kotekkk 31.05.05, 11:19 Koleżanka tak pachniała ale nie chciała zdradzić czym się wypsiukała ;( zołaza jedna... ale moze wy znacie takie perfumy/ wodę tealetową?? bo nie mogę przestac otym yślec. A może koleżanka w domu robiła ciasto? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:43 przyduś ją do ściany i niech ci powie ja też uwielbiam takie zapachy i zaraz napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 11:51 ok. ale będę sie z nią widziała za tydzien. Kurcze chodzi za mną ten zapach bez przerwy. Pewnie nie wytrzymam i zaczne poszukiwania na własną rękę Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 11:57 Mnie na myśl przychodzą dwa zapachy Angel i Wish Choparda Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 12:16 moze Angel albo nowy Victor&Rolf? przydus koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 12:22 Theorema? Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 13:24 dzięki za pomysły - będe szukaś. odswierzam wątek, może ktoś się jeszcze wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
abnegacja_moralna Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 13:26 korzenny jest fioletowy wykrzyknik Coty. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 31.05.05, 13:32 no to może rzeczywiście aromat do ciasta się wylał? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:16 może jakis zapach z serii naturalnej Yves Rocher, oni mają takie właśnie wanilie i kokoski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.05, 15:31 A może Dolce Vita Diora(ta okrągła buteleczka)uwielbiam ten zapach,spotkałam się z opiniami,że niektórym kojarzy się z miodowymi ciasteczkami,cynamonem i wanilią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.05, 15:33 Chociaż opis bardziej mi pasuje do wczesniej wymienionego Angel Muglera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:45 Kotekkk czekamy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 03.06.05, 12:49 dajcie mi jeszcze dni pare... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: water_lilly Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.aster.pl 03.06.05, 13:16 korzenne,i to bardzo,jest moje obssesion CK.ale opis pasuje najbardziej do angel TM(ta czekolada głównie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:46 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:50 a może fruttini, oni też mają jakiś spray o zapachu ciasta czy czekolady?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 07.06.05, 10:32 szukałam - nie znalazłam. Ale szukanie tez może byc przyjemne... przyszo mi do głowy, ze może to była kombinacja różnych zapachów ( połączenie balsamu do ciała , szamponu do włosów itp - wszystko w jednej nucie) ps. a koleżanka nie jest już moją koleżanką :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 07.06.05, 10:41 ps. 2 Angel ( ze wszystkich podanych propozycji) był najbliżej... ale to nie do końca to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:13 dobre i to spróbuję wielkie dzięki.pa,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimik Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:34 a moze winter delicious (limitowanka Aqua allegoria Guerlain)? zapach piernika i przypraw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:24 może ktoś jeszcze coś dopisze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik5 Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. 15.06.05, 13:48 kurde uwielbiam takie zapachy wlasnie - czekolada, ciasto, cukier, miod, wanilia. A tak malo jest zapachow ktore by nie pachnialy chemicznie badz zbyt mdlo i ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1978 Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:44 Angel Angel i jeszcze raz Angel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:07 Są takie perfumy Yves Rocher-Neonatura (w opisie "zapach orientalno-drzewno- waniliowy)...pachną cudnie, dokładnie tak, jak opisałaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: ZAPACH - korzenne ciasto, czekolada, migdały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:58 podciągam Odpowiedz Link Zgłoś