sinusojda24 18.12.05, 00:05 Mierzi mnie to. Powiem wiecej - brzydze sie. On uwaza, ze wystarczy raz na tydzien w weekend. Jak mu to wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 00:08 dobry wątek! panowie, myjcie jaszczury zaraz umrę ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 00:17 leniwa kobieto Twoim obowiązkiem jest zadbać o swego chłopca - w tym przypadku umyć mu Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 21:35 Rolniku, nie myj jaj przed skupem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:17 Bo nie wyobrażam sobie jak ktoś może żyć z takim zasyfielcem. Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:22 envy25 napisała: > bleee <zyga> Mnie tez to brzydzi, no ale co mam zrobic? No co ja moge? Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:24 to jakaś tania prowokacja, bo jeśli nie to musisz mieć nieróno pod sufitem żeby być z takim brudasem bleeeeee <zyga> <zyga> <zyga> Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:28 sinusojda24 napisała: > > Mnie tez to brzydzi, no ale co mam zrobic? No co ja moge? Skoro tak go kochasz że nadal jesteś z tym syfusem, to umyj mu go językiem! Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:29 nie myje nawet przed sexem? Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:30 polla4 napisała: > nie myje nawet przed sexem? Cos ty? On uwaza, ze jest czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:29 Wez nawet nie zartuj Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:31 hmm, to naturalnie jest dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:31 podobno feromony wtedy lepiej działają:) Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:32 maialina1 napisał: > sinusojda24 napisała: > > > > > > Mnie tez to brzydzi, no ale co mam zrobic? No co ja moge? > > > Skoro tak go kochasz że nadal jesteś z tym syfusem, to umyj mu go językiem! zaraz się na serio porzygam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:35 ale dziś jest sobota, pewnie umył, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:40 polla4 napisała: > ale dziś jest sobota, pewnie umył, co? Dzisiaj nie, ale wczoraj byl na silowni to extra umyl. Ale marna to pociecha, bo na silownie idzie tylko wtedy jak go koledzy wyciagna. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 00:45 załatw mu karnet Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Powiedz mu żeb sie schylil i sobie powachal... 18.12.05, 00:45 Albo niech go sobie podotyka i powącha ręce. A potem mu powiedz że nie możesz sie z nim kochać bo nie chcesz żeby twoje części intymne śmierdzialy po nim jak sraczka pudla na chodniku. I wogole że nie mozesz z nim mieszkać bo w domu cuchnie dziadem (rozumiem że skoro tam się nie myje to ogolnie unika wody). Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Powiedz mu żeb sie schylil i sobie powachal.. 18.12.05, 00:47 a może nie chce usmiercać feromonków...postarajmy się go zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: Powiedz mu żeb sie schylil i sobie powachal.. 18.12.05, 00:52 marna prowokacja albo masz syfa w domu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mam nadzieję że to glupia prowokacja 18.12.05, 21:35 > na silownie idzie tylko wtedy jak go koledzy wyciagna. Jak MU koledzy wyciągną... Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 jedz więcej kanapek z bialym serem, masz za darmo 18.12.05, 00:55 ahhahaahah :) Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: jedz więcej kanapek z bialym serem, masz za d 18.12.05, 00:57 o matko zaraz umre... ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 05:56 Ffffuuujjj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia nie znasz sie po prostu 18.12.05, 11:24 bo kazda wyrafinowana kochanka wie, ze taki serek za napletkiem wzbogaca wszelkie doznania erotyczne. Ucz sie dziewczyno, ucz! Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: sex zaczyna sie z lazienki 18.12.05, 20:32 sinusojda24 napisała: > Powiedz to mojemu Nie rozumiem, jak sie mozesz zmuszac do seksu z brudasem - sama nabawisz się infekcji (o względach estetycznych nie wspomnę). Nie mozesz po prostu powiedzieć, że brak prysznica=brak seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: sex zaczyna sie z lazienki 18.12.05, 22:03 rosa_de_vratislavia napisała: > sinusojda24 napisała: > > > Powiedz to mojemu > > Nie rozumiem, jak sie mozesz zmuszac do seksu z brudasem - sama nabawisz się > infekcji (o względach estetycznych nie wspomnę). > Nie mozesz po prostu powiedzieć, że brak prysznica=brak seksu? To by mnie zlal, a na pewno by sie obrazil na kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: sex zaczyna sie z lazienki 19.12.05, 18:17 sinusojda24 napisała: > rosa_de_vratislavia napisała: > > > sinusojda24 napisała: > > > > > Powiedz to mojemu > > > > Nie rozumiem, jak sie mozesz zmuszac do seksu z brudasem - sama nabawisz > się > > infekcji (o względach estetycznych nie wspomnę). > > Nie mozesz po prostu powiedzieć, że brak prysznica=brak seksu? > > To by mnie zlal, a na pewno by sie obrazil na kilka dni. wieszco, chyba trollujesz jednak...jak facet Cię bije,a Ty boisz się powiedzieć mu o ważnych dla ciebie sprawach, to po prostu odejdź. Bo bice to patologia. Obrażanie się na jakąkolwiek sugestię - też. wiedz, ze nie ma czegoś takiego, jak "obowiązek współżycia". Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: nie znasz sie po prostu 18.12.05, 18:49 vandikia napisała: > bo kazda wyrafinowana kochanka wie, ze taki serek za napletkiem wzbogaca > wszelkie doznania erotyczne. Ucz sie dziewczyno, ucz! Jakos u mnie nie wzbogaca. Zaraz rzygne... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: nie znasz sie po prostu 18.12.05, 20:35 bo widocznie nie jestes jeszcze wyrafinowana kochanka ps.marna prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: nie znasz sie po prostu 19.12.05, 19:19 > bo kazda wyrafinowana kochanka wie, ze taki serek za napletkiem wzbogaca > wszelkie doznania erotyczne Nie ma napletka - nie ma serka :) Odpowiedz Link Zgłoś
thebitch Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 19:56 mozna na poczatku pobawic sie w mycie ptaszka ale na boga nie jezykiem fu! jak nie pomoze to jak bedzie sie do ciebie dobieral to powiedz"ze wystarczy raz na tydzien" i niech to wypada po tym jak laskawie wezmie prysznic a jak to nie pomoze to proponuje sie poswiecic nie podmywac sie przez tydzien i zaproponowac minete a tak na marginesie to pewnie czesto musisz chodzic do ginekologa po czopki na zakazenie bakteryjne wspolczuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sinusojda24 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 22:04 thebitch napisała: > mozna na poczatku pobawic sie w mycie ptaszka ale na boga nie jezykiem fu! > jak nie pomoze to jak bedzie sie do ciebie dobieral to powiedz"ze wystarczy raz > na tydzien" i niech to > wypada po tym jak laskawie wezmie prysznic > a jak to nie pomoze to proponuje sie poswiecic nie podmywac sie przez tydzien i > zaproponowac minete > > a tak na marginesie to pewnie czesto musisz chodzic do ginekologa po czopki na > zakazenie bakteryjne > wspolczuje :/ No masz racje, czesto to mam. To od tego? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 22:31 sinusojda24 napisała: > > a tak na marginesie to pewnie czesto musisz chodzic do ginekologa po czop > ki na > > zakazenie bakteryjne > > wspolczuje :/ > > > No masz racje, czesto to mam. > To od tego? Nie, to dlatego że jesz za dużo bialego sera. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 22:22 Jaszczury myją się właśnie raz w tygodniu, także... chyba niepotrzebnie szukasz w zoo. Z penisami jest inaczej. Szukaj wśród ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mzeg458 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 18.12.05, 22:30 Powiedz mu ze mu wali z kija jak z kosza na smieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
don.experto Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 19.12.05, 08:45 A co na to rodzina i znajomi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ac_com Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 19.12.05, 09:44 Przywiazuj go do lozka jak bedzie spal i myj go podstepem. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 19.12.05, 10:32 Jaszczur! - podoba mi się to określenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 25.12.05, 15:47 no takiej polewki to juz dawno nie miałam <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
ma_gala Re:ludzie! przeciez to pisał facet!! 25.12.05, 18:40 heheh... to na pewno pisał facet - kobiety nie używaja takich sformułowań... mój eks na wysikanie się mówił, ze idzie wysuszyc jaszczura!!! zdemaskowałam Cie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja033 Re:ludzie! przeciez to pisał facet!! 25.12.05, 18:46 Słyszałam różne typu z bata strzelić, ale jaszczura wysuszyć:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Ja tez stawiam na faceta 25.12.05, 21:07 jakis zidiociały męski troll wyprodukował ten post... Nawet domyślam się który i mam na to dowody! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=33854112&a=33878898 To ten pan ma brudnego jaszczura: ludzie.gazeta.pl/markus.kembi/0,0.html <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
rybka500 Re: Co robic, aby moj chlopak myl codziennie jasz 26.12.05, 03:55 Prowokacja albo nie. Ale jesli ktos ma taki problem ze swoim chlopem to niech to wydrukuje i da mu przeczytac. Wiecej nie trzeba. Moze sie puknie w leb i zacznie myc. A swoja droga to okropne miec w domu takiego brudasa. Moze sama nie myj sie przez tydzien , a potem sie pokochajcie . Wiesz w jakiej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś