dorotka_snooker 04.05.05, 21:49 Czytam żeś z Krakowa. To kiedy się w klubie Frame widzimy ? W dniach 14,15 rozegrany będzie turniej jednogwiazwdkowy, może wpadniesz kimkolwiek jesteś ;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: matthew_stevens słowko do Ciebie 04.05.05, 23:01 a ja mam pytanko :) co prawda w kalendarzu nie ma,ale może jakieś "nieoficjalne" będą turnieje ;) wiem,ze troche nie po poslkiemu napisalam,ale chodzi mi o to czy w sierpniu beda jakies turnieje albo cos w Karkowie ;) przez cały sierpien bede w okolicach Bielska Białej,wiec mogłabym podjechac i do Krakowa :) z góry dzięki za wszelkie info ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: matthew_stevens słowko do Ciebie 04.05.05, 23:11 Będę informować tu na bieżąco. Czytaj forum jeśli możesz. Prezes Jóźwik zapewne jakiś turniej jeszcze zorganizuje. Pzdr dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: matthew_stevens słowko do Ciebie 05.05.05, 00:32 dorota_snooker napisała: > Będę informować tu na bieżąco. Czytaj forum jeśli możesz. pewnie,ze czytam :) i nigdzie się stąd nie wybieram :) :) :) > Pzdr dla Ciebie :) dzięki :) i równiez pozdroofka ;) Odpowiedz Link Zgłoś