Gość: Gosc IP: *.houston.hp.com 31.10.08, 18:27 Witam, Wszystkich zainteresowanych kupnem mieszkania od Ganta odsylam do stronki, gdzie mozna sobie poczytac o problemach wlascicieli, jak i o braku profesjonalizmu dewelopera. www.teczowe-osiedle.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: GANT - KANT >> problemy z mediami IP: *.legnica.vectranet.pl 31.10.08, 21:52 To sobie jeszcze znajdzcie wątek na temat Kaszubskiej.Tam ludzie czekają na akty ponad dwa lata!!!A Gant ich wodzi za nos.Z tego co wiem to jeszcze poczekają:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: GANT - KANT >> problemy z mediami IP: *.hasco-lek.pl 04.11.08, 14:20 witam bardzo niepochlebne opinie słyszałam od ludzi o tym deweloperze. fatalna obsługa klienta, mnóstwo błędów w umowie, w oznakowaniu działek, rozczarowanie przy oddaniu mieszkania i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestogniew Re: GANT - KANT >> problemy z mediami IP: *.t-mont.net.pl 09.12.08, 23:44 to samo jest w krakowie, osiedle pod fortem kraków, gant to mega kant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pic GANT - problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 20:43 Jak widać poznańska konkurencja jest posrana ze strachu....... Nie dość że mieszkania tańsze, w atrakcyjnej lokalizacji, standard odbiega od poznańskich (byle jak byle taniej) tradycji, to: budują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: GANT - problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:00 nie rozumiem o co chodzi z tym sraniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: GANT - problemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 14:17 a w dodatku firmy budowlane pracujące dla ganta dokonują włamań do świeżo oddanych mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia Re: GANT - problemy IP: 94.254.154.* 18.01.09, 23:01 rozwin mysl? jakie wlamania? ja juz tu mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: GANT - KANT >> problemy z mediami IP: 193.239.59.* 19.01.09, 01:21 A na Kaszubskiej dalej kupa :( aktów notarialnych nie ma i nie wiadomo kiedy będą ale zapewniają że się starają Odpowiedz Link Zgłoś