Dodaj do ulubionych

am łódz jakie dokumenty??

20.06.07, 19:20
na stronce uniwersytety medycznego w lodzi pisze ze: niezlozenie wymaganych dok do 22.06 oznacza rezygnacje z kwalifikacji na 1 rok studniow chciala bym sie dowiedziec czy wiecie moze jakie dok sa wymagane??
Obserwuj wątek
    • zona_na_lesnika Re: am łódz jakie dokumenty?? 20.06.07, 19:26
      nie "pisze" tylko "jest napisane" po pierwsze, a po drugie-jak to możliwe, że do
      22.06. mają być złożone dokumenty, skoro wyniki są dopiero 29.06. więc
      maturzyści tegoroczni właśnie od tego terminu ROZPOCZNĄ składanie dokumentów.
      Może źle doczytałaś. Ja też miałam wątpliwości. Na stronie mojej uczelni było na
      przykład napisane, że zdjęcia mają być w wymiarze 37x52mm i że wymagany jest
      ORYGINAŁ świadectwa dojrzałości. No, zbulwersowało mnie to, nie powiem. I
      polecam Ci zrobić tak jak ja zrobiłam-napisać do nich maila, po kolei z
      wszystkimi pytaniami. Co się okazało-moja uczelnia dopuszcza też składanie zdjęć
      w rozmiarze takim jak do dowodu (mam mnóstwo tych zdjęć, więc głupotą byłoby
      robić nowe, bo oni sobie jakiś rozmiar nie wiadomo jaki zażyczyli) a poza
      tym-można dostarczyć kopię co dadzą w szkole albo odpis. Na forum nie dostaniesz
      rzetelnych informacji, bo jak widać nawet na stronach uczelni są
      niedociągnięcia, które stwarzają niepotrzebne wątpliwości. Pozdrawiam.
      • duska882 Re: am łódz jakie dokumenty?? 20.06.07, 19:30
        ok dzieki zrobie tak jak mowisz napisze do nich maila olbo zadzwonie ale zobacz sama ze tak jest napisane
        www.rekrutacja.umed.lodz.pl/
        • zona_na_lesnika Re: am łódz jakie dokumenty?? 20.06.07, 19:36
          No faktycznie, jakoś to dziwnie napisane:O Koniecznie do nich napisz, albo może
          i zadzwoń (tylko spisz wszystkie pytania i wątpliwości na kartce). No bo w końcu
          22 czerwiec to już tuż tuż. Mi odpisali po 24h, tylko, że ja nie mam takiej
          sytuacji jak Ty, że tak strasznie musiałam się spieszyć. Powodzenia.
          • Gość: kika Re: am łódz jakie dokumenty?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:42
            Nie chce cie starszyć , ale np. na ŚAM dokumenty trzeba bylo dostarczyc do
            dzisiaj do 14;00. Kolejki byly straszne :D
            A chodzilo o ;podanie + oswiadczenie, zaswiadczenie lekarskie, kserokopie
            dowodu osobistego i dowod wplaty.
            Na kazdej uczelni jest inaczej ,ale wszystko powinno byc podane na stronie.
            Pozdr.
            • Gość: kika Re: am łódz jakie dokumenty?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:46
              a jeszcze najlepsze ... zaswiadczenie lekarskie musi wypisac lekarz uprawniony
              do przeprowadzania badań profilaktycznych, moja kolezanka (bo ona tam sklada)
              dzownila wiec do przychodni, ale stwierdzili,ze trzeba zrobic wszystkie badania
              najpierw ,a oczekiwanie na wyniki trawa od 1 tyg-1 miesiaca nawet:/ Moja
              kolezanka musiala wiec isc prywatnie, za wypisanie takich 2 zaswiadczen
              zaplacila 50 zl :|
            • duska882 Re: am łódz jakie dokumenty?? 20.06.07, 20:00
              a jakie to oswiadczenie o co w tym chodzi?
              • Gość: kika Re: am łódz jakie dokumenty?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:10
                No to bylo wszystko na stronie tylko trzeba bylo wypelnic i podpisac sie. Nie
                wiem jak jest na AM w Łodzi.
                • Gość: Net Re: am łódz jakie dokumenty?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:27
                  Ze strony Uniwersytetu Medycznego w Łodzi:

"Terminy dla maturzystów z roku 2007:
                  - Rejestracja on-line: 07.05.2007 - 22.06.2007;
                  - Dostarczenie dokumentów (bez świadectwa maturalnego): 07.05.2007 - 22.06.2007;
                  - Wpisanie wyników matur w formularzu on-line: 29.06.2007 - 05.07.2007;
                  - Dostarczenie świadectw: 09.07.2007-13.07.2007;
                  Wymagane dokumenty dla wszystkich kandydatów:
                  - Świadectwo dojrzałości*;
                  - Ewentualne aneksy do świadectwa maturalnego;
                  - Dowód wniesienia opłaty rekrutacyjnej w wysokości 85 PLN na konto:
                  29 1050 1461 1000 0023 1613 1842 tytułem: opłata rekrutacyjna na kierunek ...;
                  - Zaświadczenie lekarskie od lekarza pierwszego kontaktu o braku przeciwwskazań
                  do studiowania na wybranym kierunku;
                  - Formularz dostępny po zalogowaniu się;
                  - Kserokopia dowodu osobistego;
                  Uwaga!
                  - kandydaci z maturą z roku 2005 i 2006 wpisują do formularza on-line wyniki
                  uzyskane na świadectwie dojrzałości i ewentualnym aneksie i składają świadectwa
                  maturalne i ewentualne aneksy w terminie 29.06.2007- 05.07.2007.
                  - kandydaci z maturą z roku 2007 wpisują do formularza on-line wyniki uzyskane
                  na świadectwie dojrzałości w terminie 29.06.2007 - 05.07.2007, składają
                  świadectwa maturalne w terminie 09.07.2007-13.07.2007.
                  "
                  • Gość: Net Re: am łódz jakie dokumenty?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:29
                    Aj, jeszcze tylko dopiszę, że to co wkleiłem dotyczy lekarskiego :) Nie wiem co
                    trzeba na innych kierunkach, bo się nie interesowałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka