Dodaj do ulubionych

Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA?

IP: *.pronet.lublin.pl 17.04.05, 20:09
Proszę o podpowiedzi :-)
Obserwuj wątek
    • fairy5 Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? 17.04.05, 20:23
      odwiedz sklepy body shop, mac-kolorowka w macys albo nordstrom i walmart :-)
      • Gość: madzik Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? IP: *.pronet.lublin.pl 17.04.05, 20:27
        Małe wyjaśnienie - ja tam nie jadę, po prostu ktoś może mi parę rzeczy stamtąd
        przywieźć... Co mogę wybrać na odległość??
      • Gość: AgaKropka Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:29
        Sklepy typu Wallgrens,Raid Aid itp. generalnie wiele się opłaca-kosmetyki typu
        L'Oreal i podobne sa tańsze i o wiele wiekszy wybór niz w Polsce.Na lotnisku
        polecam kupic perfumki (ale w USA, bo w Europie, np.Frankfurt, są dużo droższe).
        Ja zawsze wracam z zapasem kolorowych mazideł.
        • Gość: AgaKropka Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:32
          o...to może sama zobacz co proponuje jeden z w/w sklepów
          www.walgreens.com/
          • Gość: madzik Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? IP: *.pronet.lublin.pl 17.04.05, 20:43
            dzięki już oglądam :-)
          • Gość: madzik Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? IP: *.pronet.lublin.pl 17.04.05, 20:51
            Oglądam ale dalej nie wiem co warto kupić :-/
            • Gość: mini Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? IP: router.potokowa* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:11
              balsam do ciała miss helene z masłem kakowym 1000 ml na nasze ale cudo
              niesamowite
              • swinka_morska Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? 17.04.05, 22:19
                popieram - nawet calkiem fajnie sie mozna na to opalac, ale nie przesadzajac,
                ponadto uzywam tez takiego kremu (swietny na rozstepy)
    • winogroneczka moja lista :) 17.04.05, 22:59
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=20395815&a=20395815
    • dori7 Re: Jakie kosmetyki warto przywieźć z USA? 17.04.05, 23:06
      Perfumy!! Maja zabojczo niskie ceny na niektore zapachy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka