Dodaj do ulubionych

Usłyszane przed chwilą w Trójce

IP: 212.244.180.* 06.02.04, 12:41
Może coś przekręcę, bo nie wsłuchiwałam sie w audycje, która jest aktualnie
nadawana w PPR3 - ale dyskusja zdaje się dotyczyć ważkiego problemu: jak
mężczyzna ma/moze uszczęśliwiać swoją kobietę. Prowadzący przd chwilą
odczytał list od słuchacza, "bardzo. naprawdę bardzo ciekawy", jak określił
ów list prowadzący.
Recepta brzmi: wystarczy dobrze znać cykl hormonalny swojej kobiety i
dostosowywać swoje zachowanie do tego cyklu - wtedy wszystko zawsze będzie ok.

Słowo komentarza dodam, jak ochłonę. Uwielbiam słyszeć takie rzeczy w swoim
niegdyś ulubionym radiu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ally Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 12:51
      Wlaczylam Trojke, chociaz nie sluchalam jej od tych wszystkich zmian..
      Hmm... pomyslowe z tym cyklem...
      Ale przed chwila zadzwonil pan ktory skromnie stwierdzil ze nieda sie
      uszczesliwic kobiety... Ach, ci ludzie slabej wiary....
      • epiphany Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce 06.02.04, 13:03
        Wcale nie wydaje mi się to pomysłowe. Koncepcja stara jak świat - kobieta jest
        stworzeniem targanym niezrozumiałymi dla osób postronnych i siebie samej
        instynktami, chemią itp, w związku z czym nie ma co ją traktować poważnie.
        Jeżeli jest z jakiegos powodu zła lub smutna, to zamiast jej wysłuchać i
        zastanowić sie nad tym, co powiedziała, mozna wszystko zbagatelizować ("okres
        ci się zaczął?" "to te dni?" bądź najgorsze ze wszystkiego porozumiewawcze
        uśmiechy).
    • Gość: Triss Merigold Aaaa krzyczeć się chce IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 12:57
      pan tradycyjnie uważa, że kobieta mysli macicą tylko bardziej stosownie do
      czasów to nazwał "cykl hormonalny". Pogląd w stylu: lekarz wariatowi kazał
      przytakiwać. Odstrzelić pana z mądrą radą a Trójkę poproszę taką jaka była
      przed formatowaniem.
      • Gość: fanka3 Re: Aaaa krzyczeć się chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 13:02
        to jest audycja za a nawet przeciw - glos maja sluchacze, ktorzy czasem maja
        kontrowersyjne poglady - ale czy na tym forum jest inaczej? moim zdaniem to
        ciekawy pomysl, ze mozna zabrac glos na antenie w takich dyskusjach.
        • epiphany Re: Aaaa krzyczeć się chce 06.02.04, 13:04
          Pewnie - tylko ten komentarz, pan prowadzący nieomal mruczał z aprobatą...
        • epiphany Re: Aaaa krzyczeć się chce 06.02.04, 13:05
          Pewnie - tylko ten komentarz, pan prowadzący nieomal mruczał z zadowolenia...
          • Gość: fanka3 Re: Aaaa krzyczeć się chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 13:14
            no coz za Strzyczkowskim (zakladam ze to byl on) nie przepadam, ale z reguly
            umial pacyfikowac oszolomow albo jakies mega-gaduly i byl dosyc profesjonalny,
            aczkolwiek czasem przestaje byc obiektywny i to wtedy juz profesjonalne nie
            jest - moze mu dzis jakas kobieta zalazla za skore?
      • Gość: camillo Re: Aaaa krzyczeć się chce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 22:19
        Gwoli ścisłości, wydaje mi się, że parę osób w Trójce (Strzyczkowski, także
        niestety Niedźwiecki) _zawsze_ było MSW - także przed formatowaniem.
    • umyslowo_twardy Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce 06.02.04, 13:25
      Drogie Panie. A jak myślicie, dlaczego niektórzy faceci tak uważają jak
      słuchacz trójki?
    • pajdeczka Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce 06.02.04, 13:29
      Gość portalu: Epiphany napisał(a):

> Recepta brzmi: wystarczy dobrze znać cykl hormonalny swojej kobiety i
      > dostosowywać swoje zachowanie do tego cyklu - wtedy wszystko zawsze będzie ok.

Oczywiście, że to prawda! Już nawet mój 14 letni syn pyta czy mam okres czy nie
      i wówczas wie, jak ze mną rozmawiać, żeby mnie nie rozdrażnić.
      Przyda mu się we własnym związku ten trening.
      No i oczywiście znajomość cyklu u kobiety pomaga w naturalnej
      antykoncepcji:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      >
      • Gość: Bilala Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce IP: *.uz.zgora.pl 06.02.04, 14:11
        No i znowu się wtrącę. Cykl hormonalny kobiety powinna znać kobieta - po to,
        żeby jak ma te "nasze trudne dni" (za reklamą telewizyjną), nie zatruwała innym
        życia. Naokoło jest masa powodów do zdenerwowania i stresu, zarówno dla kobiet,
        jak i dla mężczyzn - problemy z ciśnieniem, bo niewłaściwa pogoda, problemy w
        pracy, zatłoczony autobus, nieuprzejma sprzedawczyni, boli mnie głowa albo
        brzuch, forsy za mało - czy to powód, żeby wyładowywać się na bliskich? Bliskim
        można wyjaśnić: źle się czuję, wybaczcie, mówcie ciszej - albo: źle się czuję,
        wybaczcie, nie poruszajmy denerwujących tematów, albo: źle się czuję,
        wybaczcie, nie zrobię dla was tego co obiecałam albo powinnam (itp.).
        Najprościej jest wyładowywać się, a potem zwalać na hormony, migrenę, szefa w
        pracy, tylko że nikomu to na dobre nie wychodzi.
    • uri_ja Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce 06.02.04, 17:59
      Pociągnę ten wątek popołudniowy, ponieważ mam po dzisiejszym dniu osobistą
      uwagę: mężczyźni także mają cykle!!! Nie wiem co prawda czy to sprawa hormonów,
      czy czegoś tam innego, ale fakt pozostaje faktem. Mój od trzech dni ma coś w
      rodzaju napięcia przed i nie idzie się z nim dogadać. A jaki się zrobił
      czepliwy!!! Mam prośbę, może ktoś by się zajął na poważnie tym jakże znaczącym
      w życiu nas kobiet problemem.
      • glonik Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce 06.02.04, 21:44
        O, to, to. Definicja PMS: Kobiety przed miesiączką zachowują się tak, jak
        mężczyźni przez cały czas. Niestety nie moje.....
        • Gość: qwerty Re: Usłyszane przed chwilą w Trójce IP: 80.51.242.* 07.02.04, 10:56
          A ja wiem, ze do jajeczkowania jestem pełna zycia, radosna, pociągająca, pełna
          nowych planów i gotowa na szaleństwa, po jajeczkowaniu przestaje mi zalezec na
          robieniu wrażenia na mazczyznach, narasta do miesiączki lekka depresja powoli
          przestaje mi zależeć na wyglądzie. Dzień przed menstruacja skłonna jestem
          awanturować się o drobiazgi, a gdy miesiaczka już sie pojawi, po paru
          godzinach odczuwaam sporą ulgę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka