tereska872 02.06.07, 12:49 jak się rejestrować? juz coś trzeba składać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proces6 Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! 02.06.07, 14:27 ej! no bez przesady! przecież wszystkiego można się dowiedzieć na stronie tegoż uniwerytetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:22 No właśnie nie można!! I sama jestem zainteresowana, bo też najprawdopodobniej tam się wybieram. Chciałam się tereska zareestrować na ten wydział nauk ekonomicznych, klikam w rejestrację, ale nic nie działa:( Może jeszcze nieaktywne... A Ty na co się wybierasz? Może się spotkamy??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rrudziutka Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! 02.06.07, 21:23 wlacznie z tym,z e rejestracja elektroniczna zaczyna sie 11.06... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:27 Na co idziecie na ten uniwersytet? Ja bym chciała na polibudę, ale boję się, że sobie nie poradzę:( Odpowiedz Link Zgłoś
rrudziutka Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! 02.06.07, 21:57 osobiscie ide na cukrowa, zobaczymy czy mnie przyjma =) chociaz wolalabym na Wyzsza Szkole Morska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:59 Ok, Cukrowa... Ale możesz powiedzieć jaki kierunek jest na cukrowej? Nie znam wszystkich ulic w Szczecinie, nie jestem stamtąd.... Odpowiedz Link Zgłoś
proces6 Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! 02.06.07, 23:23 > Na co idziecie na ten uniwersytet? > Ja bym chciała na polibudę, ale boję się, że sobie nie poradzę:( jak się tak wszystkiego boisz to może lepiej nie wychodz z domu, bo jeszcze coś ci spadnie kiedyś z parapetu na głowe i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka US IP: 81.15.233.* 03.06.07, 13:56 ja na wydział teologiczny ( chyba) na italianistyke z elementami studio nad chcrzescijanstwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Uniwersytet Szczeciński!!!!WAŻNE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:01 Ok, już wiem: zarządzania i ekonomiki usług... ja idę na: nauk ekonomicznych i zarządzania. W sumie nazwy podobne. Myślę o zarządzaniu w administracji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś