Dodaj do ulubionych

Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5

IP: *.sieradz.mediaclub.pl 18.09.04, 21:33
Bohaterowie:
Betka 5 model 1990-1995 przyciemniana z małolatem (max 25 wiosen) i jakimś
łomotem, Avensis I combi i moje TDI 90 KM .
Klient w betce zgonił mnie i Toykę z lewego pasa światłami. Pod światłami
staliśmy: on gazując na lewym, na prawym Toyka i ja za nią. W facecie z Toyki
chyba krew zagrała, bo wyszedł spod świateł pierwszy (bez pisku i innych tego
typu bajerów). Dupek z betki się zagapił, ale ruszył razem ze mną. A że umiem
operować sprzęgłem i szybko przerzucać biegi, a on tylko kręcić silnik do
hałasu kosiarki, to po jakiś 300 m miał przód auta na moich tylnych drzwiach.
Aż moja żona się przestraszyła wycia i huku betki(co sądzi o umiejętnościach
jego kierowcy - to mimo jej wieku, wykształcenia i stanowiska nie nadaje się
do powtórzenia:-)). Avensis miał ze 20 m przewagi nad nami, a ja nie
zakręciłem silnika powyżej 3000 obr.

I garść techniki z katalogu:
betka 518 z tamtych roczników: 115 KM i 11.5 do setki
betka 520 z tamtych roczników: 150 KM i 10.6 do setki
TDI : 90 KM i 13,2 do setki

Na usprawiedliwienie łysego - rejestracja wskazuje, że swoje autko ma
conajwyżej 3 miesiące, a ja swoje tłukę od 3 lat.
Piszę to, aby pokazać, że nie sama moc się liczy, a wszystkie papierowe dane
nie na wiele się zdają, jeżeli kierowca jest do d..... I wybaczcie - nie będę
odpowiadał na zaczepki zafascynowanych betkami i bluzgających dzieci. Szkoda
czasu....
Pozdrowienia dla wszystkich myślących za kółkiem (nie tylko klawiaturą)....:-)
Obserwuj wątek
    • lobuzek1 Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 18.09.04, 21:52
      Napędza nas moment obrotowy i chwała tym, którzy potrafią go wykorzystać:-)
    • wilku666 Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 18.09.04, 21:54
      albo ten leszcz w bmw nie chcial sie scigac albo ty cos sciemniasz bo taki shit jak toyota z przednim napedem nie objechala by auta z klasycznym napedem, co do gazowania jesli ty masz silnik z traktora(tdi czy cos tam) to sie nie dziw ze bezyna kreci sie troszke szybciej a tak w ogole to o czym ty piszes-podnieciles sie tym? jesli tak to jestes wiekszym zagrozeniem na drodze niz cwaniak w becie!
    • szymizalogowany Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 18.09.04, 21:56
      eeee tam podpuscil Cie hehehe

przegazowal troche sprzet na swietle a Ty chciales pokazac przed zona jaki
      macho w TDI z Ciebie :)))

pewnie facet smial sie z Ciebie i typa w Avensisie - jakby przycisnal to byscie
      zostali daleko
      • Gość: Forumowicz Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.sieradz.mediaclub.pl 18.09.04, 22:05
        Posmiałem to się z niego - pewnie połowa z jego kucyków hula po polach..... A
        dupek był tak zacięty, że obejrzał tył mojego auta - czy przypadkiem TDI nie
        jest czerwone.
        Najpierw nas zgonił światłami, potem dawał przygazówkę, a potem odpuścił? Znasz
        takiego drugiego????? No chyba, że ty..... ,,!,,
        • Gość: hmm... Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.smrw.lodz.pl 18.09.04, 22:46
          co to znaczy "zgonić światłami" ? :)
        • wilku666 Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 18.09.04, 22:51
          Mam pomysl stary skoro mowisz zes taki dobry szybko zmieniasz biegi itp. to bierz diselka i wystartuj w KJS-ach (jedno popoludnie) a zobaczysz ze zostawia cie seryjne maluchy wzglednie poldki P.S. zonki nie bierz bo wstyd bedzie :-)
          • Gość: Forumowicz Baranku boży... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:15
            Jak cie to rajcuje, to już mam licencję od 8 lat (moja żona nb też). A co do
            reszty poczekam, za dwa lata będzie mnie stać na drugie autko - Golfa 2.0 TDI,
            założę chipa i powkurzam gaziarzy i benzynowców-partaczy :-)
    • Gość: TO JA Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.lax1-4.28.143.27.lax1.dsl-verizon.net 18.09.04, 22:57
      a ja nie
      > zakręciłem silnika powyżej 3000 obr.

Potrzebujesz nowy obrotomierz.
    • Gość: Lupus Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:24
      Poważnie?? a myślałem że w sieradzu jeżdżą najwieksze buraki pod słońcem.
      • wilku666 Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 18.09.04, 23:58
        W tym momencie mowisz chyba o sobie bo to ty rozpoczoles rozmowe w ktorej twierdzisz to ze jestes asem kierownicy i inne bzdury na dodatek piszesz ze jakis japonski szajs na rope jest w stanie pokonac BMW (moze i leciwe)Czlowieku ty masz chyba chora glowe powtarzam ci po raz kolejny masz "samochod" na olej napedowy taki sam jaki stosuje sie w ciezarowkach. Samochody takie kupuja jedynie pazerniacy nie majacy nic wzpolnego z prawdziwymi fanami automobilizmu.
        • rafal.dominiak Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 19.09.04, 05:21
          Wilku jestes "zebest"...;-)
          Nie dosc,ze nie potrafisz czytac,to masz niewiele "wzpolnego" z fanami slownika
          ortograficznego.
      • Gość: Forumowicz Lupus - do łóżka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:34
        Co ty robisz w sobotę przed północą przed kompem? Nie jesteś na imprezie? NO
        TAK, NIE WOLNO CI WYCHODZIĆ Z DOMU. Zresztą po co? - i tak nie masz przyjaciół
        po za netem....
        • Gość: Lupus Re: Lupus - do łóżka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:12
          Nie martw sie o mnie. imprezowalem w piatek, a przyjaciół mam sporo:)
          Martw sie o siebie sieradzaku, zebys ze swoimi umiejetnosciami nie zabił sie tym swoim dyzlem
          • Gość: Forumowicz Re: Lupus - do łóżka..:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:32
            Już wróciłeś ze szkoły? Wcześniejszą 506? No popatrz, że też twoje gimnazjum
            tak krótko ma lekcje.... A prawo jazdy mam mniej więcej tyle - ile ty masz
            lat.....
            Poczatuj sobie - bo jak starzy wrócą to ci odepną klawiaturę....
            • Gość: Lupus Re: Lupus - do łóżka..:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 22:22
              Co do mojego wieku to moglibyśmy podyskutowac, co do tego ile mam prawko też.
              Nietórzy mają cos takiego jak stały dostęp do internetu i w pracy i w miejscu swojego zamieszkania. Widac w Sieradzu czegos takiego jeszcze nie znacie.
              Ps.
              Co to jest 506?? A może nie zrozumiałem jakiegoś Sieradzkiego żartu??
              • Gość: Forumowicz Re: Lupus - do łóżka..:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:35
                Jak widać - jesteś za mało inteligentny. Zresztą twoje czepianie się Sieradza
                jest chyba patologiczne - wychodzi kompleks niższości? I to w stosunku do
                Sieradza( rozumiem, jedno z najstarszych miast w Polsce- ale żeby aż tak?) A
                prawka nie masz - poczytałem twoje posty - bije z nich UCZEŃ. A twoja wiedza to
                AutoŚwiat, TopGear, Interia....
                Wybacz, więcej ci nie odpowiem. Szkoda czasu - nic nowego nie wnosisz do
                dyskusji poza chamstwem... I jak mówi Wielki Wódz - Howgh.....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=15866028&a=15866028
                • Gość: Lupus Re: Lupus - do łóżka..:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:23
                  Wydaje mi sie ze jestem duzo intekigentniejsze od ciebie. A mam powody by czepiac sie sieradza. Czemu luzie jak nie zdaja egzaminu na prawo jazdy w lodzi jada do sieradza?? bo tm zdadzą od razu. W maju przez takiego super-kierowce z sieradza skasowalem auto. Koles po prostu nie spojzal w lusterko przy zmianie pasa i wjechal mi pod kola (sic!). CHyba troche bardziej bije gimnazjum od ciebie. POdniecanie sie jak to "swoim dyzlem zrobiles Bmw z dresem za kierownicą". widac twoja widaz na temat motoryzacji pochodzi z filmów typu "szybcy i wsciekli". A co ty takiego wnosisz?? Nie miales sie komu pochwalic to otworzyles wątek na forum?? A moze ty nie masz przyjaciol (w tym stwierdzeniu czuc gimnazjum na kiometr) i musiales sie zwierzyc na forum??
                  • Gość: Forumowicz Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:32
                    I jeszcze się przyznajesz? I miałeś dzwon? Bo środkowy pedał jest do hamowania,
                    ale jak patrzyłeś na panienę, to może jej nie zauważyłeś? I prawko też zdawałeś
                    w Sieradzu? No popatrz..... Kto ci je sprzedał????
                    A co do inteligencji - widocznie ci brakuje słownictwa i argumentów, skoro
                    potrafisz tylko bluzgać i obrażać...
                    • Gość: Lupus Re: Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:49
                      Mialem dzwon bo super_kierowca_z_sierdza 5 metrów przedemna zjechal na moj pas. jesli wziac pod uwage to ze jechalem sporo szybciej (o jakies 50km/h bo koles wlokl sie za ciezarowka i probowal ja wyprzedzic) to widac ze nie bardzo mialem czsu ani mozliwosci uzyc tego "srodkowego pedalu od hamowanie" jak go nazywasz. Egzamin zdawalem w łodzi jeszcze w czasach gdy nie bylo przekretow typy nie dasz - nie zdasz. Nie obrazam nikogo na forum. Po prostu ten wypadek i niejednokrotne akcje z kierowcami z rejstracja typu ESI, Sah ... przekonuja mnie do tego. Chocby ostatni. Jade przez pabianice do waszej kochanej miesciny i nagle koles w seicento podobnie jak ten w lodzi wjezdza mi pod kola (czyzby nie uczyli was uzywania lusterek?) na szczescie zdazylem zachamowac i zaczolem trabic na co super_kierowca_z_sierdza zwolin do 20 km/h blokujac cala kolumne aut w zatloczonych przeciez pabianicach (co oni zrobili z tym objazdem i tymi wysepkami to osobny temat) po czym ko kilkuset metrach jazdy z predkoscia 20km/h koles na szczescie skrecil w boczna uliczke ale nie zapomnial pomachac mi z msciwym usmieszkiem. A co z kultura?? czy super_kierowca_z_sierdza nie pomyslal ze moze stworzyc zagrozenie na drodze jadac z taka predkoscia?? To tylko 2 przypadki. nie chce mi sie pisac wiecej.
                      • Gość: polonista Re: Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: 80.51.176.* 21.09.04, 20:00
                        Gość portalu: Lupus napisał(a):
                        >szczescie zdazylem zachamowac i zaczolem

Oj Lupusku, jutro dyktando a Ty dalej nie przyswoiłeś sobie zasad ortografii.
                        To smutne, tata znowu będzie zły.
                        • Gość: Lupus Re: Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:36
                          Oj Lupusku, jutro dyktando a Ty dalej nie przyswoiłeś sobie zasad ortografii.
                          > To smutne, tata znowu będzie zły.

Nie slyszales kiedys o czyms takim jak dysortografia i dysgrafia??
                          • Gość: polonista Re: Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: 80.51.176.* 21.09.04, 22:41
                            > Nie slyszales kiedys o czyms takim jak dysortografia i dysgrafia??

No właśnie dzisiaj przyszło pismo z poradni psychologicznej i wynika z niego
                            jednoznacznie, że nie masz ani jednego, ani drugiego. Po prostu nie przyswoiłeś
                            sobie zasad ortografii, nie ma wiec podstaw do łagodnego oceniania.
                            A wywaidówka wkrótce, nie chciałbym, żeby tata po raz kolejny odmówił Ci
                            prezentu (tym razem z okazji dnia św. Mikołaja i Gwiazdki) ale wyglada na to,
                            że będę zmuszony.
                            Idź proszę do książek, jutro dyktando a w piatek jest kartkówka z matematyki!
                            • Gość: Lupus Re: Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:40
                              chlopie co ty pieprzysz???? Poprzestawialo ci sie cos??
                              • Gość: Bajkopisarz Bajka o Lupusie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 10:44
                                Bajka o Lupusie.
                                Zdenerwowany ojciec siedział z opuszczoną głową przy stoliku. Synek po raz 5
                                nie zdał egzaminu na prawo jazdy. Wszystko przez komputer - przecież w NFS
                                bariery sa gumowe. Z bólem w sercu postanowił "kupić" mu prawo jazdy. Kiedy po
                                wielu korowodach udało mu się tego dokonać, nastały wakacje. W nagrodę za
                                zdanie do następnej klasy wypożyczył synowi swojego "kratkobusa". Syn długo nie
                                pojeździł - drugiego dnia rozjechał kufer auta z sieradzką rejestracją.
                                Niedobra Policja orzekła winę jego syna, mimo że jechał bez pasów, z nadmierną
                                prędkością po 2 piwach i jakichś prochach z nawalonymi małolatami. Nawet w
                                komendzie wojewódzkiej nie udało się przepchnąć. A że auto było w leasingu -
                                ubezpieczenie przejął bank. A tak - nie ma auta, syn stracił prawko, pieniędzy
                                też nie widać, a i młody nabawił się nieuzasadnionej idiosynkrazji do
                                sieradzan. Same straty. Niech już lepiej gra na komputerze - i zakupił nową
                                wersję CMR i Poldek Rancing.
                              • Gość: polonista Re: Lupus - jesteś z Łodzi??? IP: 80.51.176.* 22.09.04, 11:08
                                Gość portalu: Lupus napisał(a):
                                > chlopie co ty pieprzysz???? Poprzestawialo ci sie cos??

Oj niedobrze, znowu będzie obniżone zachowanie.
                                Twoje dyktando już spradzone-niestety niedostetecznie. Błędów jest tak dużo, że
                                przekroczyłeś limit na ocenę ndst ponad dwukrotnie!
    • Gość: 130rapid Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 08:26
      Suuuuuper!

Nie ma to jak duch zdrowej, męskiej, sportowej rywalizacji na drodze!

Adrenalinka uderza do makówek, testosteron kipi w tętnicach, policzki
      pąsowieją, prawe stopy dostają nerwowych przykurczów, źrenice zwężają się jak u
      kotów w południe, łapki się pocą, szczęki zaciskają się do bólu, zagrażając
      bezpieczeństwu plomb dawnej generacji lub nowoczesnej ceramiki zębowej.

Geny pradziadków ginących za ojczyznę nadal są czynne!
      Duch w narodzie nie ginie!
      „Miszczowie” kierownicy udowadniają sobie kto tu jest lepszy.

P.S. K***a! Kiedy przestaniemy się ścigać i zaczniemy wreszcie jeździć?
    • conveyor Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 19.09.04, 11:55
      Nie pochlebiaj sobie, do takich zawodow nie potrzeba ZADNYCH umiejetnosci...

------------------
      Forum bez cenzury
      Prawdziwy Mężczyzna
      • Gość: Forumowicz Mylisz się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:23
        Do tego potrzeba właśnie bardzo dużo umiejętności, bo inaczej tylko moc by
        grała. Poczytaj post Mejsona (poniżej) - samochód to nie młotek, tu trzeba
        troszkę techniki i myślenia. I to nie są ZAWODY - to chęć odegrania się na
        buraku migającym światłami...
        • szymizalogowany Re: Mylisz się.. 20.09.04, 18:16
          Gość portalu: Forumowicz napisał(a):

> Do tego potrzeba właśnie bardzo dużo umiejętności, bo inaczej tylko moc by
          > grała. Poczytaj post Mejsona (poniżej) - samochód to nie młotek, tu trzeba
          > troszkę techniki i myślenia.

hehehe chyba nie wiesz co to sa prawdziwe umiejetnosci

jak juz tu ktos napisal - pojedz na KJS (najblizszy chyba 9 pazdziernik pod
          Tomaszowem Mazowieckim)

tam staruja ludzie ktorzy rzeczywiscie w odrozneiniu od ciebie maja
          umiejetnosci - gwarantuje ze bedziesz sie bardzo dziwil bo objadol cie tam
          fabryczne Cinquecenta

a ten twoj wyscig to zenujace - nawet jaby tym BMW jechala stara babcia(zero
          umiejetnosci) to by cie wyprzedzila na prostej - za duza roznica mocy

facet po prostu sie nie scigal tylko podpuscil typa w TDI - tez tak czasem
          robie a ze uzytkownicy TDI maja kompleksy i za wszelka cene chca dowiesc ze ich
          traktory nie sa takie zle to zawsze rzucaja sie do przodu
          • Gość: Forumowicz Re: Mylisz się..:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:39
            Poczytaj odpowiedź dla Wilka666 - a może masz problemy z czytaniem ze
            zrozumieniem? I może w końcu zdobądź prawo jazdy - może będzie o czym z tobą
            pogadać.....
            • szymizalogowany Re: Mylisz się..:-) 21.09.04, 22:45
              > Poczytaj odpowiedź dla Wilka666 - a może masz problemy z czytaniem ze
              > zrozumieniem? I może w końcu zdobądź prawo jazdy - może będzie o czym z tobą
              > pogadać.....

przeczytalem ze mu tam napisales ze "masz licencje od 8 lat"

jaka licencje? amatorska? pzmotu?

przestan klamac

twoj post i sposob opisania tego niby wyscigu (ktory nigdy nie mial miejsca)
              wskazuje ze pisal to jakis dzieciak albo sfrustrowany tatus w fabii

• Gość: Rally Głąbie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:32
                A jaką licencje można zdobyć na KJSach? Szymi - kompromitujesz się...
              • Gość: Forumowicz Do Szymiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:20
                Posiadam licencję R2 - Automobilklub Rzemieślnik Wa-wa....
              • szymizalogowany Rally i Forumowicz to ta sama osoba 22.09.04, 17:11
                jeszcze raz powtarzam sposob w jaki zostal napisany ten watek jest dowodem na
                to ze nie pisal to nikt kto ma licencje rajdowa i wogle w sposob amatorski
                nawet zajmuje sie samochodami

a teraz piszesz pod nickiem Rally (ktorego notabene nigdy wczesniej tu nie bylo
                i teraz naglo nie wiadomo skad pojawil sie wlasnie tutaj :)))) zeby
                uwiarygodnic swoja wersje - zalosne i dziecinne

przestan klamac

a ja mam licencje pilota z uprawnieniami na 747 - zrobilem ja 3 lata temu w
                osrodku szkoleniowym Boeinga w Seattle pare lat po odejsciu ze szkoly TopGun
                • szymizalogowany I jeszcze jedno 22.09.04, 17:20
                  tutaj link gdzie "kazdy glupi" z forum moze wejsc, przeczytac i potem klamac na
                  forum jak autor watku

ci faceci ktorzy maja te licencje i kochaja ten sport nie maja na pewno czsu i
                  ochoty wchodzic na forum internetowe i wypisywac bzdur jak to wyprzedzili 150
                  konne bmw swoim 1.9 TDI
                  • Gość: Forumowicz OK baranku.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:58
                    Post nie miał na celu obluzganie nikogo. Miał pokazać konkretne zdarzenie. Mogę
                    ci podać czas, miejsce i rejestracje aut biorących w tym udział. Tylko po co?
                    Podaj swoje miasto, to pojadę i pokażę ci, jak dieslem się robi niegrzecznych.
                    A co do R2 - poszukaj wśród wydanych przez Rzemieślnika w 1996 roku- na 126p.
                    A jeżeli chcesz się faktycznie spróbować - zapraszam na trasę Czaplinek -
                    Połczyn. Ale ty chyba nie masz ochoty - LEPIEJ OPLUWAĆ ANONIMOWO Z INTERNETU.
                  • Gość: Forumowicz Re: I jeszcze jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:25
                    Zapraszam na Karową. Bywam tam zawsze na Kryterium. Niestety jako kibic - żeby
                    jeździć trzeba mieć sprzęt, kasę i czas.
    • mejson.e Jak objechać ? 19.09.04, 23:12
      Gość portalu: Forumowicz napisał(a):

"Bohaterowie:
      Betka 5 model 1990-1995 przyciemniana z małolatem (max 25 wiosen) i jakimś
      łomotem, Avensis I combi i moje TDI 90 KM ."

Jadę sobie spokojnie 50-60 zgodnie z zieloną falą świateł na Puławskiej ale i
      tak muszę hamować przed ZIELONYM światłem na sygnalizatorze, bo dzieciaki w
      szybkich samochodach udowadniają sobie, kto ma lepszy start spod świateł.
      Jakbyście mi dali czwarty pas tylko dla mnie, to bym wyprzedził Was nawet
      zagazowanym Żukiem i to bez adrenaliny.
      Moim celem jest dotarcie bezpiecznie i szybko do mety a wielu jeździ tylko po
      to, by udowodnić innym, że są lepsi.
      Lepsi w puszczaniu sprzęgła, dodawaniu gazu, wydawaniu pieniędzy na mocniejszy
      silnik i na paliwo na stacji benzynowej.
      Ale beznadziejni w planowaniu trasy, płynności jazdy i współpracy na drodze.

Ale nic to, Baśka.
      Grunt, ze duch w narodzie nie umarł...

"Pozdrowienia dla wszystkich myślących za kółkiem (nie tylko klawiaturą)....:-)"

No właśnie...

Mejson
    • Gość: Janek Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.zurich.pl 20.09.04, 09:15
      TDI ma lepszego kopa w UŻYWANYM zakresie obrotow. Sam mam 100 KM 16v benzyna.
      Generalnie jezdzac po miescie przy 3000-3500 zmieniam bieg na wyzszy. Ale zeby
      osiagnac katalogowe 11 sekund do setki lub wyprzedzac na trasie, trzeba sie
      przestawic na obroty 4000-6000. Jest to niestety bolesne dla ucha i dla
      kieszeni. TDI jest fajne, natomiast mi by sie nie zwrocilo przy zalozeniu, ze
      nie zrobie tym samochodem wiecej niz 100 000 km. Dlatego kupilem benzyne, ktora
      jest wystarczajaca. Ja tam sie z nikim w miescie nie scigam, stoje w p...
      korkach i zalezy mi tylko na tym, zeby jak najrzadziej tankowac.

Janek
    • Gość: Delfin Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:41
      nie ktorzy na tym forum chyba nie ukonczyli jeszcze 12 lat i nie rozumieja co
      czytaja.
      Forumowiczowi nie chodzilo o to,aby pokazac ze dieselek jest szybszy,tylko ze
      procz danych katologowych i realnych osiagow samochodu licza sie umiejetnosci
      kierowcy.
      Pozdro
      • Gość: Ann Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:45
        i wypłyneła stara prawda: w Beemach truposzach jezdzą buraki bez umiejętności
        :-)))
        Brawa dla autora watku!!!
        • Gość: Opel Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.09.04, 17:56
          W BMW koleś pewno nie miał siły bo miał zakwasy, wracał z siłowni. I gadał
          przez telefon w tym momencie bo załatwiał jakieś ważne gangsterskie tematy.
          FORUMOWICZ! -chciałbys chcieć AVESSIS TDi -zbieraj z kieszonkowego do
          skarbonki.
          • Gość: Diesel Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:40
            Nie ma Avensisa TDI - jest d4d
    • pfan Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 21.09.04, 21:49
      jaka dajesz mi gwarancje ze nie wsadzil sobie bezynoszczednej jednostki typu 1,4 na gaz? nie takim furom odjezdzalem teoretycznie slabyszym autkiem ( teoretycznie, bo najwazniejszym paramatrem nie jest moc ani moment, tylko ich stosunek do masy! )

pozdrawiam
    • Gość: enzo Re: Jak objechałem dzisiaj benzynowe BMW 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:22
      żałosne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka