Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy ktoś się wybiera na konferencję do Torunia??

12.07.06, 19:24
    Witam!
    proszę powiedzcie mi czy ktoś jedzie w sierpniu na tą tygodniową konferencję
    Curlingową do Torunia??
    Obserwuj wątek
      • matik911 Re:Czy ktoś się wybiera na konferencję do Torunia 12.07.06, 22:05
        Powstał taki projekt by w Toruniu zrobić obóz treningowy dla chętnych osób,
        które chciałyby poćwiczyć w wakacje właśnie pod koniec sierpnia. Wiem, że
        toruński zarząd czekał na decyzje od PZC o dofinansowanie. Mnie osobiście nic
        więcej nie wiadomo o tym szkoleniu. Mam nadzieje, że w krótkim czasie wszystko
        się rozstrzygnie i dowiemy się na forum lub przez inny środek informacji.
        Jeżeli ktoś ma więcej wiadomości na ten temat napiszcie na forum.
      • ksienkiewicz Jest już nawet plan wyjazdu... 13.07.06, 07:23
        niżej cytuje maila jakiego dostałem do klubu:
        Witam,
        Zwracam się z prośbą o deklarację klubu nt ilości uczestników konferencji
        szkoleniowej w sierpniu w Toruniu (termin nieco skrócony 20-26.08.).
        Związek posiada środki finansowe na opłacenie wg załączonego preliminarza:
        lód, sala, trener zagraniczny, ice master, wykładowcy. Uczestnicy płacą za
        siebie podróż i pobyt na konferencji.
        Proszę o deklaracje do 15.07. br. Wówczas podejmiemy ostateczną decyzję co do
        organizacji konferencji.
        Pozdrawiam
        Jerzy Skucha

Na tej konferencji wszystko bedzie wyglądało mniej wiecej w ten sposób:
        - 20.08. niedziela
        12-15 – przyjazdy uczestników
        16-18 – omówienie programu
        19-21 – wykład z teorii sportu

21-25.08.
        8-9 – śniadanie
        9-13 – zajęcia na lodzie
        13-14 – przerwa obiadowa
        14-18 – zajęcia na lodzie
        18-19 – kolacja
        19-21 – zajęcia z teorii sportu

26.08. sobota
        9-12 – podsumowanie konferencji
        12-13 – wyjazdy uczestników

Wczoraj rozmawiałem z naszym dyrektorem sportowym i dowiedziałem się że
        chwilowo jest za mało chętnych, może ktoś się jeszcze skusi?!?
      • smok.ondri Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 13.07.06, 23:22
        ja ^^
        • curling_girl Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 14.07.06, 16:39
          ja byc moze, jak sie uda zgodzic z terminem :D
      • lobuz12 Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 15.07.06, 13:52
        podajcie mi jakies kontakty jesli mozecie bo jestem wstepnie zainteresowany
        bartosz.lobaza@vp.pl
      • 13dzikos Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 19.07.06, 11:25
        czy dobrze rozumiem, że płaci się tylko za transport? czyli ludzie z Torunia
        będą mieli za darmo :D :>
        • hit_and_roll Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 19.07.06, 11:58
          Niestety koniec tematu. Według oficjalnej informacji PZC. Konferencja w Toruniu
          w związku z małym zainteresowaniem i różnymi terminami chęci uczestniczenia w
          niej przez zainteresowanych nie odbędzie sie...

Pozdrawiam
          • jo.sowa Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 19.07.06, 23:21
            i kicha...
          • smok.ondri Re: Czy ktoś się wybiera na konferencję do Toruni 20.07.06, 09:33
            ale kurde lipa ! :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka