Dodaj do ulubionych

FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK )

16.07.05, 11:18
Obserwuj wątek
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 11:45
      Zgłaszam się!
      • Gość: korneliszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:47
        Hallelujah!!!!!!!!!
        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 22:31
          Hmmm...ale coś nas mało ;-)
          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:00
            bo jakos nie bardzo wiadomo o co biega...
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:08
              Jak nie wiadomo o co biega? Główką trochę trzeba ruszyć! Zdanie matury nie
              zwalnia od myślenia! Zdrówko!
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:11
                skojarzenia mam..., ale kto wie czy dobre :P
                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:27
                  Jeżeli masz skojarzenia, to dobrze świadczy. I podejrzewam, że są trafne.
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:31
                    no jak tak, to tylko moge sie przylaczyc ;)
                    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:33
                      A ty też na rolniczą? Na co?
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:34
                        wet
                        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:37
                          No to tym bardziej powinieneś być fanem żubra! Ja też się po części
                          kwalifikuję, bo technologia żywności ;-). Jest specjalizacja dotycząca
                          fermentacji ;-).
                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:40
                            żubry, żubrówki wszystko dobre ;)
                            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:42
                              I jakie naturalne!
                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:43
                                viva natura! viva rolnictwo! viva rolnicza!
                                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:46
                                  taaak, a wyniki w środe! Jak ich tak bardzo lubimy i nawet już jakieś początki
                                  fanclubu tu mamy to powinni nas przyjąć chyba.
                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 23:48
                                    ja mam wyniki pozniej...
                                    to moze jak zobacza ze sie tak udzielam w fanclubie to zageszcza ruchy z ta
                                    rekrutacja? ;)
                                    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 16.07.05, 23:51
                                      A no tak, wet ma później. No ale może im się uda wcześniej, no bo co oni tyle
                                      czasu chcą robić. A członków fanclubu powinni przyjmować bez kolejki, taka
                                      karteczka powinna w dziekanatach wisieć ;-)
                                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 00:12
                                        z naszymi zdjeciami, zeby watpliwosci nie bylo!
                                        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:14
                                          Z naszymi i założyciela wątku, który się pewnie zdziwi jak tu się posty
                                          namnożyły ;-)
                                          • Gość: Korneliszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:18
                                            ALO ALO BRACIA!!!!!!:)
                                            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:19
                                              OOO!!! Witamy założyciela fanclubu! P.S. Bracia i siostry ;-)
                                          • Gość: Korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:19
                                            Kurcze a jak tam przed ogloszeniem wynikow trzymacie sie jakos bo ja raczej
                                            nie ...wczoraj mi nawet Zubr nie pomogl ;( ...ps. ja ide na geodezje a
                                            nie wiece od ilu moga przyjmowac???
                                            • Gość: korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:20
                                              WItam WItam !!!!!!!! widze ze nasze gorno jest niewielkie!!! ale pamietajcie o
                                              jednym- W naS SILA!!!!!!!!!!!!
                                              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:22
                                                Nie mają jeszcze progów, niestety, tylko liczba os/miejsce, ale to juz pewnie
                                                wiesz. Jakos się trzymam, ale do środy pewnie do reszty zeświruję, bo już
                                                niewiele brakuje...
                                                • Gość: Korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:24
                                                  Kurde ja mam jedyne 157 punktow.....przez matematik:) FUUU wstretna matematik i
                                                  jak sie dowiadywalam to ludzie i po 200 maja!!!!! ale to wszystko stara
                                                  matura....EHhhhhhhhh jak sie dostaniemy to pijemy????? hihi hi hi
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:25
                                                    Też niestety matme pisałam, ale mam 188 pkt, bo mi angielski podbija, no i
                                                    chemia też dobrze wyszła. Of course, pijemy koniecznie!
                                                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 00:25
                                                  to dla mnie juz dom bez klamek i z miekkimi scianami niech szykuja jak ja mam
                                                  jeszcze tyyyyle czekac
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:26
                                                    Spoko stefan, jakoś damy radę!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 00:27
                                                    zdrówko zdrówko!
                                                  • Gość: korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:28
                                                    WIEC z optymistycznego punktu widzenia pijemy!!!!!!! TO powiem Ci ze niezle
                                                    niezle masz 188 BRAWOOOOO
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:30
                                                    No wiesz, mój kolega ma 201... Ale tzrba myśleć wyłącznie pozytywnie.
                                                  • Gość: Korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:31
                                                    201....a na co idzie jeśli można wiedziec:)
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 00:32
                                                    Biotechnologię, ale raczej już nie jest zainteresowany, bo dostał się na
                                                    farmację. 201 bo to dzięcioł jest...
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 00:33
                                                    201? a na ile mozliwych? bo ja znam tylko przeliczenia na wet, a wet to takie
                                                    specyficzne jest;)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 00:31
                                                    a wątek rośnie ze ho ho ;)
                                                  • Gość: korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:32
                                                    JA wracamdo kolegi kolezanki:) A watek niech rosnie !!!!!!!!! :)
                                                  • Gość: korneliszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:34
                                                    AJ DZiecioł..he hi ho naszczescie nie poszedl na geodezje hi hi hi mam nadzieje
                                                    ze tam nie poszly podobne osobki jak Twoj kolega:)
                                                  • Gość: korneliuszek Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:38
                                                  • Gość: stefan Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 00:39
                                                    czata mamy ;)
                                                  • Gość: korneliuszek Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:41
                                                    ehhh niech ktos ze mna porozmawia!!! nie wolno odmawiać kobiecie:P nana nanana
                                                    ezoteryczny worcław ( powinno byc poznan ;) ale coz...))
                                                  • pina-colada Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! 17.07.05, 09:39
                                                    Mija koleżanka wybiera się na geodezję, ale ona ma mniej punktów ;-). W ogóle
                                                    to równa z niej babka. To tak przy okazji. A my jesteśmy już o jeden dzień
                                                    bliżej wyników, byle do środy ;-)
                                                  • Gość: Ryśq Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 09:42
                                                    yo yo
                                                    jako kolega stefana tez pragne stanac meznie w szeregach tego elytarnego
                                                    funclubu ... a na ar papiery zlozylem na zootechnike, jednakze moj ostateczny
                                                    wybor niezaleznie od wynikow z ar padnie na pwr [PiWoeR]
                                                  • pina-colada Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! 17.07.05, 09:46
                                                    No, chyba ewentualnie możemy cię przyjąć, skoro jesteś fanem żubra... A co na
                                                    PWr??
                                                  • Gość: 'korneliusz Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:06
                                                    Z TYM przyjęciem Twoim....Hm wiec zrobimy tak: napiszesz CV , sprawdzimy Twoje
                                                    umiejetnosci...I ZOstaniesz czlonkiem fanklubu!!!!! jupi jej :) I wlasnie
                                                    musimy wymyslec jakies haslo reklamowe ze sie tak wyraze DRODZY:)
                                                  • Gość: Ryśq Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 12:41
                                                    na PiWoeR jestem na zarzadzaniu i marketingu jesli wiecie co w trawie
                                                    puszczy ...
                                                  • Gość: stefan Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 12:06
                                                    witaj Ryśq!
                                                    ja moge poswiadczyc reszcie czlonkow naszego elitarnego clubu za zyciorys
                                                    Ryśka, w koncu nie jedno sie razem widzialo ;) nie jedno dno szklanki ;)
                                                    Zdrowie Ryśka!
                                                  • Gość: korneliuszek Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:13
                                                    TO dobrze!!!!!! Skoro potwierdzasz to pozosaje nam jedno - Nowi czlonkowie
                                                    stawiaja 1 kolejke:)
                                                  • pina-colada Re: ALO ALO SPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!! 17.07.05, 13:09
                                                    Oooo, zgadzam się-nowi członkowie stawiają trójce założycielskiej!
                            • Gość: nataliaaaaaaa Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.lagow.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 20:40
                              Witam ;-) ja jestem fanka zubra oraz innych specyfikow o podobnej
                              konsystencji ;-)) co prawda nie na A.Rolniczej ale na Uniwerku. Moze jakies
                              spotkanie zorganizujemy we wrzesniu lub pazdzierniku jak zacznie sie rok ;-))
                              jestm za ! kto sie na to pisze ;-)) Natalia nr gg 615579
                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.05, 20:46
                                Ooo witamy witamy! Sie wie ze spotkanie bedzie! :D Bardzo chetnie nawet
                                zaraz ;) ale pojawilyby sie pewne komplikacje organizacyjne spowodowane
                                rozrzuceniem po kraju naszych drogich czlonkow, ktorzy musza sie dopiero
                                zjechac do pieknego Wroclawia ;) tak wiec ja licze na koniec wrzesnia, ze uda
                                sie cos skombinowac! A w miedzyczasie moze opowiesz cos o sobie? ;) Jaki
                                kierunek na uniwerku wybralas?
                                Pozdrawiam!
                                • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 09.08.05, 20:48
                                  Hihi, a chyba jeszcze nie zapomnieliście o mnie? :)))
                                  Ja też chcę na spotkanie! Hihi
                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.dsl.pipex.com 09.08.05, 22:57
                                    karolinka100 no nie moge,musze to powiedziec: ale jestes glupiutka!
                                    hahaha
                                    • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 09.08.05, 23:20
                                      Ale nie rozumiem dlaczego tak o mnie mówisz? Czy ja Ci coś zrobiłam? Chcesz
                                      mnie urazić? Chciałam tylko się przywitać po dość długiej nieobecności... hlip
                                      hlip :(((
                                      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 09:49
                                        ryśq...jakie wejście smoka :) tak długo nic nie pisałaś aż tu nagle łup, wrzut
                                        na członka klubu :)
                                        A z moim mieszkaniem coraz to gorzej, miałem takie fajne obok polibudy, ale
                                        znajomi stwierdzili że drogie, a typek nie chciał wynająć mi jednego pokoju :/
                                        Później sie zdenerwowałem i pomyślałem że pójdę do akademika, ale mam marne
                                        szanse na dostanie sie :/ I nadal szukam tej głupiej stancji :/
                                        • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.dsl.pipex.com 10.08.05, 14:07
                                          karolinko100 ja cie przejrzalam na wylot i swoje wiem :P

xsaser, a co sie bede hamowac? jak bede trzymac w sobie zle emocje to sie w
                                          koncu zamkne w sobie i wtedy bedzie problem :P
                                          • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 14:39
                                            Ty po prostu wariatka jesteś! Nic o mnie nie wiesz! Nic!
                                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.05, 14:40
                                            no w sumie nic nie wiemy bo nic nam o sobie nie powiedzialas...
                                            a ja dalej czekam na odpowiedz od natlkiiiiiiii ;)
                                            • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.dsl.pipex.com 10.08.05, 16:07
                                              nie bulwersuj sie tak glupiutka100

stefan a co ty taka chetna do poszerzania swojej wiedzy?wez pana tadzia i naucz
                                              sie na pamiec, hahaha, ale ogolnie to wyluzuj, wiedze zacznij chlanac dopiero w
                                              pazdzerniku... have a break ma hommi! and chillout...
                                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.05, 17:27
                                                rysiek jaka ja wiedze mam poszerzac? hę?
                                                ja ci moge powiedziec ze moja wielka biblioteke znow otwieraja za 5 dni hahaha
                                                to cie powinno zalamac!
                                                a narazie to ja mam only break baby, don't you worry
                                                • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.dsl.pipex.com 10.08.05, 19:46
                                                  wiedza o jakiej pisalam dotyczyla tego ze chcesz wiedziec cos o natalceeee no i
                                                  glupiutkiej100
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 21:33
                                                    ej...kids, nie kłucić mi się tutaj !!!
                                                    co to za biblioteka stefan że sie taka podexcytowana zrobiłaś ?
                                                    Mam pytanie, czy to prawda że policja bez nakazu do akademika sobie wypady robi?
                                                    podobno jakaś umowa jest między polibudą a policją podpisana :/
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.05, 21:33
                                                    no coment [bo powiem cos czego bym zalowala hahaha rysq wie co i jak ;) ]
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 21:40
                                                    stefek albo ryśq, macie mozę wolne 8m2 do wynajęcia? mało jem, dużo śpię, często
                                                    z domu wychodzę więc nie będe zbytnio przeszkadzał :) Potrzebuję toalety i
                                                    gniazdka z prądem i z netem...to mi do życia wystarczy...i oczywiście waszego
                                                    towarzystwa :)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.05, 21:54
                                                    aj xsaserq dlugo by tu opowiadac o bajblotece, taka duza co mi ja zamkneli nie
                                                    w pore hehe a ja taka niecierpliwa jestem ;) jak juz sie zagniezdzisz we wro to
                                                    nawet i biblioteki ci pokazemy, choc mysle ze to nie bedzie interesujacy dla
                                                    ciebie punkt programu :P
                                                    ja mam pare wolnych pokoi, ale kazdy zajety przez innego kota :P
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 22:26
                                                    heh....ja też stefan czasem książki czytam, specjalistyczne w większości ale
                                                    zawsze coś :)
                                                    A z kotem może bym sie jakoś zmieścił, jakby mnie po plecach drapał przed snem
                                                    to jeszcze bym mógł go wyżywić na koszt własny :)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.05, 22:32
                                                    o to mam nawet dla ciebie takiego jednego masazyste, ale ja bym byla o niego
                                                    zazdrosna, bo to moj ulubiony i najukochanszy :P
                                                    a jesli mowa o ksiazkach to mi wlasnie o te specialistyczne chodzi dlatego tak
                                                    czekam na koniec urlopu bibliotecznego, bo byle powiesc to z lokalnej
                                                    biblioteczki se wezme a i w domu nie barkuje ;)
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 23:02
                                                    oo...w kóncu ktoś konkretny, zawsze mi znajomi zarzucają że tylko jakieś
                                                    specjalistyczne czytam, a tutaj proszę...nie jestem sam :D
                                                    a o kotka nie bądź zazdrosna...ja w nich nie gustuję ;)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.05, 23:10
                                                    ja czytam rozne ;) jak mam czas np. teraz to cos relaksujacego sobie biore, a
                                                    jest tez czas na cos ksztalcacego ;)
                                                    no nie mow ze nie lubisz KOCIAKÓW? :P takich mrrrrau hahaha
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 10.08.05, 23:22
                                                    mialem w klasie fanatyczke kotów, przez którą na słowo kot robi mi sie
                                                    niedobrze, może z czasem mi przejdzie :P
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.05, 00:35
                                                    mowiac "kociak" mialam co innego na mysli niz roskoszne mruczace zwierzatko,
                                                    ale widze nie jestes az tak skojarzeniowo nadmiernie rozwiniety jak cala moja
                                                    byla klasa haha. Z ryskiem ubolewamy nad tym zboczeniem, ktore
                                                    odziedziczylysmy ;)
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 00:37
                                                    heh...takie KOCIAKI to ja uwielbiam :) ...jeszcze gdy ładnie mruczy,
                                                    hehe...fajną klasę musiałaś mieć :)
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 11.08.05, 10:31
                                                    nasza klasa byla pie..ieta, ot cala prawda od niej, hahaha
                                                    pelna sexuologow amatorow stad moje i stefana liczne skojarzenia ktorych inni
                                                    nie zauwazaja...
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 11.08.05, 10:33
                                                    jeden pokoj to i ja mam w domu wolny, ale haker w nim lubi miec przedpolodniowa
                                                    drzemke wiec raczej odpada :P
                                                    no i stoi w nim the rower, wiec juz niewiele miejsca pozostaje dla xsasera ...
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 11.08.05, 10:34
                                                    o prosze jak szybko sie moje komentarze ukazaly
                                                    smiga to forum az milo, haha
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 11:26
                                                    sexuolog-amator....dobre :D ...w piątek idę na klsowoą imprezkę to i w mojej
                                                    klasie wprowadzę to określenie...a kandydatów na ten tytuł nie brakuje :D
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 11:27
                                                    ryśq, to forum to chyba tylko w szkocji szybko działa :)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.05, 12:35
                                                    xsaser czego ty wymagasz jak juz 6 setka nam stuknela :P
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 12:38
                                                    Ojej to i ja się przyczynię do rozwijania się naszej szóstej setki :)))
                                                    Jupi :)))
                                                    Wznoszę toast za wszystkie Żubry!
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 16:03
                                                    Czemu nikt nic nie mówi? :(((
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 11.08.05, 17:30
                                                    bo ty sie odezwalas, slodziutka100, wszystkich poprostu zatkalo

jeszcze 59 postow i bedzie ladna liczba ...
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 19:45
                                                    Ale Ty jesteś dla mnie nie miła... A ja tak lubie to forum hlip, hlip i chcę
                                                    dla niego jak najlepiej! Czy wszyscy tutaj zgromadzeni mnie nie lubią? Czy mam
                                                    odejść? :(((
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 21:42
                                                    zostań, i nie kłucić się...ryśq dlaczego ty taka bojowa się stałaś?
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 21:50
                                                    Dziekuję Ci Xsaser.
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 23:14
                                                    np.
                                                    tylko nie rozumiem w tym momencie ryśqa...powiedz co cie gryzie, wiesz że ja
                                                    ciebie zawsze z chęcią słucham ;)
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 23:33
                                                    Tak, jemu to się psychoanalityk przyda! Phi!
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 11.08.05, 23:38
                                                    nie popadajmy w skrajności, to pewnie przez tą odległość od stefana ;)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.05, 23:44
                                                    rysiek sie pewnie wyprze, ale ja tez tak uwazam ;)
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.05, 23:50
                                                    ale wierz mi odleglosc nam nie przeszkadza w dobrej komitywie :>
                                                    az strach sie bac :> hyhyhy
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 00:04
                                                    telepatia :D ?
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.05, 00:14
                                                    miedzy innymi, miedzy innymi ;)
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 01:17
                                                    zaczynam sie bać :P
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.05, 10:00
                                                    i dobrze :P
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 12.08.05, 10:27
                                                    pindzia100 poprostu mnie smieszy i podejrzewam ze stefan dokladnie wie dlaczego
                                                    to pewnie ta telepatia... :>

xsaser, ja ci powiem wiecej, nas strach sie bac!
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 11:09
                                                    A czym ja Cię tak śmiesze? Hlip hlip
                                                    I do tego jak Ty mnie nazwałaś?! Takim brzydkim językiem! Ja to zgłosze do
                                                    opiekuna forum! Tak nie może być! Kulturalni ludzie tak nie mówią. Ja staram
                                                    się tu trzymać jakiś poziom, a jestem wiecznie obrażana, hlip hlip :(((
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 12.08.05, 11:17
                                                    pani_nadwrazliwa100 to czemu stad nie pojdziesz?jak cie nikt tu nie lubi :P
                                                  • karolina100 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 11:26
                                                    DOBRA KU.. KONIEC TEGO DOBREGO, JA DO WAS TUTAJ CH..E NIE MYTE Z SERCEM A WY
                                                    TAK DO MNIE?! A PIE..IE SIE WSZYSCY! SAMI TRANSWESTYCI TUTAJ DUPY GRZEJA!
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 11:31
                                                    heh...powiedziała co wiedziała :|
                                                  • Gość: rysq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 12.08.05, 11:33
                                                    buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                                                    dopre!
                                                    karolinka100 w koncu pokazala swoja prawdziwa twarz :P
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 11:50
                                                    stefan...a jaki ty masz real nick na forum?
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.05, 12:44
                                                    ulala ile sie tu dzieje!

xsaser a po co ci moj real nick?
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 12.08.05, 12:51
                                                    tak tylko pytam
    • Gość: @ Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: 217.97.165.* 17.07.05, 11:13
      To ja moze tez dołacze do fanclubu:)
      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 11:19
        To może i mnie przyjmiecie, może nie jako student AR tylko PWr, jednak zagorzały
        fan żubra
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 12:09
          Studentow PiWoeR chyba mozemy przyjmowac, bo to w koncu tuz za ROGIEM ;)
          • Gość: Korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:12
            PRzyjmujemy wszystkich!!!! IM nas wiecej tym lepiej !!!!
        • Gość: korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:15
          YES yes!!!!!!!
    • Gość: phantom Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:27
      Może też się zapisze, ale narazie tylko to fanklubu Zubra. Fanką AR zostanę jak
      przyjmą tam moją psiapsiółę :P

