maturzystka.2007 09.06.07, 13:00 chciałabym złożyć papiery na SGGW na biologię albo technologie żywienia. Nie wiecie ile procent w tamtym roku trzeba było mieć, żeby się dostać? Proszę o odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sezonka87 Re: ile pkt na biologię?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 22:21 Witam:) Jestem zeszłoroczną maturzystką. Zdawałam biologię i chemię na obu poziomach, ale poszlam wlasnie na biologie, tylko ze do Krakowa n UJ. Nie bylo az tak cieżko się dostac. Miałam z podstawy: 78% a rozszerzenie (dodatkowe punkty byly): 56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sromotnikowy Re: ile pkt na biologię?? IP: *.tktelekom.pl 09.06.07, 23:30 ale ogólnie jak ta rekrutacja wygląda co oni liczą np. na kierunku chemia ? Odpowiedz Link Zgłoś
tilapka Re: ile pkt na biologię?? 09.06.07, 23:41 to zalezy od uczelni, we wroclawiu na chemii na UWr licza wszystko i kazdy sie dostaje niewazne czy pisal chemie na maturze niestety pozniej jest ostra redukcja i odpada kolo 50% studentow albo i wiecej bo nie radza sobie z matma, fizyka we wroclawiu jest fajny kierunek naktory stosunkowo latwo sie dostac - chemia biologiczna (to jest jedyna chemia na ktorej byl jakikolwiek prog punktowy na wydziale chemii bo na chemie podstawowa, srodowiska czy informatyczna wszystkich brali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: ile pkt na biologię?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 23:45 a wie ktos ile trzeba miec punktow zeby dostac sie na inzynieri srodowiska na polibudzie slaskiej pod uwage brany jest biologia lub fizyka lub chemia lub mata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ile pkt na biologię?? IP: *.toya.net.pl 10.06.07, 12:11 Ja sie tak własnie zastanawiam czemu na kierunki takie jak np.chemia i na część kierunków z politechniki zwiazane z chemia jest tak malo chętnych i praktycznie dostaje sie kazdy.A przeciez są to chyba dość przyszłościowe kierunki Odpowiedz Link Zgłoś
neo0307 Re: ile pkt na biologię?? 10.06.07, 12:14 malo kto lubi mate a tak na powaynie to czy wiesz jak duzo jest chetnych na ochrone srodowiska na polibudzie slaskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ile pkt na biologię?? IP: *.toya.net.pl 10.06.07, 12:18 no moze jest duzo ja nie mowie ze nie :) ale tak ogólnie to raczej jest mało wszędzie chętnych albo traktuja te kierunki jak oostatnie deski ratunku, a gdy sie dostana gdzie indziej to wycofuja papiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzystka Re: ile pkt na biologię?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:34 a nie wiecie ile potrzeba pkt na SGGW?? Odpowiedz Link Zgłoś