Gość: aga IP: *.dolsat.pl 03.01.06, 12:38 j.w. jeśli jest, to ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: Jest już retin a w aptekach? 03.01.06, 17:23 Jeszcze nie ma, a też na niego czekam. Pamietam że kosztował ok 40 zł i mam nadzieje że nie zdrożeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Jest już retin a w aptekach? IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.01.06, 11:35 Wiosną ok. marca podobno ma być dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Jest już retin a w aptekach? 04.01.06, 14:30 O ranyyy!!! dopiero! Miał być jesienią zeszłego roku, potem w nowym roku, a teraz marzec! Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: Jest już retin a w aptekach? 04.01.06, 14:35 a czemu go nie ma? został wycofany? Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Jest już retin a w aptekach? 04.01.06, 14:54 Cały czas jest, w grudniu kupiłam w Dąbrowie Górniczej po 37 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble a co to takiego i na co to jest?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t IP: *.kat.3s.pl 04.01.06, 17:09 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=retin%20A wyszukiwarki nie gryza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:22 a co ci szkodzi odpowiedziec? moze nie mam czasu na wyszukiwanie? proste pytanie, zlosliwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.06, 18:27 Popieram ble. Niech ktos sympatyczny odpowie na co to! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t 04.01.06, 18:40 to jest krem z wyciagiem z malży na ujedrnienie piersi. nowosc na polskim rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t IP: *.acn.waw.pl 04.01.06, 19:24 dżizas co za bełkot, az rece opadają powwiedz mi który z ponizszych składników jest wyciagiem z małzy? Retin-A krem 0,5 mg/g Skład: 1g kremu zawiera: substancja czynna: kwas retynowy. Substancje pomocnicze: polioxyl-(40)-stearynian, alkohol stearylowy, kwas stearynowy, izopropylomirystynian, butylohydroksytoluen, kwas sorbowy, guma ksantanowa, woda oczyszczona. Producent: Janssen-Cilag International N.V., Belgia (miejsce wytwarzania: Szwajcaria) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t 04.01.06, 18:45 > Popieram ble. Niech ktos sympatyczny odpowie na co to! :)) na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t 04.01.06, 18:47 za szybko sie wyslalo. mialo byc "na twarz tez moze byc". w USA jest sprzedawane jako specyfik do ujedrniania biustu, a w Europie roznie z tym bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t 04.01.06, 18:54 lepiej jednak poczytać wyniki z wyszukiwarki.Retin ma silne dzialanie przeciwzmarszczkowe i o ile pamiętam stosuje się go w kuracji przeciwtrądzikowej. pozdrawiam i radzę dobrze poczytać zanim go użyjecie-jest na receptę Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: a co to takiego i na co to jest?? n/t 04.01.06, 22:21 Retin-A stosuje się przy leczeniu trądziku lub jako kurację przeciwzmarszczkową, działa silnie złuszczająco, najwięcej informacji znajdziesz na Biochemii Urody (najpierw trzeba się zalogować) www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=412&mforum=biochemiaurody Ktoś napisał że kupił Retin miesiąc temu; widocznie musiały to być stare zapasy bo w Warszawie nie ma go już od lipca 2005, w aptece dowiedziałam się że skończyła się licencja czy coś i producent musi go znowu zarejestrować w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś