Gość: żona-garfielda IP: *.pro-internet.pl 31.05.05, 16:17 moje drogie, czy usuwanie włosków pomiędzy pośladkami jest wg Was koniecznością? robicie to kremami depilacyjnymi? ciepłe pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: między pośladkami :) 31.05.05, 16:21 ja bym chciała, ale się boję;) a już kremem to chyba jednak nie, bo bym się bała, że w takim miejscu o uczulenie łatwo... też mnie ciekawi jakie wrażenia po takiej depilacji? może ktoś woskiem usuwał? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: między pośladkami :) 31.05.05, 17:04 Usuwalam woskiem u kosmetyczki, a wlasciwie bylo to w ramach bikini:) Efekt super choc nie usunela tak zupelnie wszystkiego, ale nastepnym razem o to poprosze. No i nie boli az tak bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selene Re: między pośladkami :) IP: 193.0.126.* 31.05.05, 17:18 może to zabrzmi brutalnie, ale ja używam depilatora..można się przyzwyczaić do lekkiego bólu w trakcie depilacji ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jagna20 Zrobiłam sobie tam krzywę depilatorem 03.06.05, 10:54 O jej! Ja jestem zwolenniczką depilatorów (bez problemów depiluję nogi i pachy), więc niedawno, po przeczytaniu jakiegoś postu na forum, spróbowałam wydepilować włoski też TAM. Bolało, ale pomyślałam, że za pierwszm razem musi boleć. W pewnym momencie poczułam na dłoni przytrzymującej tam skórę smak/zapach krwi. Wzięłam lusterko i dopiero zobacyzłam jaką krzwdę zrobiłam skórze. Wróciłam więc do golenia: maszynką jednorazową lub nasadką golącą do depilatora. Dla mnie golenie między pośladkami to metoda bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: między pośladkami :) IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 10:43 wiem że to dla niektórych będzie szok ale ja też używam depilatora do depilacji i to bez względu na część ciała . Można się do tego przyzwyczajić ale pierwsze wyrywanie grubych i mocnych po goleniu włosów proponuję przeprowadzić woskiem na ciepło a potem jak będą odrastać to już depilatorem co dwa tygodnie - ból minimalny - naprawdę, parę moich koleżanek nie wierzyło że można to przeżyć ale się przekonały.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield's wife Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 01.06.05, 15:16 up ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: między pośladkami :) IP: *.xtra.pl 01.06.05, 16:36 a ja myslalam ze tylko ja tak dziwnie zarastam bo wsrod moich kolezanek nie slyszalam o takich problemach ;) ja gole i zaczynam widziec poczatki tragedi, wlosy sa coraz mocniejsze, i pojawiaja sie krostki zaczerwienienia... dzis probowalam depilatora, no i powiem ze nie wiem czy zniose ten bol i wedepiluje sie tam kiedykolwiek dokladnie, podbijam watek, mam nadzieje ze ktos opisze doswiadczenia z kremem, bo ja rowniez sie boje sprobowac, a moze nie ma czego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamlisa Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:55 rach ciach nożyczkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie Re: między pośladkami :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 18:07 ja kiedys usuwalam kremem do depilacji, veetem, i bylo ok, zadnych podraznien i uczulen, choc za pierwszym razem troche sie balam w takie miejsce ladowac krem depilujacy.. teraz wogole ich nie usuwam, moze raz na jakis czas utne nozyczkami, bo mojemui facetowi wogole nie przeszkadzaja, przeciwstawia sie, kiedy zabieram sie do ich usuwania :) dla mnie to troche dziwne, ale z drugiej strony klopot z glowy :)) a po drugie to fajnie wiedziec, ze nie tylko ja jestem takie dziwadlo i mam tam wlosy, ze inne kobietki tez maja pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: między pośladkami :) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 19:00 ja tez kremem, raz zgolilam i myslalm ze sie wsciekne jak zaczely odrastac, klulo :( no i by zrobily sie bardzo twarde, pomyslalm ze kupie krem i bylo super. gladzitko zeszlo, bez podraznien, nic nie swedzialo gdzy zaczynalo odrastac, a przeciez one odrastaja bardzo szybko. trzeba tylko posmarowac nie ladowac kremu tam gdzie nie trzeba, stanac sobie w rokroku na te 5 min i juz heheh i zmyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 gram Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 02.06.05, 02:09 up up up ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: między pośladkami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:35 najlepiej dobra maszynką jednorazową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona można przywyknąć :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 07:15 żadna z Was, które usuwały włoski z tego konkretnego miejsca nie wspomina, że po takim zabiegu to miejsce będzie zawsze wilgotne, bo naturalnie skóra tam zwyczajnie w świecie się poci. Na początku czułam się dziwnie ale szybko przywykłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: można przywyknąć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:30 A ja używam trymera od golarki. Bez podrażnień, bólu i wrastania. A te włoski są tak delikatne i miękkie, że 1mm nie czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: można przywyknąć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:23 moze jestem jakas ciemna, ale co to jest trymer od golarki?? Dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-ma-lekko Re: można przywyknąć :) IP: *.pro-internet.pl 05.06.05, 00:58 podnoszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: można przywyknąć :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:56 trymer to urządzenie do przycinania włosków na bardzo krótko, jest takie coś przy prawie każdej męskiej golarce (chyba, przynajmniej przy golarce mojego chłopaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: między pośladkami :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 12:20 krem, kremem ale co robicie gdy odrastaja? bo ja po depilacji bikini czym kolwiek (krem, wosk, depilator, maszynka) mam ze dwa dni spokoj a potem zaczyna to wszystko strasznie swedziec, tak jakby te wloski zaczynalu odbijac.... czy wy tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:57 sorki za glupie pytanie ale miedzy posladkami to znaczy z przodu tu zaraz czy normalnie -pisząc wprost caly tylek -od początku do konca tak gdzie się ma dziurę ? wybaczcie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 05.06.05, 22:31 a co se żałować..całość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: między pośladkami :) IP: 62.233.201.* 05.06.05, 23:35 nie mogę w to uwierzyć. czy ten cały wątek to jakiś dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: między pośladkami :) IP: *.catv.net.pl 05.06.05, 23:39 dlaczego dowcip, tematy tabu to juz nie w modzie, czy tam inaczej: nic co ludzkie nie jest nam obce ;P p.s. ja uzywam maszynki ale odrastanie nie jest przyjemne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: między pośladkami :) IP: 62.233.201.* 05.06.05, 23:50 tabu jak tabu... ale ja nie rozumiem wogle PO CO? nogi pachy - ok, ale żeby se odbyt golić i jeszcze cierpieć męki odrastania... naprawdę te parę włosków tak przeszkadza? czy chodzi o to, że włosy tam są niegodne bo nie licują z obrazem eterycznej kobiety lansowanym przez media? może ktosia mi wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: między pośladkami :) IP: *.catv.net.pl 05.06.05, 23:56 no nie wiem lepiej sie czuje bez nich, to tak ciut nie pasuje kiedy z przodu ladnie a z tylu taki kontrascik, to chyba kwestia samopoczucia, przeciez nie kazdy musi sie w to bawic, ja dodam ze nie mam obsesji na punkcie wygladu, nie wklepuje w siebie tysiaca kremow nie uzywam super kosmetykow i nie staram sie ogolnie byc kims kim nie jestem, ale wszelkiego zbednego owlosienia staram sie pozbywac bo po prostu bez niego czuje sie lepiej, ale nie uwazam ze jesli dziewczyna nie depiluje sie "miedzy nogami" to cos z nia nie tak - tak jak wczesniej wspomnialam - kwestia wyboru i samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: między pośladkami :) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.05, 09:10 A co fajnie wyglądasz w super bieliżnie a z d.. kłaki ci wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 05.06.05, 23:44 miłe Panie..może my naprawdę przesadzamy, czo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: między pośladkami :) IP: 81.219.88.* 05.06.05, 23:46 A używała któraś z was plastrów z woskiem? Hmm w końcu odrastają po tym po 2 tygodniach. Jakie są najlepsze plastry do depilacji bikini i TAM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: między pośladkami :) IP: *.catv.net.pl 05.06.05, 23:48 chyba nie przesadzamy, tzn przesadzil caly swiat w ogole z tym wszystkim co trzeba ze soba robic ale te wloski tam nie wygladaja za fajnie :/ ale depilowanie ich tam to fakt meczarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: między pośladkami :) IP: 62.233.201.* 05.06.05, 23:53 skoro przesadził cały świat, to po co jeszcze się dostosowujjesz? cały świat cię tam ogląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 05.06.05, 23:57 eh..a ja wciaz jestem ciekawa, czy niegolace sie TAM Panie to mniejszosc czy wiekszosc? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: między pośladkami :) IP: 81.219.88.* 06.06.05, 00:01 Chyba jednak większosć ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 06.06.05, 00:06 wypowiadajcie sie Panie..trzeba to rozstrzygnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefina Re: między pośladkami :) IP: 62.233.201.* 06.06.05, 00:08 skąd wiesz, moze czytają nas spece od marketingu i za tydzień zobaczymy w TV reklamę specyfiku przeznaczonego specjalnie do depilacjji odbytu:) "większośc się nie goli bo nie wiem czym potraktować tak deliaktną okolicę. ale mamy coś specjalnego itp" to się dopiero nazywa kreowanie potrzeb:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: między pośladkami :) IP: *.catv.net.pl 06.06.05, 00:14 w sumie... mozliwe, patrzac na te reklamy teraz kiedy to radosna pani wychodzi z klopka i opowiada widzom jak to juz nie meczą jej zatwardzenia, to mysle sobie ze teraz to juz wszystko jest mozliwe (albo te reklamy w stylu: "mial pan kiedys problem z oddawaniem moczu?") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: między pośladkami :) IP: *.catv.net.pl 05.06.05, 23:58 nie dostosowuje sie bo tak chce swiat, swiat przesadzil swoją droga, a tam wystarczy ze oglada mnie jedna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: między pośladkami :) IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 10:50 depiluję nogi, pachy,bikini i to nie tyklo po bokach ale i w wewnątrz - poprostu uważam że to pomaga zachować higienę tego miejsca.Wiem że dla niektórych może to być bezsensem ale proponuję choć raz spróbować szczególnie latem... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: między pośladkami :) 08.09.05, 16:39 Jezusie... wewnątrz? Był już kiedyś taki wątek o depilacji pochwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 05.06.05, 23:51 w zestawie veet duo bikini jest lagodzacy krem po depilacji i zdaje sie, ze jest skuteczny - strefa bikini nie swedzi..a miedzy posladkami nie probowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 08.06.05, 17:59 podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-siostry Re: między pośladkami :) 09.06.05, 09:30 do tej pory golilam ale to kiepski pomysl chyba...(poza tym te wygibasy pod prysznicem;)-teraz chcialabym isc do kosmetyczki na wosk albo tę pastę cukrową. No i zdecydowanie nie lubię miec tam wloskow, jakos to kiepsko chyba wygląda.... (szczegolnie w pewnej pozycji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: między pośladkami :) IP: *.chello.pl 09.06.05, 10:38 moim zdaniem najlepszy sposob to jedna depilator, byle nie robic tego gdy włoski sa długie bo wtedy to napewno boli:) ja po prostu wypinam pupę i jakos tam tym depilatorem manewruje patrzac jednoczesnie do lustra:) przepraszam za tak wyrazisty opis hehe:) no i mam spokuj na 2 tyg:) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-siostry Re: między pośladkami :) 09.06.05, 10:48 haha tak, tak, to nasze wyginanie się chyba musi calkiem zabawnie wyglądac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefinek Re: między pośladkami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:53 Moja Pani ma na szczęście mnie do takiej robótki,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-siostry Re: między pośladkami :) 09.06.05, 10:56 ale ale jak to jest? ja nie jestem jakos specjalnie wstydliwa ale zawsze wydawalo mi się ze oddanie się w ręce faceta (jesli chodzi o depilację między posladkami) to chyba jest dosc krępujące...Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefinek Re: między pośladkami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:49 Nic a nic,jesteśmy jednością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: między pośladkami :) IP: 213.17.170.* 09.06.05, 16:32 Między pośladkami nie usuwałam jeszcze włosów, ale włosy łonowe strzyże mi mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-siostry Re: między pośladkami :) 09.06.05, 16:38 ja myslę ze lepiej wyglada jak miedzy posladkami jednak wlosow nie ma...zastanawiam się tylko jak to tak technicznie wygląda gdy robi to kosmetyczka... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: między pośladkami :) 09.06.05, 17:06 są w końcu takie sytuacje życiowe (a raczej pozycje;) kiedy te włosy widać i chyba nie jest to widok za ciekawy...:) ale to kwestia wyboru i kwestia owłosienia- ja np. nie mam kilku włosków na krzyż niestety... do tej pory przycinałam nożyczkami, ale chyba jednak chciałabym je czymś usuwać... jak ktoś próbował woskiem albo pastą cukrową, to niech opisze wrażenia:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:17 mi opowiadala kosmetyczka, ze niektore Panie, ktore do niej przychodza na gleboka depilacje przyjmuje poze "na pieska", dobry dostep, hihihi, smiesz Odpowiedz Link Zgłoś
madzia-wloszka Re: między pośladkami :) 09.06.05, 21:22 ja depiluję "te" miejsca woskem firmy Joanna. Zabieg powtarzam po ok 3 tygodniach. Nie boli aż tak bardzo a efekty można zobaczyć po minie naszego faceta gdy w pozycji " na pieska" będzie mogł lepiej nas obejrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: między pośladkami :) IP: *.pro-internet.pl 12.06.05, 01:31 lol..madziu znakomite ujecie tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:30 ciekawy watek..podnosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Kochane moje, alez mnie rozbawiłyście!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:45 Cudowny wątek! Ja póki co w te okolice z depilacją nie doszłam, dopiero od niedawna robię takie naprawde głebokie bikini (do tej pory to był raczj załom między nogą a cipką ;-)))), więc pewnie na pupe mam jeszcze czas. Ale przyznam, że pare razy sobie myslałam, ze to nie jest najlepsze miejsce na włoski. Faktycznie to widac. Cóż, jeszcze dzis zapytam mojego faceta, czy wolałby mnie łysą. Drżę, co będzie, jesli odpowie "tak". Swoją drogą - kosmetyczka to jednak trudny i odpowiedzialny zawód... P.S. Dla tych, które czytały "Biegnącą z wilkami" - ten wątek odpowiada temu, co Pinkola Estes opisuje jako obsceniczny śmiech - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Zainspirowana tą dyskusją, byłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:53 ...przed chwilą obejrzec się w lustrze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
izalui24 Re: a mi kosmetyczka powiedziała... 30.07.05, 22:26 żeby zostawic te włoski między posladkami bo to jest w pewnym stopniu ochrona przed bakteriami, no ieraz nie wiem co robić, usuwac czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misstress Re: a mi kosmetyczka powiedziała... IP: *.plwaw.energis.pl 01.08.05, 15:26 Wloski moga byc tez siedliskiem bakterii - wole je usuwac ( BTW woskiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włoska Re: Zainspirowana tą dyskusją, byłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:28 i??:) Ciekwawy temat. Bo na serio ostatnio myślałam, że jestem za bardzo owłosiona. Powiedziałam o tym mojej ginekologi i... wyśmiała mnie prawie:) No bo jestem taką blondynką naturalną, na całym ciele mam jaśniutkie, malutkie włoski. Ud nie musze depilować częściej niż kilka razy w roku, bo tam w ogóle nic nie widać, tylko pod światło:) No ale między pośladkami niestety mam troche włosków... I już się bałam, że to jakieś dziwactwo i nikt mnie nie pokocha;( W dodatku jako głupia małolata stwierdziłam kiedyś, że zacznę depilować włoski na brzuchu... Rany! Co za porażająco inteligentny pomysł! Oczywiście nic tam nie miałam, ale teraz muszę regularnie wyrywać pensetą pojedyncze, ciemniejsze włoski. Nie są duże, ale troszkę kłujące, czuć je w dotyku. I tak się wstydzę! Własnemu chłopakowi nie dam nigdy dotknąć mojego brzucha:( A brzuszek mam fajny, mały i umieśniony w dodatku. I co ja, głupia, zrobiłam??? Teraz zostaje mi chyba tylko jakaś depilacja laserowa... Ratunku!!! Po co byłam nastolatką?!;) Boję się, żeby z tymi pośladkami nie było tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasolka Re: Zainspirowana tą dyskusją, byłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:55 Nie ty jedna jesteś z tym problemem ;) Tylko że ja oprócz brzucha w okresie dojrzewania zaczęłam golić ręce. Teraz musze za to pokutować. Ehh... Włosy odrastają mi bardzo szybko i niestety ciemne, bo jestem brunetką. Mam nadzieję, że z tamtymi włoskami nie będzie tak samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: Zainspirowana tą dyskusją, byłam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 02:05 ja mam to samo... ogolilam kiedys przdramiona i... juz tak zostalo, robie to teraz regularnie, ale nie uwazam za szczegolnie uciazliw:). a brzuch mi ogolili CALY przed operacja - masakra, wlosy odrosly bardziej widoczne! ale mam to gdzies: usuwam tylko te najgrubsze peseta i chodze na solarium - na opalonej skorze sa mniej widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama-muminka Re: Kochane moje, alez mnie rozbawiłyście!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 01:25 i co, i co? co zawyrokował? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Szok! On nie wiedział, o jakich wloskach... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 01.08.05, 15:11 ...mówię!!!! :-/// (akurat gadalismy tylko przez telefon, więc demonstracja nie wchodziła w grę) No i teraz są trzy opcje. Albo (1) prawie ich tam nie mam, albo (2) miłość jest ślepa ;-)))), albo (3) on w ogóle na mnie nie patrzy :-((( Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawka Re: między pośladkami :) IP: 82.160.17.* 31.07.05, 00:07 najlepiej wydepilujcie sobie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rteyrt Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:39 nie prowokuj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:18 No, drogie siostry!:) To jest prawdziwy niestety i palący problem. Jak pozostać symbolem delikatności i kobiecego wdzięku, skoro małpi przodkowie nadal dają o sobie znać... Duchy przeszłości;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwareq Re: między pośladkami :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 21:05 wątek fantastyczny! ;) będę śledzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: między pośladkami :) IP: *.litnet.osi.pl 31.07.05, 22:35 ide w srode do kosmetyczki w sobote wyjazd na wakacje.depilacja cala nogi pachy uda bikini a moja kosmetyczka slynnie z tego ze nie chce aby jej klientka wyszedl wlosek podczas plazowania wiec moze sie skusze na depilacje miedzy posladkami..tylko tylko moze to faktycznie jakas ochrona przed bakteriami?...no zobaczymy.A dziewczynki powiedzcie mi jeszcze jak juz tak tabu:P ide do kosmetyczki zaraz po pracy no i poca mi sie okolice bikini jak temu zaradzic zeby no wiecie nie pomyslala ze ja jakas wiesniara...myslicie ze nawilzone chusteczki pomoga???no i lepiej zapuscic wloski czy krotsze bo szczerze juz mam JungleD:D ułatwi to jej sprawe? dzieki za odpowiedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:38 nawilżone chusteczki są jak najbardziej ok., a włoski zostaw raczej dłuższe, bedzie je łatwiej usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
nna85 Re: między pośladkami :) 01.08.05, 07:40 Dziewczyny,jeśli nie macie tych włoskow miedzy posladkami duzo to nie zawracajcie sobie głowy wyrywaniem czy goleniem!! Ja niestety troche ich miałam (bo wszędzie mam gęste włosy)i wygoliłam sobie uzywajac zwykłej maszynki jednorazowej,jednak potraktowałam nie tylko tę szparę,ale tez troche pośladków!! i to był największy błąd!! teraz są one nie tylko długie,ale i ciemne :// i to na części pośladków://na szczescie nie mam obecnie faceta!! zastanawiam sie nad woskiem,tylko nie wiem czy sama sobie poradzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:08 ja mam tez na posladkach:( golenie jest straszne, wlasciwie to odrastanie. Moze lepiej je po prostu olac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: między pośladkami :)do Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:20 Może wiesz nie zaglada tak dogłebnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amsterdam Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:40 no wloski w tym miejscu olac raczej nietrudno :)ja gole juz dosc dlugo golarka i nie mam szzcegolnych problemow kiedy odrastaja (chyba kwestia tego zeby przejechac maszynka we wszystkich kierunkach. ale z woskiem to mi sie wydaje dosc okrutne:| no ale przynajmniej musi zabawnie cala akcja wygladac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:05 a moze isc do endokrynologa.. moze ktoras z Was byla z tym problemem u endokrynologa?? czy on cos moze na to poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:10 Moim zdaniem to przesada. No chyba że komuś zwisają te włosy po kolana... Generalnie golenie tylko wmacnia włosy, więc jest najgorszą możliwą metodą. Chemia jest nie dla każdego. Zresztą używanie chemii w tym miejscu jest ryzykowne pod względem zdrowotnym. Depilacja mechaniczna jest stanowczo zbyt brutalna. Nawet okolice bikini mało która kobieta traktuje depilatorem (ja owszem, ale tylko to, co "wystaje" poza figi, reszta jest zbyt delikatna). Natomiast z tyłu - nie, nie ruszam. Przyznaję, próbowałam kiedyś i dałam sobie spokój, masochistką nie jestem. Z niczym nie należy przesadzać, drogie Panie. Nie dajmy się zwariować. Jeśli ktoś lubi i nie przypłaca tego żadnymi komplikacjami - niech się goli i depiluje, wolna wola. Ale konieczność to to na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: między pośladkami :) IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 13:44 uwazam, ze jesli chce sie dobrze wygladac w stringach, to trzeba te okolice tez depilowac. komu nie przeszkadzaja "wloski" niech tego nie robi. ja chce w stringach wygladac maksymalnie OK, wiec zwalczylam celulit na posladkach, cwicze aby zachowac forme na pupie, do tego sie depiluje. wydaje mi sie to normalne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E13 Re: między pośladkami :) IP: *.tvp.pl 08.08.05, 09:51 Ciekawa jestem czy Wasi faceci też się tak depilują - zwłaszcza w miejscach intymnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:33 pewnie wiekszosc nie. Jestem strasznie ciekawa czy im to nie przeszkadza..chyba zapytam swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Countess It Re: między pośladkami :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 23:23 Nie no, bez przesady... zeby zaraz golic?!? Owszem, czasem z nudow lubie siasc i nawijac je mocno na palec wskazujacy, ciagnac wyrywajac calymi kepami, ale golenie... Free Nature!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:48 to musi byc straszne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewada Re: między pośladkami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:44 DZIEWCZYNY a jak rozwiązujecie problem włosów na głowie? depilujecie, golicie a może są inne wynalazki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodam1 Re: między pośladkami :) IP: 193.129.184.* 10.08.05, 13:55 usmialam sie do bolu! :-))))))))))))))))))))) Nigdy nie myslalam ze dla wielu kobiet jest to az tak powazna sprawa! Ja sobie moje wloski tylko podcinam na krotko z przodu i z tylu, ale nigdy bym ich se nie wyrywala, ani nie uzywala kremow. Co sie nie robi dla urody? O ludzie! Ale pozycje przy zabiegach macie napewno wesole! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: między pośladkami :) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.08.05, 22:50 też mnie ten wątek rozbawił, chociaż sama mam takie doświadczenia- używałam maszynki jednorazowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyke Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:27 moze nog tez nie depilujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:19 czy ten watek umarl? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kranky pinki Re: między pośladkami :) IP: 195.205.73.* 07.09.05, 15:07 up!up! a jak to wyglada w praktyce u kosmetyczki?? tzn depilacja, szczerze mowiac jakos tak sie wstydze i czaje troche isc i wydepilowac sobie bikini o sauronowym oczku nie wspomne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: między pośladkami :) IP: *.eltronik.net.pl 07.09.05, 16:10 Moja kuzynka depiluje się tam i na cipce depilatorem:/, ja używam kremu depilującego, ostatnio jakiś tańszy (eveline, czy jakoś tak), ale był bardzo dobry, już ponad tydzień od wydepilowania, a moja "czekowadowa kśiężniczka" jest nadal gładka i delikatna, żadnych ostrych włosków...Wg mnie jeśli kiedykjolwiek się wypinacie, do takich lub innych celów, przed kimś, koniecznie musicie się tam depilować, chyba, że chcecie przypominać szympansice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: między pośladkami :) IP: *.ser.netvision.net.il 07.09.05, 16:32 Hahahahha!!! uhuhuhuhuh!!! Usmialam sie po same pachy!!! :) Co prawda, to prawda... Krem depilacyjny Veet nadaje sie tylko i wylacznie do D.u.p.y... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kranky pinky Re: między pośladkami :) IP: 195.205.73.* 09.09.05, 11:43 do ginger: hehehe dzieki, wyprobuje ten eveline, bo po veet faktycznie moja ksiezniczka nie jest zadolona;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: między pośladkami :) IP: *.krak.tke.pl 07.09.05, 17:41 Chodzi ci o włosy przy ODBYCIE ????czy między pośladkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: między pośladkami :) IP: *.krak.tke.pl 07.09.05, 17:51 no właśnie też się zastanawiałam o jakie im włoski chodzi: bo widzę że niektórym o te przy odbycie, ale inne MAJĄ TAK wysoko między pośladkami, bo piszą że się tam pocą : naprawdę tak wysoko między pośladkami mogą być u kobiet włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: między pośladkami :) 07.09.05, 22:02 > naprawdę tak wysoko między pośladkami mogą być u kobiet włosy? Skoro można mieć końska szczękę, to może można mieć też koński ogon... Dokładnie w tym samym miejscu, co i koń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:41 niestety tak:( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: między pośladkami :) 08.09.05, 16:40 Dziewczyny, bo hemoroidów dostaniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: między pośladkami :) IP: *.eltronik.net.pl 09.09.05, 20:16 Wolę mieć hemoroidy w wieku późniejszym, niż teraz zarośnięte dupsko...jak będę mieć 50 lat mogę mięć...ale teraz zamierzam wyglądać apetycznie a nie jak stary bosman... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: między pośladkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:00 no tak ubaw po pachy! dla facetow torzy nie akceptuja proponuje gumowe lalki one nie maja wlosow, a wy kobiety chyba resztki nierownosci na mozgu zescie sobie zgolily Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 zerbało mi się na bełta...... 12.09.05, 13:34 po przeczytaniu waszych wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała BTW a jeśli chodzi o bikini jak to ogolić pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:44 raz? Pytam serio. Wcześniej już eksperymentowałam, ale nie mam cierpliwości szybko włosy odrastają. Czym to potraktować maszynką jednorazową, kremem depilującym, ale chyba najpierw nożyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: BTW a jeśli chodzi o bikini jak to ogolić pie 13.09.05, 18:26 Pincetką, kochana, jeden po drugim, jeden po drugim, jeden po drugim... Odpowiedz Link Zgłoś