara być luzacki... Skąd się biorą tacy faceci? A tak, nawiasem mówiąc, to nie ma w telewizji żadnego fajnego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calkins Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 62.233.185.* 31.03.04, 19:02 Zgadzam się jest beznadziejny: niewyraźnie mówi, ograniczony i oblech bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DX55 Re: Dowbor Maciej IP: 62.93.42.* 04.04.04, 12:02 Dowbor Maciej to całkowita porażka, jego proste i głupawe komentarze powalają. Nie mogę go oglądać, natychmiast zmieniam program. Zresztą to jest przykład polityki prorodzinnej w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja.alfa Re: Symbol zlego smaku w telewizji 30.03.04, 18:52 Chyba Drozda... Jak to śpiewały Kalibry: "Włączam Jedynkę - Śmiechu Warte, panie Drozda idź pan w ch.. z takim żartem" :) No i koniecznie Dowbor, który nigdy nie słucha swoich rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.04.04, 13:53 Ale nie ta jego panienka !! Czeszki są najpiękniejsze na świecie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.elk.mm.pl 30.03.04, 19:48 Absolutnie Michał Wiśniewski. Jak można tak ludziom spaczać gust. Pana M. oglądałam łącznie ok. 15 minut więcej się nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 19:49 Wszystkie kariery pobigbraderowe są w bardzo złym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumpernikiel Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.zory.msk.pl 30.03.04, 20:06 Dużo tego, ale po kolei: Wszystkie seriale z lat 90, Młynarska, Polsat (oprócz wiadomości i paru takich), Pieńkowska, 75% wszystkich teleturnieji (oprócz 1z10 i miliarda w roz.), luzackie programy w stylu mtv + muzyka hip-głupawa i rapowo- pełnogaciowa, programy pseudo-podglądackie. Ale najgorszą kaszaną jest Janowski i kapela z jego programu (na samą myśl mnie trzęsie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 30.03.04, 21:00 Symbolem najgorszego klezmerstwa jest facet który w pożal się Boże "teleturnieju" kozim beczącym głosem kaleczy znane kawałki Nie mogę pojąć dlaczego ten program jest lubiany i ma podobno statystyczną niezłą oglądalność? A może to ja za duzo wymagam a ten program jest intelektualny aż do straszności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajączek KARALUCH - TO JEST TO, ŚPIEWAK I SZOŁMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twórca_reklam Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 08:45 Z całą pewnością takim symbolem są reklamy. Nie dosyć, że same są kretyńskie, to jeszcze traktują widza jak idiotę. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 213.25.101.* 31.03.04, 10:18 Zdecydowanie Maciej Dowbor Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch megakicha 31.03.04, 13:16 Agatka "Krokodyl" Młynarska Okrasa Ibisz Wędrowny Cyrk Biesiadny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Symbol zlego smaku w telewizji M Dowbor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:05 M Dowbor i Młynarska + cała ekipa homo-les Ninki Terentieffffffuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwer Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.04, 20:20 MAciej Dowbor to przykład tego jak nazwisko wplywa na prace w telewizji - ZUPEŁNE BEZTALENCIE Odpowiedz Link Zgłoś
psygalnij.klopka Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 14:46 Gość portalu: Kama napisał(a): > Kto Waszym zdaniem jest symbolem zlego smaku i beznadziejnego poziomu w > telewizji? Nie kto, ale co. TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobRoy Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.rdc.pl / *.rdc.pl 01.04.04, 11:01 A nie wnerwiał was Lis-dowódca wojsk w Iraku? Albo jego prywatna wojna z TVP? Mozna było obstawiać zakłady, czy dziś też dopieprzy i na którym miejscu będzie obrabiał publiczną. I żeby chociaż potrafił ukryć zadowolenie w takich razach. Lis na prezydenta! Ibisz na premiera! Nina na królową angielską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 00:06 Rob Roy oj Ty biedny miłośniku TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 14:47 Ibisz Jeneralski z wiadomości Pieńkowska ta to potrafi z tym swoim aferalnym wytrzeszczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornick Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 04.04.04, 21:06 ... aferalny wytrzeszcz ... pieknie napisane !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papkin Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 03:21 gratuluję idiomy. AFRERALNY WYTRZESZCZ - kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 09:10 wytrzeszcz, usta w "małdżyk" - to okropieństwo ! Generalnie nie da sie jej oglądać ani słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 15:56 Drozda w każdej postaci. Nina Te w każdej postaci. Czerwonowłosego pomijam- jest 10 pięter poniżej złego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxterier Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 62.29.134.* 31.03.04, 17:13 Krasko - i nikt go nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza driver Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.chem.univ.gda.pl 31.03.04, 17:56 Nina Nerentiew ze swoim sztucznym usmieszkiem i gadaniem o niczym; wszyscy komentatorzy ery post - szpakowskiej (okazalo sie, ze chociaz kolo nie byl idealny, to lepszych nie ma); Jolanta Pienkowska (bez komentarza - syf kompletny); Mlynarska (nie pamietam imienia) i Fajkowska - obie rozwalaja swoim sztucznym spontanem; Ewa Drzyzga, ktora w swoim szajsie autorskim odkrywa kolejne tematy tabu i nic z tego nie wynika; no i wszyscy bohaterowie telenowel - teraz juz wszyscy wiedza dlaczego dawno temu zawod aktora mial prestiz ciut lepszy od psiej kupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:17 Podsumowując, symbole złego smaku można zamknąć w trzech logach - TVP, TVN i Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Bezwzglednie Drzyzga IP: 62.233.183.* 01.04.04, 10:57 1.Drzyzga 2.Drzyzga 3.Drzyzga KOszmar. Ten program jest coraz durniejszy. Jak Amerykanie moga ogladac swoje szoly po kilakdziesiat lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:35 Agata Młynarska, zły smak, żenujące zachowanie i "imidż", czyżby telewizyjne beztalencie? Michał Wiśniewski - nudziarz za kasę, nikt jak on nie potrafi się tak zgrywać. Jolanta Pieńkowska - oglądam ją kiedy mam zły dzień, żeby się dobić patrząc na jej emocjonalno-emocjonujące dziennikarstwo-prezenterstwo, lubię jak ma łzy w oczach i cierpi czytając newsy, lubię jak się wzburza i zagniewuje.Coś wspaniałego, coś wspaniałego... i wszyscy których nie wymieniłem a wymienieni są przez innych w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 31.03.04, 22:07 dodałabym jeszcze Kamela, chociaż nie chcę tu nikogo piętnować w końcu każdy który coś tu wpisać jedak ten kicz ogląda i w ten sposób go utrzymuje - ja zresztą też a tak w ogóle to cudownie mi się żyło na studiach, z wyboru - bez tv czytałam więcej książek i słuchałam Trójki, co wszystkim polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.insite.pl 02.04.04, 12:32 Justynko, chyba dawno nie słuchałaś radia. "Tamtej Trójki" już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.nestle.pl 01.04.04, 11:54 Jezus, Maria - większość tu piszących musi mieć chore wątroby z zawiści, jakże to musi boleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 15:07 E tam z zawiści i w dodatku wątroby chore. Jest wiele postaci, ludzi TV, wartościowych i ciekawych, akurat ten wątek dotyczy tych,których uważamy za najgorszych, za najbardziej irytujących. Pozdrawiam Cię BW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.04.04, 22:37 Wszyscy piszecie o personach, dla mnie symbolem złego smaku (mało powiedziane) jest program o tym jak zostać dziwką, czyli ballada o lekkim zabarwieniu w TVP1 Uważam ,że jest to program poniżej wszelkiej krytyki, mógłby byc filmem dokumentalnym ,ale robienie z tego serialu to patologia.A faceta ,który werbuje te wszyskie głupie wiejskie dziewki powinni zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsrh Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 31.03.04, 20:42 Maximum złego smaku to : Wojewódzki,Chylińska,ten pajac z czerwonymi włoskami {jakaś Wiśnia czy cos takiego ) Mucha ,Drzyzga .Minima spełniają oczywiście "politycy" typu Leppera ,Jakubowskiej,Nikolskiego itp Osobiscie nie znosze także Martyny Wojciechowskiej - jest jej za dużo i ma denerwujące wdzięczące się miny.Na szczeście TV można wyłączyć.Ach na czele tej listy zapomniałem umieścić Jaskiernię ( wyjątkowy aparat) Pamiętacie jak będąc ministrem sprawiedliwości pytał Sąd Najwyższy "co to znaczy miec wyższe wykształenie ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postorder "Na zdrowie Jagielski" IP: *.fema.pl / *.icm.edu.pl 31.03.04, 20:56 Nikt nie wspomniał o panience, która swoim śpiewem w programie "Na zdrowie Jagielski" doprowadza do skrętu kiszek. Zawodzenia tejże panienki, zmiany głosu, wydawanie przedziwnych dźwięków podczas śpiewu... Aż chce się wyć ;) Auuuuuuuu! Dźwięki wydawane przez w/w wokalistkę (?) nie kwalifikują się nawet do odgrywania w najnędzniejszych mordowniach. Na dodatek w tychże jękach można rozpoznać tragicznie kaleczone kawałki znanych utworów (o zgrozo!). Jose Torres wróć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninja.alfa Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 21:01 Chyba wszyscy zapomnieliśmy o asystentce Tadeusza Drozdy w "Herbatce u Tadka". U mnie w domu określa się ją: "blond pod prąd" :) Ona chyba jest Czeszką... Trochę się zgrywa na głupszą niż jest,ale i tak zły smak do sześcianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:19 Wszystkie wymienione nazwiska kojarzę. A który to jest Dowbor (Katarzynę Dowbor kojarzę, ale chłopa nie), o którym tak wiele złego piszecie? To znaczy kiedy, w jakim programie występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: Symbol zlego smaku w telewizji 31.03.04, 21:33 Nie trawie Ibisza. Dla mnie to najzwyklejsza prostytuka. Idzie tam gdzie wiecej placa. Przelaciel juz chyba wszelke mozliwe stacje. Szkoda,ze nie sprzedal tv filmowania ceremonii swojego rozwodu,skoro tak sie afiszowal ze slubem! Drazni mnie niesamowicie wyniesiony niemalze na oltarze Kamil Durczok. Jest ordynarny a jego ruchy ramion, usmieszki sa po prostu nie do strawienia. Zgadzam sie z wiekszoscia jesli chodzi o M.Dowbora. Mlynarska niezle szajbnieta ale jak dla mnie niegrozna. A ostatnio zobaczylam Magde Stuzynska /Marcysie ze "Zlotopolskich"/ prowadzca z J.Kulczyckim /BRAWO dla niego/ "Jazde Kulturalna" i z w programie "Para w Polske" tez go prowadzi z jakims aktorem. Tragedia! Sztywniactwo,brak luzu,usmiechu,spontanicznosci,swiezosci, nic tylko nadectwo i nuda. To tyle co mnie razi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Symbol zlego smaku w telewizji, Durczok to dno IP: *.cst.tpsa.pl 02.04.04, 11:56 - wypasiona gwiazda, z geby mu tłuszcz spływa a "męski Dowbor" to wiadomo, jak się jest dzięki układom to ma sie "poziom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajo Re: Symbol zlego smaku w telewizji, Durczok to dn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 12:45 Kamil Durczok jest chory na raka, stad czeste zmiany fryzury i wagi, poniewaz podczas chemoterapii wypadaja wlosy, a zazywane leki wspomagajace wzmagaja apetet. Wyniszczajaca orgaznizm chemia powoduje ze chorzy bardzo dobrze sie odzywiaja chcac dostarczyc wszystkich witamin i mikroelementow. Zastanow sie znimi kogos obrazisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: Symbol zlego smaku w telewizji, Durczok to dn IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.04.04, 15:13 Czyytammmm czyttaam...i aż mi się w głowie nie mieści. Jak można być takim IDIOTĄ (conajmniej:/ ) ??!!!!!! A Twoim zdaniem to co... jak już ktoś jest chory, albo po chorobie to powienien zamknąć się w czterech ścianach???!!!!!??? Naśmiewać się z chorego człowieka...Istny brak szacunku dla ludzi. A Kamila Durczoka to ja lubię - i co z tego, że został wyniesiony na piedestały- jak to ktos określił. Ja uważam, że zasłużył, aby o nim dobrze mówiono. Jest świetnym dziennikarzem i to, że nie poddał się w czasie choroby to też mu się chwali. Ktoś inny użalałby się nad sobą... A autora tego komentarza zapraszam aby dołączył do "szanownej" i "inteligentnej inaczej" pani Alicji R.Modlińskiej ... :/ , która również... skopałaby leżącego. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.ids.pl 31.03.04, 21:25 sama telewizja to symbol złego smaku i reprezentuje poziom fanów Michała Wiśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel duzo.. IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 21:35 Big brother Baobab Te denne talkshowy, w ktorych ludzie robia z siebie idiotow. Prezenterzy, ktorzy chca byc za wszelka cene cool, taki wojewodzki. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topaz Re: duzo.. IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 21:46 konjo, zwlaszcza w kiczowatym programiku wisniewskiego na tvn. Odpowiedz Link Zgłoś