ksienkiewicz 12.07.06, 19:24 Witam! proszę powiedzcie mi czy ktoś jedzie w sierpniu na tą tygodniową konferencję Curlingową do Torunia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matik911 Re:Czy ktoś się wybiera na konferencję do Torunia 12.07.06, 22:05 Powstał taki projekt by w Toruniu zrobić obóz treningowy dla chętnych osób, które chciałyby poćwiczyć w wakacje właśnie pod koniec sierpnia. Wiem, że toruński zarząd czekał na decyzje od PZC o dofinansowanie. Mnie osobiście nic więcej nie wiadomo o tym szkoleniu. Mam nadzieje, że w krótkim czasie wszystko się rozstrzygnie i dowiemy się na forum lub przez inny środek informacji. Jeżeli ktoś ma więcej wiadomości na ten temat napiszcie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ksienkiewicz Jest już nawet plan wyjazdu... 13.07.06, 07:23 niżej cytuje maila jakiego dostałem do klubu: Witam, Zwracam się z prośbą o deklarację klubu nt ilości uczestników konferencji szkoleniowej w sierpniu w Toruniu (termin nieco skrócony 20-26.08.). Związek posiada środki finansowe na opłacenie wg załączonego preliminarza: lód, sala, trener zagraniczny, ice master, wykładowcy. Uczestnicy płacą za siebie podróż i pobyt na konferencji. Proszę o deklaracje do 15.07. br. Wówczas podejmiemy ostateczną decyzję co do organizacji konferencji. Pozdrawiam Jerzy Skucha Na tej konferencji wszystko bedzie wyglądało mniej wiecej w ten sposób: - 20.08. niedziela 12-15 – przyjazdy uczestników 16-18 – omówienie programu 19-21 – wykład z teorii sportu 21-25.08. 8-9 – śniadanie 9-13 – zajęcia na lodzie 13-14 – przerwa obiadowa 14-18 – zajęcia na lodzie 18-19 – kolacja 19-21 – zajęcia z teorii sportu 26.08. sobota 9-12 – podsumowanie konferencji 12-13 – wyjazdy uczestników Wczoraj rozmawiałem z naszym dyrektorem sportowym i dowiedziałem się że chwilowo jest za mało chętnych, może ktoś się jeszcze skusi?!? Odpowiedz Link Zgłoś
smok.ondri Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 13.07.06, 23:22 ja ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 14.07.06, 16:39 ja byc moze, jak sie uda zgodzic z terminem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lobuz12 Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 15.07.06, 13:52 podajcie mi jakies kontakty jesli mozecie bo jestem wstepnie zainteresowany bartosz.lobaza@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
13dzikos Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 19.07.06, 11:25 czy dobrze rozumiem, że płaci się tylko za transport? czyli ludzie z Torunia będą mieli za darmo :D :> Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 19.07.06, 11:58 Niestety koniec tematu. Według oficjalnej informacji PZC. Konferencja w Toruniu w związku z małym zainteresowaniem i różnymi terminami chęci uczestniczenia w niej przez zainteresowanych nie odbędzie sie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jo.sowa Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 19.07.06, 23:21 i kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
smok.ondri Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 20.07.06, 09:33 ale kurde lipa ! :((( Odpowiedz Link Zgłoś