Gość: owca IP: *.chomiczowka.net.pl 20.01.06, 21:41 ktoś już widział?? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:55 Właśnie wóciłam z kina. Miły filmik ale nie rewelacyjny. Fabuła niezbyt skomplikowana ale na początek weekendu (szczególnie tak mroźnego)może być:-) Duży plus dla młodziutkiej aktorki odtwarzajacej postać Michaliny. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::) Re: Tylko mnie kochaj IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:52 Mnie sie podobal. Muzyka b. fajna szczeglnie Jamal :) Zakoscielny bossski muaaa :D Scena gotuj z Pascalem zdecydowanie najlepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Tylko mnie kochaj IP: *.toya.net.pl 20.01.06, 22:33 a mnie odstrasza ten natarczywy marketing. nawet w serwisach informacyjnych o nim trąbią. i dlatego nie pójdę, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Tylko mnie kochaj 21.01.06, 19:56 `Podpisuje sie, pod tym co napisalas. Odpowiedz Link Zgłoś
aykro Re: Tylko mnie kochaj 20.01.06, 23:12 Film niezły, można mieć drobne zastrzeżenia (słodki, miejscami nierówne dialogi), ale na pewno warto z ukochaną osobą, bo mało jest w kinach dobrych romantycznych filmów. Dobry dla kobiet, żeby się wzruszyły, a dla facetów, żeby sobie popatrzyli na Agnieszkę Grochowską - ja ją adoruję i jej gorąco kibicuję, więc dla mnie film był idealny - bo wygląda w nim naprawdę bosko. Jest cudownie piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Tylko mnie kochaj 20.01.06, 23:43 Tez wlasnie wrocilam z kina, dalam sie namowic na film, mimo ze mnie rowniez wkurzal ten nachalny marketing. Warto isc ze wzgledu na dobra obsade [zwlaszcza ta mala - najlepiej grajace dziecko w polsce], fajnie pokazana warszawe, ciekawe wnetrza, fajne samochody [wreszcie film niepokazujacy szarej rzeczywistosci, tylko zycie zamozniejszej grupy spolecznej] i - UWAGA - jest tam jedna scena, ktora mnie totalnie rozbroila, zeby nie zdradzac szczegolow powiem tylko, ze chodzi o "Gotuj z Pascalem"...... =] cale kino ryczalo ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
zakopowerfan Re: Tylko mnie kochaj 21.01.06, 14:55 Hmmm no "gotuj z pascalem" było dobre... Michalina( Julia Wróblewska) spisała sie rewelacyjnie :) Tylko troche za dużo tam "soczku marchwiowego" hehe Ale pozatym film OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejt Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:11 dałam się wyciądnac na filmik..i wiecie co..podobał mi sie:)). Jest fajny,lekki i przyjemny. Zakościelny...łohoho...mała gwiazda....tez kapitalna..tylko Dygant tak jakoś mi nie pasowała do tej roli..moze za stara czy cus..sama nie wiem...acha noi muzyka ciekawa...dokładnie dobrane kawałki do kazdej sceny...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Tylko mnie kochaj 21.01.06, 17:23 wg mnie Dygant byla stworzona do tej roli, Grochowska lekko mnie irytowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:32 też mi coś zgrzytało w postaci granej przez Dygant, za Grochowską nie przepadam więc nie będę się wypowiadała. Bardzo podobała mi się oprawa muzyczna filmu, gra Zakościelnego i jego filmowej córki. Filmik lekki, łatwy i przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Tylko mnie kochaj IP: *.chello.pl 22.01.06, 19:59 Mi zgrzytała filmowa Julka. Tak infantylnej 7-latki nigdy nie widziałam. Gdyby miała 5 lat ok, ale nie wiecej. Poza filmem ta dziewczynka, też jest bardzo infantylna. Może powinni w filmie obnizyć wiek dziecka, albo wybrać młodszą aktorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tylko mnie kochaj IP: 62.233.187.* 27.01.06, 11:12 Mylisz się! Ta dziewczynka jest bardzo miła i podziwiam ją, bo ja mając tyle lat co ona nie odważyłabym się na gre w filmie... A do tego jest prześliczna... Jutro idę na ten film i mam nadzieje, że się odpręże bo ogólnie to wole horrory bądź thriller'y... Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Tylko mnie kochaj 22.01.06, 22:30 wlasnie wrocilam z kina. filmik fajny. miejscami moze za slodki i iddylliczny ale ja takie lubie. swietna michalina . super muzyka. zamierzam zakupic soundtrack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jyj Re: Tylko mnie kochaj IP: *.c29.msk.pl 22.01.06, 22:43 ja na film nie pojde z dwóch powodów: - Agnieszka Grochowska - mam dosc natarczywego wmawiania mi jaka to piękna i uzdolniona aktorka - Maciej Zakościelny - j.w. w wersji męskiej te dwa - dosc znaczace powody - wystarczajaco mocno odstreczaja mnie do wydania kilkunastu zl na bilet. a i fabua - znajac inne polskie romantyczne komedie - zapewne kuleje Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Tylko mnie kochaj 22.01.06, 23:11 grochowska byla srednia w tym filmie ale zakoscielny pozytywnie mnie rozczarowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj80 Re: Tylko mnie kochaj IP: *.acn.waw.pl 23.01.06, 20:00 Jak można kogoś pozytywnie rozczarować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:50 to się nazywa czytać ze zrozumieniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczakus Re: Tylko mnie kochaj 23.01.06, 20:13 Byłam ostatnio na nim z Moją Drugą Połówką :) i szczerze polecam film wszystkim nie tylko zakochanym naprawde swietny- cieply i zabawny w sam raz na takie mrozy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumin Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:22 film zdecydowanie sredni,nie rozumiem zachwytów dotyczacych gry dziecka, dla mnie mała była sztuczna i mało autentyczna, poza tym piekne zdjęcia, zdecydowane braki w scenariuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gattino83 Re: Tylko mnie kochaj IP: *.chello.pl 23.01.06, 20:28 ja mam wrazenie, ze wszystkie ciekawe scenki to juz zostaly pokazane w licznych reklamowkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Tylko mnie kochaj 23.01.06, 22:23 muzyka bardzo fajna, wlasnie kupilam sobie soundtrack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Tylko mnie kochaj IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.01.06, 23:56 A ja mam pytanie: po co się robi takie filmy? I dlaczego polskie filmy od dobrych paru lat są albo takimi telenowelami w pigułce, albo pretensjonalnymi chałami w stylu Ediego czy Pręg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaL Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:37 Dla mnie reklama typu:nowy film twórców "Nigdy w życiu" to antyreklama absolutna. Dlatego mam do Was pytanie- jeżeli dla mnie "Nigdy w życiu " to dno ( a mówiąc delikatnie najgorszy film udający komedię romantyczną, jaki widziałam), czy mam iść na " Tylko mnie kochaj" czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona.a Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:06 Zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: Tylko mnie kochaj 26.01.06, 13:00 no właśnie, ja też. i jestem troche zawiedziona brakiem przewodniej melodii owego filmu. nie wiecie, czy można ją ściągnąć? jeśli tak, skąd? mój kot ją uwielbia :)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Tylko mnie kochaj 26.01.06, 23:15 jest melodia przewodnia, patrz kawalek jamala nr.17 tylko to fragment jest wybrany z tej piosenki do motywu przewodniego, fajniej by bylo gdyby byla tez wersja cala tylko instrumentalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tylko mnie kochaj IP: 62.233.187.* 27.01.06, 11:21 Możesz sobie sama ściągnąć wpisując tytuł filmu, jak masz jakiś program do ściągania muzyki. A tak poza tym to uważam, że jak ktoś wręcz nie cierpi tego typu filmów to nikt go przecież nie zmusza do oglądania i katowania się, więc lepiej poprostu nie chodzić i nie krytykować. Tyle filmów leci w kinach, że z łatwością można wybrać coś innego. Ja ide żeby się pośmiać, bo kurde kiedyś trzeba odpocząć i rozluźnić się po całym tygodniu. Ja tam w każdym filmie odnajduje pozytywne strony. Mój wybór filmu jest uzależniony od mojego nastroju w danym czasie i tak też bywam na różnych... pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi TAKĄ O TO RECENZJĘ znalazłam w sieci: 26.01.06, 13:24 "Film leci tak: On w wypasionej bryce jedzie do pracy, ona na wypasionym policjancie na motorze jedzie do pracy. On jej pisze na kompie czy ma zamiar się postukac w kibelku - ona że tak - idą się stukać w kibelku w Focusie. On wraca i robi kurczaka, ale ona nie przychodzi bo ma kota i wtedy przychodzi dziewczynka co ma forsę i komórkę. Na szczęście w jego skromnym 260 m mieszkaniu jest dużo miejsca, więc dziecko sie wogóle nie brudzi i nie myje i codziennie ma inne ubranka, więc wychowanie dzieci jest cool. Tylko raz pies nasika na schody, ale się same wytrą i za chwilę będa już suche. Niejasne jest dla mnie tylko dlaczego, jak on idzie z tym dzieckiem przez ulicę, to za podkład leci muzyka z Pretty Woman? Może reżyser, dzięki tej finezyjnej podpowiedzi, wzorem Larsa von Triera, przekazuje nam ukryty podtekst o pedofilii głównego bohatera? To głaskanie dziewczynki po główce, to otulanie kocykiem? Byc może druga część filmu pt. "Tylko już jej nie kochaj" poświęcona będzie samotnej walce matki o uratowanie dziecka z rąk śliniącego sie pedofila? Miłego oglądania:-)" CZY TO PRAWDA??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika FAJNE EPIZODY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 18:50 a ja tak czytam co wy piszecie, bo film kilka dni temu widziałam, a wczoraj jeszcze raz, bo mój chłopak powiedział że sam nie pójdzie...z nim poszłam. Rzeczywiśscie jest to średni film, łezka się kręci w oku za "love story" ale "malutka" jest przecudna momentami, i jej się nie zapomina...a chciałam napisać że moim zdaniem są tu dwa rewelacja epizody(chłopaków których kojarze z teatru w warszawie)- tomka karolaka(otwieram wino ze swoją dziewczyną), i wojtka solarza jako romea(..szukam Julii- każdy szuka:)) Dzięki nim można sie o dziwo szczerze roześmiać na tym-no nie ukrywajmy nie do końca śmiesznym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:01 To się poprostu nie da oglądać. Powinni zwracać pieniądze.Gratulacje dla producenta za wspaniałą i profesjonalną akcje reklamową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:07 No cóż byłam i.... Film przewidywalny bardzo, muzyka naparwdę fajna i scena z Pascalem również, ale..... 1. Grochowska (mogę się myslić ale czy ona nie ejst kobietą życiowa reżysera??????) 2. Michalina czyli Julka hmmmmm dziecko podobno 7 lat,nie odczułam by była najlepsza, moja bratanica (2,5 roku) jest (jak dla mnie- opinia subiektywna)bardziej zabawna i naturalna. 3. zakościelny - uratował film Poza tym ładne widoki, zwłaszcza z tarasu a Warszawe, troche mało komedii w tej komedii.Dygant przerysowana (ale taka miala byc-wiec ok.) czy warto isc..... sami zdecydujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.mi Re: ŻENADA IP: 213.241.40.* 27.01.06, 14:27 film bardzo banalny, jeden wielki spot reklamowy.... co do Grochowskiej - to jest owszem żoną reżysera, ale nie tego ... moim zdaniem ona się trochę męczyła w tym filmie, zupełnie mi nie pasowała, no ale jej gaża z pewnością wzrośnie po tym filmie co do Michaliny - to zgadzam się, trochę za bardzo infantylna jak na 7 lat... zakościelny był ok, choć za nim nie przepadam ogólnie jedna wielka bajka (no ale taki miał być ten film) - warszawa pieknie pokazana :) - jak ktoś nie lubi takich filmów to niech po prostu sobie daruje wyjście do kina .... ja na szczęście nie płaciłam za bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:28 ja tez nie placilam za bilet ;) A co do grochowskiej, to mogłam coś pomylić wiem, ze będzie występować w kolejnym filmie gdzie reżyserem jest jej mąż. No cóż swój swego....... Ale rzeczywiście jej gra mnie nie powaliła na kolana (ani na nic innego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ŻENADA IP: 194.146.128.* 27.01.06, 22:48 Grochowska jest żoną Dariusza Gajewskiego, tego od "Warszawy". I generalnie jest zdolna (choć w "Tylko mnie kochaj" trudno to ocenić), więc nie sądzę, by dostawała rolę dzięki byciu żoną swego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:28 jeśli można mówić o dnie , to jest to dno gdzie nie widać nic poza totalną szmirą w najgordzym guście.Współczuje tym którzy kupią bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Tylko mnie kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:28 nie warto. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Tylko mnie kochaj 29.01.06, 19:34 bylam dzis Zakoscielnego lubie wiec ok Dygant - bardzo lubie wiec ok Michalina - ok widoki- muzyka - ok (ja chce takie mieszkanie buuu!!!) reszta - sorry ale ...:-/ A juz totalnie zirytowaly mnie 3 rzeczy 1. oczywiscie "nieprzewidywalne" zakonczenie , po chwili filmu wiadomo kto jest kim dla kogo ;) 2. brak totalnie chemi miedzy grochowska i zakoscielnym - sie zakochali chyba w sobie bo nic ciekawego nie lecialo w telewizji 3. ost scena z malym bachorem...bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka co do grochowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:16 Może jest zdolna,ale w tym filmie grała tak jakby jej sie nie chciało nic poza skończeniem tego filmu.To taki typ aktorki która ledwo żyje ale gra. jest jeszcze jedna, która m.in. grała w M jak miłość totalna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Tylko mnie kochaj IP: *.astral.lodz.pl 27.02.06, 17:17 to powiedzcie mi którą wybrał kobietę , bo jakos nie chce mi się iść do kina ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Szkoda czasu. IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 03.02.06, 18:48 Amatorska gra głównych aktorów w konwencji mydlanych oper, scenariusz źle sklejony z różnych znanych wątków, sieczka muzyczna. Film nie wzrusza, nie śmieszy, żenuje. I zawiera kryptoreklamę. Oglądamy przez 1,5 godziny reklamę soku firmy Marvit. To jest czytelna manipulacja. No i te okropne wnętrza, które już widziałam w jakims czasopiśmie o mieszkaniach. I ten bohater z buzią jak pupka niemowlęcia, spięty na maksa, nie umiejący zagrać najprostszych emocji. Komu potrzebny taki film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Nie warto IP: *.chello.pl 04.02.06, 06:54 moim zdaniem to strata pieniedzy , lepiej poczekać na płytke i obejżeć w domu. Scnariusz az razi brakami i nienaturalnością, ckliwość i kiczowatość filmu , utrzymujaca sie przez cały czas , siega zenitu w ostatnich kilku minutach / o matko! / a dziewczynka? rzeczywiscie milutka , ale bez przesady. Jedyne co mi sie tak naprawde podobało to wspaniałe wnetrza. Zaznaczam ,że poszlismy na film z Drugą Połówką z nastawieniem na leciutka komedię , była sobota wieczorem i miało być naprawdę miło.....Miało.... Szkoda czasu , film dla mnie byl po prostu denerwujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulaaaaaa Re: Tylko mnie kochaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:58 heh pytasz się czy warto... oczywiście!! ja upajałąm sie każdą minutą tego filmu... jest po prostu boski! pozwala oderwać się człowiekowi od tego przyziemnego szarego życia i przenieść się... daleko:D idealny na chandrę i inne tego typu odlegliwości:) gorąco polecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Tylko mnie kochaj 04.02.06, 22:13 Moja opinia jest taka: jeśli ktoś chce iśc do kina i obejrzeć historię, która mogłaby się wydarzyć tu i teraz, to odradzam. Jeżeli zaś ktoś tak jak ja wierzy, że w dzisiejszym świecie istnieje prawdziwa miłość, że zdarzają się historie żywcem z filmu, to gorąco polecam. Można się pośmiać, można poplakać... Mój wieczór w kinie nie był stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw.zwirko Penthouse 16.02.06, 18:32 Czy wiecie gdzie znajdują się mieszkania Michała i Julii? Odpowiedz Link Zgłoś