P.S Żubry wszystkich krajów łączcie się!!! :D
      • Gość: korneliuszek Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:52
        ŁĄCZMY SIE łączmy W ZUBRU SIŁA:)
        • xsaser Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) 17.07.05, 12:19
          to trzeba by zorganizować wspólne wyjście na żubra w poździerniku jak już
          wszyscy sie do wrocka zjedziemy, co wy na to ?? :D
          • Gość: stefan Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 12:21
            oj popieram popieram popieram!
            trzymajmy sie tego wszystkimi czterema nogami Żubra ;)
            • Gość: @ Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: 217.97.165.* 17.07.05, 12:26
              Obiecuje ze jak sie dostane tam to stawiam 1 kolejke ze szczescia a kto 2??
              • Gość: korneliuszek Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:39
                JA SIE DECYDUJE nA dRUGĄ KOLEJKE I OSTATNIĄ!!!!!! HI HI HI a co do propozycjii
                pazdziernikowej to popieram w 100 procentach:D
                • Gość: Ryśq Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 12:43
                  no to mamy juz zapewnione 3 kolejki :P
                  mi to pasuje ;]
                  • Gość: korneliuszek Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:46
                    Więc pozostaje nam czekac...BYleby wyniki były na nasza korzyść!!! Zubry
                    RAZEm!!!!!! choc z ta moja geodzeją i tymi 7,6 osob na jedno miejsce...eh moze
                    znajdzie sie ktos kto ma ponizej 157 :)
                    • Gość: Ewka Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:56
                      Ja mam tylko 148:-(
                      • Gość: korenliuszek Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:58
                        ojjj EWCIA ( jesli moge tak sie do Ciebie zwracac : ) ) nie przejmuj sie miejmy
                        nadzieje ze ida tam osoby ktore beda mialy mniej od nas...A moze sie
                        orientujesz miej wiecej w tych chetnych na geodezje??....
                        • xsaser Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) 17.07.05, 13:04
                          ja już sie dostałem na polibudę więć piję na 100%, teraz tylko dobre miejsce
                          trzeba ustalić :D
                          • Gość: stefan Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 13:06
                            gdzieś gdzie sa żubrrry i żubrrrówki ;)
                            • pina-colada Re: hallelujah!!!!! JEST NA CORAZ WIĘCEJ:) 17.07.05, 13:11
                              Wiecie, Wrocław duży i niejedno miejsce się znajdzie, na niejedno picie, toż to
                              w końcu studenckie życie będzie ;-)
    • Gość: korneliuszek Re: A JAK SIE DOWIERMY O WYNIKACH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:32
      • pina-colada Re: A JAK SIE DOWIERMY O WYNIKACH??? 17.07.05, 13:41
        Jak jesteś z Wrocławia to sobie pójdziesz i zobaczysz. Ja nie jestem z Wrocka i
        pan, który ode mnie przyjmował dokumenty (bardzo miły więc przy okazji
        pozdrawiam pana ;-)) powiedział, że ewentualnie mogę zadzwonić, w sumie nie
        powinni telefonicznie przekazywać, ale jak się powie, ze się ma daleko i takie
        tam, to może powiedzą. No i oczywiście polecony pod sam nos dostaniesz. A tak
        przy okazji-skąd jesteście, wielkopolska was pozdrawia!
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 14:14
      Prosze państwa, budzimy się, bo nam wątek upada!
      • Gość: korneliuszek Re: WAKE UP!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:31
        Wlasnie widze!!!!!!!!
        • Gość: stefan Re: WAKE UP!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 14:53
          nasze ma byc zawsze na wierzchu!
          • pina-colada Re: WAKE UP!!!!!!!! 17.07.05, 14:55
            No to skąd jesteście? Stefan widzę wrocek.
            • Gość: stefan Re: WAKE UP!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 14:57
              przeklete ip ;) czlowiek czuje sie taki nagi ;) niczego sie ukryc nie da!
              • Gość: stefan Re: WAKE UP!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 14:59
                a prezes skad jest? ;)
                • pina-colada Re: WAKE UP!!!!!!!! 17.07.05, 15:01
                  Chcesz mojej rady-oto rada: zaloguj się to ci się ip schowa ;-). No właśnie,
                  prezes skąd?
                  • Gość: stefan Re: WAKE UP!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 15:07
                    ale ja lubie 'stefana', natomiast przy zalogowaniu mam z gola inny nick... a
                    nowego zakladac mi sie nie chce;)
                    • Gość: korneliszek Re: WAKE UP!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:56
                      A ja jestem z dolnegoslaska ;) wiem wiem duzo to wam mowi ale jak wam powiem to
                      bede sie czula tak naga jak stefan...choc stefan powiem Ci ze jakos tej twojej
                      nagosci nie mozemy ujrzeC:)
                • Gość: dudzia fanka i jednego i drugiego..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:24
                  hej, hej!! ja jestem na pierwszym roku zootechniki..oczywiscie AR..;))) takze
                  co do zubrow..no to wiadomo ze na zootechnice bedzie o nich mowa..;ppp hihi..!!
                  pozdrawiam wszystkich!!!
    • Gość: olka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:06
      HEJ!!!! Dołączam sie do was..... moge?
      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 15:08
        peeewnie, witamy witamy
        prosze wygodnie usiasc i opowiedziec cos o sobie;)
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 15:09
          oczywiscie ostateczna decyzja nalezy do prezesa ;)
          • Gość: Natalka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:33
            JA ja ja!! Ja też sem fanką żubra:] Wybieram się na Technologię żywności and
            from Leszno/Wielkopolskie klikam:P Można się przyłączyć? Pozdrówka dla
            wszystkich!
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 15:36
              ooo, no proszę, nareszcie! Ja też na technologię. Ile pkt i czemu nie do
              Poznania? Bliżej przecież.
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 15:40
                ja tylko wtrace, ze mam kolezanke, ktora rowniez idzie na technologie zywnosci,
                ale niestety nie mam pojecia o jej pkt
                Zdrówko!
              • Gość: Natalka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:40
                A do Poznania tez złozylam, ale wolałabym do Wrocka:D Ot taki kurs obieram. A
                punktów mam 191 o ile dobrze przeliczylam:]
                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 15:44
                  191 to nieźle, bardzo ładnie. Ja mam 188 i w sumie jesteś pierwszą osobą, którą
                  spotkałam, która ma więcej. P.S. do Poznania tez składałam, ale wrocek jest
                  priorytetowy. Stefan, ja mam koleżankę i kolegę, którzy też na wet złożyli.
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 15:49
                    No popatrz jakie rzeczy wychodza;) a wiesz moze ile oni mieli pkt?
                    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 15:51
                      No, eee, z tego co wiem to słabiutko, raczej nie są dla ciebie konkurencją. Ale
                      popatrz jak nam się wątek powiększył i ilu nas już jest!
            • Gość: korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:57
              PREZES MOWI STAnOWCZE TakkkkkkKKKKKK
      • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 15:10
        A ty też na rolniczą, czy tylko fanka żubra???
        • Gość: Natalka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:54
          A na cos jeszcze oprocz Technologii składałaś? Pozdrowka:D
          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 16:00
            Na chemię na UWr i się dostałam. A teraz czekam na środę na wyniki, mam
            nadzieję, że się dostanę. No a jak ja się dostanę, to ty na pewno też, więcna
            to piwko w październikuteż się piszesz? ;-)
            • Gość: Natalka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:04
              Jejku, no pewnie!!:] Przeciez bedziemy na jednym roku:D Juppi!!
              • Gość: Natalka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:06
                A mam jeszcze pytanko: masz juz lokatorów na mieszkanie, bo niestety ode mnie
                ze znajomych nikt do Wrocka sie nie pisze...
                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 16:09
                  Nie mam jeszcze. Nawet nie zaczęłam nic szukać, a może już powinnam? Znaczy,
                  szukasz kogoś tak? Stefan, gdzie jesteś? Pewnie się orientujesz mniej więcej w
                  cenach i jaka dzielnica najlepiej (najlepiej w okolicach Grunwaldu oczywiscie).
                  • Gość: Natalka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:12
                    Tak,szukam. A fajnie by było byc z kims z AR:D Moj nr gg moge ci podac:2488986
                    i pogadamy sobie. Niestety bede dopiero jutro bo za chwilke wyjezdzam, więc jak
                    cos -to pisz! Pozdrowionka dla wszystkich fanów żubra:D
                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 16:15
                      ceny i lokalizajcie na mieszkania znajdziecie na www.dlastudenta.pl
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 16:16
                    no niestety w tym miejscu sie nie popisze bo na cenach to ja sie ni hu hu nie
                    znam
                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 16:18
                    właśnie..pytanie do Stefana, daleko z placu grunwaldzkiego do polibudy jest ?
                    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 16:19
                      Bardzo niedaleko z tego co się orientuję.
                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 16:20
                      odpowiem za kolege ... polibuda jest wlasciwie na grunwladzie,hehe
                      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 16:28
                        bardzo dziękuję za odpowiedź...niech Bozia Ci w żubrach wynagrodzi :D
                        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 16:29
                          No i przekroczyliśmy setkę ;-)
                        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 16:39
                          szczerze mowiac z zubrow lubie zubrowki ;]
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 16:43
                        Rysiek! jakiego kolege? jakiego kolege? przeciez my kobietami jestesmy :P
                        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 17:15
                          Stefan ty jesteś kobietą???
                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 18:18
                            stefan to wkoncu tylko nick ;)
                            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 18:50
                              No to niezła zmyła ;-)
                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 18:55
                                prawda? ;)
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 16:09
                o reszcie rolnikow prosze nie zapominac! ;)
                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 18:01
                  Myślę, że coś trzeba wypić z okazji przekroczenia tej setki? Co prezes na to?
                  • korneliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 18:02
                    MYsle ZE z tym Piciem to dobrY POmysl....Lecz JA czekAM DO SRODy ....
                    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 18:20
                      to w srode jak juz bedziecie pic, wypijcie zdrowie tych co jeszcze czekaja!
                      czyli potencjalnych wetow
                • Gość: korenliuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:01
                  WIDZE ZE NASZE GRONO NIEZLE SIE POSZERZA ALE TAK TRZYMAĆ KOLEDZY I
                  KOLEZANKI!!!!!!!!!
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 18:58
                    nie spać! zwiedzać!
                    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 18:59
                      wie cos ktos o obozie "0" na AR? jest wogole takowy?
                      • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 19:01
                        A sprawdzałaś na stronie, drogi Stefanie ;-)
                        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 19:06
                          www.zsp.wroc.pl/index.php?strona=Obóz%20integracyjny
                          tylko to znalazłam, ale nie zagłębiałam się w to jeszcze.
                          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 19:10
                            Myślę, że poza tym nic specjalnego dla roku "0" nie będzie. Fajny ten obóz i
                            baaardzo tani, aż niemożliwie tani.
                        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 19:11
                          Pina Colada, wybaczysz mi kiedys tego stefana?
                          postawie Ci Żubra;)
                          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 19:14
                            No ewentualnie mogę wybaczyć. Ale dalej nie mogę w to uwierzyć ;-). Ale
                            wychodzi na to, że tu chyba same babeczki, no może poza Rysqiem, chyba,że to
                            też jest dziewczyna?
                            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 19:17
                              Rysiek niech sam broni swojej cnoty ;)
                              jak sie zjawi to ujawni, ja mu imidżu psuc nie bede hehe
                              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 19:19
                                Ale skoro pisał, że jest twoim kolegą, to chyba jednak rodzynek ;-)
                                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 19:32
                                  Wiesz stefan, też kiedyś chciałam iść na wet, ale doszłam do wniosku, że mój
                                  paniczny strach do krów, świń i ptactwa wszelkiego może byc przeszkodą ;-)
                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 20:07
                                    ja docelowo chce skupic sie na malych zwierzetach, wiec krowe i swinie poznam
                                    tylko przelotnie mam nadzieje na studiach i koniec ;)
                                    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 21:25
                                      No tak. Ale świnek morskich i chomików też się boję...
    • Gość: olka Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:31
      ja tez wybieram sie na technologie żywnosci, ale czy sie dostane..........
      zobaczymy.... :-) mam 185,5 pkt.- myslicie że mam jakies szanse...? jestem z
      woj. oposlkiego.
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 20:36
        musze cos wam wyznac ...
        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 21:25
          Słuchamy Ryśku...
          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 21:28
            chyba nie chcesz powiedzieć, że jesteś kobietą ?
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 21:29
              No, Rysiek, dawaj, bo napięcie wzrasta!
              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 21:32
                chyba zasnął :P
                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 21:35
                  Ech, no trudno, może jak się obudzi to odpowie.
                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 22:01
                    No i gdzie moje wesołe towarzystwo? Znowu nam wątek upada! Haaaalo!!! Gdzie
                    jesteście?
                    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 22:09
                      halo halo, stefan sie zglasza!
                      • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 22:15
                        No nareszcie, myślałam, że już sama zostałam. Ale coś mały ten nasz fanclub.
                        Czyżby żubr nie smakował?
                        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 22:19
                          jestem, ale to bedzie trudne ...
                          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 22:24
                            No to ja cię zachęcam!~Wyrzuc to z siebie, będzie ci lżej!
                            • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 22:35
                              ale ja nie wiem czy wy to zdolacie wytrzymac... moze dla dobra ogolu zachowam
                              to dla siebie
                              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 22:37
                                Rysiu, zacząłeś to mów, nie wstydź się, my wszystko zrozumiemy...
                                • Gość: nieRyśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 22:39
                                  to ze jestem kobieta jeszcze nie jest najgorsze ...
                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 22:42
                                    ha! Wiedziałam! Od razu mówiłam! Stawiacie mi wszyscy żubra! Ale co jeszcze?
                                    Mów śmiało, nikt nie słyszy ;-)
                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 17.07.05, 22:42
                                    to widzę, że pozostaję jedynym mężczyzną w gronie fankubu
                                    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.05, 22:59
                                      xsaser to zaszczytna pozycja;)
                                    • Gość: nieRyśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 17.07.05, 23:01
                                      otoz duga rzecz jest taka, ze ...
                                      .
                                      .
                                      .
                                      szukam meza!

xsaser - moze napisz cos o sobie jako jedyny CZLONEK clubu
                                      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 00:04
                                        jako jedyny CZŁONEK klubu mogę napisać....hmm.....mieszkam w renesansowym
                                        mieście - Zamościu, wiek chyba znany(matura zdawana w tym roku), na polibudę sie
                                        dostałem mając 120 pkt zapasu, bardzo lubie Wrocław, zakochałem sie w tym
                                        mieście, i muszę cię zmartwić Ryśq, Wrocław to moja prawdziwa miłość (zaraz po
                                        Żubrze) :P Pozatym...hmm...jem, oddycham, ganję czasem popalam, jeżdżę na
                                        rowerq, pływać lubie i w tenisa czasem pograć. Ale to wszystko w wolnym czasie,
                                        którego ostatnio mi brak...bo..to zabrzmi troche szpanersko...otwieram firmę :P
                                        A co najważniejsze.....uwielbiam spędzać czas przy....Żubrze, oczywiście w
                                        towarzystwie płci pięknej...której jak widzę w funclubie nie brakuje :D

A tak pozatym ...szukam miłych i towarzyskich dziewczyn na stancję :D
                                        • Gość: nieRyśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 09:08
                                          ulala cosh za opis
                                          wiec powiem ci w tajemnicy ze we wroclawiu mam kuzynke z zamoscia co chemie
                                          studiuje,ale teraz idzie juz na 4 rok ... a w zamosciu to znam jej brata co
                                          jest rok od nas starszy
                                          to jak z tamtych okolic jestes to powinienes Perelke wielbic a nie Zubra :P
                                          a cosh za firma?bo wiesz ja bede studiowac teraz marketing i zarzadzenie wiec
                                          sie moge przydac :P

a stancja to odpada bo we Wro siedze juz od pamietnego 1986 roku ;]
                                          • Gość: @ Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: 217.97.165.* 18.07.05, 09:24
                                            mam dla was wysmienita wiadomosc Żubry-wyniki beda dopiero po 20 :( zajeb.Takie
                                            jest zarządzenie Rektora!
                                            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 09:26
                                              Yeah! Po prostu o tym marzyłam. Skąd wiesz, że po 20-tym?
                                          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 09:25
                                            Tak sobie myślę, że dobrze, że chociaż jednego członka w swoich szeregach
                                            mamy ;-). Xsaser, ja też szukam współmieszkaczy, ale to chyba standart jest, bo
                                            wszyscy prawie szukają.
                                            • Gość: @ Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: 217.97.165.* 18.07.05, 09:28
                                              Dzwoniłam tam.
                                              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 09:31
                                                No to za-je-bi-ście! Ale wiadomo może kiedy dokładnie, czy tak sobie kiedyś tam
                                                po 20-tym?
                                              • Gość: kornelkiuszek Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:08
                                                A Właśnie jaki jest numer na AR bo nei wiem czy mam dzwonic do swojego wydziału
                                                czy ogolnie ?? A jak tak to t tak macie moze numer??? I nie wiece dlaczego po
                                                20....
                                            • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 09:33
                                              ja to jeszcze dodatkowo stancji szukam gdzieś w okolicach pl. Grunwaldzkiego.
                                              Rysq, ja chociaż idę na informatykę to w 1 semestrze mam trochę wykładów z
                                              ekonomii, więc może nie będę musiał ciebie męczyć. Jednak pomoc mądrej kobiety
                                              zawsze się przyda. A co do piwa, jeśli już, to nie "perła" ale "zwierzyniec"
                                              jest tradycyjny dla tych regionów, we wrocku pewnie nie sprzedają :/ Na
                                              szczęście nie jestem wybredny i mogę zadowolić się żubrem :D:D:D
                                              A teraz może ty napisz coś o sobie.....ryśq ;)
                                              • Gość: nieRyśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 10:41
                                                perelke mozna kupic we Wro ... i to w okolicach politechniki, hehe a o
                                                zwierzyncu nie slyszalam ... jak tam bede to sproboje napewno! no no zubr jest
                                                taki ogolnopolski ... a myslalam ze wystepuje tylko w puszczy
                                                a co rysiek moze powiedzies o sobie? ze jest kolezanka stefana, haha a moj nick
                                                zostal zainspirowany znanym i kochanym serialem Klan i moim uwieblieniem do
                                                osoby Ryśka Lubicza
                                                co tam jeszcze? intersuje sie koszykowka, niektorymi zwierzetami i szkocja - w
                                                dowolnej kolejnosci
                                                ta informatyka to jak sadze na moim wydziale, wiec sie pewnie jeszcze spotakmy
                                                na jakiejs imprezie integracyjnej na jesieni
                                                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 11:17
                                                  spotkać to się trzeba koniecznie, oczywiście przy żubrze :D
                                                  ale ryśq....ja idę na polibudę, a jak się domyślam Ty idziesz na AR, więc chyba
                                                  sami sobie musimy spotkanie integracyjne zorganizować :P
                                                  • Gość: nieRyśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 11:32
                                                    co do wynikow to mi przy skaladniu papierow pan powiedzial ze powiadomia
                                                    listownie po 20

xsaser - bede na PiWoeR tak jak ty, a w funclubie jestem dlatego ze skladalam
                                                    papiery tez na zootechnike na AR
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 13:08
                                                    taaa...i na IZ zapewne idziesz :D To bardzo dobrze się składa :) Będziemy mogli
                                                    porozmawiać nie tylko na forum ;) Na obóz integracyjny się wyberasz ?

Może niech inni członkowie klubu ŻUBRA również napiszą coś o sobie :)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 13:35
                                                    to zalezy kiedy ten oboz...bo wracam w polowie wrzesnia ze szkocji dopiero :D
                                                    a mogla bym na jakis jechac tylko wszystkie sa jak mnie nie bedzie w pl
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 14:59
                                                    Ryśq! no chwile mnie nie bylo i tak sie rozkrecilas/es :P beze mnie!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 15:03
                                                    A do mnie dzis przyszedl list z AR ze wyniki wet beda dokladnie 29... no
                                                    zabijcie mnie teraz bo ja tyle czekac nie chce! Alebo choc dajcie żubroweczki;)
                                                    PS.Ty Rysiiek! pamietasz ze ja ci żubroweczke wisze?;) to kiedy idziemy?;)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 15:37
                                                    jakze bym mogla zapomniec! wlasnie pamietalam caly czas ze byl zaklad o nia,
                                                    ale nie moglam se przypomniec czy juz mi ja kupilas czy nie :P
                                                    ale jak sie sama drogi stefanie do tego przynajesz to musimy isc!czympredzej!
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 15:38
                                                    a tak w ogle to mysle nad zmiania nicka, hehe
                                                    moze jakies pomysly?
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 15:58
                                                    ja tam stefana lubie:P a Rysq tez dobry ;)
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 16:36
                                                    właśnie muszę sie zorientować kiedy te obozy są, bo ja z kolei się nad morze
                                                    wybieram pod koniec sierpnia :/
                                                    A co do nicka to jak już stefan powiedział(a) [w jakiej osobie ja mam pisać ??
                                                    :/ :D] to ryśqu jest bardzo fajny...i sławny, w końcu Klan i Rysio Lubicz ma
                                                    tłumy fanów :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 16:46
                                                    >właśnie muszę sie zorientować kiedy te obozy są, bo ja z kolei się nad morze
                                                    wybieram pod koniec sierpnia :/

co to za buzka na koncu?tzn, nie cieszysz sie ze jedziesz nad morze?:P

a co do nicka to obawiam sie jego przylgniecia do mnie ... wolala bym nie byc
                                                    kojarzona z szanownym Ryszardem L. z Clanu
                                                    a stefan to baba wiec pisz w rodzaju zenskim ... mysle ze sie stefan nie obrazi
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 16:51
                                                    Ryśq boisz sie ze wyraz twarzy Rysia L ci na twarzy zostanie? :P
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 16:54
                                                    xsaser mam ten sam problem z pogodzeniem terminu morza i obozu adaptacyjnego
                                                    (integracyjnego czy tam zero jak zwal tak zwal ;)) ale bardzo mozliwe ze droga
                                                    akademia rolnicza rozwiaze go za mnie i nie urzadzi takowego wyjazdu :/
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 16:59
                                                    mi sie wydaje ze to nie Rolnicza ma ci zrobic ten wyjazd, tylko studenci
                                                    starszych lat/firma jakas ktorzy/ktora chca/chce zarobic :P
                                                    bo polibuda jest rozrywana przez rozne obozy integracyjne
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 18:25
                                                    właśnie zauważyłem że jest kilka ofert. Ten w międzyzdrojach nawet ciekawy się
                                                    wydaje. A co do wyjazdu nad morze to cieszę się, ale ostatnio mi się źle kojarzy
                                                    bo miałem wczoraj wyjechać, ale ekipa mi sie wykruszyła i jadę za ok miesiąc :(
                                                    a teraz postanowiłem przy okazji zrobić prawo jazdy :P (dopiero teraz bo
                                                    wcześniej miałem kierowców bez przerwy i dodatkowo rodzice bali się, że rozbiję
                                                    samochód :P)
                                                    A co do ksywy ryśq, to może zmień na Alinkę Krawczyk :D ....ja zmienię wtedy na
                                                    Tadzika vel Norek :D
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 18:28
                                                    to juz wole nick zbuntowany aniol vel milagros :P
                                                    no juz widzialam na watku z pwr ze sie chwalisz zes z nami ustawiony na zubra,
                                                    ladnie ladnie
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 18:30
                                                    :P
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 18:31
                                                    heh....jeśli chodzi o imprezke to raczej na żubróweczkę :D
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 18:33
                                                    ze stefanem mamy juz doswiadczenie picia i mieszania zubrowki w kartonie soku
                                                    jablkowego na lawce w parku ;]]]
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 18:31
                                                    xsaser, nie slin nam ekranu jak to stefan mawia
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 18:59
                                                    no dobrze już nie będę....ale na tą żubróweczkę to można by siew październiku
                                                    wybrać :D co wy na to?
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 19:02
                                                    Jestem za! Widzę, że już się nieźle poznaliscie jak mnie nie było!
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 19:18
                                                    oczywiście, że się poznaliśmy :) Czas ucieka, trzeba korzystać z chwili :P
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:24
                                                    dawac dawac bedziemy miec druga setke!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:26
                                                    co do pazdziernikowego picia to oczywiscie ze pijemy! tyle ze sa pewne obawy ze
                                                    nam watek zdechnie do tego czasu ;)
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 19:30
                                                    Od razu zdechnie. Pielęgnować trzeba, karmić, poić. Stefan, ty chcesz wetem
                                                    być, to musisz wierzyc, że przeżyje.
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:34
                                                    Racja! Racja! Zapomnialam sie na chwile... wybaczcie...
                                                    Ja go moge dokarmiac do sierpnia spokojnie, potem nie wiem co bedzie ;)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 19:43
                                                    stefcio, to mowisz ze forum nie bedzie schodzilo nizej niz 10 pozycja :P
                                                    stary to bedziesz tu musiala siedziec nonstop, nie bdzie czasu na zubra ni
                                                    zubrowke
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:52
                                                    Ryśq co ty swiat w takich czarnych barwach widzisz? :P zawsze mozna z
                                                    zubrem/zubrowka siasc przed kompem:P ale to by bylo zalosne ;)
                                                    A gdzie przepraszam prezes sie podziewa??
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 19:54
                                                    łubudubu łubudubu ...
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:55
                                                    Ryśq spadles z krzesla?
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 20:00
                                                    nie spadłAm ... chcialam zaintonowac pisenke o prezesie, nie znasz? ty
                                                    odkulturalniony cwiercmozgu?!:P
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 20:05
                                                    Ja tu wnosze o zaprowadzenie porzadku w naszym dystyngowanym i elitarnym klubie
                                                    bo Rysiek nam tu szarzuje zbytnio :P

Ryśq tobie kielicha trzeba na uspokojenie!
                                                  • dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 20:06
                                                    od czasu do czasu pomogę wam przetrwać, ok?
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 20:09
                                                    Kazdy nowy czlonek jest na wage zlota ;)
                                                    a taki co jeszcze chce pomoc to wogole bezcenny ;)
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 20:30
                                                    To teraz stary członek może doda cos o sobie, bo jak wy już sie tak
                                                    otworzyliście... Jestem pinacolada, bo lubie pinacoladę ;-). I żubruweczkę z
                                                    jabłuszkiem tez lubię, może nawet bardziej (może zmienie nick na szarlotka ;-
                                                    )). I żubra też lubię, ale we Wrocku to chyba bardziej patriotyczny byłby
                                                    piast? Na co ide już wiecie, że mnie szlag trafia, że tak długo musimy czekać
                                                    też wiecie. Zdrówko, żeby nam wątek nie opadł!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 20:47
                                                    no nie! zaczynam sie martwic! bo ja nie mam ideologicznego uzasadnienia bycia
                                                    stefanem hehe, kto mi pomoze dorobic teorie do stefana? ;)
                                                    Pinacolada, we wro to kazde piwo jest patriotyczne, bo nieraz odnosze wrazenie
                                                    ze tu same puby sa. A żubroweczke z soczkiem [mmmm nie ma NIC lepszego ;)] to
                                                    my z obecnym tu Ryszardem nazywamy tez jablecznikiem, wiec widze skojarzenia
                                                    podobne. Cos czuje ze sie dogadamy w pazdzierniku przy Żubrze ;)
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 20:51
                                                    Z tym stefanem to faktycznie może byc ciężko, trzeba będzie pomyśleć. A co do
                                                    jabłuszka, to ten wyśmienity drinol baaardzo smakował moim znajomym Niemcom.
                                                    Brali ze sobą skrzynkę żubróweczki do domu ;-).

> Cos czuje ze sie dogadamy w pazdzierniku przy Żubrze ;)

Też mam taką nadzieje!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 20:54
                                                    Ja znam kanadyjczykow co im juz chyba zubrowka w zylach zamiast krwi plynie ;)
                                                  • dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 20:54
                                                    wątek nie opadnie ......bo jeszcze ja tu jestem
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 20:56
                                                    Właśnie się dowiedziałam ,że brakł mi jeden punkt w Poznaniu na technologię. I
                                                    dobrze, bo i tak chcę do Wrocka!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 20:59
                                                    Zdrówko Wrocka!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 20:58
                                                    Dilajla a Ty jestes fanem Żubra, Rolniczej czy wszystkiego na raz? ;)
                                                  • dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 20:59
                                                    jestem Waszym Fanem i tyle
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 21:06
                                                    qrcze...już nawet nasz klub sie fanów dorobił :D
                                                    a co do picia w październiku to myślę że nawet jeśli wątek upadnie (odpukać w
                                                    niemalowane :P) to jak sie z ryśkiem spotkam na wydziale to klub nam sie odrodzi
                                                    :D ...przy żubrze :D
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 21:07
                                                    i mamy już 200 :D .....zdrówko klubu i wrocławia proponuję wypić na samym
                                                    początku :D
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 21:24
                                                    Zdrówko!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 21:30
                                                    Brawo! Brwao! Zdrówko!
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 22:13
                                                    xsaser ... tylko na wydziale nie wypytuj o Ryszarda :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 22:13
                                                    no i cheers wszystkim tu obecnym!
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 22:15
                                                    Eee, czemu nie? Bedą się dziewczyny dziwiły... Ale fakt, lepiej nie, jeszcze
                                                    jakieś podejrzenia niecne na ciebie padną, nie, lepiej nie pytaj ;-)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 22:24
                                                    to 3 osoby cos osobie napisaly ... a reszta? Stefan dalej, dawaj tu swoj
                                                    zyciorys no i korneliszuka jeszcze pamietam, no i małpe [@]
                                                    a swoja droga co domnie,stefana i korneliszuka to widze powstala niezaleznie
                                                    jakas nowa moda na meskie imiona, haha
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 22:30
                                                    No baa tworzymy nowe tredy ;)
                                                    A co do zyciorysu to sie wstydze :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 22:36
                                                    stefan, nie rob scen i wal smalo brachu
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 22:38
                                                    Stefan, dawaj, nie ma się czego wstydzić, tu sami swoi są. A korneliuszek jako
                                                    matka założycielka też by się mogła wykazać.
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 22:45
                                                    Rysq, nie bój się, jakoś się odnajdziemy....wydział mamy nowiutki, budynek
                                                    przestronny, klimatyzacja....czysta przyjemność szukania :P

A co do stefana....rzucaj życiorysik, w końcu z nieznajomymi pić nie będę :D
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 22:53
                                                    Stefan! Stefan!
                                                    zachecmy kolezanke brawami ...
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:01
                                                    Steeeefaaaan!!!! Prosimy ;-)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:05
                                                    prosimy rowniez o zalaczenie 4 zdiec i zaswiadczenie lekarskie na temat zdrowia
                                                    psychicznego i stanu watrabo [to potrzebne do ustalenia ilosci wypitych zubrow]
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:05
                                                    stanu wątroby
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:15
                                                    no coz wygraliscie, kilka slow o stefanie...
                                                    pomimo czarnobyla urodzilam sie calkiem normalna, wiec trzech nog nie mam albo
                                                    co, no pomijajac to ze na forum wystepuje jako stefan, a w dowodzie mam wpisane
                                                    zem kobieta;) [specialny przypis dla Ryśka - watroba jest ok, jak to sie mowi
                                                    na zgromadzeniach AA: "Nazywam sie Stefan i nie pilam od miesiaca"- wiec Rysiek
                                                    wez mnie do pubu bo mi watroba az za dobrze funkcjonuje!;)]
                                                    We Wrocławiu moim rodzinnym miescie mieszkam od zawsze i tu pragne kontynuowac
                                                    moja edukacje, mam nadzieje ze z pozytywnym rezultatem;)
                                                    Mam pare stowrzen w domu, wiec wybor weterynarii to procz powolania prawie
                                                    koniecznosc;)
                                                    Jak mnie wena jeszcze najdzie to moze cos dopisze do tego eseju o stefanie.
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:18
                                                    stefan, ja cie chaialm juz dawno brac do pabu i na after-baletowe-party ale
                                                    bylas oporna :P

a co do twojego nicku to pewnie winni sa niejacy Jan i Przemyslaw ...
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:15
                                                    moja wątroba po dzisiejszym dniu jest lekko niewydolna....żubroweczka
                                                    zadziałała....kumpel sie dostał na PW
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:15
                                                    xaser nie mysl ze wszystkie wyklady i cwiczenia bedziesz mial w tym pieknym
                                                    nowym budynku z klimatyzacja, hahaha
                                                    a na wydziale przyjeli teraz 570 osob wiec troche poszukasz :P
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:18
                                                    powiem że szukam Lubicza..i od razu się znajdziesz :D
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:27
                                                    a ja tam za prezesem tesknie...
                                                    hmmm nie mowil ze bierze urlop...
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:28
                                                    no xsaser, jako ze jestes rodzynkiem w naszym fanklubie, my kobiety zadamy od
                                                    ciebie wiecej szczegolow dotyczacych aparycji i zycia imtymnego oraz
                                                    wszystkiego do czego chesz sie nam tu otwarcie przyznac ...

a wiesz ze kobietom sie nie odmawia ;)
    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:27
      zaczynam nowe drzewko bo tamto już poziomy wszystkie wykończyło :P
      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:28
        prezes coś sie nie spisuje :p ...założył klub i sie nami nie interesuje,
        aj...postawa niegodna prawdziwego żubra
        • korneliuszek Re: PREZEZ BYŁ NA ŻUBRZE :) A TO DLUgo TRwaŁO:) 18.07.05, 23:57
          WIec prosze mi tu !!!!!
        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 00:09
          dobrze, usprawiedliwienie przyjęte :P ...czego się nie robi dla żubra :D
      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:28
        dobre dobre, bo schodki juz nam sie wyprostowaly, a byly takie ladne
        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:30
          a ja uzywam zaawansowanej wielce funkcji sortuj: od najstarszego i nie mam
          drzewa a jestem na bierzaco
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:30
          xsaser jak prawdziwy mezczyzna zasadzil drzewo, teraz tylko dom i syn
          pozostali :P
          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:32
            tylko żony brak :D
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:34
              xsasert no to śmiało! Ryszard szukal meza przeciez! hahaha
              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:36
                heheh....cóż za aluzje :D
                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:38
                  e tam, takie drobne żaluzje ;)
                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:40
                    verticale można nawet by rzekc :D
                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:42
                      xsaser, cos taki tajemniczy?masz cos do ukrycia?:>
                      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:44
                        hmm....nic a nic, to pytajcie..co chcecie wiedzieć ? :D ...zrobimy sobie klubowe
                        show :D
                        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:46
                          dobra dawaj: nr buta? :P
                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:54
                            a klub to bedziemy miec w pazdzierniku ;) oj bedzie sie dzialo!
                            • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:57
                              hehe....jak uda mi sie stancję załatwić to ....:D....oj dziewczyny...trzeźwe nie
                              wyjdziecie :D...deficyt żubrów będzie we wrocławiu :P
                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 00:42
                                no stary jak tak, to ja juz żubra chlodze i kiecke prasuje ;)
                          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 00:06
                            44 :D ...ale to zależy, jak w pole idę to większe, bo słoma się nie mieści :D
                      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:45
                        dobra, ide spac, dobranoc wszystkim!
                        niech sie wam zubr przysni!
          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:32
            Ja używam opcji "drzewko odwrotne' ;-). A prezes faktycznie przegina! jak tak
            nas można zostawić i nie interesować się!
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 23:36
              no to powiedz nam cos o sobie xsaser jak to Ryśq prosil przed chwila, my takie
              ciekawskie kobiety jestesmy ;)
              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 18.07.05, 23:40
                a co ja mogę powiedzieć.....już jedno CV napisałaem, a jeśli chcecie wiedizeć
                coś więcej to musicie czekać do październikia :P
                • korneliuszek Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) 19.07.05, 00:02
                  oj jestem jestem dordzy koledzy i kolezanki ale z przyczyn odemnie niezaleznych
                  ( ZUbrow sto hhih ) bylłam nieobecna .....hihih POZDRAWIAM !!!!!!!!!!
                  • Gość: stefan Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 00:44
                    i my pozdrawiamy prezesa!
                    • Gość: Ryśq Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 09:01
                      Dzińdybry wszystkim!
                      nie spimy, lecimy lecimy!
                      • pina-colada Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) 19.07.05, 09:08
                        Nie taki dobry-brzydkie niebo...
                        • Gość: korneliuszek Re: NO i jak z tymi Wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:02
                          kiedyyyyyyyyyyyyy?
                          • Gość: Mimek Re: NO i jak z tymi Wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:19
                            Wyniki juz sa!!!
                            • Gość: Ryśq Re: NO i jak z tymi Wynikami IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 11:31
                              gdzie sa?na jakie wydzialy?!
                              • Gość: Mimek Re: NO i jak z tymi Wynikami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:35
                                Na wydziale inzynierii srodowiska i geodezji
                                www.aqua.ar.wroc.pl/
                                • Gość: Ryśq Re: NO i jak z tymi Wynikami IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 11:45
                                  wrrr
                                  a nie wiesz moze czy jest taka strona zootechniki?:D
                                  bo nie moge znalesc :/
                      • xsaser Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) 19.07.05, 11:42
                        Matko...o której wy wstajecie? ...ja się jeszcze na drugi bok przewracałem jak
                        wy zaczęłyśie pisać :P
                        • Gość: Ryśq Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 11:46
                          xsaser leniu :P ilez mozna spac?
                          • xsaser Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) 19.07.05, 11:49
                            mam wakacje..więc co mnie ryśq poganiasz....ranny ptaszek sie znalazł :P
                            • Gość: Ryśq Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 11:51
                              no dobra tez bym wstawala pozniej ale z psem musze wychodzic zawsze rano, hehe
                              • xsaser Re: PreZEs JESt Z WAMi DUchem :) 19.07.05, 11:55
                                ja na szczęście nie mam takiego problemu, 0 zwierząt w domu, był chomik siostry
                                ale gdzieś uciekł :P
    • dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 11:44
      nooo... żubry ....co z tymi wynikami?
      • Gość: nafink Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.07.05, 11:58
        fanka zubra to ja nie jestenm:Drolniczje tez nie:D ale miło byłoby sie
        dostac:Dktos cos moze wie kiedy pokaza wyniki na biologie i zootechnike i czy w
        ogole beda na necie?
        pzdr dla waszgeo fanklubu:D
        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 12:02
          nafink,ja tylko wiem ze maja wyslac list po 20 i tez czekam na jakies info
          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 12:07
            ty ryśq nie masz co czekać... masz iść na IZ !! z kim ja żubra będę po wykładach
            rozpracowywał ??
            • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 12:11
              xsaserq, no ide ide na PiWoeR, ale rolniczej tez zaplacilam 80 zl i chce znac
              wyniki!alejuz!
              nafink, zootechnika to byl jakby moj drugi wybor, a ze sie dostalam na polibude
              to na 95% tam ide
          • Gość: nafink Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.07.05, 12:08
            bub:(no ze po 20stym listy to tez wiem:(ale ile to jets to po 20stym?powinny
            juz byc bo nerwacji dostaje:Da ty tez na zoo hehe moze sie spoptakmy;)
          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 12:09
            Eee, na naukach o żywności jeszcze nie ma. A ja chcę już! Jak chcecie znaleźć
            strony swoich wydziałów to ze strony głównej wchodzicie w strukturę uczelni i
            tam są linki. To jakby ktoś jeszcze nie wiedział ;-)
            • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 12:14
              eee to moj niedoszly dziekanat zoologii i biologii nie ma swojej strony :|
              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 12:17
                ja zapłaciełem 80 zł na UW i co...dowiedziałem się zę na informatykę przyjmują
                samych laureatów :/
                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 12:18
                  bo na inf na UWr jest sama elyta ... czyli moi sasiedzi, haha
                  • Gość: nafink Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 19.07.05, 12:20
                    qrde no tam sie nazwet dodzwonic nie da;/;/;/;/;/;/;/
                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 12:20
                    www.aqua.ar.wroc.pl/
                    nie wiem czy ktos będzie zainteresowany, ale tam już są wyniki na środowisko i
                    geodezję.
                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 12:23
                      pina, niejaki mimek juz podal ta strone ;]
                      nafink - jak sie dodzwonisz to napisz mi czy juz maja te wyniki i gdzie sa i w
                      ogle wszystko co z nich wycisniesz ;) bede ci wdzieczna bardzo
                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 12:23
                    twoi sąsiedzi i moja koleżanka co mi zawsze pracę domową z matmy dawała :D
                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 13:02
                      ej...zanęliście?? ....widzisz ryśq, jakie są skutki rannego wstawania? wątek
                      przystaje :(
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 13:21
                        bez paniki! bez paniki! stefan wrocil :P
                        jak obiecalam dokarmiam watek, bo cos zmarnial i opadl
                      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 13:31
                        no xsaser jak niechcesz zeby watek umarl, to mow cos np. o sobie :P
                        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 13:39
                          nr buta znamy... to tera dawaj obwod glowy! zobaczymy jaki sie tam mozg kryje ;)
                          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 13:46
                            hehe...później zmierzę, bo teraz nie mama czasu, idę kilka spraw załatwić:P ale
                            mogę powiedzieć, żę jak raz w klasie dla jaj mierzyliśmy to miałem największą :P
                            • Gość: @ >>>>>TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI WYNIKI<<< IP: 217.97.165.* 19.07.05, 13:51
                              Yo dzwoniła tam ktos dzisiaj nie wiecie kiedy sa???Skoro juz na geodezji,
                              budownictwie dali
                              • Gość: Mimek Re: >>>>>TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:48
                                Tez juz sa, cowacz na stronie wydzialu
                                • Gość: @ Re: >>>>>TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI IP: 217.97.165.* 19.07.05, 15:01
                                  Jak to nie ma???POdaj linka
                            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 13:51
                              tylko czasem nie idz na żubra bez klubowiczow :P
    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 14:41
      no nie! prosze panstwa! wyciagnelam nasz watek z nastepnej strony wlasnie! co
      za zaniedbanie!
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 14:44
        stefan, bohaterze!
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 14:57
          ;)
          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 15:49
            Teraz ja podnoszę. Niedobrze proszę państwa, niedobrze-opada nam... ;-)
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 16:11
              nie dobrze, nie dobrze...
              to musimy o czyms pogadac, przeprowadzic jakas inteligentna i stymulujaca
              dyskusje zeby nasz watek sie zdrowo trzymal ;)
              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 16:23
                Ja mogę rozmawiać na każdy temat ;-). Zarzuć jakiś.
                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 16:42
                  o łał.... taka odpowiedzialnosc... nie wiem czy podolam ;)
                  moze Rysiek cos rzuci? :P
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 16:45
                    moge od siebie powiedziec ze sie dowiedzialam ile ma ta moja kumpela co idzie
                    na technologie zywnosci tez pkt i sie o nia troche martwie czy sie dostanie, a
                    zlozyla papiery TYLKO tam... eh eh
                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 16:51
                      jeszcze 10 postow a zaczniemy nowa strone ... i znow bedzie powod do
                      swietowania przy zubrze
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 16:56
                        to sie prezes zdziwi ze tak mu watek rosnie
                        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 17:32
                          A ile ma punktów, że się martwisz? I nie ma wyobraźni, że tylko na 1 składała?
                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 17:36
                            powiedzmy ze troche ponad jedna trzecia maksimum....
                            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 17:41
                              Uuu, no to faktycznie. Ale w sumie nie tak wielu do 2/3 dobrnęło, więc może się
                              uda. A jak nie to zaoczne.
                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 17:43
                                jakby sie nie dostala [ale odpukajmy] to wbije na PiWoeR do Ryśka i xsasera
                              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 17:45
                                jeszcze tylko 5...
                                gdzie sa wszyscy?! we wro pada wiec chyba tylko tutejsi siedza przy kompie
                                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 17:46
                                  no to tera tylko 2 .................. stefan?kiedy ta zubrowa?
                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 17:51
                                    Ryśq no nie wiem, trzeba sie wybrac na polowanie na Żubra
                                    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 17:53
                                      dobra bede czynic honory trzeciej setki ;)
                                      • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 17:55
                                        Oooo, spóźniłam się, a tak chciałam trzecią setkę nabić! U mnie też pada...
                                        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 17:58
                                          jestes zato pierwsza na nowej stronie
                                        • Gość: @ POJEBAŁO ICH IP: 217.97.165.* 20.07.05, 08:11
                                          Prog na tech zywnosci wynosi 207 pkt!
                                          • pina-colada Re: POJEBAŁO ICH 20.07.05, 08:14
                                            No ja p***. Ludzie skąd oni tyle pkt wzięli???
                                            • Gość: @ Re: POJEBAŁO ICH IP: 217.97.165.* 20.07.05, 08:23
                                              KUfa dzwonie tam tlumacze ze jestem z daleka itd...O ona dalej przy
                                              swoim.Powiedziała ze listy sa juz wysłane.Moze mi jedynie podac progi.No i mnie
                                              zamurowało.Ale doszlam do wniosku ze w tym wypadku dostały sie osoby tylko
                                              ktore zdawały chemie i biole:(
                                              • pina-colada Re: POJEBAŁO ICH 20.07.05, 08:29
                                                MOj kumpel zdawała chemię i biolę i miał 201 pkt. Dostała się na farmację,
                                                składał jeszcze na biotechmo i by się nie dostał nawet na technologię...
                                                • Gość: @ Re: POJEBAŁO ICH IP: 217.97.165.* 20.07.05, 08:40
                                                  Nie pamietam jaki byl prog na tech.na pewno wiekszy ale jak to usłyszałam to
                                                  wpadłam w taki szok ze nic do mnie nie docierało.
                                                • Gość: @ Re: POJEBAŁO ICH IP: 217.97.165.* 20.07.05, 08:42
                                                  Moze zadzwon teraz Ty zobaczymy co Tobie powiedza!!
    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 18:56
      zubrowy fanclub znow zaniedbany, znow na drugiej stronie, tak sie nie godzi!
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 19:40
        i ja wybijam nasz temat na strone 0
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 19:56
          ah Ryśq, giniemy!
          gdzie jest reszta żubrow?!
          gdzie te łosie? :P
          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 20:25
            jakie łosie, jakie łosie ?? Reszta żubrów musi się użerać z urzędnikami, którzy
            nie wiedzą co pisze na ich własnycj ulotkach :/
            • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 20:27
              dostałem list z IZ'tu :D ...ile tych formularzy i ofert obozów klas "0" :D, aż
              nie wiem co wybrać :P
              • Gość: @ AR WROC IP: 217.97.165.* 19.07.05, 20:28
                Dostał sie juz ktos na jakis kierunek na ar wroc??Ile mieiscie pkt??I jaki
                kierunek???????
              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 20:31
                a ja qtfa mieszkam we wroclawiu i jeszcze niedostalam :/
                pisze tam cos o deklarowaniu ze chce studiowac na iz?
                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 20:40
                  oczywiście że piszę ryśq, full wypas, dostajesz małą karteczkę na której się
                  podpisujesz i odsyłasz. Dodatkowo są formularze o gdzie możesz ubiegać sie o
                  stypendium socjalne, akademik i jeszcze kilka formularzy dot. dochodów.
                  Jako bonus jest zaproszenie do testu na Studium Podstawowych Problemów
                  Informatyki, podobno to jakaś grupa gla mózgów :P
                  I jeszccze jest masa ofert obozów integracyjnych, jest w czym wybierać :D
                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:09
                    xsaser, ooo grupa dla mozgow? to cos dla Ciebie Panie_Duza_Glowo ;)
                    ja tez chce taki list qrde!
                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:12
                      ryśq, czy ja dobrze widzę..ty się stajesz złośliwa :P
                      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:13
                        nie no skadze :>
                        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:18
                          :D, a ja tak cie polubiłem :P
                          • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:23
                            taaa?niezauwazylam :]

wiesz ze dzis ze stefanem sie zalozylysmy o zubra?a zaklad dotyczyl ciebie?
                            i zaraz musisz rozwiac nasze watpliwosci
                            powiedz nam, moj drogi ile masz wzrostu, co?;]
                            • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:28
                              hehehe....o czym wy rozmawiacie? ....no chyba nie o mnie :/
                              ile ryśq obstawiałaś??
                              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:29
                                mam 189 cm wzrostu...kto wygrał ? :>
                                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:33
                                  stefan zdaje sie, hahah no to stawiasz mu zubra :P
                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:35
                                    nie będzie kompromitacji :) ja powoli zaczynam czuć sie nagi, już prawie
                                    wszystko o mnie wiecie :P Może teraz ja popytam :D:D:D ....a wiek nie muszę i w
                                    dodatku nie wypada :P...to będąc bardzo oryginalnym zapytam o wzrost :D
                                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:36
                                      czyj wzrost?stefana? ona ma metr czterdziesci w kapeluszu ;D
                                      [zaraz mnie zabije za ten txt]
                                      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:41
                                        to wyrośnięty ten nasz stefanek, a ty ryśq, ile masz ? :>
                                        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 21:50
                                          nasz stefanek? o przepraszam ja niczyim stefankiem nie jestem :P
                                        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:51
                                          xsaser, takie rozmowy na forum?:P to nie wypada
                                          hehehe
                                          ok, ide na spacer, bede jutro, pa
                                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 21:52
                                            i poza tym musze zdementowac jakobym nosila kapelusz ;)
                                          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:54
                                            hehe...to wiedzę że się wzrostu ryśqa nie dowiem :(
                                            a co do stefana, co ty masz do kapeluszy?, widzziesz jak Rokicie ładnie :D :D
                                            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 22:07
                                              ja mam cos do kapeluszy? alez skad
                                              a co do wzrostu Ryśka to ja ci powiem - ma 195, taka tworzymy zgrana pare jak
                                              flip i flap:P
                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 21:36
                                    ja postawię stefanowi i tobie też ryśq, jak tylko pojawię sie we wrocku :)
                              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 19.07.05, 21:30
                                dopasowywalysmy do rozmiaru buta i glowy :P
                                a z obstawianiem moze sie nie bede zdradzac ... nie chce kompromitacji
                                to ile?
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 20:38
                tez dostalam dzis taki list z uniwerku :P grrruba paka byla ;)
    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 22:00
      nie chcecie ze mną gadać :(...to ja też idę na spacer, dokładniej na żubra :P
      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 22:09
        bez nas?! :P
        tego ci nie zapomnimy!
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 22:19
      Przychodzę tu patrze i co widzę? rozkręciliście się. Sa listy na wydział nauk o
      żywności, ale przpraszamy, nie bedzie ich w necie, bo władze nie pozwoliły.
      Nosz qrde, od rana mają mnie na linii. A może jakas dobra duszyczka z Wrocka
      będzie jutro na AR i chociaż progi sprawdzi? Dla stałych bywalców?
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 22:58
      Haloooo!!! jest tu jeszcze ktoś???
      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 23:26
        tak... stefan sie zglasza jak zwykle... juz lekko wykonczony calym dniem nic
        nie robienia ;)
        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 23:28
          Hej, hej!!! Takie nicnierobienie to strasznie męczące jest, wiem coś o tym ;-)
          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 23:32
            wlasnie wlasnie... juz ledwo zyje! ;)
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 23:31
          jutro niestety raczej nie bede na AR... szczerze powiem ze mnie wqrza ta
          uczelnia powoli swoim lenistwem ;) wiec lekka antypatia z mojej strony...
          ale mam nadzieje ze mi przejdzie wraz z ogloszeniem wynikow ;)
          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 23:33
            Mnie też to już wkurza!!! Wkleili by normalnie jak ludzie tą listę i z głowy, a
            ja się tu muszę teraz stresować. I pewnie całą noc nie zasnę z wrażenia ;-)
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 23:39
              ty sie wyzyj w nocy na naszym forum ;)
              polecam, a watek bedzie coraz wiekszy dzieki temu!
              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 23:43
                oki strrrrreeeesssssssuje się przez ar, która złośliwe podała, że już są
                wyniki, ale nie w necie. I co? Mam całą noc czekać aż łaskawie przyjdą do pracy
                i wykłócać się, żeby mnie poinformowały czy mnie przyjęli? I znowu się okaże,
                ze zabrakło mi 1 punkta jak w Poznaniu? No, juz ok, mam nadzieję, ze się
                dostanę ;-)
                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 23:52
                  pociesz sie ze inni maja gorzej ;)
                  a napewno sie dostalas! jutro bedziemy swietowac z Żubrem! a dzis zdrowko w
                  oczekiwaniu!
                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 19.07.05, 23:54
                    Zdrówko! I już się nie mogę doczekać tego żubra w październiku!
                    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 23:57
                      oj ja tez ja tez ;)
                      • Gość: @ Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: 217.97.165.* 20.07.05, 00:05
                        Juz wiecie ze sie dostaliscie czytaliscie komunikat na str wydziału nauk o
                        zywnosci??
                        • Gość: kanapka_z_tunczyki Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:08
                          dołączm się do fanklubu
                          i posze poratujcie mnie bo ja już nic nie wiem
                          kiedy i jak te wybniki??
                          (dodam że ja na geodezję)
                          • justa86 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 01:05
                            tez sie dolaczam do fanklubu zubra, do rolniczej raczej nie bo juz miejsce w AM
                            zaklepane:P nom i mieszkanka szukam z tego co sie orentuje to gdzies kolo placu
                            grunwaldzkiego powinnam :D (nie czaje wrocka jeszcze) wiec jak by ktos znalazl
                            jakies mieszkanko gdzies w poblizu i szukal lokatorow to sie zglaszam, bye:)
                            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 08:30
                              Próg na technologię żywności 207 pkt. Nie dostałam się. Pojebało ich chyba.
                              • Gość: @ Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: 217.97.165.* 20.07.05, 08:50
                                Sprobuj tam zadzwonic zobaczymy co Tobie powiedza bo to jest niewiarygodne jak
                                dla mnie
                                • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 08:50
                                  Dzwoniłam już, to samo mi powiedziałą.
                                  • Gość: @ Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: 217.97.165.* 20.07.05, 08:54
                                    czekamy na listy!Wtedy sie okaze ale dla mnie to jest chore
                                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:13
                                      207/300? to az niemozliwe!
                                      pina poczekaj,moze ludzie papiery pozabieraja bo sie dostali na jakas medycyne
                                      czy farmacjie i bedzie miejsce dla ciebie :]
                                      • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:15
                                        No dobra, ale ile tych papierów pozabierają? Jak ja mam 188 i byłam prawie
                                        pewna,ze to wystarczy... 207/300, nie wiem kto tam składał...
                                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:15
                                      odwołania piszcie !!!!
                                      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:15
                                        czesc xsaser :P
                                        co tak wczesnie wstales?!
                                        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:17
                                          cześć ryśq, wcześnie wstałem bo rodzina mi sie do domu wbiła i mnie obudzili.
                                          Tragedia..4 siostry, gdy ja normlanie z jedną wytrzymać nie mogę :P
                                          • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:18
                                            jeszcze powiedz mi ze jestes najmlodszy w rodzinie :P
                                            ja mam 2 siostry i 0 braci i to sobie chwale
                                            • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:21
                                              a ja w sumie mam 6 sióstr i jestem "rodzynkiem", ale za to najstarszy w rodzinie
                                              :P ...senior Xsaser :D:D
                                              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:24
                                                no prosze jakich ciekawych rzeczy sie dowiadujemy

a co do ar to sie chyba przejde dzis na ten moj niedoszly wydzial,ale cos czuje
                                                ze tez bym sie nie dostala :(
                                                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:28
                                                  ryśq, masz już list z IZ?, czy wciąż krąży po Wrocławiu :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:35
                                                    niedostalam tego listu :(
                                                    ja mysle ze ty xsaser powinienes swoj mi wyslac :P
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:37
                                                    hehe...oki...jeśli chcesz iść na informatykę :) ...ja mogę jeszcze na UMCS do
                                                    lublina iść, ale wtedy funclub się nam troche wykruszy :/ :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:45
                                                    i tak jestes w fanclubie z racji tego ze lubisz zubry a nie AR :P
                                                    a co do papierow to mysle ze sa podobne, wiec zadowole sie twoimi
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:49
                                                    z moimi papierami to będziesz prawdziwym ryśqiem...z dokumenntami dla chłopaka :)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:53
                                                    to ni musisz mi wysylac wszystkiego
                                                    ulotkami sie zadowole ;) mozesz tez zalaczyc swoje zdiecie :P
                                                    a tak mi sie przypomnialo ze mialam w tym roku jechac do zamoscia, ale nie
                                                    wyrobilam bym sie przed szkocja to chyba tatko sam pojedzie odwiedzic rodzine
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:54
                                                    ryśq, rodzinkę masz w zamościu :O ??
                                                    to co ty jeszcze we wrocku robisz ? :> ...tutaj żubr smakuje lepiej niż
                                                    gdziekolwiek :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 10:03
                                                    oj tam rodziny mam pelno w zamosciu lublinie lecznej chelmie i jeszcze gdzies
                                                    pod lubilinem krasnik czy cos takiego, niepamietam hehe
                                                    pisalam juz zreszto ze moja kuzynka z zamoscia studiuje na pwr chemie, nie bede
                                                    pisac jej danych ale moze ze ja znasz :P
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 10:10
                                                    to czekam na ciebie w zamościu...wiesz z jaką przyjemnością pije się żubra na
                                                    zamojskiej starówce? ...w dodatku w gronie funclubu żubra :)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 10:12
                                                    to moze za rok sporoboje tego zubra na zamojskiej starowce
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 10:20
                                                    żałuj ryśq, bo nie wiesz co tracisz :P
                                                    Widzę że szybciej tego żubra we wrocku wypijemy, ze stefanem..i oczywiście
                                                    resztą członków funclubu :P
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 10:40
                                                    no to xsaser kiedy przyjezdzasz do wro?
                                                    zebym mogla ze stefanem i clubowiczkami gotowac watrobe na przyjecie tylu zubrow
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 10:55
                                                    niestety, obawiam się że przyjadę dopiero pod koniec września :( zatem szukajcie
                                                    dobrej puszczy (miejscówki), na żubro-spotkanie ;)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 12:13
                                                    musze sie wam pochwalic normalnie :D
                                                    bylam u fryzjera i teraz mam loooki :]]]
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 12:15
                                                    Ja teraz z trochę innej beczki. Może mi ktos poradzić co napisać w uzasadnieniu
                                                    odwołania?
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 13:01
                                                    Pinacolada, to pewne juz ze sie nie dostalas?:(
                                                    Naprawde prog wynosil 207?
                                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:53
                                                    zaraz idę wysłać....zwykłym listem...dokładnie takim w jakim przyszły...może z
                                                    Zamościa szybciej dojdą :D
                                              • xaraaa Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:24
                                                Ale oni są śmieszni. Napisali na stronie wydziału nauk o żywności, że nie
                                                zamieszczą list przyjętych na tej stronie, bo władze wydziału się nie zgodziły
                                                i że jedyne listy wiszą obok dziekanatu :D No to poczekam sobie na list, bo
                                                jechać to mi się tam nie chce.
                                                • dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:31
                                                  a może już ktoś wie jaki jest próg na biologię....... jestem z daleka ...a nie
                                                  mogę się dodzwonić
                                                  • xaraaa Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:33
                                                    Ja nie wiem, ale rekrutacja na biologię była wyjątkowo śmieszna. Polski, j.
                                                    obcy i jakiś tam przedmiot. Wyjdzie na to, że ludzie co zdawali rozszerzony
                                                    polski i język obcy się dostaną, a Ci co zdawali rozszerzoną biologię nie :D
                                                    Będą mieć humanistów na tych studiach.
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 09:34
                                                    dilajla2 to zadzwon do dziekanatu to ci powiedza jaki jest prog, bo wynikow nie
                                                    moga ...
                                                  • dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 09:38
                                                    dzwonię uparcie pod nr 3205854 .... nikt nie odbiera......może macie inny namiar
                                                  • Gość: nafink Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 20.07.05, 10:14
                                                    aaa
                                                    aa no co za ludzie tam siedza??????na tej biologii nie podnosza słcuhawek
                                                    specjalnie;/juz na samym początku olevka;/
                                                  • Gość: nafink Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.provider.pl / 62.233.154.* 20.07.05, 10:19
                                                    nie ma jescze list na biologie bo komisje ciagle pracuja(wyjątkowo szybko) beda
                                                    wywieszone po 25lipca i wysłane do domów..dodzwoniłam sie...suuuuuuuuuuuuperrr
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 13:01
                                                    prosze prosze duze grono w klubie nam sie dzis zebralo
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 13:03
                                                    stefan, ano przybywa nas
                                                    pina napisz cos ze liczylas na wroclaw bo masz blizej czy costam nasciemiaj o
                                                    sytuacji rodzinnej hehe
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 13:04
                                                    Właśnie też tak myślę, że coś im pościemniam. Te 207 na technologię to jest
                                                    nic. Na biotechnologię jest 244 pkt i to dopiero jest masakra!
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 13:07
                                                    uuu i na biotechnologie tez maks to 300 bylo?
                                                  • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 13:08
                                                    Też 300. Kosmiczne te progi mają. Aż strach się bać co na wet będzie...
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 13:21
                                                    no prog na wet staje sie coraz bardziej intrygujacy
                                                    to bedzie wydarzenie roku ;)
                                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:23
                                                    no jeszcze 4 posty i bedzie nastepna strona
                                                    nabijamy ;]
                                                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 13:04
                                                    Senior Xsaser - a pewnie ze my szybciej sie napijemy, bo wy moje gołąbeczki z
                                                    pwr najpierw musicie sie znalezc na wydziale, a co dopiero mowic o starowce w
                                                    dalekim miescie:P
                                                    Wiec żubrzyk w pazdzierniku to pewniaczek przy tym;)
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:26
      To dobijam, ale obiecajcie mi 400 post, ja mam dzisiaj depresje, może mi to
      humor poprawi.
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:26
      Pocieszcie mnie i powiedzcie, że przynajmniej do Poznania się dostanę z
      rezerwy, skoro tylko 1 punkt mi brakuje!
      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:31
        nigdzie sie nie dostaniesz !!
        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:32
          dostalam list z polibudy!
          xsaser nie musisz juz wysylac swojego ;)
          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:34
            też masz tyle ulotek ? normlanie jakby agencja reklamowa z IZ'u była
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:37
              Też żałuję, że nie we Wrocku, chociaż cuda się zdarzają... Qrde, wszystkim
              znajomym przekazywałam od zeszłego tygodnia te cudowne info że się dostali, a
              ja mam pecha ;-/. Z zaproszenia skorzystam, bo czesto we Wrocku bywam ;-)
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:32
      Dobijam 4 setkę!!!
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:34
        upsssssssssssss
        nieprzeczytalam ze chcesz 400, ale zaczelas znow nowa strone! kazdy bedzie
        czytal ciebie jako pierwsza!
        no jak 1 pkt to pewnie ze sie odstaniesz bo na bank sie miejsca pozwalniaja,
        tylko szkoda ze nie we wro ;(
        ale i tak na zubra cie zapraszamy!
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:33
      Rychuuuu!!! Wyprzedziłaś mnie! Xsaser, dzięki! Dodałeś mi otuchy!
      • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:35
        pina colada nie ma za co, zawsze do usług :)
        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:42
          wiecie co dziewczyny, mam do was bardzo delikatną sprawę.....:P
          konkretnie do ryśqa i stefana
          • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:47
            slucham cię xsaserq
          • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:47
            mieszkacie we wrocku :D.....a ja bardzo daleko, bo aż w zamościu, a tak się
            waham nad akademikiem, ale nie wiem który jest jakiś fajny a który
            beznadziejny...i moja prośba dotyczy tego abyście przeszły się albo popytały
            znajomych który jest najlepszy, chodzi o warunki. Pomożecie ?? ...żubróweczka
            was za to nie ominie :P
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:50
              Xsaser nie chcę cię dołować, ale i tak dostaniesz ten, który ci wyznaczą, a nie
              ten który sobie wybierzesz. Tak naprawdę to nie ty o tym decydujesz. A na 1
              roku najczęściej dają najgorszy.
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 14:52
                Pinacolada ma troche racje, ale kto pytanie bladzi. Pozyjemy zobaczymy.
                Zdrowko!
                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 14:55
                  no ale zem po chinsku napisala!
                  dobra jeszcze raz:P
                  "Pinacolada ma troche racji, ale kto pyta nie bladzi. Pozyjemy zobaczymy.
                  Zdrówko!"
                  Tera lepiej ;)
            • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:53
              z akademikami jest tak ze sa na tzw wittigowie, za zoo i sa tam 3 wierzowce
              niczym sie nie rozniace wiec nie ma o co pytac ktory jest lepszy, pokoje sa 3 i
              2 osobowe w modulach po 4 [czyli dwie dwojki i dwie trojki, co daje 10 osob],
              na jeden modol przypada lazienka, a na jedno pietro kuchnia, wiem ze wymieniali
              okna i robili malowanie, nie wiem czy we wszystkich ale jak napiszesz podanie o
              akademik to ci przydziela chyba z gory i nie bedziesz mial zbyt duzo do
              powiedzenia, a z akademikow masz rzut beretem [pare przystankow tramwajem lub
              autobanem] na biskupin gdzie mieszkam ja i stefan, tak wiec GO FOR IT!

bo wlasnie dzis rozmawialysmy ze stefanem ze mieszkania na grunwaldzie tak
              latwo nie znajdziesz, a pozatym sa drogie bo mieszkac tam to marzenie kazdego
              studenta AM AR i PWr, wiec mialbys szczescie jakbys znalazl mieszkanie przy
              trasie tramwajowej ktora jedzie na pl. grunwaldzki :P
              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:55
                no i jest tam ofc internet za jakies 40 zl na miesiac
                mozesz se wynajac pania ktora ci posprzata raz w tygodniu lazienke, jak sie
                zrzuciecie wyniesie to 5 zl, sa telefony na karte, windy
                a jak wiadomo w kazdym akademiku kupisz WSZYSTKO
                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 14:57
                  jakies pytania?
                  najblizej stamtad masz do 'pubu' kuznia w ktorym smierdzi zoo i spruchnialym
                  drewnem, jest to dyskoteka dla biskupinskiej mlodziezy w wieku lat 13
                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 14:59
                  dziękuję za bardzo wyczerpującą odpowiedź. Skoro to tak niedaleko was to może
                  się zdecyduję na akademik :P, chyba że znajdę stancję na pl. grunwaldzkim, bo
                  już kilku znajomych rodziny z wrocławia mi jej szuka :P
          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 14:49
            no dawaj xsaser
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 14:51
              żubroweczka mowisz? za taka lapowke to i moze popytam tu i tam ;)
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 14:59
                poza tym zachecamy do akademikow na wittiga, bo w porze wiosenno-letniej odbywa
                sie tam spektakularne grillowanie, Rysiek wie o czym mowie;) a i Ty xsaser sie
                niedlugo przekonasz ;)
                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:00
                  hmm..grilli to ja mam naradzie dość, ostatnio ok 10 robiłem w domu....niedobrze
                  mi sie robi jak o tym pomyślę :P ale pewnie po roku życia na zupkach chińskich
                  i pasztecie grill będzie moim marzeniem :P
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 15:02
                    i wtedy jako juz "człowiek stamtąd" nas zaproszisz na ta imprezke na trawniku ;)
                    oczywiscie zakropiona Żubrem!
                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 15:02
                  ta, noc grili to jest to
                  a pozatym pomiedzy akademikami jest boisko do koszykowki :D i biegaja tam ladni
                  spoceni studenci :D

jeszcze sa akademiki na grunwaldzkim, a kotrych nic nie wiem, znam tylko nazwy
                  np Slowianka, ale one sa stare wiec polecam te na wittiga

to kiedy ta zubrowka?!:D
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 15:04
                    a ty Rysiek to sie wogole targowac nie umiesz!:P
                    od razu wszystkie info wydales! trzeba bylo wydebic jeszcze z jedna
                    żubroweczke ;)
                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:07
                      a ty pazerny stefanq, rysieq jest uczciwy po prostu, żubróweczka będzie jak
                      przyjadę :)
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 15:09
                        eee tam uczciwy! Ty Ryśka nie widziales hahaha
                        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:09
                          niestety, a chciałbym :P
                        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:10
                          czyżby rysieq coś ukrywał ??...coś sygerujesz stefan ?:>
                          • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 15:11
                            rysiek nie ma nic do ukrycia, jest czysty jak lza :]
                            • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 15:13
                              chcialbys zobaczyc rysika? nie ma sprawy zaraz dam link do strony z fotami
                              jesli chcesz
                              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:15
                                jednago to ja już widziałem, leci na 1-nce codziennie :D
                                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:17
                                  ale ryśq możesz rzucić te fotki
                                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 15:18
                                  to masz jeszcze storne i bloga ryśka
                                  www.free.of.pl/r/rysiek_z_klanu/rysiek.html
                                  rysiek.moblog.pl/
                                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:20
                                    ah ryśq, jakaś ty piękna, onieśmielasz mnie po prostu :) również masz tak
                                    powalający uśmiech ? :D
                                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 15:23
                                      qrcze...ja musze spadać, będę ok 22 to sobie porozmawiamy, na temat żubra
                                      oczywiście :D
                                      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 15:25
                                        na zywo jestem jeszcze piekniejsza i przystojniejsza

c'ya
                      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 15:10
                        xsaser nie mysl ze my takie lase jestesmy na te zubry i zubrowki :P

ale wisisz nam juz zubra i zubrowkie ...
    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 15:59
      Pinacolada i co bedzie z wrockiem? Piszesz odwolanie? Nie rezygnuj z walki o
      fanclub żubra! Wszyscy bedziemy trzymac kciuki nawet xsaser :P
      • justa86 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 16:18
        Xsaser gdybys jednak znalazl to mieszkanko i szukal lokatorow to napisz, a z
        mila checia sie odezwe. Poki co nie mam nic na oku wiec kazda opcja sie liczy:)
        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 16:38
          ale xsaser idzie do akademika na wittiga...mam nadzieje
          • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 16:43
            Eee, xsaser to mnie chyba nie polubił... O Wrocek będę walczyć, jak na żubrzycę
            przystało, może się uda, jak nie to trudno. 19 pkt to trochę dużo,wiec wielkiej
            nadzieji sobie nie robie.
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 16:49
              eee kto by sie xsaserem przejmowal? co nie xsaser? :P
              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 17:36
                watek spadl niebezpiecznie..., wyciagamy do gory, wyzej! wyzej!
                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 19:32
                  stefan ty sie powinnas przejmowac, no i ja
                  o zubrowke i zubra od xsesera trzeba sie upominac
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 19:45
                    no ja mysle ze bedzie dżentelmenem i sam bedzie pamietal ;)
                    • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 19:52
                      a jak nie to i tak go znajde
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 19:56
                        slyszales xsaser? haha
                        a wierz mi ona naprawde cie znajdzie :P
                        to juz nie przelewki ;)
                        • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 19:57
                          no, przelewac to ja bede z butelczyny do gardla
                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 19:59
                            ja preferuje jednak szklaneczkę
                            • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 20:03
                              burzuazja widze
                              • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 20:07
                                ja bym to okreslila cywilizacja
    • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 21:36
      polmetek 4 setki... kto da wiecej? ;)
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 20.07.05, 22:22
        wiesz moj stefanq ze zawsze Cie przebije :P
        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 22:50
          wowowow...widzę że tutaj wątpicie w moje słowo...ah te kobiety, nigdy
          prawdziwemu mężczyźnie nie wierzą :P jak obiecałem to znaczy że w październiku
          się zobaczymy, lepiej poznamy przy żubróweczce oczywiście :)
          Nawet bój się toczy o to gdzie mam mieszkać, qrcze...jednak trochę się mną
          przejmujecie :P

Ad. Pinacolady..oczywiście że cię lubię, ten jeden komentarz tylko z pozoru był
          zły, to była ironia.....ja jestem skomplikowany więc czasem ciężko mnie
          zrozumieć :P ... jasne, że będę trzymał kciuki :)

I wiecie co wam powiem, normalnie dzisiaj powołałem zamojski oddział klubu
          żubra, również jestem jedynym CZŁONKIEM :P
          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 22:54
            typowy facet, udaje ze jest skomplikowany :P
            co robiles caly dzien procz powolywania nowej filii klubu żubra, ze tak nas
            zaniedbales? ;)
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 22:58
              musze dodac ze ja bronilam twojej cnoty jesli nie zauwazyles wierzac ze jestes
              dżentelmenem i zobaczymy sie przy żubrzyku ;)
              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 23:12
                dziękuję stefanku za to że we mnie wierzysz i mnie tak zaciekle bronisz. Jasne
                że się przy żubrzyku zobaczymy :) ...szkoda, że to jeszcze 2 miesiące :/

A cały dzień poza powoływaniem fili, spędziłem pomagając dziadkowi kosić trawnik
                :P A później spotkania towarzyskie mi bardzo dużo czasu zabrały :P ...spotkania
                klasy z dwóch liceuów do których chodziłem, a na sam wieczór dziewczyny z klasy
                z gimnazjum mnie porwały :P na szczęście wyszedłem cało...nawet pod sam dom
                mnie podwiozły :)
                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:15
                  xsaserku jaki z ciebie lovelas ;)
                  tylko pamietaj szanuj watrobe dla mnie i dla Rysia!
                  • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 23:17
                    żaden lovelas...to tylko koleżanki :P, a mojej wątroby wystarczy i dla was :)
                    nie bójcie się o to :)
                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 23:18
                      a ty stefanq co cały dzień porabiałaś ?
                      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:49
                        a pochodzilam sobie troche po miescie w celach poznawczo-zakupowych,
                        odwiedzilam przy okazji dwie uczelnie i tak jakos dzien zlecial, oczywiscie w
                        wolych chwilach dogladalam naszego forum co bylo widac :P
                        • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 20.07.05, 23:51
                          i znalazłaś coś ciekawego na tym mieście ?
                          Ja niestety zaniedbałem forum, mam nadzieję że wybaczysz mi to z ryśqiem :P
                          • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:56
                            no baa, we wrocku same ciekawe rzeczy sa w miescie! juz niedlugo sie
                            przekonasz ;)
                            a co do wybaczenia... to nie wiem, nie wiem... bedziesz sie musial
                            zrehabilitowac w naszym oczach :P
                            • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 00:15
                              będę się starał :)
                              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 21.07.05, 08:03
                                wstawac spiochy i PIJUSY!
                                • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 09:35
                                  Ryśq, co za musztra od samego rana!
                                  • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 21.07.05, 09:55
                                    ktos musi odwiedzac forum nawet wczesnym switem, a nie tak beztrosko sie
                                    przewracac w wygrzanym lozeczu z boku na bok
                                    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 10:48
                                      boże ryśq, jak ty tak rano wstawać możesz ? :/
                                      musisz mocno lubić tego swojego pieska, jaka to rasa ?
    • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 11:30
      dzisiaj w ramach rehabilitacji, wyprowadzam wątek z 2 strony, aj...musimy
      zrekrutować więcej klubowiczów
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 21.07.05, 12:05
        no lubie pieska mojego ;] a on jest bezrasowy, taki kundel z niego, hehe
        jestem na TAK z rekrutacja nowych CZŁONKOW
        • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 12:15
          oj Ryśq a ty tylko o jednym :P
          • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.magma-net.pl 21.07.05, 12:17
            a co stefan?nie mow ze dziewczyny wolisz?!
            • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 12:26
              Rysiek jakbym dziewczyny wolala to bys pierwsza wiedziala :P
              • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 12:39
                ja tam wolę pozostać przy takich proporcjach w fanclubie, jakie są aktualnie ;)
                A ty Ryśq, co taka żądna nowych CZŁONKÓW jesteś ? :> :P
                • xsaser Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 12:42
                  sorry za błędy :P ...wydało się, że polski nie jest moją mocną stroną :P
                  • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 12:47
                    nie szkodzi, tu jest jak w rodzinie i wszystko w niej pozostanie ;)
                    • Gość: stefan ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 12:49
                      ale trzeba miec nowych CZŁONKÓW, chocby po to zeby mial kto dogladac forum
                      a i interesujacych rzeczy mozna sie np. dowiedziec
                      nigdy nic nie wiadomo...
                      • xsaser Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:04
                        do doglądania to by się przydało kilka osób, ja zaglądam w każdej wolnej chwili,
                        ale ostatnio mam ich coraz mniej :(
                        • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:09
                          ale pamietaj ze my tu czekamy na ciebie :P
                          usychamy z tesknoty :P za rodzynkiem
                          ani prezes juz nie przychodzi, ani pinacolada dzis sie nie odzywa [ale miejmy
                          nadzieje ze to przejsciowe]
                          wszedzie juz sa podanie wyniki to ludzie zapal stracili... no cala Polska juz
                          wie czy sie dostala czy nie! tylko wroclawska weterynaria sie nie spieszy... :/
                          • pina-colada Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:12
                            Czytam was, czytam cały czas. Ale doła załapałam, to nic nie piszę. Ale w sumie
                            jak nawet do Poznania mnie nie przyjmą, to zostanę we Wrocławiu na chemii ;-).
                            I będę miała znajomości na AR i na PWr. I będę z kim miała na żubra i żubrówkę
                            chodzić ;-). Pina czuwa!
                            • Gość: Ryśq Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 13:21
                              pozdro z polibudy ;]
                              ze specjalna dedykacja dla xsasera
                              • Gość: Ryśq Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 13:23
                                tak w ogle to piwinnismy sie wyniesc z tego forum bo to dla 'maturzystow' a my
                                juz 'studenci' powoli zaczynamy byc
                                • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:25
                                  Rysiek ja jeszcze czekam na najwazniejszy papier, wiec ja tu zostaje!
                                  • Gość: Ryśq Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 13:28
                                    pipko badz co badz juz 2 uczelnie Ciebie zechialy wiec jestes studentka
                                    • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:35
                                      A powiedziec ci Rysiek gdzie ja mam ta Akademie Medyczna? hehe Bo uniwerek to
                                      szanuje;)
                                      no dobra... jestem studentka, ale ciagle nie tego co trzeba, wiec czekamy! ;)
                                      • pina-colada Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:37
                                        A na co na AM się dostałaś?? Ja mam nadzieję, że ty uniwerek szanujesz ;-)
                                        • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:40
                                          Na AM dostalam sie na wydzial farmaceutyczny na Analityke Medyczna, a na
                                          Uniwersytecie Wrocławskim dostalam sie na Biologie
                                          • pina-colada Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:41
                                            No to ładnie! Nie chcesz na analitykę?
                            • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:27
                              Pinacolada ciesze sie, ze jednak caly czas tu jestes ;)
                              a chemia to na uniwerku we wrocku?
                              • pina-colada Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:28
                                Tak jest, chemia UWr. To miał być tylko plan B...
                                • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:31
                                  ale to bardzo dobry kierunek!
                                  • pina-colada Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:32
                                    Wiem, wiem, rodzice to we mnie wczoraj cały wieczór pakowali, że tak super i w
                                    ogóle i chyba w końcu w to uwierzyłam. Tylko powiedzcie mi, że nie będę musiała
                                    być nauczycielką...
                                    • pina-colada Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! 21.07.05, 13:33
                                      Korepetycje ok, od gima znajomym tą chemię do łbów pakuję ;-)
                                    • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:38
                                      Tego samego bym sie troche bala... ale zawsze mozesz zostac NAUKOWCEM ;)
                                      Ja gdybym wybrala biologie to bym potem zostala na uczelni i sie bawila w
                                      naukowca ;) o uczeniu nie ma mowy!
                                • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:32
                                  idz tam idz, to bede do ciebie na korepetycje z chemii przychodzic w razie
                                  czego ;)
                                  • Gość: Ryśq Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 13:43
                                    no no niedlogo nam 500 strzeli ;]
                                    • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:45
                                      nie nie analityka medyczna mnie nie pociaga, to byl plan C ;)
                                    • Gość: stefan Re: ZACHĘCAMY DO DOŁĄCZENIA DO KLUBU!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:46
                                      Ryśq idziemy jak burza z postami! ;)
                                      a to sie prezes zdziwi bo nas chyba ostatnio widzial na drugiej lub trzeciej
                                      setce... a tu 5 wybije!
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 13:47
      Swoją drgą, naprawdę jestem baaardzo ciekawa tego progu na wet. Bo domyślam
      się, że kosmiczne progi na tż i biotechnologii to sprawka starych maturzystów
      niestety. Mamy jakiś mniej korzystny przelicznik...
      • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 13:52
        prezesa to trzeba zdetronizowac bo sie za rzadko tu pojawia i nie karmi watku :P
      • Gość: stefan Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.05, 13:52
        mnie tym bardziej intryguje prog na wet, ja to w koncu bezposrednio
        zainteresowana jestem ;)
        to moj plan A ...chyba
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 13:52
      500
    • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 13:52
      No, nareszcie mi się udało!!!
      • Gość: dilajla2 Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:01
        no to chcą mnie na biologii, ale chcą też w Opolu na tym samym, tylko że
        uniwersytet, co teraz? pozdro
        • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 14:03
          A gdzie masz bliżej i gdzie lepszy poziom. No i do któregoś miasta pewnie masz
          większy sentyment ;-).
          • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 14:06
            co poza polibuda? bylam dzis na rolniczej, tez niedostala bym sie, papiery
            wzielam i pojechalam potwierdzic ze chce byc na pwr,wiec jestem pelnowartosciowa
            studentka,hehe
            a co z detronizacja prezesa?:P
            nie ma go to jego pech
            kota nie ma to myszy harcuja, jak mowi stare polskie przyslowie
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 14:07
              No to chyba trzeba wybrać nowego prezesa? Jak dla mnie stefan, bo tylko ona ma
              jeszcze szanse być fanką AR Wrocław.
              • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 14:11
                no stefan jako jedyny sie ostal, hehe
                i watki podbija z 2gich stron
                wiec jestem na tak, nie to ze licze na jakies bonusy z racji naszej znajomosci :P
                • Gość: Ryśq Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) IP: *.ch.pwr.wroc.pl 21.07.05, 14:21
                  dzieki, pina
                  mi tez cos wolno forum chodzi i sie posty pokazuja z opoznieniem wiec spoko spoko
            • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 14:10
              Coś mi się chyba nie wysłało. No to gratuluję pełnoprawnej studentce! A prezesa
              to chyba nowego musimy wybrać. Jak dla mnie najlepszą kandydatką jest stefan,
              bo tylko ona ma jeszcze szanse zostać studentką AR.
              • pina-colada Re: FANI ŻUBRA I AKADEMII ROLNICZEJ ( WROCEK ) 21.07.05, 14:11
                No pięknie mi się coś zacina. Po prostu super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka