edik77 19.04.05, 18:44 Którego lekarza wybrać? Halec bardzo mi przypadł do gustu, ale nie miałam w planach rodzić w Policach.Dziś byłam u Ślazyka i tatuśkowi ten lekarz wydał się odpowiedni.Pomóżcie, napiszcie co wiecie i sądzicie.Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazuba Re: Halec 19.04.05, 19:05 ja bardzo polecam Halca (wielokrotnie juz robilam to na forum) a 12 dni temu on pomogl przyjsc na swiat mojej ukochanej nince. przez caly czas ciazy nie mialam mu nic do zarzucenia- ale ja nie jestem z tych co lubia chodzic do lekarza co 2 tyg i to samo z usg, wiec moze dlatego sie dogadalismy: on jest sceptyczny jesli chodzi o nadmiar usg, powtarzanie badan bez powodu i ktg co dwa dni. nigdy mnie nie naciagal i zawsze bardzo uwaznie wsluchiwal sie w to co mowilam a ni tylko sluchal. naprawde polecam jesli bedziesz zainteresowana szczegolami to wiecej na priv. pozdr magda mama ninki ps nie znam drugiego doktora wiec tylko polecam a nie porownuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: Halec czy Ślazyk? 22.04.05, 11:13 Ślazyka nie znam, ale Halca szczerze polecam. Co prawda nie prowadził mojej ciąży, ale chodziłam do niego na usg. Pisałam o nim na forum już kilka razy - kompetentny, rzeczowy, nie opowiada bajek, odpowiada na pytania bez owijania w bawełnę. Odpowiedz Link Zgłoś