Dodaj do ulubionych

Dlaczego np forum automoto jest o wiele ciekawsze?

01.10.03, 10:15
no dlaczego??? tam to jakies ciekawsze i bardziej istotne tematy, a tu w
kolko o zwiazkach, relacjach miedzy partnerami, tesciowych, zalamanych
problemami kobitach i inne malo istotne w zyciu sprawy. CZy wy nie macie
powaznych tematow????
Obserwuj wątek
    • betty-bt Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 10:21
      mimo to, ze tak tu dennie, czesciej zabierasz glos na FK niz na auto-moto.
      a poza tym, tam szaleje ostatnio jakis niedorobiony cymbal-Henio i prawie
      wszystkie watki kreca sie wokol jego glupoty.
    • kurczak1976 Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 10:22
      Niestety forum Kobieta chwilowo przksztalcilo sie w forum Konajacych Labedzi.
    • mike_mike Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 10:37
      niuniek6 napisał:

> no dlaczego??? tam to jakies ciekawsze i bardziej istotne tematy, a tu w
      > kolko o zwiazkach, relacjach miedzy partnerami, tesciowych, zalamanych
      > problemami kobitach i inne malo istotne w zyciu sprawy. CZy wy nie macie
      > powaznych tematow????

Czy to nie Ty czasem Niuniek pisałeś swojego czasu, że rozumiesz kobiety? Skąd
      takie pytania skoro je rozumiesz?
      • betty-bt Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 10:44
        mike_mike napisał:

> Czy to nie Ty czasem Niuniek pisałeś swojego czasu, że rozumiesz kobiety?

no wlasnie :)))
      • niuniek6 Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 13:49
        > niuniek6 napisał:
        >
        > > no dlaczego??? tam to jakies ciekawsze i bardziej istotne tematy, a tu w
        > > kolko o zwiazkach, relacjach miedzy partnerami, tesciowych, zalamanych
        > > problemami kobitach i inne malo istotne w zyciu sprawy. CZy wy nie macie
        > > powaznych tematow????
        >
        > Czy to nie Ty czasem Niuniek pisałeś swojego czasu, że rozumiesz kobiety?

No wlasnie nei rozumiem jak mozna sie nie intresowac samochodami!!!
        • betty-bt Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 02.10.03, 01:21
          niuniek6 napisał:

> No wlasnie nei rozumiem jak mozna sie nie intresowac samochodami!!!

a ja nie rozumiem jak mozna interesowac sie kobietami ;-P
    • sherlock_holmes Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 11:15
      niuniek6 napisał:

> no dlaczego??? tam to jakies ciekawsze i bardziej istotne tematy, a tu w
      > kolko o zwiazkach, relacjach miedzy partnerami, tesciowych, zalamanych
      > problemami kobitach i inne malo istotne w zyciu sprawy. CZy wy nie macie
      > powaznych tematow????

To czemu sam nie piszesz na Auto-moto? Poza tym - zazwyczaj samochody nie maja
      zlamanych serc, a wszelkie niedomagania mozna naprawic "mlotkiem i majzlem" :-)
    • melinek Dlatego, ze mnie tam nie ma. ;)) nt 01.10.03, 12:23

• niuniek6 Re: Dlatego, ze mnie tam nie ma. ;)) nt 01.10.03, 13:46
        bo tu nikt nie gada o powaznych sprawach czyli.... samochodach:(
      • anahella Ani mnie:P n/t 02.10.03, 02:15

• Gość: renia Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka IP: *.ath.spark.net.gr 01.10.03, 12:24
      Zgodze sie, ze FK bywa nudne i ze w kolo macieju gada sie tu o tycm samym,
      powiela tematy i sa to tematy nie najwyzszych lotow. Ale tak juz tu sie
      zakorzenilam, ze na jakimkolwiek innym forum czuje sie obco i dziwnie kocham
      FK, jak swoj wlasny ogrod. Dlatego nie przeniose sie na automoto i juz :)
      • betty-bt Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 12:53
        a tak na marginesie zahaczajac o wyzsze loty tematow- czy rozmowa w 20-stu
        watkach jednoczesnie na temat niedoskonalosci skody jest glebokim i ciekawym
        tematem do dyskusji?
        no i podsumowujac ogolnie- od kiedy i dla kogo reklama skody lub ilosc koni
        mechanicznych jest najistotniejszym problemem ludzkosci?
      • niuniek6 Ale tu... 01.10.03, 13:45
        Ale tu np z nikim nie pogadasz o wyzszosci silnikow dizla nad benzynowymi :(
    • pimpus_sadelko Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 13:31
      niuniek6 napisał:

> no dlaczego???

jak to dlaczego. żebyś sobie mógł przyjść, poczytać, i poględzić mało
      konstruktywnie. nie chrzań, że jest ci z tego powodu przykro bo nikt w to nie
      uwierzy, i nie chrzań też, że ci to przeszkadza, skoro z lubością nurzasz się w
      tym forum całe dnie.
      na automoto zrobiło sie nudno, czy co?
    • eminka Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 01.10.03, 20:43
      Na forum Kobieta nikt nie gada o samochodach własnie dlatego, że od tego jest
      forum o samochodach: AutoMoto. To chyba dość proste :-)

Równie dobrze można się zastanawiać, dlaczego na forum Giełda nie rozmawia się
      o hodowli chomików syryjskich. Nawet, jeżeli w czyjejś opinii chomiki są
      ciekawsze niż te wszystkie WIG-i i Dow Jonesy.

Co do AutoMoto - tam z kolei zbyt często gada się o kobietach, co może
      wyjaśniać niski udział płci pięknej w dyskusjach na owym forum. Ja na przykład
      nie przepadam za rozmową z ludźmi, dla których moja opinia o takim a takim
      silniku jest bezwartościowa, bo jestem kobietą. Jeżeli czasem jednak mam ochotę
      coś tam napisać - wybieram męskie imię jako nick. Ale to tylko tak na
      marginesie. Pozdrawiam.
      --
      • kurczak1976 Hodowla chomikow syryjskich!? n/t 01.10.03, 20:48

• niuniek6 Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 02.10.03, 07:28
        >Ja na przykład
        > nie przepadam za rozmową z ludźmi, dla których moja opinia o takim a takim
        > silniku jest bezwartościowa, bo jestem kobietą. Jeżeli czasem jednak mam
        ochotę
        >
        > coś tam napisać - wybieram męskie imię jako nick. Ale to tylko tak na
        > marginesie. Pozdrawiam.

No mnie to b chyba musialo pokrecic zebym mial uznac opinie kobiety silniku
        jako wartosciowa :PPP :)

• wasza_bogini bo duzo jest tu Twoich watkow 01.10.03, 21:13
      no wlasnie niuniek. wydaje mi sie, ze to ty zaczynales takie lekko glupawe
      watki.
      • wasza_bogini i tak jest ciekawiej niz na meskim 01.10.03, 21:59
        temu nie zaprzeczysz.
    • m.cobra Re: Dlaczego np forum automoto jest o wiele cieka 03.10.03, 12:46
      Możemy to samo powiedzieć o was facetach.Ciagle tylko
      samochody,piłka,panny,jakieś ciuchy i takie tam.Dlatego macie podstawowy
      problem-NIE UMIECIE ROZMAWIAĆ WE WŁASNYM MĘSKIM GRONIE O WASZYCH PROBLEMACH
      (NP.ŁÓŻKOWYCH)
      Udajecie macho,supermana i całą resztę w jednym.A tak naprawdę jesteście
      bezradni,zakompleksieni i takie tam.My się radzimy nawzajem-dzięki czemu wiemy
      jak wam pomóc i sobie pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka