Dodaj do ulubionych

ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały...

31.05.05, 11:19
Koleżanka tak pachniała ale nie chciała zdradzić czym się wypsiukała
;(
zołaza jedna...
ale moze wy znacie takie perfumy/ wodę tealetową??
bo nie mogę przestac otym yślec.
A może koleżanka w domu robiła ciasto? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:43
      przyduś ją do ściany i niech ci powie ja też uwielbiam takie zapachy i zaraz
      napisz.
      • kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 11:51
        ok.
        ale będę sie z nią widziała za tydzien.
        Kurcze chodzi za mną ten zapach bez przerwy.
        Pewnie nie wytrzymam i zaczne poszukiwania na własną rękę
    • sitc Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 11:57
      Mnie na myśl przychodzą dwa zapachy Angel i Wish Choparda
      • fruwam Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 12:16
        moze Angel albo nowy Victor&Rolf? przydus koniecznie!
        • nitulina Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 12:22
          Theorema?
          • kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 13:24
            dzięki za pomysły - będe szukaś.

odswierzam wątek, może ktoś się jeszcze wpisze
            • abnegacja_moralna Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 13:26
              korzenny jest fioletowy wykrzyknik Coty.
    • mgielka83 Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 13:32
      no to może rzeczywiście aromat do ciasta się wylał? :D
    • Gość: bibi Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:16
      może jakis zapach z serii naturalnej Yves Rocher, oni mają takie właśnie
      wanilie i kokoski
    • Gość: S. Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.05, 15:31
      A może Dolce Vita Diora(ta okrągła buteleczka)uwielbiam ten zapach,spotkałam
      się z opiniami,że niektórym kojarzy się z miodowymi ciasteczkami,cynamonem i
      wanilią.
      • Gość: S. Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.05, 15:33
        Chociaż opis bardziej mi pasuje do wczesniej wymienionego Angel Muglera :)
    • Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:45
      Kotekkk czekamy!!!!!!!!!
      • kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 03.06.05, 12:49
        dajcie mi jeszcze dni pare...
        :)
        • Gość: water_lilly Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.aster.pl 03.06.05, 13:16
          korzenne,i to bardzo,jest moje obssesion CK.ale opis pasuje najbardziej do angel
          TM(ta czekolada głównie).
    • Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:46
      podciągam
    • Gość: nusiątko Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:50
      a może fruttini, oni też mają jakiś spray o zapachu ciasta czy czekolady??
      • kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 07.06.05, 10:32
        szukałam - nie znalazłam. Ale szukanie tez może byc przyjemne...

przyszo mi do głowy, ze może to była kombinacja różnych zapachów ( połączenie
        balsamu do ciała , szamponu do włosów itp - wszystko w jednej nucie)

ps.
        a koleżanka nie jest już moją koleżanką
        :)
        • kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 07.06.05, 10:41
          ps. 2 Angel ( ze wszystkich podanych propozycji) był najbliżej...
          ale to nie do końca to...
          • Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:13
            dobre i to spróbuję wielkie dzięki.pa,pa.
            • Gość: mimik Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:34
              a moze winter delicious (limitowanka Aqua allegoria Guerlain)? zapach piernika
              i przypraw?
              • Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:24
                może ktoś jeszcze coś dopisze!!!!
                • magdzik5 Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 15.06.05, 13:48
                  kurde uwielbiam takie zapachy wlasnie - czekolada, ciasto, cukier, miod,
                  wanilia. A tak malo jest zapachow ktore by nie pachnialy chemicznie badz zbyt
                  mdlo i ciezko.
                  • Gość: kaja1978 Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:44
                    Angel Angel i jeszcze raz Angel!!!
                    • Gość: AgaKropka Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:07
                      Są takie perfumy Yves Rocher-Neonatura (w opisie "zapach orientalno-drzewno-
                      waniliowy)...pachną cudnie, dokładnie tak, jak opisałaś :-)
                      • Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:58
                        podciągam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka