Dodaj do ulubionych

MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie?

IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.09.05, 09:45
mam 8 kilo nadwagi i wiem że to nie jest aż tak wiele ,ale chciałabym
spróbować meridię ,macie jakieś spostrzeżenia swoje na temat tego leku?
Obserwuj wątek
    • jop Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? 15.09.05, 09:53
      To bardzo dobry i skuteczny lek, ale stosowanie go przy 8kg nadwagi nie ma
      sensu - wystarczy mniej żreć przez 2 miesiące. Meridię zapisuje się pacjentom o
      BMI>30. Co do skutków ubocznych radzę poczytać:

www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=802&poddzial=Leki
    • Gość: magda Re: przeczytaj to co pisza na ulotce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:53
      jesli to jest dla ciebie za mało skutków ubocznych aby sobie tym nie zawracac
      głowy to współczuje. kobieto weź się za cwiczenia i dietę zamiast pakowac sie w
      to gó.....
      chcesz byc zdrowa po wpychaniu w siebie tego zabójstwa w tabletkach? idź do
      apteki i spytaj to się dowiesz jak to działa.
      • jop Re: przeczytaj to co pisza na ulotce 15.09.05, 09:57
        Nie histeryzuj, to nie jest jakiś pokątny preparat pędzony w domu z tussipektu
        i aspiryny, tylko normalnie dopuszczony do obrotu lek, o skutkach ubocznych
        niewiele poważniejszych niż w przypadku prozacu, mechanizm działania zresztą
        podobny. Aczkolwiek przy 8 kg nadwagi nie ma sensu go stosować, istotnie.
    • Gość: ninkabuziaczek Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.09.05, 10:29
      widzę ,że tyle samo przeciwników co zwolenników, szukamy leków skutecznych, a
      jeśli już są takowe boimy się brać je ze względu na ...skuteczność bo co
      takiego silnego zawierają ,że nie mamy uczucia łaknienia i zmuszamy się do
      picia i jedzenia,
    • Gość: nosek Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 10:44
      Po pierwsze co to znaczy chciałabym spróbować? To jest lek na recepte i musi bć
      zażywany pod kontrolą lekarza. Jesli lekarz wypisze ci lek( w co wątpię)to
      sobie spróbujesz.
      • Gość: ninkabuziaczek Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.09.05, 10:52
        nosek- meridię można kupić w "drugim obiegu" jest pełno ogłoszeń w rubryce
        sprzedam w internecie, nie polecam nikomu leku z ogłoszenia w necie ,ale de
        facto jest ich mnóstwo i nie jest potrzebny lekarz
        • Gość: nosek Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 11:11
          Znam osobę która dostała ten lek, przed wypisaniem recepty miała robione ekg i
          ciśnienie krwi po czym lekarz uznał że nie ma przeciwskazań. Poza tym co to się
          na świecie porobiło, zamiast gimnastyki i diety laski biorą sobie pigułkę albo
          robią liposukcję. Osiem kilko naprawdę można zrzucić przy odrobinie wysiłku.
          Biorąc Meridię nie chce sie jeść, ma się duży poziom energii, tylko co potem??
          kiedy odstawisz metabolizm znowu zwalnia, bedziesz brała non -stop?
          • Gość: ninkabuziaczek Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.09.05, 11:39
            Czytałam sporo postów o tym specyfiku, i chciałabym zmienić tryb
            żywieniowy.Teraz zmiatam wszystko co mam na talerzu ,oprócz tego dojadam po
            dziecku(o zgrozo), mąż jedząc wieczorną obiadokolację tylko czasami je sam.w
            jednym poście kobitka też miała około 8 kilo więcej i udało jej się dzięki
            meridi pohamować napady głodu a co za tym idzie ,nie wrzucać żywności do
            żołądka jak do śmietnika, byle by szybko i dużo, obojętnie co. Ja też myślę że
            uda mi się tego dokonać...
            • Gość: B. T. Re: MERIDIA jakie są efekty uboczne?ktoś wie? IP: *.torun.mm.pl 15.09.05, 13:09
              Brałam Meridie 10 przez 1 msc. Schudłam ok.4-5 kg ale nie głodziłam sie tylko
              jadłam po prostu mniej bo nie było apetytu a dodatkowo Meridia wzmaga
              termogenezę. Skutków ubocznych właściwie nie miałam żadnych_ tylko lekkie
              mdłości poranne przez kilka poczatkowych dni ale to z mojeje winy bo nie
              jadłam śniadań tylko tabletke na pusty żoładek(głupota).
              Trzeba uważac na efekt jojo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka