Dodaj do ulubionych

Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie??

03.07.07, 22:20
Witam , mam zamiar szyc sobie suknie slubna u tej krawcowej, jedni sa
zadowoleni, drudzą mówią inaczej,szyliście może coś u tej Pani?ona miala
kiedys siedzibe na mireckiego a teraz w tym nowym budynku na okrzei, na
drugim piętrze, z daleka widac wystawe jeje strojów.
Obserwuj wątek
    • evaliaa Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 04.07.07, 20:19
      Nie dokonywalam u niej zadnych powaznych przeróbek ale kilkurtotnie zarowno ja
      jak i moja mama korzystalyśmy z jej uslug, szczerze powiedziawszy, co do samej
      pracy nie mialam zastrzezen, jednak estetyka pracy tej pani moim zdaniem
      pozostawia wiele do rzyczenia. Ilekroc zanosilam czyste, wyprasowane ubrania,
      odbieralam je pomietolone a co najgorsze przepotwornie przesiakniete
      papierosowym dymem. Z tego co pamietam kilka razy nie dotrzymala terminu i
      raczej bym jej nie polecila.
    • pp-tryk Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 05.07.07, 16:13
      Witam Serdecznie!
      Ja u tej pani szyłam suknie slubna. Bylam bardzo zadowolona - rowniez z ceny.
      Poniewaz jestem przy tuszy i mam duzy biust, wyzwanie bylo spore, a gorset
      lezal idealnie i ujmowal kila cenymentrow w pasie ;-))). Pani przy okazji
      uszyla sukie mojej siostrze (swiadowej), kreacje mojej mamie oraz koszule
      pasujaca do mojej sukni mojemu mezowi. Jesli chodzi o terminy, to faktycznie
      lepiej powiedziec pani jakis wczesniejszy termin np. ze ma sie slub tydzien
      wczesniej, tak dla wlasnego spokoju.
      Pozdrawiam
      • ivcia13 Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 05.07.07, 17:23
        hej, chociaz jedna pozytywna opinia bo juz sie naprawde przestraszyłam:) ja tez
        nie jestem filigranowa więc tymbardziej mnie pocieszyłaś że suknia wyszła
        super:) mam wielką prośbę - czy mogłabyś przesłać chociaz 1 fotke tej sukienki
        na mojego maila gazetowego, tak tylko dla orientacji, żebym mogłą zobaczyć
        efekty? z góry dziekuje i pozdrawiam:)
        • pp-tryk Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 06.07.07, 10:05
          Jasne! Wieczorkiem poszukam plyty z fotkami i cos przesle.
          • ivcia13 Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 06.07.07, 11:20
            Dziekuje :* bede czekać:)
            • kasiunia62 Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 07.07.07, 11:58
              ivcia gratuluję zamążpójścia :D Ja będę nieco wcześniej mężatką :) suknię juz
              mam, buty wczoraj zakupiłam....jak tam Twoje przygotowania?
              • ivcia13 Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 07.07.07, 20:13
                Hej , no ja wlasnie dzis pojechałam do Sochaczewa tak tylko sobie poprzymierzać
                i... kupiłam suknie hehe, byla akurat taka jak mi sie podobala, i do tego
                dodawali wycieczke tygodniową , takze za 1 zamachem amm juz wszystko oprocz
                bielizny hehe, a Ty kiedy bierzesz ślub?macie juz nauki skonczone i poradnie?
              • ivcia13 Re: Krawcowa Jolanta Cedro ul mireckiego-- opinie 07.07.07, 20:16
                Oj ale ja gapa, nie zauwazyłam suwaczka :) to Wy juz pewnie zapiete na ostatni
                guzik wszystko? u nas narazie wszystko stoi, dzis tylko na spontana kupilam
                sukienke, moj N nie ma jeszcze garnituru, za 2 tyg bedziemy rozwozic
                zaproszenia to juz pewnie poczuje tą atmosfere:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka